Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#976 21. 8. 2009 1:49

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Co vám dnes udělalo radost? 10

PPavlaa napsal(a):

doufám, žes nezapoměla na dort wink (nᚠmladej ho vyžaduje do teď a to mu bylo v únoru 13 big_smile)

z toho si nic nedělej - můj vyžaduje každý rok čokoládového Mikuláše a na Velikonoce zajíce, a  je mu skoro 21 lol
A to ještě prudí, že to musí být Mikulᚠa ne Santa. Dá čím dál větší práci ho někde sehnat - všude je přesantováno

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#977 21. 8. 2009 7:53

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

doufám, žes nezapoměla na dort wink (nᚠmladej ho vyžaduje do teď a to mu bylo v únoru 13 big_smile)

z toho si nic nedělej - můj vyžaduje každý rok čokoládového Mikuláše a na Velikonoce zajíce, a  je mu skoro 21 lol
A to ještě prudí, že to musí být Mikulᚠa ne Santa. Dá čím dál větší práci ho někde sehnat - všude je přesantováno

jojo přesantováno....moje děti jak vidí někde postavičku Santa Clause mi říkají, že jim přinese dárky.... na Ježíška se nějak zapomíná, chjooo děti jsou zblbnutý....

Není tady

#978 21. 8. 2009 7:54

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tak vsem, kdo o vikendu slavi preji hlavne aby hlavinky po opici bolely co nejmene wink Me dnes prijede sestra, se uz na ni tesim na mrsku, jsem zvedav co na ni reknou kamosi ... visslavisslavissla No a jeste v pondeli do prace a pak tyden volna, no parada tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#979 21. 8. 2009 8:35

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Co se týče dortíků, moji 17i letí chlapci dorty taky vyžadují, jenže já jsem na pečení střevo, tak to vždycky odnese babička.  Tu to ale naštěstí baví a peče opravdu velevýborně. Jinak mám radost z víkendu, těším se, že pojedeme všichni tři na návštěvu za Munďákem, jsem zvědavá, co řekne klukům, myslím, že jsou už vyšší než on a to měří nějakých 187cm. Těším se, že když nám to počasí dopřeje, půjdeme se spolu koupat nebo pojedeme někam do okolí na výlet, třeba do Prachovských skal nebo na Drábské světničky. Už aby to bylo! tummenupp

Out from the dark into the light !

Není tady

#980 21. 8. 2009 8:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám dneska radost tuplovanou - dozvěděla jsem se, že na jaře budou dvě nový miminka v rodinách, kde se roky nedařilo http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#981 21. 8. 2009 9:01

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Já mám dneska radost tuplovanou - dozvěděla jsem se, že na jaře budou dvě nový miminka v rodinách, kde se roky nedařilo http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

...držím pěstičky pussa

Není tady

#982 21. 8. 2009 9:04

Blossom
Host

Jelikož má prý odpoledně a večer pršet, přemohla jsem svou lenost a vyrazila na svou bruslařskou 8 km trasu už ráno. Stálo to za to - paráda! První paprsky mě cestou hřály, na řece vedle trasy lehounká mlha, uprostřed toku volavka čekající na svou rybu k snídani.
A při závěrečném úseku městem až k mému domu lehce udivené pohledy probouzejících se sousedů va lol .

#983 21. 8. 2009 9:06

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Jelikož má prý odpoledně a večer pršet, přemohla jsem svou lenost a vyrazila na svou bruslařskou 8 km trasu už ráno. Stálo to za to - paráda! První paprsky mě cestou hřály, na řece vedle trasy lehounká mlha, uprostřed toku volavka čekající na svou rybu k snídani.
A při závěrečném úseku městem až k mému domu lehce udivené pohledy probouzejících se sousedů va lol .

Ty jsi ďábel, v kolik jsi prosímtě vstávala, že byli udivení? Tak ve 4h? vissla

Není tady

#984 21. 8. 2009 10:44

moneta
♥♥♥♥---

Přes opakované zdravotní problémy jsem se dozvěděla, že pooperační histologický výsledek je negativní...smile
Jak zabere "zkušební" léčba je věc druhá sjuk
Každopádně vyloučení  nejhorší zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnější okamžik v životě člověka!

Není tady

#985 21. 8. 2009 13:22

Blossom
Host

sonrisa_1976 napsal(a):

Blossom napsal(a):

Ty jsi ďábel, v kolik jsi prosímtě vstávala, že byli udivení? Tak ve 4h? vissla

Kdepak, ve 4 mám ještě hlubokou půlnoc...vstávala jsem ve čtvrt na 7 smile

#986 21. 8. 2009 17:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Moneta: "Každopádně vyloučení  nejhorší zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnější okamžik v životě člověka!"

To tedy ano. Zažila jsem to natvrdo 2x a teď vlastně každý druhý rok při kontrolách. Poprvé jsem pomalu sepisovala závě a loučila se v duchu a v utajovaných slzách s naším malým dítkem, tehdy mi podezření doktorka oznámila před odletem na dovolenou a já celou dovolenou na jihu čekala na výsledky... Teď už to beru lehčeji, dceru jsem snad trochu zabezpečila, ale stejně.... No, mᚠpravdu.

Dnes mám velkou radost z toho, že se mi po letech ozvala spolužačka - potěšila. smile A v práci nadřízený přijal můj návrh na určitou (pro mě) důležitou záležitost; čekala jsem opak - takže docela hezký pátek smile.

Není tady

#987 21. 8. 2009 17:54

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mám radost, že jsem si aspoň částečně vyčistila pracovní stůl a zpracovala "špeky" , které jsem odkládala na potom.

Není tady

#988 21. 8. 2009 18:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Aprill, připomněla jsi mi, že jsem nedávno někde četla, jak je dobré si "uklidit" pracovní stůl, protože když je plný, prý to hrozně ubírá člověku energii... Vždycky, když nemám kam odložit hrnek s kafem pro několik hromad papírů a faktur a ..., si na ten článek vzpomenu smile
Tak jsi to teď potvrdila! tummenupp

Není tady

#989 21. 8. 2009 18:08

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Ahoj Aprill, připomněla jsi mi, že jsem nedávno někde četla, jak je dobré si "uklidit" pracovní stůl, protože když je plný, prý to hrozně ubírá člověku energii... Vždycky, když nemám kam odložit hrnek s kafem pro několik hromad papírů a faktur a ..., si na ten článek vzpomenu smile
Tak jsi to teď potvrdila! tummenupp

A víš, že ty špeky nebyly až tak hrozné jak se zdály wink ?

Není tady

#990 21. 8. 2009 19:36

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

To věřím smile, nejhorší je, než se do něčeho člověk pustí, že?

Není tady

#991 21. 8. 2009 19:47

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

To věřím smile, nejhorší je, než se do něčeho člověk pustí, že?

Jojo, stálo to přemáhání, ještě tam mám jednu lahůdku, ale abych ji vyřešila musím volat do výchovného ústavu butter .

Není tady

#992 21. 8. 2009 20:22

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

je ot neuvěřitelné a překvapivé, ale udělal to Morph, syn Hypnův, jak si s oblibou řiká... tummenupp stolt

Není tady

#993 22. 8. 2009 1:30

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ahoj vsichni smile prijela mi sestra ( ne vsak zdravotni ) ze Slovenska ! hjartahjartahjarta mam ji rad mrsku jednu wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#994 22. 8. 2009 9:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no upřímně, mě se taky jak je přesantováno roll

nᚠmladej tyhle figurky nejí, ale dostává. já je pak vždycky sežeru za něj vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#995 22. 8. 2009 9:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

moneta napsal(a):

Přes opakované zdravotní problémy jsem se dozvěděla, že pooperační histologický výsledek je negativní...smile
Každopádně vyloučení  nejhorší zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnější okamžik v životě člověka!

monet, tak to je super, jsem ráda wink

Upravil(a) PPavlaa (22. 8. 2009 9:36)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#996 22. 8. 2009 10:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Včerejší prohlídka zákmu Hluboká. Nádhera, nádhera, jinak to nejde popsat. Byla jsem unešená, miluju hrady a zámky. Hluboká je úžasná. Navíc, měli krásný a čistý WC a to je pro mě zásadní. Jen mi dojem pokazila zase návštěva restaurace, viz Skuhrací chlívek.
A jinak cesta domů strašná, hrozný deště, od Tábora až za Velkou Bíteš, na dálnici to bylo maso. Bála jsem se, jednu chvilku ani stěrače nestíhaly. Ale dojeli jsme OK, ve čtvrt na 12 v noci doma jako na koni.

Upravil(a) Modroočka (22. 8. 2009 10:41)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#997 22. 8. 2009 12:00

moneta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

moneta napsal(a):

monet, tak to je super, jsem ráda wink

dík pussa

Není tady

#998 22. 8. 2009 12:02

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Dneska slaví jedno z mých miláčků páté narozeniny!!! Dort už je v lednici... pussapussapussa

Není tady

#999 22. 8. 2009 12:06

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Holčina, viď? Můj Fil za měsíc, taky pět... tak zdravím a gratuluju...

Není tady

#1000 22. 8. 2009 12:10

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Holčina, viď? Můj Fil za měsíc, taky pět... tak zdravím a gratuluju...

juju holčina... děkuju

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí