8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
ViktorkaLove napsal(a):
Modroočka napsal(a):
No, Bety, tak tuhle jsme měli kdysi doma. Nedávno jsem ji viděla někde v časáku, za 600,- Kč, slovy - est stovek. la jsem z toho do vývrtky, chtěla jsem si ji koupit, ale ne za takový peníze.
Uháčkuju... kolik dá?
PS: O-ou, ten zájem jsem netuila... e by to bylo na SZ a solidní objednávky?
Viky, bacha, ví, čeho se tady teď dopoutí, jo? Zná to, někdo na to upozorní a bude mít problém, tohle mělo být tak do SZ. Ví jak to je. Smázni to - kolik dá a bude to OK. Zadarmo by to tak jako tak po tobě určitě nikdo nechtěl.
Není tady
Modroočka napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
PS: O-ou, ten zájem jsem netuila... e by to bylo na SZ a solidní objednávky?
Viky, bacha, ví, čeho se tady teď dopoutí, jo? Zná to, někdo na to upozorní a bude mít problém, tohle mělo být tak do SZ. Ví jak to je. Smázni to - kolik dá a bude to OK. Zadarmo by to tak jako tak po tobě určitě nikdo nechtěl.
Nebojim se.
Nic nenabízím... a jsem taky poctivá... take pro mne !něco za něco" problém nejni..., tak kolik dá? Nebo lépe: Co nabízí???
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Uháčkuju... kolik dá?
1. zřejmě jsi nepochopila, o co jde - háčkovanou nechci, háčkovat umím sama - tohle je síovka, háčkovanou jsem si vyrobila u v 5. třídě
2. kdybych chtěla, aby mi ji někdo vyrobil, tak bych nesháněla návod na síování take sorry, se mnou keft nebude...
Není tady
P.S. síovku opravdu síovanou jsem nala na netu za 135.-
Není tady
Bety napsal(a):
síování ...
ok, kadý nejni odborník, jako ty...
...ani náhodou jsem neměla v merku "kefty"... ty, takovéhle, toti DNES nejsou u zaplaceny...
Obrat "kolik dá" byl spíe informativní, jak kdo si takovouhle vymoenost "staré doby" cení, no...
Není tady
Radost mi udělala vyjíďka na bruslích, celkem asi 10 km, ze které jsem se právě vrátila. Nádherný večer, vůně posekané trávy, měsíc nad řekou...no prostě těká romantika...
Jen netuím, proč na mě venčící se psi vichni tak těkali, asi jsem se jim zdála díky mému stylu jízdy nějak nebezpečná nebo co...
Posledná "tanečná" hodina orientálneho tanca, potom u budú len video-projekcie a potom bude naa učitežka rodi... ale to u je na skuhracie vlákno, lebo nevieme, kedy sa vráti.
Není tady
Selima napsal(a):
Posledná "tanečná" hodina orientálneho tanca, potom u budú len video-projekcie a potom bude naa učitežka rodi... ale to u je na skuhracie vlákno, lebo nevieme, kedy sa vráti.
Selimo, to není na skuhrací, to patří sem: brzo tedy bude o jednoho orientálního tanečníka (tanečnici) na světě víc!
Jo, tyhle tance jsou skvělé -mívala jsem to jako pohybovou aktivitu na zimní období. Bavilo mě to, rozhodně to nebylo nudné: Kdy jsem měla chu na esteticko-umělecký záitek, sledovala jsem nai perfektní předtanečnici.
A kdy jsem měla chu se zasmát, koukla jsem se do zrcadla na sebe a na dalí tanečnice - ačky. Ono kroutit současně několika částmi těla, a v různých směrech, to je zabíračka. Ale je fakt, e po takové lekci jsem se cítila vdy báječně uvolněná a protaená.
Momentálně se raduji z písmenek....
Není tady
O dvoch... čaká dvojčatá, chlapčeka a dievčatko. Take mono bubeník a tanečnica. A ja sa teím s ňou, ale bude mi chýba a od dvojčiat sa tak skoro nevráti... asi. Plánuje robi tance pre tehotné a pre mamičky s miminkami v materskom centre. Pre mňa je to úasná forma pohybu, nemám rada zapotené posilovne, ale toto je číra rados zo ivota. A vyčistím si pritom hlavu, okrem iného.
Není tady
Selima napsal(a):
O dvoch... čaká dvojčatá, chlapčeka a dievčatko. Take mono bubeník a tanečnica. A ja sa teím s ňou, ale bude mi chýba a od dvojčiat sa tak skoro nevráti... asi. Plánuje robi tance pre tehotné a pre mamičky s miminkami v materskom centre. Pre mňa je to úasná forma pohybu, nemám rada zapotené posilovne, ale toto je číra rados zo ivota. A vyčistím si pritom hlavu, okrem iného.
wau dvojčátka a jetě chlapeček a holčička, vdycky jsem chtěla dvojčátka.... jsem asi vadná, tak mám nejmladí od sebe o rok tak skoro dvojčátka....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
wau dvojčátka a jetě chlapeček a holčička, vdycky jsem chtěla dvojčátka.... jsem asi vadná, tak mám nejmladí od sebe o rok tak skoro dvojčátka....
Ja mam dvojcatka kočky Jsou obe na chlup stejne i barevne Akorat jedna je samice
Není tady
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Ja mam dvojcatka kočky Jsou obe na chlup stejne i barevne Akorat jedna je samice
není jedna ta kočka kocour?
Není tady
Neviem, sesternica má dvojčatá - dvojvaječné, rozdielneho pohlavia - a brnkačka to začala by, keď ili do koly. Dovtedy to bolo skôr na tabletky a výdatnú pomoc odborníkov... a hoci pôvodne mali naplánovanú vežkú rodinu, nejako sa to tými dvojčatami(majú ete stariu nevlastnú sestru) zahovorilo. Kamoka má bratov-kocúrov, dvojčatá. Ale jeden je ryavec a druhý čierny s bielymi labkami a papužkou. Asi majú rôznych otcov.
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
není jedna ta kočka kocour?
Prave ze ne. Jedna je samice
Není tady
Tak o akých radostiach sa teraz hovorí..., o deoch..., alebo mačkách...
Není tady
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ja mam dvojcatka kočky Jsou obe na chlup stejne i barevne Akorat jedna je samicenení jedna ta kočka kocour?
Prave ze ne. Jedna je samice
Morphíčku....
Není tady
Udelala mi radost Sonrisa O vikendu me naucila fotit zrcadlovkou a ted koukam, hledam po netu, co si poridim a na jeji doporuceni asik jdu do Nikonu D90 se suprovym objektivem. Uzasna vec na te zrcadlovce je, ze mam zaostreno na objekt no abych nekecal, za pul vteriny a po zmacknuti spouste okamzite foti, na rozdil od tech dementnich kompaktnich fotaku, ktere mi delaji rozmazane fotecky Takze Sun : Az prijedu, tak Ti ho na vikend zapujcim a Ty mi za to upeces ten jahodovy kolac ano ?
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Viki, obojí....
Není tady
morpheus napsal(a):
Udelala mi radost Sonrisa O vikendu me naucila fotit zrcadlovkou a ted koukam, hledam po netu, co si poridim a na jeji doporuceni asik jdu do Nikonu D90 se suprovym objektivem. Uzasna vec na te zrcadlovce je, ze mam zaostreno na objekt no abych nekecal, za pul vteriny a po zmacknuti spouste okamzite foti, na rozdil od tech dementnich kompaktnich fotaku, ktere mi delaji rozmazane fotecky Takze Sun : Az prijedu, tak Ti ho na vikend zapujcim a Ty mi za to upeces ten jahodovy kolac ano ?
Ten foák je skvělá volba..... a jak přijede nedám Ti ho z ruky, vrátím Ti ho a na nádraí...ju? a koláč bude, a nejen to....
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Asik o mačkach. Ale terazky neviem ci o tych chlpatych mačkach, alebo o mačkach pre horolezcov. Ale asik teda o detoch ... sa hovori(lo) ...
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Ten foák je skvělá volba..... a jak přijede nedám Ti ho z ruky, vrátím Ti ho a na nádraí...ju? a koláč bude, a nejen to....
...Jezisi...Ty mas stesti, ze je po desate a decka uz speji Vsak nas zavrou, az zcername. Predstav si, ze bys to napsala v dobe vecernicku ...
Není tady
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...Jezisi...Ty mas stesti, ze je po desate a decka uz speji Vsak nas zavrou, az zcername. Predstav si, ze bys to napsala v dobe vecernicku ...
to zní dost prapodivně.... pardon, myslela jsem ten fotoaparát... ale kdo ví.....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
to zní dost prapodivně.... pardon, myslela jsem ten fotoaparát... ale kdo ví.....
Pockej, ja ted myslel ten kolac ...a nejen to...
Není tady
Uz se stydim. Nejsem zvrhlik, ne aby jste si o me myslely neco spatneho ...
Není tady