6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokračujte směle zde
Není tady
TAk já začnu Hned ráno mi udělalo radost počasí. Je to taková nádhera, ani vedro ani zima, prostě akorát A mně zase jednou nebude blbě od tlaku...
Není tady
Mne včera (ale rpetiahla sa do dneška) návšteva u tety a bratranca, ktorý má, chudák, natiahnuté kolenné väzy, ale aj tak bola nakoniec sranda, najväčšia s kocúrom a ich štvorročnm synom.
Není tady
Spousta přáníček od mých blízkých.
Není tady
Romča napsal(a):
Ahoj Romčo. Jestli máš narozky tak všechno nejlepší!!!!!!!!!!
A jestli náhodou slavíš něco jiného, tak napiš co.
Není tady
Mám radost, že mě nevyřadili z pracáku, páč jsem si spletla termín a měla jsem tam být už před týdnem. A taky možná mám prácu, uvidíme...
Není tady
Radost?No asi to, že jak jsem se vzbudila, tak mě napadlo, že ještě jednou se vyspím a mám 14 dní dovolenou
Není tady
Mě včera udělalo radost to, že se můj miláček nepoložil a nechce podepsat revers, TO JSEM SI ODDECHLA!!!!
Není tady
Selima napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Ale to určitě ano. Ovšem když někam vypisuju, jak je úžasnej a božskej... a pak najednou píšu že nestojí za nic a je mi ho líto... tak to považuju jednak za nefér, páč si nezaslouží, aby kdesi o něm byly psány takový soudy (a to ani v případě, že o tom neví) a za druhé, svědčí to taky něco o mém odhadu, a hlavně taktnosti, ne?
Takt - neviem, ale pravdovravnosť. Niekto proste na seba (alebo zo svojho života) napráska nielen pekné veci, ale aj tie menej pekné, a je mu šumafuk, ako ho babineťáci súdia. A niekto trebárs na Babi nenapíše všetko(alebo si aj vymyslí), len aby pôsobil dobre. Všelijakých nás pánbožko má.
No jo, já patřím k těm, kteří na sebe řeknou i ty horší věci, protože nejsem holt svatá a už vůbec nemám potřebu tady ze sebe dělat něco víc, než jsem. A je mi fuk, kdo si o mně co myslí. Na tom mi záleží jen u některých lidí, těch je málo a ani před nima si na nic nehraju. Ono pak stačí málo, zapomeneš se a celá image dokonalosti je v pr.deli.
A mám radost, že svítí sluníčko, že mám za sebou pondělí, protože pondělky nesnáším, pustím si muziku, dám si kafíčko, zapnu pračku (to mi den nezkazí) a udělám si hezký odpoledne.
Upravil(a) Modroočka (27. 7. 2009 15:58)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Mám radost, že mě nevyřadili z pracáku, páč jsem si spletla termín a měla jsem tam být už před týdnem. A taky možná mám prácu, uvidíme...
Drzim pesti !
Není tady
Ja si dnes uvedomil, ze uz jen 4 mesice a bude opet zima ... Konecne zacnu opet normalne fungovat
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja si dnes uvedomil, ze uz jen 4 mesice a bude opet zima ... Konecne zacnu opet normalne fungovat
Ty nemáš rád léto?
Není tady
Modroočka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ty nemáš rád léto?
JJ, leto bych nejradeji uplne vymazal z rocnich obdobi...Myslim, ze by vse fungovalo uplne stejne, jen by venku nebylo horko Slunicko mi nevadi, pokud je tesne nad obzorem a teplota vzduchu je tak -10°C
Není tady
morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Ty nemáš rád léto?
JJ, leto bych nejradeji uplne vymazal z rocnich obdobi...Myslim, ze by vse fungovalo uplne stejne, jen by venku nebylo horko Slunicko mi nevadi, pokud je tesne nad obzorem a teplota vzduchu je tak -10°C
Tak já teda mám léto ráda, ale sluníčko a maximállně tak 25°C. Teploty nad 30 snáším u moře, když povívá větřík. Jinak zimu mám ráda tu se sněhem, s lehkým mrazem a sluníčkem. Nemám ráda plískanice, břečky a zataženo.
Není tady
amely napsal(a):
Romča napsal(a):
A jestli náhodou slavíš něco jiného, tak napiš co.
Děkuji za přání.Platí to první
Není tady
Romča napsal(a):
amely napsal(a):
Romča napsal(a):
A jestli náhodou slavíš něco jiného, tak napiš co.Děkuji za přání.Platí to první
Romčo, všecno NEJ, NEJ, NEJ, hodně zraví a štěstí .............
Není tady
Romco Ty mas narozky ???
Tak vsechno nejlepsi a moc se vecer neozer ( promin, neopij )
Není tady
Romco, to je ale hovadina co jsem napsal...Uz je vecer, takze pokud nejsi opila, narozky dopadly dobre
Není tady
Modroo a Morphe moc děkuji za přání. dejte si
Opilá nejsem , jen v náledě já mám otiž záklopku
Zrovna před pár minutami jsem přeskočila o rok
Upravil(a) Romča (27. 7. 2009 21:38)
Není tady
Romča napsal(a):
Zrovna před pár minutami jsem přeskočila o rok
Jo ? napis souradnice mista kde ses narodila a presnou hodinu a dostanes darek ode me Prosim do SZ, nelep to tu na sklo
Není tady
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
Zrovna před pár minutami jsem přeskočila o rokJo ? napis souradnice mista kde ses narodila a presnou hodinu a dostanes darek ode me Prosim do SZ, nelep to tu na sklo
že by už něco hoodně pozitivního
Není tady
Romčo všecinko néééééééj!!!!
Jinak jsem si dnes udělala i radost, sehnala jsem krásný dopisní papír.....
Není tady
Dnes mi jeste neudelalo radost nic, navic v pul treti rano me vzbudila nadrzena exka a zacala prudit, takze jsem ji slusne poslal do dupy ( do pr**** ), vysvetlil ji, ze me nema budit kvuli mym problemum s biorytmem a ze pokud na to ma chut, ma zavolat milenci, at prijede a rozdat si to v aute ale ocividne ji uz kopnul do zadku dal jsem si sve 2 cigarety a sel si znova lehnout
Není tady
Včera zaujímavý film Verejní nepriatelia. Akčný, ale aj na zamyslenie. A v hlavnej úlohe Johnny Deppka .
Není tady
Mě udělal radost vzkazík na ajsku hned jak jsem to zapla
Není tady