Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 28. 7. 2009 23:28

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Co vám dnes udělalo radost? 10

morpheus napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

morpheus napsal(a):

...Jezisi...Ty mas stesti, ze je po desate a decka uz speji big_smile Vsak nas zavrou, az zcername. Predstav si, ze bys to napsala v dobe vecernicku ... visslavisslavisslavissla

lollollollollollollol to zní dost prapodivně.... vissla pardon, myslela jsem ten fotoaparát... vissla ale kdo ví..... gloria

Pockej, ja ted myslel ten kolac rollrollroll ...a nejen to... visslavisslavissla

no jak já se tady teď chlamu lollollollollol no tak třeba k tomu koláči kafíčko, no... a pak se uvidí.... visslavisslavissla

Není tady

#77 28. 7. 2009 23:29

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

rodnarodnarodna Uz se stydim. Nejsem zvrhlik, ne aby jste si o me myslely neco spatneho ... visslavissla lollollollol

nene zvrhlík opravdu není..... hjarta

Není tady

#78 29. 7. 2009 0:16

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

a udělala jsem si dneska ještě jednu radost, na benzince jsem si koupila baťůžek wink

Není tady

#79 29. 7. 2009 0:33

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Mně udělalo radost, že zítra máme s manželem volno, synek je dnes u svojí kočky, takže jsme sami doma, za chvíli máme rande v ložnici, a nemusíme přemýšlet o tom, jestli jsou naše zdi dost tlusté nebo jestli má chlapec muziku dostatečně nahlas hjarta

Upravil(a) mashanka (29. 7. 2009 0:34)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#80 29. 7. 2009 0:34

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Mně udělalo radost, že zítra máme s manželem volno, synek je dnes u svojí kočky, takže jsme sami doma, za chvíli máme rande v ložnici, a nemusíme přemýšlet o tom, jestli jsou naše zdi dost tlusté nebo jestli má chlapec muziku dostatečně nahlas hjarta

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#81 29. 7. 2009 9:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

big_smiletummenupp

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#82 29. 7. 2009 15:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Vzala jsem kolegyňku od Břeclavi místo oběda na vycházku středem Brna, prošli jsme dva dvorní trakty starých domů, jsou tam kavárničky, čajovna, miniobchůdky. Zítra ji vezmu na ochoz Staré radnice, kouknout shora na Brno a okolí, v pátek se chce jít podívat ke kostelu Svatého Petra. No, uvidíme, co postíháme v dalším týdnu. Brno sice nemá tolik památek jako třeba Praha, ale je hezký a mám ho ráda.
Radost jsme měly obě, byla to hezky příjemná pauza mezi prací.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#83 29. 7. 2009 16:06

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mně udělalo radost, že jsem si na alkoholickém vláknu zase pořádně pokecala a asi mi to i k něčemu bude, třeba mi to pomůže od závislosti na manželovi=Munďákovi smile tummenupp

Upravil(a) Rosamunda (29. 7. 2009 16:07)

Out from the dark into the light !

Není tady

#84 29. 7. 2009 17:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Výborné špenátové lasagne na obed v našej kantíne, potom keksy a bonboniéra od kolegyne navrátivšej sa z dovolenky tongue a teraz plánované stretnutie s kamoškou v čajovni v našom mestskom parku Medická záhrada. hjarta Nech žije leto...! (Život je rpedsa len pekný..:ň

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#85 29. 7. 2009 17:50

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mě dnes udělalo radost to, že jsem sehnala parádní papučky do špitálu.... wink

Není tady

#86 29. 7. 2009 17:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ajajaj.. tak sa tam drž. Ja by som si zháňala skôr dobrú knižku, ale proti gustu... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 29. 7. 2009 17:58

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ajajaj.. tak sa tam drž. Ja by som si zháňala skôr dobrú knižku, ale proti gustu... wink

Knížky už mám nakoupený a nachystaný, mám jich 5 lol to myslím ani nestihnu přečíst, ale aspoň se tam nebudu nudit... a papučky pořád nebyly a dnes konečně ...

Není tady

#88 29. 7. 2009 18:13

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Kolega mi dovezl z dovolene nakupni tasku s uzasne naivistickym obrazkem morskeho pobrezi. To je vam takovy kyc, ze to je vlastne umeni. Budu ji s hrdosti nosit.

Není tady

#89 29. 7. 2009 18:15

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Selima napsal(a):

Do špitálu- pfuj- ale když, tak jedině se SUDOKU... tummenupp

Není tady

#90 29. 7. 2009 18:18

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Selima napsal(a):

..když já jsem na to sudoku ale úplně levá.... vissla raději ty knížky

Není tady

#91 29. 7. 2009 18:20

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Udelal mi radost dopis od me nove holciny smile Uz leta jsem nic podobneho nedostal a ani necetl, kam se hrabe neosobni majl a ICQ, v tom dopise je kus jeji duse... Diky Sun hjarta

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#92 29. 7. 2009 18:21

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Daniela S. napsal(a):

Kolega mi dovezl z dovolene nakupni tasku s uzasne naivistickym obrazkem morskeho pobrezi. To je vam takovy kyc, ze to je vlastne umeni. Budu ji s hrdosti nosit.

... offtopic ... my jsme se za totáče učili, že kýč je milován lidem (což jsem nemohla nikdy pořádně ztrávit...), ale že "umění to rozhodně nejni"... dumbom
Nevim, co se dneska učí děcka jako "umění" a kýč", já jsem toto tema pro sebe uzavřela tím, že je "umění" VYROBIT (VYTVOŘIT) něco, co lidi zaujme... pak je to skvost, i když kritici třeba řeknou, že "kýč"... godlike

Není tady

#93 29. 7. 2009 18:24

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Udelal mi radost dopis od me nove holciny smile Uz leta jsem nic podobneho nedostal a ani necetl, kam se hrabe neosobni majl a ICQ, v tom dopise je kus jeji duse... Diky Sun hjarta

Byl jen a jen pro Tebe..... hjartapussa

Není tady

#94 29. 7. 2009 18:25

morpheus
Babinet Klub
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Selima napsal(a):

..když já jsem na to sudoku ale úplně levá.... vissla raději ty knížky

Nejsi sama. Nejaky los dementos vymyslel Sudoku a ted ho vsichni lusti. Cas od casu to vyresim taky, ale jelikoz ja se nehrnu s davem, ani jsem to nikdy nedelal, neresim takove stupidity a uz vubec ne v MHD, jako to dela spousta lidi kolem, pac je to ted moderni asik jako squash, nebo brusleni po asfaltu lol kdyz uz nejakou hru, radeji si zahraju Mahjong, nebo kdyz uz pohyb, tak si vyslapnu nejaky vrch... visslavisslavissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#95 29. 7. 2009 18:30

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

sonrisa_1976 napsal(a):

morpheus napsal(a):

Byl jen a jen pro Tebe..... hjartapussa

Jo proto ty buchty a kafíčka lol  tummenupp tummenupp tummenupp tak hodně štěstí wink

Není tady

#96 29. 7. 2009 18:33

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Romčo díky... pussa

Není tady

#97 29. 7. 2009 18:35

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

sonrisa_1976 napsal(a):

Romčo díky... pussa

Nejni zač, přej druhým bude Ti přáno lol wink

Není tady

#98 29. 7. 2009 18:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Romča napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Romčo díky... pussa

Nejni zač, přej druhým bude Ti přáno lol wink

tummenuppgodlike

Není tady

#99 29. 7. 2009 19:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Romca : Jo, jo, je to tak smile Sice je to jen takove zacinajici a nemuzeme se videt moc casto, ale ... snad to vyjde smile Sun je perfektni baba smile Sun, rekni ze jsi wink

Není tady

#100 29. 7. 2009 19:21

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Romca : Jo, jo, je to tak smile Sice je to jen takove zacinajici a nemuzeme se videt moc casto, ale ... snad to vyjde smile Sun je perfektni baba smile Sun, rekni ze jsi wink

...to říkám pořád, že jsi zlatíčko... to ale musíš posoudit Ty Morphíčku.... pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí