1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
PPavlaa napsal(a):
doufám, es nezapoměla na dort
(ná mladej ho vyaduje do teď a to mu bylo v únoru 13
)
z toho si nic nedělej - můj vyaduje kadý rok čokoládového Mikuláe a na Velikonoce zajíce, a je mu skoro 21
A to jetě prudí, e to musí být Mikulá a ne Santa. Dá čím dál větí práci ho někde sehnat - vude je přesantováno
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
)
z toho si nic nedělej - můj vyaduje kadý rok čokoládového Mikuláe a na Velikonoce zajíce, a je mu skoro 21
A to jetě prudí, e to musí být Mikulá a ne Santa. Dá čím dál větí práci ho někde sehnat - vude je přesantováno
jojo přesantováno....moje děti jak vidí někde postavičku Santa Clause mi říkají, e jim přinese dárky.... na Jeíka se nějak zapomíná, chjooo děti jsou zblbnutý....
Není tady
Tak vsem, kdo o vikendu slavi preji hlavne aby hlavinky po opici bolely co nejmene Me dnes prijede sestra, se uz na ni tesim na mrsku, jsem zvedav co na ni reknou kamosi ...
No a jeste v pondeli do prace a pak tyden volna, no parada
Není tady
Co se týče dortíků, moji 17i letí chlapci dorty taky vyadují, jene já jsem na pečení střevo, tak to vdycky odnese babička. Tu to ale natěstí baví a peče opravdu velevýborně. Jinak mám radost z víkendu, těím se, e pojedeme vichni tři na návtěvu za Munďákem, jsem zvědavá, co řekne klukům, myslím, e jsou u vyí ne on a to měří nějakých 187cm. Těím se, e kdy nám to počasí dopřeje, půjdeme se spolu koupat nebo pojedeme někam do okolí na výlet, třeba do Prachovských skal nebo na Drábské světničky. U aby to bylo!
Není tady
Já mám dneska radost tuplovanou - dozvěděla jsem se, e na jaře budou dvě nový miminka v rodinách, kde se roky nedařilo
Není tady
helena napsal(a):
Já mám dneska radost tuplovanou - dozvěděla jsem se, e na jaře budou dvě nový miminka v rodinách, kde se roky nedařilo http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
...drím pěstičky
Není tady
Jeliko má prý odpoledně a večer pret, přemohla jsem svou lenost a vyrazila na svou bruslařskou 8 km trasu u ráno. Stálo to za to - paráda! První paprsky mě cestou hřály, na řece vedle trasy lehounká mlha, uprostřed toku volavka čekající na svou rybu k snídani.
A při závěrečném úseku městem a k mému domu lehce udivené pohledy probouzejících se sousedů
.
Blossom napsal(a):
Jeliko má prý odpoledně a večer pret, přemohla jsem svou lenost a vyrazila na svou bruslařskou 8 km trasu u ráno. Stálo to za to - paráda! První paprsky mě cestou hřály, na řece vedle trasy lehounká mlha, uprostřed toku volavka čekající na svou rybu k snídani.
A při závěrečném úseku městem a k mému domu lehce udivené pohledy probouzejících se sousedů![]()
.
Ty jsi ďábel, v kolik jsi prosímtě vstávala, e byli udivení? Tak ve 4h?
Není tady
Přes opakované zdravotní problémy jsem se dozvěděla, e pooperační histologický výsledek je negativní...
Jak zabere "zkuební" léčba je věc druhá
Kadopádně vyloučení nejhorí zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnějí okamik v ivotě člověka!
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Blossom napsal(a):
A při závěrečném úseku městem a k mému domu lehce udivené pohledy probouzejících se sousedů![]()
.
Ty jsi ďábel, v kolik jsi prosímtě vstávala, e byli udivení? Tak ve 4h?
Kdepak, ve 4 mám jetě hlubokou půlnoc...vstávala jsem ve čtvrt na 7
Moneta: "Kadopádně vyloučení nejhorí zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnějí okamik v ivotě člověka!"
To tedy ano. Zaila jsem to natvrdo 2x a teď vlastně kadý druhý rok při kontrolách. Poprvé jsem pomalu sepisovala závě a loučila se v duchu a v utajovaných slzách s naím malým dítkem, tehdy mi podezření doktorka oznámila před odletem na dovolenou a já celou dovolenou na jihu čekala na výsledky... Teď u to beru lehčeji, dceru jsem snad trochu zabezpečila, ale stejně.... No, má pravdu.
Dnes mám velkou radost z toho, e se mi po letech ozvala spoluačka - potěila. A v práci nadřízený přijal můj návrh na určitou (pro mě) důleitou záleitost; čekala jsem opak - take docela hezký pátek
.
Není tady
Mám radost, e jsem si aspoň částečně vyčistila pracovní stůl a zpracovala "peky" , které jsem odkládala na potom.
Není tady
Ahoj Aprill, připomněla jsi mi, e jsem nedávno někde četla, jak je dobré si "uklidit" pracovní stůl, protoe kdy je plný, prý to hrozně ubírá člověku energii... Vdycky, kdy nemám kam odloit hrnek s kafem pro několik hromad papírů a faktur a ..., si na ten článek vzpomenu
Tak jsi to teď potvrdila!
Není tady
Tercila napsal(a):
Ahoj Aprill, připomněla jsi mi, e jsem nedávno někde četla, jak je dobré si "uklidit" pracovní stůl, protoe kdy je plný, prý to hrozně ubírá člověku energii... Vdycky, kdy nemám kam odloit hrnek s kafem pro několik hromad papírů a faktur a ..., si na ten článek vzpomenu
Tak jsi to teď potvrdila!
A ví, e ty peky nebyly a tak hrozné jak se zdály ?
Není tady
To věřím , nejhorí je, ne se do něčeho člověk pustí, e?
Není tady
Tercila napsal(a):
To věřím
, nejhorí je, ne se do něčeho člověk pustí, e?
Jojo, stálo to přemáhání, jetě tam mám jednu lahůdku, ale abych ji vyřeila musím volat do výchovného ústavu .
Není tady
je ot neuvěřitelné a překvapivé, ale udělal to Morph, syn Hypnův, jak si s oblibou řiká...
Není tady
Ahoj vsichni prijela mi sestra ( ne vsak zdravotni ) ze Slovenska !
mam ji rad mrsku jednu
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
)
no upřímně, mě se taky jak je přesantováno
ná mladej tyhle figurky nejí, ale dostává. já je pak vdycky seeru za něj
Není tady
moneta napsal(a):
Přes opakované zdravotní problémy jsem se dozvěděla, e pooperační histologický výsledek je negativní...
Kadopádně vyloučení nejhorí zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnějí okamik v ivotě člověka!
monet, tak to je super, jsem ráda
Upravil(a) PPavlaa (22. 8. 2009 9:36)
Není tady
Včerejí prohlídka zákmu Hluboká. Nádhera, nádhera, jinak to nejde popsat. Byla jsem uneená, miluju hrady a zámky. Hluboká je úasná. Navíc, měli krásný a čistý WC a to je pro mě zásadní. Jen mi dojem pokazila zase návtěva restaurace, viz Skuhrací chlívek.
A jinak cesta domů straná, hrozný detě, od Tábora a za Velkou Bíte, na dálnici to bylo maso. Bála jsem se, jednu chvilku ani stěrače nestíhaly. Ale dojeli jsme OK, ve čtvrt na 12 v noci doma jako na koni.
Upravil(a) Modroočka (22. 8. 2009 10:41)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
moneta napsal(a):
Kadopádně vyloučení nejhorí zdravotní diagnózy- je ten nejhodnotnějí okamik v ivotě člověka!monet, tak to je super, jsem ráda
dík
Není tady
Dneska slaví jedno z mých miláčků páté narozeniny!!! Dort u je v lednici...
Není tady
Holčina, viď? Můj Fil za měsíc, taky pět... tak zdravím a gratuluju...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Holčina, viď? Můj Fil za měsíc, taky pět... tak zdravím a gratuluju...
juju holčina... děkuju
Není tady