29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Romčo všecinko néééééééj!!!!
Jinak jsem si dnes udělala i radost, sehnala jsem krásný dopisní papír.....
Děkuji
Taky ujíždíš v papírnickém zboží ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Dnes mi jeste neudelalo radost nic, navic v pul treti rano me vzbudila nadrzena exka a zacala prudit, takze jsem ji slusne poslal do dupy ( do pr**** ), vysvetlil ji, ze me nema budit kvuli mym problemum s biorytmem a ze pokud na to ma chut, ma zavolat milenci, at prijede a rozdat si to v aute ale ocividne ji uz kopnul do zadku
dal jsem si sve 2 cigarety a sel si znova lehnout
, ale neměl jsi si ničit zdraví v tak brzkých ranních hodinách.
a ještě kvůli exky
Není tady
U nás v krámě měli ráno tuhle čokoládu tak jsem musela ochutnat přeci :http://www.konopan.cz/katalog/m_150_1.jpg
Není tady
Romča napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Romčo všecinko néééééééj!!!!
Jinak jsem si dnes udělala i radost, sehnala jsem krásný dopisní papír.....Děkuji
Taky ujíždíš v papírnickém zboží ?![]()
už ano a navíc mi minulý týden přišel dopis od skvělého človíčka a já mu chci odepsat.....
Není tady
Tajgr napsal(a):
U nás v krámě měli ráno tuhle čokoládu tak jsem musela ochutnat přeci
:http://www.konopan.cz/katalog/m_150_1.jpg
a den je určo hned růžovější
Není tady
viktorie, aby ses nám tady neulíbala
Není tady
Ty už ode mne pusinky nechceš, tak je dávám jinde...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Ty už ode mne pusinky nechceš, tak je dávám jinde...
a já dostanu pusinku?
Není tady
Však už jsi ju dostala... to se Pavle nelíbilo... namalovala zvracecího smailu...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Však už jsi ju dostala... to se Pavle nelíbilo... namalovala zvracecího smailu...
jůů ta byla pro mě?
Není tady
Aha... tak já jsem se sekla? Jsem myslela, že ten "vzkazík v aisku", co ti udělal radost, byl můj... uááá...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Aha... tak já jsem se sekla? Jsem myslela, že ten "vzkazík v aisku", co ti udělal radost, byl můj... uááá...
Tvůj mi taky udělal radost....velikou, hlavně ta písnička.... a ještě mi udělal velikou radost i vzkazík od Morpha....
Není tady
No vidiš, jak jsem nafoukaná, cizí zásluhy si beru na svý triko a ještě za to rozdávám pusinky... musim se nad sebou zamyslet...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
No vidiš, jak jsem nafoukaná, cizí zásluhy si beru na svý triko a ještě za to rozdávám pusinky... musim se nad sebou zamyslet...
![]()
nene nic takovýho, ráno mi blikaly dva vzkazíky od dvou skvlělých lidiček.... od Tebe a od Morpha
Není tady
Jdu na poštu s dopisem.... a mám z toho radost.... už se těším, až si jej dotyčný přečte....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Jdu na poštu s dopisem....
a mám z toho radost.... už se těším, až si jej dotyčný přečte....
hm... když jdu na poštu s dopisem já, tak je jisté že ho tak za 3 dny najdu zmuchlaný v tašce... někdy ho nesu pro jistotu v ruce (tak dlouho až s ním dojdu až do práce... tam ho dám do tašky ... pokračování znáte)
Není tady
Našla jsem poklad (mládež nebude tušit wo co gou)
Není tady
Bety, to je fakt poklad. To už jsem tooolik let neviděla. Úžasný. Zrovna dnes jsme v práci vzpomínali na historické "stroje" v domácnosti, třeba ruční i bombičkový šlehač na šlehačku ...
Bety napsal(a):
http://www.stastnezeny.cz/data/USR_001_ … 280025.JPG
No, Bety, tak tuhle jsme měli kdysi doma. Nedávno jsem ji viděla někde v časáku, za 600,- Kč, slovy - šest stovek. Šla jsem z toho do vývrtky, chtěla jsem si ji koupit, ale ne za takový peníze.
Není tady
Bety napsal(a):
Máme někde doma podobnou .
Není tady
Bety napsal(a):
Sieťka! Bože, to ešte existuje?
Není tady
majkafa napsal(a):
Bety, to je fakt poklad. To už jsem tooolik let neviděla. Úžasný. Zrovna dnes jsme v práci vzpomínali na historické "stroje" v domácnosti, třeba ruční i bombičkový šlehač na šlehačku ...
A sifón! To už je do skanzenu!
Není tady
děcka nedávno jsem vyhazovala prorezlý bombičkový sifon... síťovku jsem našla zabalenou do papíru ve starém kredenci po tchýni, který jsme pálili na zahradě... kdyby někdo věděl o návodu na výrobu, byla bych vděčná. Už ji mám v taško-kabelce...
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, Bety, tak tuhle jsme měli kdysi doma. Nedávno jsem ji viděla někde v časáku, za 600,- Kč, slovy - šest stovek. Šla jsem z toho do vývrtky, chtěla jsem si ji koupit, ale ne za takový peníze.
Uháčkuju... kolik dáš?
PS: O-ou, ten zájem jsem netušila... že by to bylo na SZ a solidní objednávky?
Upravil(a) ViktorkaLove (28. 7. 2009 18:15)
Není tady