|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
...Jezisi...Ty mas stesti, ze je po desate a decka uz spejiVsak nas zavrou, az zcername. Predstav si, ze bys to napsala v dobe vecernicku ...
to zní dost prapodivně....
pardon, myslela jsem ten fotoaparát...
ale kdo ví.....
Pockej, ja ted myslel ten kolac
...a nejen to...
no jak já se tady teď chlamu 

no tak třeba k tomu koláči kafíčko, no... a pak se uvidí.... 

Není tady
morpheus napsal(a):
Uz se stydim. Nejsem zvrhlik, ne aby jste si o me myslely neco spatneho ...
![]()
nene zvrhlík opravdu není..... 
Není tady
a udělala jsem si dneska ještě jednu radost, na benzince jsem si koupila baťůžek 
Není tady

Mně udělalo radost, že zítra máme s manželem volno, synek je dnes u svojí kočky, takže jsme sami doma, za chvíli máme rande v ložnici, a nemusíme přemýšlet o tom, jestli jsou naše zdi dost tlusté nebo jestli má chlapec muziku dostatečně nahlas 
Upravil(a) mashanka (29. 7. 2009 0:34)
Není tady
mashanka napsal(a):
Mně udělalo radost, že zítra máme s manželem volno, synek je dnes u svojí kočky, takže jsme sami doma, za chvíli máme rande v ložnici, a nemusíme přemýšlet o tom, jestli jsou naše zdi dost tlusté nebo jestli má chlapec muziku dostatečně nahlas

Není tady
mashanka napsal(a):

Není tady

Vzala jsem kolegyňku od Břeclavi místo oběda na vycházku středem Brna, prošli jsme dva dvorní trakty starých domů, jsou tam kavárničky, čajovna, miniobchůdky. Zítra ji vezmu na ochoz Staré radnice, kouknout shora na Brno a okolí, v pátek se chce jít podívat ke kostelu Svatého Petra. No, uvidíme, co postíháme v dalším týdnu. Brno sice nemá tolik památek jako třeba Praha, ale je hezký a mám ho ráda.
Radost jsme měly obě, byla to hezky příjemná pauza mezi prací.
Není tady

Mně udělalo radost, že jsem si na alkoholickém vláknu zase pořádně pokecala a asi mi to i k něčemu bude, třeba mi to pomůže od závislosti na manželovi=Munďákovi

Upravil(a) Rosamunda (29. 7. 2009 16:07)
Není tady

Výborné špenátové lasagne na obed v našej kantíne, potom keksy a bonboniéra od kolegyne navrátivšej sa z dovolenky
a teraz plánované stretnutie s kamoškou v čajovni v našom mestskom parku Medická záhrada.
Nech žije leto...! (Život je rpedsa len pekný..:ň
Není tady
Mě dnes udělalo radost to, že jsem sehnala parádní papučky do špitálu.... 
Není tady

Ajajaj.. tak sa tam drž. Ja by som si zháňala skôr dobrú knižku, ale proti gustu... 
Není tady
Selima napsal(a):
Ajajaj.. tak sa tam drž. Ja by som si zháňala skôr dobrú knižku, ale proti gustu...
Knížky už mám nakoupený a nachystaný, mám jich 5
to myslím ani nestihnu přečíst, ale aspoň se tam nebudu nudit... a papučky pořád nebyly a dnes konečně ...
Není tady
Kolega mi dovezl z dovolene nakupni tasku s uzasne naivistickym obrazkem morskeho pobrezi. To je vam takovy kyc, ze to je vlastne umeni. Budu ji s hrdosti nosit.
Není tady
Selima napsal(a):
Do špitálu- pfuj- ale když, tak jedině se SUDOKU... 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Selima napsal(a):
..když já jsem na to sudoku ale úplně levá....
raději ty knížky
Není tady
Udelal mi radost dopis od me nove holciny
Uz leta jsem nic podobneho nedostal a ani necetl, kam se hrabe neosobni majl a ICQ, v tom dopise je kus jeji duse... Diky Sun 
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Kolega mi dovezl z dovolene nakupni tasku s uzasne naivistickym obrazkem morskeho pobrezi. To je vam takovy kyc, ze to je vlastne umeni. Budu ji s hrdosti nosit.
...
... my jsme se za totáče učili, že kýč je milován lidem (což jsem nemohla nikdy pořádně ztrávit...), ale že "umění to rozhodně nejni"...
Nevim, co se dneska učí děcka jako "umění" a kýč", já jsem toto tema pro sebe uzavřela tím, že je "umění" VYROBIT (VYTVOŘIT) něco, co lidi zaujme... pak je to skvost, i když kritici třeba řeknou, že "kýč"... 
Není tady
morpheus napsal(a):
Uz leta jsem nic podobneho nedostal a ani necetl, kam se hrabe neosobni majl a ICQ, v tom dopise je kus jeji duse... Diky Sun
Byl jen a jen pro Tebe..... 

Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Selima napsal(a):
..když já jsem na to sudoku ale úplně levá....
raději ty knížky
Nejsi sama. Nejaky los dementos vymyslel Sudoku a ted ho vsichni lusti. Cas od casu to vyresim taky, ale jelikoz ja se nehrnu s davem, ani jsem to nikdy nedelal, neresim takove stupidity a uz vubec ne v MHD, jako to dela spousta lidi kolem, pac je to ted moderni asik jako squash, nebo brusleni po asfaltu
kdyz uz nejakou hru, radeji si zahraju Mahjong, nebo kdyz uz pohyb, tak si vyslapnu nejaky vrch... 

Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
Byl jen a jen pro Tebe.....
Jo proto ty buchty a kafíčka
tak hodně štěstí 
Není tady
Romčo díky... 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Romčo díky...
Nejni zač, přej druhým bude Ti přáno

Není tady
Romča napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Romčo díky...
Nejni zač, přej druhým bude Ti přáno
![]()

Není tady
Romca : Jo, jo, je to tak
Sice je to jen takove zacinajici a nemuzeme se videt moc casto, ale ... snad to vyjde
Sun je perfektni baba
Sun, rekni ze jsi 
Není tady
morpheus napsal(a):
Romca : Jo, jo, je to tak
Sice je to jen takove zacinajici a nemuzeme se videt moc casto, ale ... snad to vyjde
Sun je perfektni baba
Sun, rekni ze jsi
...to říkám pořád, že jsi zlatíčko... to ale musíš posoudit Ty Morphíčku.... 
Není tady