Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 8. 11. 2009 14:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak žít po partnerově nevěře 3.

on nenapsal myslím si, nebo můj názor je ... ale jednou se k tobě ještě rád vrátí. jestli ty ten rozdíl necítíš, já ano.
a vzhledem k tomu, jak se tady v tom už hodně dlouho plácáš, jak řešíš, že bys ho vzala zpátky atd. jak jsi tady nedávno byla nadšená, že je naděje, že se vrátí a pak zklamaná a nešťastná, protože z toho nic nebylo, tak mi to přijde prostě hodně blbý. a já myslím, že mi Deb velice dobře rozumíš jak to myslím, jen tu teď horacia bráníš.
ale to nic méně můj názor nezmění.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#202 8. 11. 2009 15:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Debbie, ja som fanda šťasntých koncov, ale podľa mňa v tejto chvíli ani ON SÁM netuší, kde je sever... preto podľa mňa odletel. Rada by som sa tu dožila happy-endu, ale nebudem ti tvrdiť, že sa vráti - je to tak 50:50. A durhá vec je, či ho o pol roka budeš chcieť ty... vissla

Upravil(a) Selima (8. 11. 2009 15:06)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#203 8. 11. 2009 15:14

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

JJ Sel, přesně tak...

Mě přišlo od "ní" několik e-mailů, kde se mi za všechno omlouvá, že už nevydrží to věčné srovnávání se mnou a to jak se chtěl nesčetněkrát vrátit... že prý mě pořád miluje....  ona od něj odchází a chce, aby se vrátil ke mě... Já ji odepsala, že tohle všechno záleží pouze na něm jak se zachová, co udělá a jak to bude dál... třeba se už z toho Skotska nevrátí.... Upřímně, to jak to napsala... musela sebrat hodně odvahy mi napsat... a já se na ni nezlobím, už dlouho ne...

Není tady

#204 8. 11. 2009 15:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

JJ, zauzlil sa vám život všetkým trom... vlastne šiestim... sad

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#205 8. 11. 2009 15:37

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

...sedmi.. ona má syna...a taky se kvůli němu rozvedla... takže osmi.. to je šílené.... butter

Není tady

#206 8. 11. 2009 16:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

JJ Sel, přesně tak...

Mě přišlo od "ní" několik e-mailů, kde se mi za všechno omlouvá, že už nevydrží to věčné srovnávání se mnou a to jak se chtěl nesčetněkrát vrátit... že prý mě pořád miluje....  ona od něj odchází a chce, aby se vrátil ke mě... Já ji odepsala, že tohle všechno záleží pouze na něm jak se zachová, co udělá a jak to bude dál... třeba se už z toho Skotska nevrátí.... Upřímně, to jak to napsala... musela sebrat hodně odvahy mi napsat... a já se na ni nezlobím, už dlouho ne...

tak mě by zase upřímně takovej mail pěkně nasral. zvlášť kecy, jak mě miluje a ona od něj odchází, aby se ke mě mohl vrátit uschuschusch jak ohleduplné, fakt hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#207 8. 11. 2009 16:31

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Deborah napsal(a):

JJ Sel, přesně tak...

tak mě by zase upřímně takovej mail pěkně nasral. zvlášť kecy, jak mě miluje a ona od něj odchází, aby se ke mě mohl vrátit uschuschusch jak ohleduplné, fakt hmm

...taky me to dojalo, měla bejt  takhle přemoudřelá než se rozbily dvě rodiny. Teď nevim jestli lituje sebe nebo jí jen žere svědomí, který nakonec dožene každýho.

dum spiro spero

Není tady

#208 8. 11. 2009 16:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

Selima napsal(a):

...sedmi.. ona má syna...a taky se kvůli němu rozvedla... takže osmi.. to je šílené.... butter

já myslím, že nejen sedmi, tohle jsou věci, které zasáhnou a změní život více lidem, než jen té rodině, která se rozpadla.

Není tady

#209 8. 11. 2009 16:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Deborah napsal(a):

JJ Sel, přesně tak...

...taky me to dojalo, měla bejt  takhle přemoudřelá než se rozbily dvě rodiny. Teď nevim jestli lituje sebe nebo jí jen žere svědomí, který nakonec dožene každýho.

ten mail je jen hloupý plácání, buď bych na to nereagovala vůbec, nebo bych ji něco "hezkýho" řekla.

Není tady

#210 8. 11. 2009 16:47

Horacio
Host

PPavlaa napsal(a):

Majko, přeju ať se syn brzy uzdraví a svatba vyjde přesně podle vašich představ, i když asi bez ex.

Horacio, musím říct, že když nad tím tak přemýšlím, jsem z tebe docela dost zklamaná. Nesnáším tohle mazání medu kolem huby. Tohle přítel nedělá. ty ano. a že máš k Deb blíž než ke komukoliv jinému tady na babi, toho by si nevšiml jen slepej. o to víc mě to zaráží.

Pavli-nechápu vůbec,co máš na mysli.Nikomu nelezu nikam a svůj názor napíši Deb stejně tak,jako Tobě.Mrzí mě,co si myslíš a zrovna u Tebe dvojnásob.Není mi jedno,jaké má Deb trápení a snažím se jí pomoci slovem,jak umím.Myslím si,že se její muž vrátí.Fakt nerozumím.Až se něco přihodí Tobě - Bůh ví,že Ti to nepřeji,napíši Ti SZ a třeba i meil s hezkým slovem a povzbuzením.Za to se mám omlouvat,že chci jen pomoci?

#211 8. 11. 2009 16:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Horacio napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Majko, přeju ať se syn brzy uzdraví a svatba vyjde přesně podle vašich představ, i když asi bez ex.

Horacio, musím říct, že když nad tím tak přemýšlím, jsem z tebe docela dost zklamaná. Nesnáším tohle mazání medu kolem huby. Tohle přítel nedělá. ty ano. a že máš k Deb blíž než ke komukoliv jinému tady na babi, toho by si nevšiml jen slepej. o to víc mě to zaráží.

Pavli-nechápu vůbec,co máš na mysli.Nikomu nelezu nikam a svůj názor napíši Deb stejně tak,jako Tobě.Mrzí mě,co si myslíš a zrovna u Tebe dvojnásob.Není mi jedno,jaké má Deb trápení a snažím se jí pomoci slovem,jak umím.Myslím si,že se její muž vrátí.Fakt nerozumím.Až se něco přihodí Tobě - Bůh ví,že Ti to nepřeji,napíši Ti SZ a třeba i meil s hezkým slovem a povzbuzením.Za to se mám omlouvat,že chci jen pomoci?

pane bože horacio, kde vidíš, že píšu, že někomu lezeš někam ? prosím tě nepřimýšlej si něco, co nikde není.
to, že se ji snažíš pomoct a uchlácholit, to je přece v pořádku. jen vidím trochu problém v tom, jak to děláš.
já si taky myslím, že se vrátí, protože jestli není úplnej debil, tak si to všechno hodně rychle spočítá. ale to si můžu myslet, stát se to nemusí. tak proč ji to psát, aby se k tomu upínala ? ty nevidíš, jak na něm pořád visí a pořád ho řeší, jak pořád doufá ? já si prostě nemyslím, že tohle je zrovna nejlepší způsob. to je vše. mě by třeba vadilo, kdyby moji kamarádi tohle dělali. byla bych radši kdyby ne a prostě tu jen tak byli, když je potřebuju, než tohle.

Není tady

#212 8. 11. 2009 18:36

Horacio
Host

majkafa napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

A že teď neví a ve všems e plácá - a kdo ne ? pokud vím, i ty ses plácala s spoustu věcí nezvládla tak, jak bys asi jako máma hned od začátku měla. plácla jsem se i já, taky jsem měla chuť od všeho utéct někam daleko, začít jinde, kde mě nikdo nezná, nechat všechno tady. kdo se neplácá ? já bych mu to zase tak za zlý neměla. jasně, teď je to v podstatě všechno na Deb, to je fakt. ale šmahem bych neodsuzovala.

všichni jsme se v tom plácali......ale na rozdíl od nich jsme přitom pořád pečovaly o děti a vychovávaly je ..........mě by hrozně zajímalo, co by se stalo, kdyby mu Deb napsala, že už nemůže dál, že nemá sílu a chce začít žít ........a děti půjdou do děcáku .....to by mě fakt zajímalo, jestli by přijel zpátky .......

Ano, Ppavlo, plácala. Pár měsíců totálně nezvládala a "nebyla matkou", bylo jim 17 a 20 v tom roce. Ale každou chvíli jsem pracovala pro to, abych jim nezanechala dluhy, abych jim život udělala tak nejlepší, jak jsem jen v tu chvíli dokázala. Dokonce lepší beze mě, protože jsem byla tak nemožná matka a v hlavě si vytvořila debilní myšlenku, že bez tak nemožné matky jim bude na světě líp. dumbom
A ano, řeším si teď hodně své, já to vím. Píšu to proto, že to možná někomu jinému pomůže.
O to víc si to teď řeším, že se naše dcerka v pátek vdává a že syn je tak často nemocný a teď právě zase leží v nemocnici. Ale ono to zase přejde, vichry se přeženou a zase bude dobře. smile
Svatba dítěte je nádherný okamžik v životě rodiče. A ještě víc očekávání vnoučátka. hjarta

Všechno přejde a zase bude dobře.par

#213 8. 11. 2009 18:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: A durhá vec je, či ho o pol roka budeš chcieť ty...

Hmm, to jo, to je skoro to nejzásadnější.

Není tady

#214 8. 11. 2009 18:44

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah: ...už sedí v letadle... Třeba přiletí na ty Vánoce za dětmi...

Jááák na Vánoce? Ti chlapi jsou strašní!  wink Kdyby se rozhlídl v letištní hale, zjistil by, že mu to letí za hodinu zpátky.... big_smile
Zlehčuji, Deborah, moc Tě zdravím! hjarta

Není tady

#215 8. 11. 2009 19:23

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Asi dělám jednu pitomost za druhou, ale zrovna čekám na "ni" přiveze mi pejska.. budu ji mít do pátku a pak ji odveze k jeho rodičům... Tak ji konečně uvidím "face to face" klepou se mi ruce...

Není tady

#216 8. 11. 2009 19:51

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

Asi dělám jednu pitomost za druhou, ale zrovna čekám na "ni" přiveze mi pejska.. budu ji mít do pátku a pak ji odveze k jeho rodičům... Tak ji konečně uvidím "face to face" klepou se mi ruce...

... to jí jako budeš hlídat pejska? nenech se zatáhnout do takové hry

dum spiro spero

Není tady

#217 8. 11. 2009 19:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

Deborah napsal(a):

není to ten co byl původně Deb a pak si ho vzal ex a teď zůstal té jeho nové ex ?

Není tady

#218 8. 11. 2009 20:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

xxxx napsal(a):

Deborah napsal(a):

není to ten co byl původně Deb a pak si ho vzal ex a teď zůstal té jeho nové ex ?

ano je a už ji mám doma, konečně jsem viděla ke komu odešel můj BM je moc hezká.... Ve středu si ji vyzvedne, jdou na veterinu a pak si ji v pátek odveze..

Není tady

#219 8. 11. 2009 21:28

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

xxxx napsal(a):

ano je a už ji mám doma, konečně jsem viděla ke komu odešel můj BM je moc hezká.... Ve středu si ji vyzvedne, jdou na veterinu a pak si ji v pátek odveze..

...ten tvuj chlap je fakt rozháranej... i psa nechal na pospas at se baby staraj  a poperou se s tím, že Bůh odkráčel na Olymp, kdyby to nebylo  k pláči je to strašně směšný a pozérský...

dum spiro spero

Není tady

#220 8. 11. 2009 21:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

xko, tebe na něj poslat, ty bys mu to vysvětlila, že jo big_smile

Není tady

#221 8. 11. 2009 21:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

No jo, přesně tak, milostpán se odebral pááá a vy se tu starejte.... a já si s ní celé odpoledne píšu, viděla jsem se s ní, zase ji uvidím ve středu a to si dáme i kafe... no nejsem já cvok???

Není tady

#222 8. 11. 2009 21:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

...konečně jsem viděla ke komu odešel můj BM je moc hezká...

Milenka, nebo čubička? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#223 8. 11. 2009 21:38

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Deborah napsal(a):

...konečně jsem viděla ke komu odešel můj BM je moc hezká...

Milenka, nebo čubička? big_smile

obě kocoure lol

Není tady

#224 8. 11. 2009 21:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

xko, tebe na něj poslat, ty bys mu to vysvětlila, že jo big_smile

jj já jsem fakt drsná už mi to pár pánů řeklo, že jsem jiná, protože jsem jim nežrala pohádky a těžce to nesli big_smile

dum spiro spero

Není tady

#225 8. 11. 2009 21:46

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

No jo, přesně tak, milostpán se odebral pááá a vy se tu starejte.... a já si s ní celé odpoledne píšu, viděla jsem se s ní, zase ji uvidím ve středu a to si dáme i kafe... no nejsem já cvok???

...jestli si cvok nevim, ale jednim jsem si jistá, až zjistí váš společný expartner. že kafíčkujete tak se z toho po.... big_smile

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí