Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#901 18. 8. 2009 10:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost? 10

holky, tady máte psát o radosti, ne se tu hádat o ptákovinách ;-)

a mně, mně udělaly radost výplaty, obě dvě tonguesmile byla jsem příjemně překvapená vissla jestli to tak půjde dál, určo se jak říká Tercila zařadím mezi milionáře retasupermario

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#902 18. 8. 2009 10:35

moneta
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Blahnik? Koukni, má dobrý slevy: wink big_smile
http://www.christian-louboutins.com/ind … 99sf83acj2

No uznej, že by Anitce chutnaly big_smile

Mám ráda boty na podpatku a vůbec hezké boty,ovšem nabídka kvalitních a hezkých botů na našem trhu chybí, kupuji jen Bata(z nouuze ctnost,výběr katastrofa),protože na Blahnika nemám a v jiných obchodech jsou dovezený z Polska a hrozně předraženy. Ach jo,chybí nám tady botičky...

Není tady

#903 18. 8. 2009 10:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Práve mi volala kamoška z práce v zahraničí (dodatočne k meninám big_smile ) a mala samé dobré správy... Takú radosť mi urobila... a povzbudila ma k niečomu, čo možno skúsim... pracovne.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#904 18. 8. 2009 10:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, tak já taky dodatečně přeju k svátku vše nej, koukala jsem, že jsem byla zrovna na dovči. doufám, žes řádně slavila storstark

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#905 18. 8. 2009 10:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

monet, taky mám ráda boty na podpatku :-)
ale je fakt, že v botách bez se mi chvátá líp :-))

Není tady

#906 18. 8. 2009 10:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ďakujem, skôr decentne, ale milo... a potešilo ma hafo gratulácií, aj od ľudí, od ktorých som to nečakala. rodna Napríklad aj táto dodatočná. tummenupp
A ešte ma potešila nedeľná medzinárodná výstava psov, ktorú som absolvovala s neterkou a obe sme si to užili. A včerajšia podniková akcia, túra, vozenie na bobovej dráhe a opekačka. Vrátila som sa až večer, príjemne zdrchaná. rock Narehotala som sa do zásoby, v socke cestou nazad sme blbli ako puberťáci. lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#907 18. 8. 2009 11:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to je dobře, že si užíváš wink život není jen práce a vypnout a užít si je prostě potřeba stolt

Není tady

#908 18. 8. 2009 11:11

moneta
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

monet, taky mám ráda boty na podpatku :-)
ale je fakt, že v botách bez se mi chvátá líp :-))

Jo Pavli,to je jasná věc, taky jsem si kvůli řízení auta musela koupit boty bez podpatku (aspon malý klínek smile ),ale v nich si připadám tak nějak divně,ovšem když se obuju do botů na podpadku, připadám si jako ŽENA wink

Není tady

#909 18. 8. 2009 18:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Helena: "kdyby Son nějakýho Blahnika doma měla, vsadím se, že by si ho Anitka mezi ostatní obuví neomylně vybrala"

big_smile Jo, o tom jsem taky přesvědčená! big_smile

Není tady

#910 18. 8. 2009 18:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Moneta: "taky jsem si kvůli řízení auta musela koupit boty bez podpatku (aspon malý klínek smile )"

Monet, já jsem kdysi v zimě podlehla špičaté módní vlně, takže kozačky s úžaasnou špičkou...a pořád se mi v autě zadrhávaly nad pedálem, až jsem usoudila, že to by bylo tak maximálně na havárku big_smile, a protože nebyly ani niajk pohodlné, letěly...... Náš pes o ně samozřejmě zájem neměl. Asi byly moc levný big_smile.

Není tady

#911 18. 8. 2009 19:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, opravila jsem si myčku, sama, bez Bubáka, no, opravila, neodtíkala to, tak jsem tu odtokovou hadici protáhla starým koaxem lollollol
No a v neděli jedu k Bubákové mamince zavařovat hrušky, pro sebe a jí pomoct. Má tam 15 beden hrušek, tak to nevím, co s tím, já bych byla proto, aby se naházely do bečky a vypálily. Hruškovice je dobrá, ale maminka nechce, že je komusi prodá. To nevím komu, tolik hrušek. Já si pro sebe zavařím tak 15 sklenic, víc se toho nespotřebuje. Tak mám vážně velkou radost hmm  ale Bubákovu maminku mám ráda, tak pojedu. Spolu uvaříme, spolu to zavaříme a bude.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#912 18. 8. 2009 19:13

majkafa
Host

Modroočko, nedáváš mu marné naděje? Nebo se v tobě něco změnilo?

#913 18. 8. 2009 19:18

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočí, mám v tom chaos: Bubák je někdo jiný než... někdo jiný? big_smile
Ne, že by mi na tom mělo záležet, to já jen tak pro pořádek big_smile.

No tak vyrobte z hrušek toping, proslaďte je, usušte... prolistuj nějakou domácí kuchařku, nebo co - co se slivovicí, prosím Tě? big_smile Měkne z ní mozek....  wink

Není tady

#914 18. 8. 2009 19:20

moneta
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Moneta: "taky jsem si kvůli řízení auta musela koupit boty bez podpatku (aspon malý klínek smile )"

Monet, já jsem kdysi v zimě podlehla špičaté módní vlně, takže kozačky s úžaasnou špičkou...a pořád se mi v autě zadrhávaly nad pedálem, až jsem usoudila, že to by bylo tak maximálně na havárku big_smile, a protože nebyly ani niajk pohodlné, letěly...... Náš pes o ně samozřejmě zájem neměl. Asi byly moc levný big_smile.

Dostala jsem před lety opravdu luxusní kozačky na jehle a se špičkou,náááádherné ,sexy ,ovšem v reálném ,všedním životě nepoužitelné. K takovým botům bych potřebovala limuzínu s řidičem. Ale byl to dárek a svůj účel splnil-potěšil hodně, sama bych si je snad nikdy nekoupila.

Ovšem boty s kulatou špičkou, jimž snad už odzvonilo, by musely mít podpatek nejm. 12 cm ,aby byly trochu sexy..

Není tady

#915 18. 8. 2009 19:47

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Moneta: "Dostala jsem před lety opravdu luxusní kozačky na jehle a se špičkou,náááádherné ,sexy ,ovšem v reálném ,všedním životě nepoužitelné. "

Ano, rozumím tummenupp, takové já v práci nosím zásadně jen na porady - kousek tou chodbou to v nich vydržím big_smile tummenupp
Chtěla bych někdy mluvit právě třeba s Blahnikem, aby mi "na plnou hubu" vyjmenoval důvody, proč takhle vysoké podpatky navrhuje big_smile.

Upravil(a) Tercila (18. 8. 2009 19:47)

Není tady

#916 18. 8. 2009 20:03

moneta
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Moneta: "Dostala jsem před lety opravdu luxusní kozačky na jehle a se špičkou,náááádherné ,sexy ,ovšem v reálném ,všedním životě nepoužitelné. "

Ano, rozumím tummenupp, takové já v práci nosím zásadně jen na porady - kousek tou chodbou to v nich vydržím big_smile tummenupp
Chtěla bych někdy mluvit právě třeba s Blahnikem, aby mi "na plnou hubu" vyjmenoval důvody, proč takhle vysoké podpatky navrhuje big_smile.

Tak to já taky, mám je v kanclu ve skříni,ráno se přezuji a nosím je na firmě,bylo mi jich škoda, nechat je ležet v krabici.
Ty kupuješ Blahnikovy boty?? na ty já nemám.... Bydlím na Ostravsku a je to tady katastrofa, co se výběru bot týká. Nakupuji u Bati (i z fin.důvodů),ale vždycky musím vybrat - ze škaredé kolekce ty nejméně škaredé, nepamatuji se ,kdy jsem byla u Batě spokojená a nadšená  z botů.
Jedny zimní mě stály 4tis. byly kožené , vysoké, šité a v zimě mi do nich tekla voda (rozbředlý sníh), tak jsem je šla reklamovat a neuspěla jsem,prý v nich nemám chodit,když je sníh big_smile

Není tady

#917 18. 8. 2009 20:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Modroočko, nedáváš mu marné naděje? Nebo se v tobě něco změnilo?

Nedávám mu marné naděje. Něco se změnilo v nás obou, nemáme spolu vztah v tom smyslu, jakože spolu budeme žít a tak, máme spolu takovej jinej vztah, nevím, jak to formulovta, ale takovej jako kamarádskej se sexem. V sexu si totiž vyhovujeme úplně maximálně a já se vázat nijak nechci, nechci se už ani s nikým seznamovat, tohle mi vyhovuje teď momentálně tak, jak to je. Nějak jsme těma dohadama a sporama došli k nějakýmu sladění. Nemiluju ho, on mě taky ne, ale....... No, nevím, snad to chápete, nechci nikoho doma, nechci bydlet nikde jinde s nikým, ale spolu se občas sejdeme, spíme spolu, prostě je to zvláštní vztah ne-vztah. A jsme spokojení oba. není to sice to, co jsem chtěla, ale je to pro mě v současné době ideální.

Není tady

#918 18. 8. 2009 20:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A k botičkám od Blahnika, no, jsou hezký, teda některý, ale na moje chození to není, já potřebuju chodit rychle a v tomhle bych se asi zmrzačila. Doby, kdy jsem vysokánský podpatky nosila ráda, jsou pryč, na můj věčný poklus to není dost pohodlný.

Není tady

#919 18. 8. 2009 20:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

moneta: "Ty kupuješ Blahnikovy boty?? na ty já nemám...."

Jejda, neblázni, já taky ne - jsem rozumně uvažující hospodyně wink big_smile
O Blahnikovi jsem teď napsala jen tak, že šla řeč... a samozřejmě se mi líbí, já ho "obdivuji" smile, ale než bych dala za boty 10 tisíc, to radši pojedu na dovču big_smile.

Přesně tak, Modroočko, já pořád spěchám a myslím, že "šlápnutí vedle" v těchto jehlách už naznačuje i pobyt na chirurgii a na to já taky nemám čas big_smile.

Upravil(a) Tercila (18. 8. 2009 20:13)

Není tady

#920 18. 8. 2009 20:16

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka: "No, nevím, snad to chápete, nechci nikoho doma, nechci bydlet nikde jinde s nikým"

Já teda naprosto. Kdyby se mi cokoliv stalo s manželem, nechtěla bych si zvykat na jiný režim bydlení (a to už jsem nabídku bydlení u jednoho výjimečného kamaráda dostala, že až by se mi něco přihodilo) big_smile a zcela určitě bych si nikoho do "svého" bytu nevzala. To vím nabeton. Už dávno. Takže chápu.

Není tady

#921 18. 8. 2009 20:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, Terci, já jsem si sicemyslela, že někoho chci, napořád, že chci s někým bydlet, s někým žít. Ale po svých zkušnostech už nechci. Aspoň ne teď. Třeba časem změním názor, to nevím. Je taky pravda, že je Bubák po rozvodu třetí "vážnější" partner, ti dva předchozí, s těma jsem vydržela 10 měsíců, s každým. S Bubákem jsem už 2x tak dlouho, takže kdoví, co z toho dál bude. Jen jsem se teď  tak nějak ustálila a nechce se mi nic moc měnit. Takže s Bubákem jsem a nejsem, prostě vztah ne-vztah. Něco na způsob chytré horákyně lollollollol

Není tady

#922 18. 8. 2009 20:29

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

co je to vztah-nevztah, něco takového bych asi potřebovala....

Není tady

#923 18. 8. 2009 20:46

lea64
♥♥♥♥♥♥-

moneta napsal(a):

Tercila napsal(a):

Tak to já taky, mám je v kanclu ve skříni,ráno se přezuji a nosím je na firmě,bylo mi jich škoda, nechat je ležet v krabici.
Ty kupuješ Blahnikovy boty?? na ty já nemám.... Bydlím na Ostravsku a je to tady katastrofa, co se výběru bot týká. Nakupuji u Bati (i z fin.důvodů),ale vždycky musím vybrat - ze škaredé kolekce ty nejméně škaredé, nepamatuji se ,kdy jsem byla u Batě spokojená a nadšená  z botů.
Jedny zimní mě stály 4tis. byly kožené , vysoké, šité a v zimě mi do nich tekla voda (rozbředlý sníh), tak jsem je šla reklamovat a neuspěla jsem,prý v nich nemám chodit,když je sníh big_smile

Já už jsem myslela, že jsem jediná, kdo si nemůže na Ostravsku vybrat boty. U Bati nakupuju tím stejným systémem jako ty.big_smile

Není tady

#924 18. 8. 2009 20:50

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Sonris, to je to, co mám já s Bubákem. Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi, máme spolu sex, ale budoucnost spolu neplánujeme, nic spolu neplánujeme.

Není tady

#925 18. 8. 2009 20:52

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Já už jsem myslela, že jsem jediná, kdo si nemůže na Ostravsku vybrat boty. U Bati nakupuju tím stejným systémem jako ty.big_smile

Hmm, celkově je to docela špatné s tím výběrem. Mně osobně vadí, že se nedá posoudit kvalita obuvi podle ceny - kolikrát jsem natrefila na velmi drahé a přitom zmetkovité.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí