6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, tady máte psát o radosti, ne se tu hádat o ptákovinách ;-)
a mně, mně udělaly radost výplaty, obě dvě byla jsem příjemně překvapená jestli to tak půjde dál, určo se jak říká Tercila zařadím mezi milionáře
Není tady
Tercila napsal(a):
Blahnik? Koukni, má dobrý slevy:
http://www.christian-louboutins.com/ind … 99sf83acj2
No uznej, že by Anitce chutnaly
Mám ráda boty na podpatku a vůbec hezké boty,ovšem nabídka kvalitních a hezkých botů na našem trhu chybí, kupuji jen Bata(z nouuze ctnost,výběr katastrofa),protože na Blahnika nemám a v jiných obchodech jsou dovezený z Polska a hrozně předraženy. Ach jo,chybí nám tady botičky...
Není tady
Práve mi volala kamoška z práce v zahraničí (dodatočne k meninám ) a mala samé dobré správy... Takú radosť mi urobila... a povzbudila ma k niečomu, čo možno skúsim... pracovne.
Není tady
Sel, tak já taky dodatečně přeju k svátku vše nej, koukala jsem, že jsem byla zrovna na dovči. doufám, žes řádně slavila
Není tady
monet, taky mám ráda boty na podpatku :-)
ale je fakt, že v botách bez se mi chvátá líp :-))
Není tady
Ďakujem, skôr decentne, ale milo... a potešilo ma hafo gratulácií, aj od ľudí, od ktorých som to nečakala. Napríklad aj táto dodatočná.
A ešte ma potešila nedeľná medzinárodná výstava psov, ktorú som absolvovala s neterkou a obe sme si to užili. A včerajšia podniková akcia, túra, vozenie na bobovej dráhe a opekačka. Vrátila som sa až večer, príjemne zdrchaná. Narehotala som sa do zásoby, v socke cestou nazad sme blbli ako puberťáci.
Není tady
to je dobře, že si užíváš život není jen práce a vypnout a užít si je prostě potřeba
Není tady
PPavlaa napsal(a):
monet, taky mám ráda boty na podpatku :-)
ale je fakt, že v botách bez se mi chvátá líp :-))
Jo Pavli,to je jasná věc, taky jsem si kvůli řízení auta musela koupit boty bez podpatku (aspon malý klínek ),ale v nich si připadám tak nějak divně,ovšem když se obuju do botů na podpadku, připadám si jako ŽENA
Není tady
Helena: "kdyby Son nějakýho Blahnika doma měla, vsadím se, že by si ho Anitka mezi ostatní obuví neomylně vybrala"
Jo, o tom jsem taky přesvědčená!
Není tady
Moneta: "taky jsem si kvůli řízení auta musela koupit boty bez podpatku (aspon malý klínek )"
Monet, já jsem kdysi v zimě podlehla špičaté módní vlně, takže kozačky s úžaasnou špičkou...a pořád se mi v autě zadrhávaly nad pedálem, až jsem usoudila, že to by bylo tak maximálně na havárku , a protože nebyly ani niajk pohodlné, letěly...... Náš pes o ně samozřejmě zájem neměl. Asi byly moc levný .
Není tady
Holky, opravila jsem si myčku, sama, bez Bubáka, no, opravila, neodtíkala to, tak jsem tu odtokovou hadici protáhla starým koaxem
No a v neděli jedu k Bubákové mamince zavařovat hrušky, pro sebe a jí pomoct. Má tam 15 beden hrušek, tak to nevím, co s tím, já bych byla proto, aby se naházely do bečky a vypálily. Hruškovice je dobrá, ale maminka nechce, že je komusi prodá. To nevím komu, tolik hrušek. Já si pro sebe zavařím tak 15 sklenic, víc se toho nespotřebuje. Tak mám vážně velkou radost ale Bubákovu maminku mám ráda, tak pojedu. Spolu uvaříme, spolu to zavaříme a bude.
Není tady
Modroočko, nedáváš mu marné naděje? Nebo se v tobě něco změnilo?
Modroočí, mám v tom chaos: Bubák je někdo jiný než... někdo jiný?
Ne, že by mi na tom mělo záležet, to já jen tak pro pořádek .
No tak vyrobte z hrušek toping, proslaďte je, usušte... prolistuj nějakou domácí kuchařku, nebo co - co se slivovicí, prosím Tě? Měkne z ní mozek....
Není tady
Tercila napsal(a):
Moneta: "taky jsem si kvůli řízení auta musela koupit boty bez podpatku (aspon malý klínek )"
Monet, já jsem kdysi v zimě podlehla špičaté módní vlně, takže kozačky s úžaasnou špičkou...a pořád se mi v autě zadrhávaly nad pedálem, až jsem usoudila, že to by bylo tak maximálně na havárku , a protože nebyly ani niajk pohodlné, letěly...... Náš pes o ně samozřejmě zájem neměl. Asi byly moc levný .
Dostala jsem před lety opravdu luxusní kozačky na jehle a se špičkou,náááádherné ,sexy ,ovšem v reálném ,všedním životě nepoužitelné. K takovým botům bych potřebovala limuzínu s řidičem. Ale byl to dárek a svůj účel splnil-potěšil hodně, sama bych si je snad nikdy nekoupila.
Ovšem boty s kulatou špičkou, jimž snad už odzvonilo, by musely mít podpatek nejm. 12 cm ,aby byly trochu sexy..
Není tady
Moneta: "Dostala jsem před lety opravdu luxusní kozačky na jehle a se špičkou,náááádherné ,sexy ,ovšem v reálném ,všedním životě nepoužitelné. "
Ano, rozumím , takové já v práci nosím zásadně jen na porady - kousek tou chodbou to v nich vydržím
Chtěla bych někdy mluvit právě třeba s Blahnikem, aby mi "na plnou hubu" vyjmenoval důvody, proč takhle vysoké podpatky navrhuje .
Upravil(a) Tercila (18. 8. 2009 19:47)
Není tady
Tercila napsal(a):
Moneta: "Dostala jsem před lety opravdu luxusní kozačky na jehle a se špičkou,náááádherné ,sexy ,ovšem v reálném ,všedním životě nepoužitelné. "
Ano, rozumím , takové já v práci nosím zásadně jen na porady - kousek tou chodbou to v nich vydržím
Chtěla bych někdy mluvit právě třeba s Blahnikem, aby mi "na plnou hubu" vyjmenoval důvody, proč takhle vysoké podpatky navrhuje .
Tak to já taky, mám je v kanclu ve skříni,ráno se přezuji a nosím je na firmě,bylo mi jich škoda, nechat je ležet v krabici.
Ty kupuješ Blahnikovy boty?? na ty já nemám.... Bydlím na Ostravsku a je to tady katastrofa, co se výběru bot týká. Nakupuji u Bati (i z fin.důvodů),ale vždycky musím vybrat - ze škaredé kolekce ty nejméně škaredé, nepamatuji se ,kdy jsem byla u Batě spokojená a nadšená z botů.
Jedny zimní mě stály 4tis. byly kožené , vysoké, šité a v zimě mi do nich tekla voda (rozbředlý sníh), tak jsem je šla reklamovat a neuspěla jsem,prý v nich nemám chodit,když je sníh
Není tady
majkafa napsal(a):
Modroočko, nedáváš mu marné naděje? Nebo se v tobě něco změnilo?
Nedávám mu marné naděje. Něco se změnilo v nás obou, nemáme spolu vztah v tom smyslu, jakože spolu budeme žít a tak, máme spolu takovej jinej vztah, nevím, jak to formulovta, ale takovej jako kamarádskej se sexem. V sexu si totiž vyhovujeme úplně maximálně a já se vázat nijak nechci, nechci se už ani s nikým seznamovat, tohle mi vyhovuje teď momentálně tak, jak to je. Nějak jsme těma dohadama a sporama došli k nějakýmu sladění. Nemiluju ho, on mě taky ne, ale....... No, nevím, snad to chápete, nechci nikoho doma, nechci bydlet nikde jinde s nikým, ale spolu se občas sejdeme, spíme spolu, prostě je to zvláštní vztah ne-vztah. A jsme spokojení oba. není to sice to, co jsem chtěla, ale je to pro mě v současné době ideální.
Není tady
A k botičkám od Blahnika, no, jsou hezký, teda některý, ale na moje chození to není, já potřebuju chodit rychle a v tomhle bych se asi zmrzačila. Doby, kdy jsem vysokánský podpatky nosila ráda, jsou pryč, na můj věčný poklus to není dost pohodlný.
Není tady
moneta: "Ty kupuješ Blahnikovy boty?? na ty já nemám...."
Jejda, neblázni, já taky ne - jsem rozumně uvažující hospodyně
O Blahnikovi jsem teď napsala jen tak, že šla řeč... a samozřejmě se mi líbí, já ho "obdivuji" , ale než bych dala za boty 10 tisíc, to radši pojedu na dovču .
Přesně tak, Modroočko, já pořád spěchám a myslím, že "šlápnutí vedle" v těchto jehlách už naznačuje i pobyt na chirurgii a na to já taky nemám čas .
Upravil(a) Tercila (18. 8. 2009 20:13)
Není tady
Modroočka: "No, nevím, snad to chápete, nechci nikoho doma, nechci bydlet nikde jinde s nikým"
Já teda naprosto. Kdyby se mi cokoliv stalo s manželem, nechtěla bych si zvykat na jiný režim bydlení (a to už jsem nabídku bydlení u jednoho výjimečného kamaráda dostala, že až by se mi něco přihodilo) a zcela určitě bych si nikoho do "svého" bytu nevzala. To vím nabeton. Už dávno. Takže chápu.
Není tady
No, Terci, já jsem si sicemyslela, že někoho chci, napořád, že chci s někým bydlet, s někým žít. Ale po svých zkušnostech už nechci. Aspoň ne teď. Třeba časem změním názor, to nevím. Je taky pravda, že je Bubák po rozvodu třetí "vážnější" partner, ti dva předchozí, s těma jsem vydržela 10 měsíců, s každým. S Bubákem jsem už 2x tak dlouho, takže kdoví, co z toho dál bude. Jen jsem se teď tak nějak ustálila a nechce se mi nic moc měnit. Takže s Bubákem jsem a nejsem, prostě vztah ne-vztah. Něco na způsob chytré horákyně
Není tady
co je to vztah-nevztah, něco takového bych asi potřebovala....
Není tady
moneta napsal(a):
Tercila napsal(a):
Chtěla bych někdy mluvit právě třeba s Blahnikem, aby mi "na plnou hubu" vyjmenoval důvody, proč takhle vysoké podpatky navrhuje .Tak to já taky, mám je v kanclu ve skříni,ráno se přezuji a nosím je na firmě,bylo mi jich škoda, nechat je ležet v krabici.
Ty kupuješ Blahnikovy boty?? na ty já nemám.... Bydlím na Ostravsku a je to tady katastrofa, co se výběru bot týká. Nakupuji u Bati (i z fin.důvodů),ale vždycky musím vybrat - ze škaredé kolekce ty nejméně škaredé, nepamatuji se ,kdy jsem byla u Batě spokojená a nadšená z botů.
Jedny zimní mě stály 4tis. byly kožené , vysoké, šité a v zimě mi do nich tekla voda (rozbředlý sníh), tak jsem je šla reklamovat a neuspěla jsem,prý v nich nemám chodit,když je sníh
Já už jsem myslela, že jsem jediná, kdo si nemůže na Ostravsku vybrat boty. U Bati nakupuju tím stejným systémem jako ty.
Není tady
Sonris, to je to, co mám já s Bubákem. Nemilujeme se, máme se, svým způsobem, rádi, máme spolu sex, ale budoucnost spolu neplánujeme, nic spolu neplánujeme.
Není tady
"Já už jsem myslela, že jsem jediná, kdo si nemůže na Ostravsku vybrat boty. U Bati nakupuju tím stejným systémem jako ty.
Hmm, celkově je to docela špatné s tím výběrem. Mně osobně vadí, že se nedá posoudit kvalita obuvi podle ceny - kolikrát jsem natrefila na velmi drahé a přitom zmetkovité.....
Není tady