Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#951 20. 8. 2009 11:28

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Co vám dnes udělalo radost? 10

samice od borce lol lol lol lol tummenupp

Upravil(a) mashanka (20. 8. 2009 11:29)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#952 20. 8. 2009 11:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Sel, tak to jsi borka, já se ptáků bojím, nesáhla bych na něj a přiblížit se k němu dobrovolně, tak to bych byla zralá na infarkt.

Udělalo mi radost toto slovní spojení big_smile . A nebo bych to měla spíš napsat do Co mě dnes rozesmálo.
Rozesmálo mě slovo "borka". Asi to má být samička od borce lol U nás borka znamená borová kůra.
Ale stejně jsi Sel borka (borkyně? borečka? lol ) žes tam toho holuba nenechala umřít. tummenupp  godlike

roll tady se to používá běžně hmm

Upravil(a) PPavlaa (20. 8. 2009 11:54)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#953 20. 8. 2009 11:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Blossom napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Sel, tak to jsi borka, já se ptáků bojím, nesáhla bych na něj a přiblížit se k němu dobrovolně, tak to bych byla zralá na infarkt.

Udělalo mi radost toto slovní spojení big_smile . A nebo bych to měla spíš napsat do Co mě dnes rozesmálo.
Rozesmálo mě slovo "borka". Asi to má být samička od borce lol U nás borka znamená borová kůra.
Ale stejně jsi Sel borka (borkyně? borečka? lol ) žes tam toho holuba nenechala umřít. tummenupp  godlike

rodna No, bol to boj... Holub sa bál, pchal sa do škáry, kam sa nezmestil... trepal krídlami... Nakoniec som ho musela vzia na lopatku, ale aj tam sa len metal... Tak som ho chytila v rukaviciach a opatrne položila na parapet. Myslela som, že bude potrebova čas, aby sa spamätal(bohvie, ako dlho tam už bol uviaznutý... kapitulation grater ), ale frnk! Hneď odletel. Pred cca mesiacom som odstraňovala z toho miesta mŕtvheo holuba a to bolo horšie. Mal chudák smolu, že som prišla neskoro.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#954 20. 8. 2009 11:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kžudne budem borka cool , pripadá mi to milé. A borovica som podža indiánskeho horoskopu aj tak....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#955 20. 8. 2009 12:32

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Mám radost, že moji mámu po 10 dnech na JIP konečně odpojili ze všech hadic a začíná chodit. smile
A navíc syn v pořádku dojel do Bulharska.

Není tady

#956 20. 8. 2009 12:46

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

lea64 napsal(a):

Mám radost, že moji mámu po 10 dnech na JIP konečně odpojili ze všech hadic a začíná chodit. smile

Supr tummenupp A mně vytahali nervy ze zubu a zachránili mi ho! A zachránili i mě před jistou bolestivou smrtí! lol

Upravil(a) Lúthien (20. 8. 2009 12:47)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#957 20. 8. 2009 15:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám obrovskou radost, mám nakonec zítra dovču a jedu s Bubkem do Jižních Čech. Šéfová asi dostala úžeh, protože řekla mně i kolegyňce z vedlejší kanceláře, že je všude mrtvo, tak a se bvzmemem dovču zítra obě, že ona tam bude sama. Zázraky se dějí tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp nevím, co se stalo, dřív to nikdy nešlo, v každé kanceláři musel být minimálně jeden člověk. Nechápu, ale jsem ráda.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#958 20. 8. 2009 15:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

godlike tummenupp No vidíte... A ja som prišla spokojná od kaderníčky. wink

Brita

Není tady

#959 20. 8. 2009 15:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No a ještě jsem tento týden byla úspěšná v sekáči, koupila jsm si dvě trička s kapuckou, jednu krásnou halenku, s velikánským výstřihem a taky jsem si koupila dvě košeli, jednu bílou, s červenýma proužkama, na zip, strečovou, s tříčtvrtečním rukávem a pak naprosto úžasnou, krásně bleděžlutou, pánskou, skvělá, místo sáčka na nátělník, k černým kalhotám nebo k džínům úplně super. No, za málo peněz hodně muziky a radosti jak na Starým Bělidle

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#960 20. 8. 2009 17:43

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Modroočka napsal(a):

Mám obrovskou radost, mám nakonec zítra dovču a jedu s Bubkem do Jižních Čech. Šéfová asi dostala úžeh, protože řekla mně i kolegyňce z vedlejší kanceláře, že je všude mrtvo, tak a se bvzmemem dovču zítra obě, že ona tam bude sama. Zázraky se dějí tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp nevím, co se stalo, dřív to nikdy nešlo, v každé kanceláři musel být minimálně jeden člověk. Nechápu, ale jsem ráda.

Třeba za ní přijde milenec a z mrtva bude najednou živo lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#961 20. 8. 2009 17:52

majkafa
Host

Modroočko, to je fajn, že ti to vyšlo. No vidíš, a nevěřilas. big_smile
U nás teď v těch horkách není někdy na celém patře ani jeden člověk.

#962 20. 8. 2009 17:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

tummenupp, hezký výlet .

Není tady

#963 20. 8. 2009 20:00

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

krásné počasí, kabriolet a veget godlike

dum spiro spero

Není tady

#964 20. 8. 2009 22:04

Blossom
Host

Radost mi dělá těšení se na prodloužený víkend, tentokrát pod Krušné hory, kolem Ohře. Projíždím net a hledám nějaké solidní a ne drahé ubytování. Nejlíp v Klášterci nad Ohří. Znáte to tam někdo? Kdyžtak doporučte.... a tak bude to mé těšení ještě lepší smile .

Ale teď už všem pussa na dobrou sova , spěte jako dudlik , a jste ráno styrka a celý den je vám do vissla  !

#965 20. 8. 2009 23:19

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Modroočka napsal(a):

Dovcu sem, ale Bubaka radeji na skuhraci wink Prece jen ... moc v lasce ho nemas, z ceho mas vlastne radost ? Asi z te dovolene ? wink

Jinak mam radost, zitra mi prijede sestra ze slovenska tummenupp Nemyslim tim zdravotni wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#966 20. 8. 2009 23:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Kžudne budem borka cool , pripadá mi to milé. A borovica som podža indiánskeho horoskopu aj tak....

smilepussa

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#967 20. 8. 2009 23:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

leo, gratuluju, to jsou nádherný zprávy wink

Není tady

#968 20. 8. 2009 23:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

paráda smile
a taky koukám, jak z bubáka je už bubek big_smile

teda tady jsou dneska samý skvělý zprávy tummenupp

Upravil(a) PPavlaa (21. 8. 2009 0:09)

Není tady

#969 21. 8. 2009 0:03

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

pussa já mám radost z večerního vzkazíku.....

Není tady

#970 21. 8. 2009 0:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a víš co son ? bude víkend ! do háje, já se tak těším tongue

a mám radost, protože tento týden se urovnaly vztahy s člověkem, kterýho mám ráda, ale se kterým kdysi před pár lety došlo k nedorozumění. zase jsme si k sobě našli cestu a jsem moc ráda stolt

Není tady

#971 21. 8. 2009 0:15

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

a víš co son ? bude víkend ! do háje, já se tak těším tongue

a mám radost, protože tento týden se urovnaly vztahy s člověkem, kterýho mám ráda, ale se kterým kdysi před pár lety došlo k nedorozumění. zase jsme si k sobě našli cestu a jsem moc ráda stolt

Ju víkend, hurááá, budeme slavit dcerčiny páté narozeniny a ... zapiju rozvod a novou "svobodu" 

Pavli, tak to je moc dobře tummenupp

Není tady

#972 21. 8. 2009 0:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

doufám, žes nezapoměla na dort wink (nᚠmladej ho vyžaduje do teď a to mu bylo v únoru 13 big_smile)

Není tady

#973 21. 8. 2009 0:28

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

doufám, žes nezapoměla na dort wink (nᚠmladej ho vyžaduje do teď a to mu bylo v únoru 13 big_smile)

juju dortík bude, dneska jsem byla zaplatit zálohu, já to neumím gloria bude z naší mňamkové cukrárny a měl by být jako od maminky vissla a někoho jsem na dortík pozvala  vissla

Upravil(a) sonrisa_1976 (21. 8. 2009 1:04)

Není tady

#974 21. 8. 2009 0:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já se o narozkách překonala a udělala mladýmu třípatrovej. nevypadal špatně, ale nejsem cukrářka, to víš. chodím tady čučet na fotky dortů, co sem dávají holky. je to nááádhera. jen tu neznám nikoho v okolí, kdo by takový nádherný dokázal stvořit. škoda, to, co tam holky dávají by mi bylo líto i sníst smile

Není tady

#975 21. 8. 2009 0:39

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

no třípatrovej by byl skvělej.... třebas příště...  gloria

Upravil(a) sonrisa_1976 (21. 8. 2009 1:02)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí