18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj babuchy
Honneysku, to je teda pech
Malí, ty se dobrodruh,ale upřímně..docela ti to závidím..myslím, e to je jen dobře, troku se při mateřský na chvíli "trhnout", tím spí, e má pro Elí super hlídání, né nějakou cizí paní A navíc ten přivýdělek...fakt super, to schvaluju
Gábi, ta aninka,to je mazlíček
Nám se Káča do nočníku prostě nevyčůrá,ale kdy jsme byli u Dagi min. tejden, lítali tam s fildou nahý a do jejich nočníku se poprvý vyčůrala a rovnou i vykajdila,od tý doby zas nic
Ale nechci to hrotit,myslím,e má, jak říká limi , jetě mraky času a radi si jetě pár balíků plín zacvakám, ne ji pak později začít zas dávat plíny,jak se to pár známejm stalo I kdy je fakt,e spousta dětí-včetně mě-sedělo na nočníku od půl roku a po roce u některý byly bez plín...nechápu
Jéé,kikule je sladoch
Jinak Kačule dělá velký pokroky,u udělá i krůček stranou u nábytku, vyleze sama do patra po celkem vysokejch schodech...fakt z ní mám radost
Není tady
Evi jj je to tak,hlavně bude na pokojčíek pro Elinku,a ta praxe získaná tady sse můe hodit.
Jinak bych to fakt nebrala.
S nočníkem problémy nemáme,2 měsíce si Eli řekne "aa" a vykaká se. Do plíny nekadí,asi jí to vadí. S čuráním to nehrotím. Někdy,kdy má větí čurání tak si řekne taky aa ale při malým ne.
Není tady
Mali , já bych to taky ořvala, ale zase, kdy je to na pár měsíců, budete mít korunky k dobru, to zvládne , drím palce, a to rychle uteče.
Jinak koukám, jaká je Elinka ikula, kdy si řekne aa
Honney , to je smůla, tak a je malá brzy bez rýmy, je to otravný a prckové tím trpěj, pamatuju si to s Kikou...odsávání nesnela, řvala jak tur, pak u toho i zvracela, hrůza, tak posílám pusu
Není tady
Ahojky
Mali, já bych taky brečela, a obdivuji tě Já teď měla plačící období, kdy jsem si vzpoměla co bylo před rokem a e teď slavíme její první narozeninky, tak mě to nějak vzalo.
A to je Elinka ikulka s tím nočníčkem
od včera chodíme sami po celém domě snaila jsem se to zachytit na foák
Není tady
Evi, Dagi, to je fajn, e jste si to uily Dagi, já bych jela hned, ale mám to k tobě 200km Snad přítí rok se uvidíme zase vechny
Není tady
Rozárce vechno nejlepí k 1.narozeninkám
Není tady
ahoj holky, v rychosti se hlásím z dovči, je tu bezvadnž. EK si moe uívá a ani se nám nebude chtít domô nestihla jsem dočíst. hjen poslední stranu.
koukám, jak nžkteré džti zvládají nočník to Esterka ani náhodou. zkusila jsem to, alse ječí a zdrahá. násilím ji zatím nutit nebudu.
Mali, koukám, e jsi vzala nžjakou práci? a se vrátím, tak vyzvím od tebe víc.
Peji vám hezké dny a džtičkám odlavenncôvm dopedu i zpžt vče nej nej.
Není tady
také gratulujeme
Holky, adélka mne zničí Má novou zábavu-vyleze na gauč,postel, tak za ní jen lítám aby nepřepadla. http://www.zkouknito.cz/video-utecu-vam?m=4e6090ba57
Upravil(a) losec (29. 7. 2009 13:01)
Není tady
Nazdarek holciny
Rozarce prejeme vsechno nejlepsiii, at rodice poslouchaji
Tuli Kristynka je uplne bozi na tom koni, stasna jak blecha
Gabi to je Anicka sikulka, parada O Adelce ani nemluvim, pac to je takovy maly dablik
Hooney, tak to je opravdu pech, i kdyz je to jen ryma, da hodne zabrat dospelemu natoz miminku, at je broucek brzo fit
Dagi no vy si to s Evuli porad uzivate, to je supr
My jdeme za chvilku na ockovani proti meningokoku a proti tem 4 nemocim - zardenky, nestovice atd. tak snad to bude dobre snaset v noci. Jinak porada nevim, proc mi prcek vstava pokazde kolem ctvrte rano a pak do sesti sedmi uz je to s nim boj, usne, za ctvrthodinku je opet vzhuru a tak dokola, ja pak jsem jak kdyby me nekdo celou noc mlatil do hlavy Uz se ho snazim odstavovat, ale on ne a ne a mliko nechce zadne, s zadnou prichuti, ze zadne flasky, hrnicku, lzicky, proste jak to uciti, udela ble a hotovo
Jo a Blani, to s tim tvym manzou je hruza , stesti, ze to dopadlo "jenom" skalpem
Není tady
Mali a pracicku chvalim, i kdyz to neni zrovna nejlehci a obulis to (ja bych to taky obulila), ale ma to i sve vyhody. A hlavne, delas to pro Eli a neni to na furt
Upravil(a) PeuleBambule (29. 7. 2009 18:04)
Není tady
Peti, co jsem naela na Sunar a přestala kojit, tak Adelinka spí v noci. Paráda, občas se vzbudí, ale s nočním kojením se t nedá srovnat.
Ráno dostala troku toho ochuceného,dle rady Dr-e bude mít hlad a zkusí se napít a úplně v poho jsem přeela na UV
Take na sunar nedám dopustit
jinak ďáblík to je, má pravdu
Vyráka okolo pusy a nosu jí nechcezmizet. mastička z koního zabrala, měla tam prý u kvasinky a zas tam má červené pupínky Pokud nezmizí, zas budu s ní dřepět na koním
Není tady
Losí,Adélka je drak A vypoadá fakt starí,ikula
Kač u taky vyleze na postel,drápe se trochu dýl,ale bez pomoci vyleze,jak je vyí, zato zpátky jí to pozadu jetě nejde
Ale u dái vylezla a do patra k rodičům po schodech sama,bez pomoci,schodů bylo tak 14 a byly fakt vysoký a kamenný,ale evidentně ji to straně baví,tak mám radost, e u se tak krásně hejbe
Andrejko, Rozince ve nejlepí
Není tady
Rozárce k narozeninám přejeme vechno nejlepí !
Není tady
jé, rozinka slaví . tak vechno nejlepí .
jinak přeju pěkný podvečer .
losí, adélka je teda ídlo.. a je doopravdy nádherná, prinzeznička .
mali, elinka je váně ikovná, e u si dokáe o nočník sama říct, fakt super, takhle brzy .
peuli, evajsek by měla přijít jetě někdy v srpnu, ne zase pojedou zpátky domů.. nechtěla bys přijet taky?
Rózince přejeme ze jen to nejlepí
Není tady
Je Mali no vidis, to jsem zapomnela pochvalit jak je Elinka sikovna s tim nocnickem , normalne cumim
Dagi, rada, otazka je, ale kdy v srpnu, pac ja ho budu mit nabity. Jedu k nasim a pak se musim ucit a ucit, protoze od 18. do 25. mam sedm zkousek No ale uvidi se. Kazdopadne dik za pozvani
Není tady
peti, určitě se jetě domluvíme.. my máme srpen taky nabitý - samá oslava
Petí,jasně e se musíme vidět snad to nějak zařídí...jen nemůu najít tu vai flaku,tak doufám,e jsem ji nenecvhala doma
malí,teda ta Elinka... :supr:aa,jo? To nechápu,my u umíme zvířátka a bůhvíco,ale teda ee snad ani neví co je..mmm,koukám,e u budu muset nastolit drsnějí reim
Není tady
losec napsal(a):
také gratulujeme
Holky, adélka mne zničí Má novou zábavu-vyleze na gauč,postel, tak za ní jen lítám aby nepřepadla. http://www.zkouknito.cz/video-utecu-vam?m=4e6090ba57
Mně se to nechce zobrazit
Není tady
Ahoj holky, děkujeme za přáníčka, slavili jsme na 2xkrát, jednou s rodinou, pak s kámokama. Bylo to fajn
Ty vae dítka jsou ikulky , to u nás ádná etra změna, ale dle fyzioter. má ve dobře nastartované, nemá ádné patné návyky, ve dělá dobře a prý je to na spadnutí, tak uvidíme.....
Evi , Kačka je , tak to vidí jak to vechno dohnala
Jinak nočník vůbec nezkouíme...., není kam chvátat.... Zítra jdeme na roční tak uvidíme co bude řikat.
Jdu uklidit ten borčus po včerejí oslavě.... tak papa
Není tady