6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Deborah napsal(a):
ílená rychlost... jene já neprosila, neadonila, nechala jsem ho s milenkou... 14 dní po tom co odeel, jsem la na soud poádat o děti, rozhodli do měsíce a v dubnu podal ex ádost o rozvod, nezdrovala jsem to, souhlasila jsem s rozvodem... pak mi to vyčetl, i dneska v telefonu, e jsem o něj nebojovala... ale mám přece nějakou hrdost ne? Stačí, e jsem mu dnes řekla, e ho miluju... to jsem neměla dělat....
Mě to jako hrdost nepřijde . Já osobně se řídím příslovím - dvakrát měř a jednou ře a práce kvapná, málo platná .
nevím co to bylo, moná hrdost ne.. ale nevolala jsem mu, nepsala apod. jen první asi týden co odeel... pak jsem to prostě brala jak to bylo... spí mi psala ona, posílala mi smsky... je pravda, e občas jsem i před ním brečela, take ta hrdost to asi nebyla, moná blbost... kdybych tak věděla, co bylo patně... spí nechápu sebe, e jej pořád chci zpátky, i po tom vem... v manelství mi nikdy ani slůvkem neublíil, miloval mě, nosil mi květiny, nezapomínal na svátky, výročí, nosil by mě na rukou a modré z nebe by mi snesl... byli jsme spolu astní... jezdili na výlety, starali se o děti, četl jim pohádky, učil je, vysvětloval, koupal... asi to bylo moc ideální a jemu se z toho zatočila hlava....
Není tady
majkafa napsal(a):
Kačátko napsal(a):
Ani neví jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak u jsem psala v mém bloku, myslím e rozhodující budou vánoce!!!
Káčátko, neupínej se k Vánocům. Abys nebyla příli zklamaná.
Jo, kolikrát z nich vypadne, jak je to mrzí, e vědí, e je to těký, ale e to tak nechtěli... dovalej dárky (v lepím případě) a hotovo.
Není tady
javena napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kačátko napsal(a):
Ani neví jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak u jsem psala v mém bloku, myslím e rozhodující budou vánoce!!!
Káčátko, neupínej se k Vánocům. Abys nebyla příli zklamaná.
Jo, kolikrát z nich vypadne, jak je to mrzí, e vědí, e je to těký, ale e to tak nechtěli... dovalej dárky (v lepím případě) a hotovo.
jj u nás u proběhla v létě domluva, e já na Vánoce a on si děti vezme 26.12. ... ale upřímně těch vánoc se bojím, kupovat stromek sama.. ale budu s dětmi.... Chvílema uvauju jej pozvat, aby strávil Vánoce s dětmi... ale asi je to pitomost...
Není tady
javena napsal(a):
Ale no taaaaak...
Není tady
Debí, my jsme po rozvodu první vánoce byli vichni spolu, ale je fakt, e nikoho neměl ani on, ani já... Nejsme jediní, znám takových párů víc.
Tyhle vánoce nějak neřeím. Snad jen, jestli by nám letos nemohl dovalit dárky fakt jeíek. Dětem rostou virtuální nároky neúměrně mému platu.
Není tady
javena napsal(a):
Debí, my jsme po rozvodu první vánoce byli vichni spolu, ale je fakt, e nikoho neměl ani on, ani já... Nejsme jediní, znám takových párů víc.
Tyhle vánoce nějak neřeím. Snad jen, jestli by nám letos nemohl dovalit dárky fakt jeíek. Dětem rostou virtuální nároky neúměrně mému platu.
No on bude s ní a s jejím synem, já s naimi dětmi sama... a dárky, to mi povídej, jak jsou malí, tak u mají vysoké nároky, malá si vystřihuje z letáků, co by chtěla a e to pole Jeíkovi akorát nevím, kdo na to jeíkovi dá ty potřebné finance...
Není tady
No, kluk u ví, jak to je, ale holka tvrdoíjně věří a to jí je 9 let! Nechce si nechat tu iluzi vzít. A před vánoci z ní padaj perly typu - já si ty drahý dárky přeju od jeíka, abyste uetřili. Kluk se loni málem udusil, protoe to nechtěl provařit a zrovna něco zobal, a jak nabíral do smíchu, který tlumil, tak to vdechnul.
Hodná, ne?
Děti jsou úasný. Třeba na Mikuláe vyráíme do ulic a já brala jetě holku od kámoky. Nakecala jsem jim, e spousta jich je převlečených (to vědí), ale jeden je mezi nimi pravý. A pozná se podle toho, e jeho čert smrdí peklem. Ke vem pak čuchaly a nali, čoveče... ikulky.
Není tady
javena napsal(a):
No, kluk u ví, jak to je, ale holka tvrdoíjně věří a to jí je 9 let! Nechce si nechat tu iluzi vzít. A před vánoci z ní padaj perly typu - já si ty drahý dárky přeju od jeíka, abyste uetřili. Kluk se loni málem udusil, protoe to nechtěl provařit a zrovna něco zobal, a jak nabíral do smíchu, který tlumil, tak to vdechnul.
Hodná, ne?
Děti jsou úasný. Třeba na Mikuláe vyráíme do ulic a já brala jetě holku od kámoky. Nakecala jsem jim, e spousta jich je převlečených (to vědí), ale jeden je mezi nimi pravý. A pozná se podle toho, e jeho čert smrdí peklem. Ke vem pak čuchaly a nali, čoveče... ikulky.
ty děti jsou prostě upřímný, to je tak krásný... u jen pro ně to vechno prostě zvládnu....
Není tady
Deborah napsal(a):
javena napsal(a):
majkafa napsal(a):
Káčátko, neupínej se k Vánocům. Abys nebyla příli zklamaná.Jo, kolikrát z nich vypadne, jak je to mrzí, e vědí, e je to těký, ale e to tak nechtěli... dovalej dárky (v lepím případě) a hotovo.
jj u nás u proběhla v létě domluva, e já na Vánoce a on si děti vezme 26.12. ... ale upřímně těch vánoc se bojím, kupovat stromek sama.. ale budu s dětmi.... Chvílema uvauju jej pozvat, aby strávil Vánoce s dětmi... ale asi je to pitomost...
Tak mě napadlo, a proč ne?
Jestli ty sama to zvládne, tak proč ne? Já si to dovedu docela dobře představit (ne zrovna u bm - v jeho přítomnosti bych nechtěla být, nato na Vánoce.. ), ale u jiných bývalých partnerů (kdyby byli v roli táty..), tak ano. A bez problémů.
Jen by Vánoce nesměly proběhnout ve stylu hádek , výčitek, slz, ukřivděných pohledů a gest. Muselo by to být jen kamarádské a výhradně pohoda pro děti. Máma a táta spolu sice nebydlí, ale teď tady na Vánoce spolu budeme..proč ne?
Ty bys to zvládla?
Není tady
Wiki, já bych to zvládla... já mu u odpustila, nevyčítám ani teď... ale nevím jak on... zatím to nechám uleet, poku se teda rozeel s tou svojí, aby to nebral jako e na něj hned "útočím" ale třeba za měsíc, jak se to uklidní....
Není tady
Tak u jsem tu zas a zase brečím... ale tentokráte se to týká naich společných dětí, vykalal se na ně, srabácky utekl, je to sobec a srab....
Zítra můj BM odlítá do Skotska za prací, sám, bez ní.... to bych pochopila, jene, on se prý u nechce vrátit... prý moná přijede na Vánoce, ale spí asi a na jaře, kdo ví... aby děti viděli tátu tak maximálně 2x do roka to je hodně málo, chjoooo take teď jsem u úplně sama s dětmi....
Není tady
Hmmm ... co na to říct. Drím pěsti, a to zvládnete. Nikdy neví, jak se to vyvine. Třeba to ve finále bude pro vás vechny to nejlepí.
Není tady
Mám strach, e to sama nezvládnu, vím, e budu muset... ale... On mi pomáhal, brával si děti, kdy jsem potřebovala přivezl, odvezl, pohlídal, koupil, mě pomáhal se vím co lo a najednou jsem na vechno úplně sama....
Není tady
Deborah napsal(a):
Mám strach, e to sama nezvládnu, vím, e budu muset... ale... On mi pomáhal, brával si děti, kdy jsem potřebovala přivezl, odvezl, pohlídal, koupil, mě pomáhal se vím co lo a najednou jsem na vechno úplně sama....
Vím,e to je nic,ale vechnu sílu,co mám Ti polu a pohlazení k tomu.
Horacio napsal(a):
Deborah napsal(a):
Vím,e to je nic,ale vechnu sílu,co mám Ti polu a pohlazení k tomu.
Děkuju
Není tady
Co ty ví, k čemu to můe být dobré..........
Není tady
lea64 napsal(a):
Co ty ví, k čemu to můe být dobré..........
Kdyby to k něčemu dobré být mělo, budu jen ráda....
Není tady
Ale neupínej se na to, abys nebyla zklamaná
Není tady
lea64 napsal(a):
neupínám... odeel tentokrát i od dětí... a jak tvrdil, e je neopustí, e tady pro ně vdycky bude a vono prd... nechal je jen tak a utekl, zbaběle utekl ode veho...
Není tady
Deborah napsal(a):
lea64 napsal(a):
neupínám... odeel tentokrát i od dětí... a jak tvrdil, e je neopustí, e tady pro ně vdycky bude a vono prd... nechal je jen tak a utekl, zbaběle utekl ode veho...
No aspon vidí co je zač......to není normální kdy se v pohodě vzdá svých dětí a nechce je vídat ....proč se teda trápit pro takovýho.....ehm.......jen dalí z řady , kteří si nevědí rady, střídají milenky, střídají rodiny, práci .......bud ráda, e ty se chová normálně a e děti prospívají.
Není tady
Deborah napsal(a):
Tak u jsem tu zas a zase brečím... ale tentokráte se to týká naich společných dětí, vykalal se na ně, srabácky utekl, je to sobec a srab....
Zítra můj BM odlítá do Skotska za prací, sám, bez ní.... to bych pochopila, jene, on se prý u nechce vrátit... prý moná přijede na Vánoce, ale spí asi a na jaře, kdo ví... aby děti viděli tátu tak maximálně 2x do roka to je hodně málo, chjoooo take teď jsem u úplně sama s dětmi....
...to je mi líto, znám tvůj příběh jetě ze starého nicku. Zvládne to, přestaň myslet na to co on a mysli na to co vy. Neupínej se se k němu, je to srab. Přečti si na mezilidských vztazích /rozchody rozvody/příběh Kačátka, je to něco podobného. Prostě jste narazily na srabáky, kterým je líp tam kde se nemusí makat a podílet se na sloité výchově děti, vidí jen sebe, uít si někde kde nebrečí děti a není unavená manelka. Pokud chlap není duevní mrzák tak v domácnosti kde jsou maličké děti přiloí ruku k dílu, pokud je, tak si najde milenku a tisíc důvodů pro to, proč on se musí odreagovat a proč on si musí odpočinout. Kdy si odpočine manelka to ho nezajímá.... děti opustí a bude se uklidńovat, e to je normální. Mezi lidma jsou v kadé stovce čtyři magoři. Holt si měla smůlu. Doufej, e ti nepřestane posílat peníze / taky "normální " věc/ za pár let se oklepe. Rozhodně to nepujde rychle
Je to zvlátní jak se chlapi rychle zbaví zodpovědnosti, kdyby tohle dělaly mámy tak jsou děti na ulici...moc to nechápu, ale vidim to vude kolem.
Není tady
Ano, přestě tak, je to jen sobec a srab... ne něco řeit, raději uteče... ale co, věet se kvůli němu nehodlám a nikdy jsem to v plánu ani neměla a to mi vyčetl, e jsem o něj nebojovala, asi jsem se měla plazit po kolenou a přemlouvat ho, aby se vrátil, neustál to, e jsem to přeila... Dál to půjde jako do teď, s tím rozdílem, e se budou děti ptát po tátovi a já jim jen budu odpovídat, e nevím, kdy přijede....
Není tady
Deborah napsal(a):
lea64 napsal(a):
Zase odsuzuje. Neví, jaké důvody ho k tomu vedou. Třeba chce vyřeit nedostatek financí, aby mohl děti zabezpečit apod. Půl roku není tak dlouhá doba. Odeel od dětí - nejsou to příli silná slova?
Má příli jednoduché nastavení. Jsi ublíená a nedospělá.
Nejsi jediná, kdo se musí sama starat o děti. Není to taková tragédie. I kdy chápu, e pomocná ruka někdy chybí. Ale 99 % věcí dokáe řeit sama. Tahle situace Tě má nejspí naučit, aby ses dokázala o sebe postarat sama a na nikom nevisela.
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Deborah napsal(a):
lea64 napsal(a):
Zase odsuzuje. Neví, jaké důvody ho k tomu vedou. Třeba chce vyřeit nedostatek financí, aby mohl děti zabezpečit apod. Půl roku není tak dlouhá doba. Odeel od dětí - nejsou to příli silná slova?
Má příli jednoduché nastavení. Jsi ublíená a nedospělá.
Nejsi jediná, kdo se musí sama starat o děti. Není to taková tragédie. I kdy chápu, e pomocná ruka někdy chybí. Ale 99 % věcí dokáe řeit sama. Tahle situace Tě má nejspí naučit, aby ses dokázala o sebe postarat sama a na nikom nevisela.
četla jsi pozorně??? On se u nechce vrátit a e půl roku není dlouhá doba??? To jako má dětem stačit ho vidět tak 2x do roka??? Hele, kdybych nevěděla co je on zač... ale vím, ila jsem s ním 11let... sama ít umím... mě jde úplně o něco jiného a ano podle mě utekl od dětí, on se svým vzděláním, by měl dobrou práci i tady kdekoli v ČR a byl by dětem blí....
Není tady
Deb, kam ex odchází ? nael si práci někde daleko ?
Není tady