Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#926 18. 8. 2009 20:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost? 10

Modroočka: "Sonris, to je to, co mám já s Bubákem. Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi, máme spolu sex, ale budoucnost spolu neplánujeme, nic spolu neplánujeme."

Modři, mohla bych se na něco zeptat? Nemusíš samozřejmě odpovídat, že jo... Těšíš se na něj? Máš někdy nutkání mu jen tak zavolat? Dá se na něj spolehnout? Dokáže na Tebe dlooouho čekat a dost věcí pro Tebe nezištně zařídit? Ráda ho slyšíš v telefonu? Líbí se Ti vzhledově? Vychází s Tvými kluky? smile

Upravil(a) Tercila (18. 8. 2009 20:58)

Není tady

#927 18. 8. 2009 21:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Modroočka napsal(a):

Sonris, to je to, co mám já s Bubákem. Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi, máme spolu sex, ale budoucnost spolu neplánujeme, nic spolu neplánujeme.

..někdy si říkám, že by mi něco takovýho stačilo va jen by mi asi chybělo takový to obejmutí, nádherný, jak se mě dotkne, že mnou projede proud.... chjooo

Není tady

#928 18. 8. 2009 21:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

ale jo, to máme taky, to jiskříme, hlavně sexuálně, ale je to super

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#929 18. 8. 2009 21:24

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Tercila napsal(a):

... Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi, máme spolu sex, ale budoucnost spolu neplánujeme, nic spolu neplánujeme...

... Těšíš se na něj? Máš někdy nutkání mu jen tak zavolat? Dá se na něj spolehnout? Dokáže na Tebe dlooouho čekat a dost věcí pro Tebe nezištně zařídit? Ráda ho slyšíš v telefonu? Líbí se Ti vzhledově? Vychází s Tvými kluky? smile

... netýká se to sice mně, ale vlastně jo. To první, od Očka, je skoro na chlup stejný...
Tak si z toho mám vyvodit "vztah-nevztah"?
A na následující otázky na všechny můžu odpovědět kladně. Takže vztah - Vztah?
Mám k tomu ještě jednu doplňující otázku, nebo vlastně dvě: Chceš mít někdy od něj pokoj? Ano. Umíš si představit život bez něj? Ne.

Není tady

#930 18. 8. 2009 21:26

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Takže tohle. To předchozí poznání... tummenupp stolt

Není tady

#931 18. 8. 2009 21:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No je to jednoznačně vztah big_smile
Ne, já jsem se ptala proto, že mi tohle původně napsané připadalo zvláštně chladné, odtažité, psané zdrženlivě smile: "Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi," a já jsem tu zdrženlivost nějak k Modroočce nebyla schopná v tomhle popisovaném vztahu "přiřadit" winktummenupp

Není tady

#932 18. 8. 2009 21:53

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, tak někdy se na něj těším, někdy se zase těším, aýž odjede, voláme si, jen tak, nejen, když něco potřebujeme, máme sex, vášnivej, úžasnej, jako jsem s nikým nikdy neměla, jedu s ním k jeho rodině, ale nechci s ním bydlet, nechci se na něj vázat, neshod bylo dost, v mnoha věcch jsme dost rozdílní a sousta věcí mi na něm vadí, je ale dost věcí, který mi u něj vyhovují, to je ale to, proč nechci vztah, jako myslím regulérní, plnohodnotný vztah, protože těch neshod bylo hodně, proto to nechci, protože když to beru tak, jak to beru, tak je mi fuk to, co mi předtím vadilo, nemilujeme se, máme se rádi, rádi se vidíme, rádi si od sebe oddychneme

Není tady

#933 18. 8. 2009 21:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Modři, a víš, co je na tom nejhezčí? Že nemusíš nic. Žádné závazky. Řekla bych, že jsi v pohodovém období. Jsem asi stejně mladá jako Ty - vnímám to podobně. smile Moje mamča říkávala, že po 30ce se cítila hodně svobodně a po 40ce ještě líp - líp než zamlada. No nemáme se valstně krásně? Když nebolí zuby a kolena? tummenupp

Upravil(a) Tercila (18. 8. 2009 22:02)

Není tady

#934 18. 8. 2009 22:01

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Modroočka: "Sonris, to je to, co mám já s Bubákem. Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi, máme spolu sex, ale budoucnost spolu neplánujeme, nic spolu neplánujeme."

Modři, mohla bych se na něco zeptat? Nemusíš samozřejmě odpovídat, že jo... Těšíš se na něj? Máš někdy nutkání mu jen tak zavolat? Dá se na něj spolehnout? Dokáže na Tebe dlooouho čekat a dost věcí pro Tebe nezištně zařídit? Ráda ho slyšíš v telefonu? Líbí se Ti vzhledově? Vychází s Tvými kluky? smile

Jo, Terci, klukům je šumák, jsou dospělí, nezištně, no je takovej, no, opatrnej na peníze, takže mi pomůže, ale že by mi kupoval dárky, to ne, jídlo mi v restauraci zaplatil, to jo, spolehnout, no, když je potřeba, tak udělá, zařídí, ale když jsem měla tuhle nedávno depku, tak mi řekl, že s tím ať za ním nechodím, že na psychický výkyvy nemá, že stačí jeho syn, co m papíry na hlavu a je psychoš, takže v tomhle mi oporou nebude, naštěstí depka není pravá depka, jen jsem měla blbou náladu. Vzhledově? no, tak je plešatej, šediví, má knírek, křivej velkej nos, no, takže na první dojem jsem naznala, že je to škaredej chlap, ale svým způsobem se mi na něm něco líbí, něco má v sobě, co mě "táhne", ale jinak mě se.re, je skrblík, rejpal a někdy je protivnej jako hnůj. Já skrblík nejsem, ale rejpal jsem taky a když mě sejší, jsem protivná víc než on, ale jen na něj.

Není tady

#935 18. 8. 2009 22:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No tak na depky budeš mít kamarádky, no.

Není tady

#936 18. 8. 2009 22:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Modři, a víš, co je na tom nejhezčí? Že nemusíš nic.

Jo, když s ním být nechjci, nejsem, jsem doma a on taky. Nemusím se o něj starat, nemusím mu prát, nekecá mi do toho, co doma mám a nemám, že se třeba válím u PC a nic nedělám a tak podobně. To mi vyhovuje. Do kina, do báru, na bowling, nebo na zábavu nebo kamkoliv jdu s kámoškou, se známýma, protože on nikam moc nejde, tak se ale nestará, kde jsem a s kým jsem a kdy přijdu domů. No, nestará se, stará, zeptá se, ale já mu říkám, že jsem svobodná a nemusím se mu zpovídat. Tenhle "vztah" má spoustu výhod. Už ho neberu tak vážně, tkaže jeho skrblení mi už leží u paty, že ho jeho děti zneužívají a ozvou se mu, jen když něco potřebují, to už taky neřeším, prostě s ním jsem jenom do té míry, do jaké to vyhovuje mně.

Není tady

#937 18. 8. 2009 22:38

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Modři, máš recht.
Přeji dobrou noc, mám ještě hodně práce a zítra náročný den. Spím nějak čím dál míň smile.

Není tady

#938 19. 8. 2009 9:31

Peťuli
♥♥♥♥---

Modroočko, máš to v hlavě skvěle srovnané, víš přesně co chceš a tak to taky dostáváš. Taky se k tomu snažím dopracovat, ale vypadá to, že u mě je to ještě běh na dlouhou trať.

Není tady

#939 19. 8. 2009 10:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Modroočka napsal(a):

No, tak někdy se na něj těším, někdy se zase těším, aýž odjede, voláme si, jen tak, nejen, když něco potřebujeme, máme sex, vášnivej, úžasnej, jako jsem s nikým nikdy neměla, jedu s ním k jeho rodině, ale nechci s ním bydlet, nechci se na něj vázat, neshod bylo dost, v mnoha věcch jsme dost rozdílní a sousta věcí mi na něm vadí, je ale dost věcí, který mi u něj vyhovují, to je ale to, proč nechci vztah, jako myslím regulérní, plnohodnotný vztah, protože těch neshod bylo hodně, proto to nechci, protože když to beru tak, jak to beru, tak je mi fuk to, co mi předtím vadilo, nemilujeme se, máme se rádi, rádi se vidíme, rádi si od sebe oddychneme

JE to vzťah, je to proste voľnejší vzťah a poznám páry, ktoré sú takto šťastné roky rokúce... tummenupp Kto tvrdí, že vzťah je len žigulák, dovolenka v Juhoslávii, dve deti a hádky o špinavý riad a rozhádzané fusakle? big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#940 19. 8. 2009 12:54

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Spis nez radost sjem mel zachvat smichu : Firma, ktera produkuje tuny odpadu mi napise majl s poznamkou ...
"Myslete na přírodu... Skutečně potřebujete vytisknout tento e-mail?"

tummenupptummenupptummenupptummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#941 19. 8. 2009 14:16

Blossom
Host

Dnes mi udělalo radost, že mi volali z Krajského úřadu, že by k nám do firmy chtěli přijít s návštěvou s manželkou jednoho politika. Naštěstí to je dáma, která je mi sympatická, tak s tím nemám problém (kdyby to ovšem měla být třeba paní Ransdorfová, to bychom měli asi "zrovna zavříno " tongue )
Ne, že bych byla z politiků a jiných celebrit nějak zvlášť odvázaná. Ale pokud z Kraje se rozhodli s ní navštívit právě nás, je to určité ocenění naší práce. A to vždycky potěší...

Upravil(a) Blossom (19. 8. 2009 14:32)

#942 19. 8. 2009 14:38

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Byla jsem na rentgenu hlavy, protože jsem si na dovolené pěkně řinkla o klouzačku, až jsem viděla hvězdičky a NAŠTĚSTÍ MI NIC NENÍ JUPÍ, jen jsem si hnula krkem, tak mě pobolívá hlava. tummenupp

Out from the dark into the light !

Není tady

#943 19. 8. 2009 21:21

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Udelalo mi radost srotovne ... visslavissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#944 19. 8. 2009 22:16

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

mně udělalo radost, že jsem se ukecala a ostříhala psa, on to nemá rád, ani já to neprožívám, ale musí to být, jinak by byl jako smradlavá chlupatá koule

Není tady

#945 19. 8. 2009 22:19

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

..já mám radost.... a to z večerního telefonátu..... pussa

Není tady

#946 20. 8. 2009 1:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vlastne už včera som zachránila život holubovi, čo sa zašprajcoval na kamoškinom balkóne... hlavne sa mi nechcelo dostávať ho odtiaľ mŕtveho, ako jeho predchodcu. Kamoška si nechala voľnú medzeru medzi presklenou časťou a zábradlím s kvetináčmi a pchajú sa jej tam holuby (do kvetináča na jar, kým bol prázdny, dokonca zniesli vajcia...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#947 20. 8. 2009 8:10

Rozmarila
Zablokovaný

Modroočka napsal(a):

Tercila napsal(a):

Jo, Terci, klukům je šumák, jsou dospělí, nezištně, no je takovej, no, opatrnej na peníze, takže mi pomůže, ale že by mi kupoval dárky, to ne, jídlo mi v restauraci zaplatil, to jo, spolehnout, no, když je potřeba, tak udělá, zařídí, ale když jsem měla tuhle nedávno depku, tak mi řekl, že s tím ať za ním nechodím, že na psychický výkyvy nemá, že stačí jeho syn, co m papíry na hlavu a je psychoš, takže v tomhle mi oporou nebude, naštěstí depka není pravá depka, jen jsem měla blbou náladu. Vzhledově? no, tak je plešatej, šediví, má knírek, křivej velkej nos, no, takže na první dojem jsem naznala, že je to škaredej chlap, ale svým způsobem se mi na něm něco líbí, něco má v sobě, co mě "táhne", ale jinak mě se.re, je skrblík, rejpal a někdy je protivnej jako hnůj. Já skrblík nejsem, ale rejpal jsem taky a když mě sejší, jsem protivná víc než on, ale jen na něj.

Přesně pro tohle jsem nikdy nechtěla starý chlapy...........starý tělo, protivný kecy a lakota , vypočítavost........mladý byli nadšení ze sexu a dárky kupovali běžně.........starý už jen počítal aby neprodělěli.......aby se nepředali....citově i finančně a ještě starý tělo...........než tohle .......tak radši slastná samota a svou vzácnou energii nacpu do dětí a kámošů .........smilesmile

Každý ráno mám obrovskou radost, když na mě skočí moje kočka a dá mi spoustu pusinek.....olíže mi obličej ....a to všechno z jednoho prostého důvodu.........snaží se mě přimět, abych jí dala masíčko .........je sladoučká smile
A ještě mám radost že jsem se donutila zacvičit Pozdrav slunci......to je vždycky dřina se rozespalá přemoct.......ale už musím ......moje ztuhlé tělo to nutně potřebuje........

Upravil(a) Rozmarila (20. 8. 2009 8:20)

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#948 20. 8. 2009 9:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, tak to jsi borka, já se ptáků bojím, nesáhla bych na něj a přiblížit se k němu dobrovolně, tak to bych byla zralá na infarkt.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#949 20. 8. 2009 10:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nechala jsem si o polovinu zkrátit vlasy a cítím se skvěle smile hezky mi to sestříhala, mám novou barvu, prostě paráda reta

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#950 20. 8. 2009 11:07

Blossom
Host

PPavlaa napsal(a):

Sel, tak to jsi borka, já se ptáků bojím, nesáhla bych na něj a přiblížit se k němu dobrovolně, tak to bych byla zralá na infarkt.

Udělalo mi radost toto slovní spojení big_smile . A nebo bych to měla spíš napsat do Co mě dnes rozesmálo.
Rozesmálo mě slovo "borka". Asi to má být samička od borce lol U nás borka znamená borová kůra.
Ale stejně jsi Sel borka (borkyně? borečka? lol ) žes tam toho holuba nenechala umřít. tummenupp  godlike

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí