|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Nabuko na vás používá geniální taktiku ...napíše větu, kterou nikdo nenapsal(co Son řekne dětem) ......a zkritizuje jí a má v tu chvíli pravdu ......pak to působí , že může mít pravdu i v dakších věcech........když manipuluje .....tohle často dělá i Pandorra.
Bacha , abys neskončila v Černošících Deborah ,...
:
vykašli se na něj Son......on za chvíli bude zpátky ......chvilku s rodinou , chvilku s milenkou, chvilku v Anglii, pak zase v Austrálii, chová se jako cvok .......jeho nemůžeš brát vážně.
Není tady

Deborah napsal(a):
on mi řekl, že nebude volat, že nebude psát e-maily.... že mi občas pošle smsku...
....neboj kočko, jestli tam skutečně jede sám !, tak si vymáchá rychle čumák v samotě a ještě rád dětičkám zavolá, pokud není uplněj dusevní mrzák /což nelze vyloučit/ tak se mu bude obyčejně lidsky stýskat po dětech 
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Deborah napsal(a):
on mi řekl, že nebude volat, že nebude psát e-maily.... že mi občas pošle smsku...
To jste šli až do takových podrobností ... Příjde mi to trošku přitažené za vlasy.
Nejde mi dohromady to, že doposud byl super táta, který pomáhal, pohlídal atd. a teď najednou nechce být s dětmi ve styku.
Myslíš, že bych tady bulela, kdybych věděla proč to sakra udělal???? Já to nevíím, můžu si to jen myslet, byla jsem v šoku..... a jsem pořád, tohle jsem nečekala....
Není tady
Selima napsal(a):
Deborah napsal(a):
TEBE. Alebo to platilo aj na deti? Potom fakt nechápem. Mám so vzťahmi na diaľku skúsenosti a dnes je to podľa mňa oveľa lepšie ako v minulosti(aj keď, osobný kontakt je osobný kontakt, čo si budeme nahovárať...)
já to taky nechápu.. nevím co se stalo, neřekl mi toho moc... možná si potřebuje uklidnit myšlenky, kdo ví...
Není tady
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
....neboj kočko, jestli tam skutečně jede sám !, tak si vymáchá rychle čumák v samotě a ještě rád dětičkám zavolá, pokud není uplněj dusevní mrzák /což nelze vyloučit/ tak se mu bude obyčejně lidsky stýskat po dětech
ona zůstává tady, takže odjíždí sám... a duševní mrzák nebyl, ale lidi se mění.... Děti miluje.... jak si tohle protiřečí... je to jak v nějakým hoodně špatným filmu....
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Deborah napsal(a):
To jste šli až do takových podrobností ... Příjde mi to trošku přitažené za vlasy.
Nejde mi dohromady to, že doposud byl super táta, který pomáhal, pohlídal atd. a teď najednou nechce být s dětmi ve styku.
Nabuko, byť to tobě do hlavy nejde, i tací tátové jsou. I já bych mohla vyprávět. Nejsou všichni tací, jako je tvůj BM. Jsme lidé různé. Právě proto bychom měli chápat, že někdo to má prostě jinak, než ty a tvůj BM.

Deborah napsal(a):
Nabuko0 napsal(a):
Deborah napsal(a):
Nejde mi dohromady to, že doposud byl super táta, který pomáhal, pohlídal atd. a teď najednou nechce být s dětmi ve styku.Myslíš, že bych tady bulela, kdybych věděla proč to sakra udělal???? Já to nevíím, můžu si to jen myslet, byla jsem v šoku..... a jsem pořád, tohle jsem nečekala....
...je to jen chlap, pochop ho. Panbu mu nedal sílu rodit děti a postarat se o ně. Má zvrácenej vzorec toho jak vychovat svoje děti. A ten úprk do ciziny, tak náhlý? Odhaduju !, že řeší zapeklitou situaci s milenkou, asi nejaká flustrace z toho, že ho nedokázala dostatečně žrát a a furt dokola se rozcházeli a protože mu milenka odjezdové scénky asi nežere, tak se ukájí na tobě a deptá tě tím/má tě nastudovanou/, že neví jak dlouho tam bude a jestli ti vlastně vůůůbec napíše. Nenech se točit, zasloužil by si aby si po něm neštěkla, možná by se pak chytl za rypáček...
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Nabuko na vás používá geniální taktiku ...napíše větu, kterou nikdo nenapsal(co Son řekne dětem) ......a zkritizuje jí a má v tu chvíli pravdu ......pak to působí , že může mít pravdu i v dakších věcech........když manipuluje .....tohle často dělá i Pandorra.
Bacha , abys neskončila v Černošících Deborah ,...:
vykašli se na něj Son......on za chvíli bude zpátky ......chvilku s rodinou , chvilku s milenkou, chvilku v Anglii, pak zase v Austrálii, chová se jako cvok .......jeho nemůžeš brát vážně.
myslím, že tak zlé to zase nebude....
já si myslím, že smutno mu teda fakt bude... ale je to jeho rozhodnutí... fotky mu poslat můžu že? Aby věděl jak mu děti rostou a on nevidí pokroky jaké dělají....
Není tady
Deb, já bych neřešila co bude, dneska teprve odlítá a za měsíc může být kldině zpátky. řekla bych, že te´d je zbytečné si lámat hlavu s tím, kdy se vrátí, jestli bude psát nebo nebude, to se ukáže až to přijde.
Není tady

Deborah napsal(a):
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
ona zůstává tady, takže odjíždí sám... a duševní mrzák nebyl, ale lidi se mění.... Děti miluje.... jak si tohle protiřečí... je to jak v nějakým hoodně špatným filmu....
,...vidíš ty jediná ho tu znáš, pokud děti miluje až tam zůstane sám ještě rád jim zavolá netlač na pilu, necháváš se jen od něj stresovat on si na tobě kompenzuje svoje strachy z odjezdu nekam kde neví co ho čeká....je to od něj surový, ale asi to jinak neumí
Není tady
Deborah napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
já si myslím, že smutno mu teda fakt bude... ale je to jeho rozhodnutí... fotky mu poslat můžu že? Aby věděl jak mu děti rostou a on nevidí pokroky jaké dělají....
Deb, zdá se mi to, nebo mu ten odjezd chceš dát sežrat přes děti ?
Není tady
Pavli... tohle já vím... možná bude za 14dní zpět a možná ne... Vím , že to s tou jeho slepicí nemá jednoduché, ale on si ji vybral, odešel k ní.... že od sebe pořád odcházejí a zase se vracejí, to je chování tak 14-15ti letých pubošů.... a ne dospělých lidí a ona navíc má taky dítě.... Takže takovýhle vztah asi stejně nemá budoucnost... Víš, ještě tak před měsícem jsem si říkala, že ano, kdyby se chtěl vrátit zpět, vezmu jej, uděláme tlustou čáru a budeme žít dál, ale dneska... dneska ne... ať si zůstane třeba na Aljašce...
Upravil(a) Deborah (8. 11. 2009 11:03)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
já si myslím, že smutno mu teda fakt bude... ale je to jeho rozhodnutí... fotky mu poslat můžu že? Aby věděl jak mu děti rostou a on nevidí pokroky jaké dělají....Deb, zdá se mi to, nebo mu ten odjezd chceš dát sežrat přes děti ?
Pavli, ne nechci, nikdy jsem nic neřešila "přes děti" Pokud jim zavolá, nebo za nima přijede, já budu jen ráda....
Není tady
Deb, ale on se zřejmě vracet nechtěl, jinak by byl už zpátky. To, že se oni dva rozchází a schází to je myslím jejich věc, ne tvoje, nezlob se. Vy dva už nejste partneři, jste rodiče.
A takových odchodů do ciziny už jsem viděla a za chvíli byli všichni zpátky. fakt asi nemá teď cenu řešit co bude, ono to ve finále může být úplně jinak.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deb, ale on se zřejmě vracet nechtěl, jinak by byl už zpátky. To, že se oni dva rozchází a schází to je myslím jejich věc, ne tvoje, nezlob se. Vy dva už nejste partneři, jste rodiče.
A takových odchodů do ciziny už jsem viděla a za chvíli byli všichni zpátky. fakt asi nemá teď cenu řešit co bude, ono to ve finále může být úplně jinak.
vracet se chtěl několikrát... jenže se pak vždycky vrátil k ní, byla jsem mu dobrá, jen když mu teklo do bot...
Není tady
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
já si myslím, že smutno mu teda fakt bude... ale je to jeho rozhodnutí... fotky mu poslat můžu že? Aby věděl jak mu děti rostou a on nevidí pokroky jaké dělají....Deb, zdá se mi to, nebo mu ten odjezd chceš dát sežrat přes děti ?
Pavli, ne nechci, nikdy jsem nic neřešila "přes děti" Pokud jim zavolá, nebo za nima přijede, já budu jen ráda....
tak ok, mě se zdálo už jak jsi psala, před tím, že jak jim budeš vysvětlovat, že je nechce vidět atd a to, že mu pošleš fotky, aby viděl, jaký dělají pokroky, o co přichází - prostě takový trochu trucovitý chování od tebe.
Není tady
Ne Pavli, to ne... dětem prostě řeknu jak to je, odjel pracovat daleko a přijede až bude moct a fotky mu pošlu protože on je chce... ne z trucu...
Není tady
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A takových odchodů do ciziny už jsem viděla a za chvíli byli všichni zpátky. fakt asi nemá teď cenu řešit co bude, ono to ve finále může být úplně jinak.vracet se chtěl několikrát... jenže se pak vždycky vrátil k ní, byla jsem mu dobrá, jen když mu teklo do bot...
no právě, kdyby chtěl být s tebou, nešel by vždycky k ní si myslím.
Není tady
Deborah napsal(a):
Ne Pavli, to ne... dětem prostě řeknu jak to je, odjel pracovat daleko a přijede až bude moct a fotky mu pošlu protože on je chce... ne z trucu...
ok 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A takových odchodů do ciziny už jsem viděla a za chvíli byli všichni zpátky. fakt asi nemá teď cenu řešit co bude, ono to ve finále může být úplně jinak.vracet se chtěl několikrát... jenže se pak vždycky vrátil k ní, byla jsem mu dobrá, jen když mu teklo do bot...
no právě, kdyby chtěl být s tebou, nešel by vždycky k ní si myslím.
mě řekl, že se nemůže vrátit, protože se mi nemůže podívat do očí, za to co udělal, že tam vidí tu bolest, kterou mi způsobil a taky proto, že jsem někoho měla
hele, jen si hledal výmluvy a já byla prostě blbá a slepá...
Není tady
Děti jsou tady a teď. Ony žijí a rostou a dospívají TEĎ. Nečekají, až my si pořešíme naše frustrace.
I my jsme rodiče tady a teď.
Děti jsou naše věčnost.
Až se postaví na vlastní nohy, až nám vyletí z hnízda, ponesou si sebou nůši našich dobrých slov, našeho zájmu, našeho chování. Anebo frustraci z toho, že rodič je má sice rád, ale tam někde, imaginárně, někde, kde si hoví ve svých bolístkách?
Nebo má ten imaginární "rodič" kdesi v dáli pocit, že jeho nezájem o dítě, to, že se neozve, je tím nejlepším činem pro své vlastní dítě? Kdoví.
Jen činy jsou tím, co našim slovům dává váhu. Jedině činy.

No, Debí, já taky chápu, že to není jednoduchá situace, ale nemám nějak na to říct, že je srab. Pro mě je v každým, kdo jde dělat do ciziny kus hrdiny - já lpím na domově... 
On má děti rád, doteď si je bral - bude se mu stýskat, za to dám krk. Než si vybuduje zázemí, možná mu večer bude pěkně ouzko a možná mu leccos docvakne...
Podívej, mohl by tuhle nabídku dostat i kdyby byl s tebou. Jasně, že teď tím řeší situaci - rozvod kvůli ženský, která není tím drahokamem, co hledal. Neklape jim to, do toho ty a děti, svým způsobem je o útěk, ale co je lepší? Koukat se na něj, jak neví, co má dělat. Myslet si, že chce zpátky a neví, jak to říct, Plácat se v tom, jestli se fakt rozešli? Takhle třeba za půl roku přijede zpátky a bude vědět. 
Co by mě mrzelo, je ten styk s dětmi. Ty je máš ještě malé, oni se budou ptát, to bude těžký to ustát, to chápu. Zvlášť, když z toho ještě nejsi venku ty...
Tak držím palce ať jim alespoň volá a občas napíše a něco třeba pošle. Jim to ty hlavinky pak líp poberou, že s nimi není, když na ně alespoň takhle myslí...
Není tady
Zrovna mi poslal smsku, abych se mu o děti hezky starala, že za nima pokusí na Vánoce přijet....
Není tady
Deborah napsal(a):
Zrovna mi poslal smsku, abych se mu o děti hezky starala, že za nima pokusí na Vánoce přijet....
A co jsi mu na to odpověděla?
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Deborah napsal(a):
A co jsi mu na to odpověděla?
Že na ně dávám pozor vždycky a aby se mu dařilo....
jsem to blbě teď tady napsala, že se o ně starám vždycky... jéé vždyť je to jedno... fakt už mi asi šibe... 
Upravil(a) Deborah (8. 11. 2009 11:52)
Není tady