6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
samice od borce
Upravil(a) mashanka (20. 8. 2009 11:29)
Není tady
Blossom napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Sel, tak to jsi borka, já se ptáků bojím, nesáhla bych na něj a přiblíit se k němu dobrovolně, tak to bych byla zralá na infarkt.
Udělalo mi radost toto slovní spojení . A nebo bych to měla spí napsat do Co mě dnes rozesmálo.
Rozesmálo mě slovo "borka". Asi to má být samička od borce U nás borka znamená borová kůra.
Ale stejně jsi Sel borka (borkyně? borečka? ) es tam toho holuba nenechala umřít.
tady se to pouívá běně
Upravil(a) PPavlaa (20. 8. 2009 11:54)
Není tady
Blossom napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Sel, tak to jsi borka, já se ptáků bojím, nesáhla bych na něj a přiblíit se k němu dobrovolně, tak to bych byla zralá na infarkt.
Udělalo mi radost toto slovní spojení . A nebo bych to měla spí napsat do Co mě dnes rozesmálo.
Rozesmálo mě slovo "borka". Asi to má být samička od borce U nás borka znamená borová kůra.
Ale stejně jsi Sel borka (borkyně? borečka? ) es tam toho holuba nenechala umřít.
No, bol to boj... Holub sa bál, pchal sa do káry, kam sa nezmestil... trepal krídlami... Nakoniec som ho musela vzia na lopatku, ale aj tam sa len metal... Tak som ho chytila v rukaviciach a opatrne poloila na parapet. Myslela som, e bude potrebova čas, aby sa spamätal(bohvie, ako dlho tam u bol uviaznutý... ), ale frnk! Hneď odletel. Pred cca mesiacom som odstraňovala z toho miesta mŕtvheo holuba a to bolo horie. Mal chudák smolu, e som prila neskoro.
Není tady
Kžudne budem borka , pripadá mi to milé. A borovica som podža indiánskeho horoskopu aj tak....
Není tady
Mám radost, e moji mámu po 10 dnech na JIP konečně odpojili ze vech hadic a začíná chodit.
A navíc syn v pořádku dojel do Bulharska.
Není tady
lea64 napsal(a):
Mám radost, e moji mámu po 10 dnech na JIP konečně odpojili ze vech hadic a začíná chodit.
Supr A mně vytahali nervy ze zubu a zachránili mi ho! A zachránili i mě před jistou bolestivou smrtí!
Upravil(a) Lúthien (20. 8. 2009 12:47)
Není tady
Mám obrovskou radost, mám nakonec zítra dovču a jedu s Bubkem do Jiních Čech. éfová asi dostala úeh, protoe řekla mně i kolegyňce z vedlejí kanceláře, e je vude mrtvo, tak a se bvzmemem dovču zítra obě, e ona tam bude sama. Zázraky se dějí nevím, co se stalo, dřív to nikdy nelo, v kadé kanceláři musel být minimálně jeden člověk. Nechápu, ale jsem ráda.
Není tady
No vidíte... A ja som prila spokojná od kaderníčky.
Není tady
No a jetě jsem tento týden byla úspěná v sekáči, koupila jsm si dvě trička s kapuckou, jednu krásnou halenku, s velikánským výstřihem a taky jsem si koupila dvě koeli, jednu bílou, s červenýma proukama, na zip, strečovou, s tříčtvrtečním rukávem a pak naprosto úasnou, krásně bledělutou, pánskou, skvělá, místo sáčka na nátělník, k černým kalhotám nebo k dínům úplně super. No, za málo peněz hodně muziky a radosti jak na Starým Bělidle
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mám obrovskou radost, mám nakonec zítra dovču a jedu s Bubkem do Jiních Čech. éfová asi dostala úeh, protoe řekla mně i kolegyňce z vedlejí kanceláře, e je vude mrtvo, tak a se bvzmemem dovču zítra obě, e ona tam bude sama. Zázraky se dějí nevím, co se stalo, dřív to nikdy nelo, v kadé kanceláři musel být minimálně jeden člověk. Nechápu, ale jsem ráda.
Třeba za ní přijde milenec a z mrtva bude najednou ivo
Není tady
Modroočko, to je fajn, e ti to vylo. No vidí, a nevěřilas.
U nás teď v těch horkách není někdy na celém patře ani jeden člověk.
Modroočka napsal(a):
, hezký výlet .
Není tady
krásné počasí, kabriolet a veget
Není tady
Radost mi dělá těení se na prodlouený víkend, tentokrát pod Kruné hory, kolem Ohře. Projídím net a hledám nějaké solidní a ne drahé ubytování. Nejlíp v Kláterci nad Ohří. Znáte to tam někdo? Kdytak doporučte.... a tak bude to mé těení jetě lepí .
Ale teď u vem na dobrou , spěte jako , a jste ráno a celý den je vám do !
Modroočka napsal(a):
Dovcu sem, ale Bubaka radeji na skuhraci Prece jen ... moc v lasce ho nemas, z ceho mas vlastne radost ? Asi z te dovolene ?
Jinak mam radost, zitra mi prijede sestra ze slovenska Nemyslim tim zdravotni
Není tady
Selima napsal(a):
Kžudne budem borka , pripadá mi to milé. A borovica som podža indiánskeho horoskopu aj tak....
Není tady
lea64 napsal(a):
leo, gratuluju, to jsou nádherný zprávy
Není tady
Modroočka napsal(a):
paráda
a taky koukám, jak z bubáka je u bubek
teda tady jsou dneska samý skvělý zprávy
Upravil(a) PPavlaa (21. 8. 2009 0:09)
Není tady
já mám radost z večerního vzkazíku.....
Není tady
a ví co son ? bude víkend ! do háje, já se tak těím
a mám radost, protoe tento týden se urovnaly vztahy s člověkem, kterýho mám ráda, ale se kterým kdysi před pár lety dolo k nedorozumění. zase jsme si k sobě nali cestu a jsem moc ráda
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a ví co son ? bude víkend ! do háje, já se tak těím
a mám radost, protoe tento týden se urovnaly vztahy s člověkem, kterýho mám ráda, ale se kterým kdysi před pár lety dolo k nedorozumění. zase jsme si k sobě nali cestu a jsem moc ráda
Ju víkend, hurááá, budeme slavit dcerčiny páté narozeniny a ... zapiju rozvod a novou "svobodu"
Pavli, tak to je moc dobře
Není tady
doufám, es nezapoměla na dort (ná mladej ho vyaduje do teď a to mu bylo v únoru 13 )
Není tady
PPavlaa napsal(a):
doufám, es nezapoměla na dort (ná mladej ho vyaduje do teď a to mu bylo v únoru 13 )
juju dortík bude, dneska jsem byla zaplatit zálohu, já to neumím bude z naí mňamkové cukrárny a měl by být jako od maminky a někoho jsem na dortík pozvala
Upravil(a) sonrisa_1976 (21. 8. 2009 1:04)
Není tady
já se o narozkách překonala a udělala mladýmu třípatrovej. nevypadal patně, ale nejsem cukrářka, to ví. chodím tady čučet na fotky dortů, co sem dávají holky. je to nááádhera. jen tu neznám nikoho v okolí, kdo by takový nádherný dokázal stvořit. koda, to, co tam holky dávají by mi bylo líto i sníst
Není tady
no třípatrovej by byl skvělej.... třebas přítě...
Upravil(a) sonrisa_1976 (21. 8. 2009 1:02)
Není tady