Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 12. 10. 2009 20:05

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Jak žít po partnerově nevěře 3.

aprill napsal(a):

Deborah napsal(a):

Šílená rychlost... jenže já neprosila, nežadonila, nechala jsem ho s milenkou... 14 dní po tom co odešel, jsem šla na soud požádat o děti, rozhodli do měsíce a v dubnu podal ex žádost o rozvod, nezdržovala jsem to, souhlasila jsem s rozvodem... pak mi to vyčetl, i dneska v telefonu, že jsem o něj nebojovala... ale mám přece nějakou hrdost ne? Stačí, že jsem mu dnes řekla, že ho miluju... to jsem neměla dělat....

Mě to jako hrdost nepřijde kapitulation . Já osobně se řídím příslovím -  dvakrát měř a jednou řež a práce kvapná, málo platná wink .

nevím co to bylo, možná hrdost ne.. ale nevolala jsem mu, nepsala apod. jen první asi týden co odešel... pak jsem to prostě brala jak to bylo... spíš mi psala ona, posílala mi smsky... je pravda, že občas jsem i před ním brečela, takže ta hrdost to asi nebyla, možná blbost... kdybych tak věděla, co bylo špatně... spíš nechápu sebe, že jej pořád chci zpátky, i po tom všem... v manželství mi nikdy ani slůvkem neublížil, miloval mě, nosil mi květiny, nezapomínal na svátky, výročí, nosil by mě na rukou a modré z nebe by mi snesl... byli jsme spolu šastní... jezdili na výlety, starali se o děti, četl jim pohádky, učil je, vysvětloval, koupal... asi to bylo moc ideální a jemu se z toho zatočila hlava....

Není tady

#102 12. 10. 2009 20:06

javena
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Kačátko napsal(a):

Ani nevíš jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak už jsem psala v mém bloku, myslím že rozhodující budou vánoce!!!

Káčátko, neupínej se k Vánocům. Abys nebyla příliš zklamaná.

Jo, kolikrát z nich vypadne, jak je to mrzí, že vědí, že je to těžký, ale že to tak nechtěli... dovalej dárky (v lepším případě) a hotovo.

Není tady

#103 12. 10. 2009 20:09

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

majkafa napsal(a):

Kačátko napsal(a):

Ani nevíš jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak už jsem psala v mém bloku, myslím že rozhodující budou vánoce!!!

Jo, kolikrát z nich vypadne, jak je to mrzí, že vědí, že je to těžký, ale že to tak nechtěli... dovalej dárky (v lepším případě) a hotovo.

jj u nás už proběhla v létě domluva, že já na Vánoce a on si děti vezme 26.12. ... ale upřímně těch vánoc se bojím, kupovat stromek sama.. ale budu s dětmi.... Chvílema uvažuju jej pozvat, aby strávil Vánoce s dětmi... ale asi je to pitomost...

Není tady

#104 12. 10. 2009 20:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Ale no taaaaak... smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#105 12. 10. 2009 20:16

javena
♥♥♥♥♥♥-

Debí, my jsme po rozvodu první vánoce byli všichni spolu, ale je fakt, že nikoho neměl ani on, ani já... Nejsme jediní, znám takových párů víc.
Tyhle vánoce nějak neřeším. Snad jen, jestli by nám letos nemohl dovalit dárky fakt ježíšek. Dětem rostou virtuální nároky neúměrně mému platu. big_smile

Není tady

#106 12. 10. 2009 20:21

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Debí, my jsme po rozvodu první vánoce byli všichni spolu, ale je fakt, že nikoho neměl ani on, ani já... Nejsme jediní, znám takových párů víc.
Tyhle vánoce nějak neřeším. Snad jen, jestli by nám letos nemohl dovalit dárky fakt ježíšek. Dětem rostou virtuální nároky neúměrně mému platu. big_smile

No on bude s ní a s jejím synem, já s našimi dětmi sama... a dárky, to mi povídej, jak jsou malí, tak už mají vysoké nároky, malá si vystřihuje z letáků, co by chtěla a že to pošle Ježíškovi smile akorát nevím, kdo na to ježíškovi dá ty potřebné finance... vissla

Není tady

#107 12. 10. 2009 20:28

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, kluk už ví, jak to je, ale holka tvrdošíjně věří dumbom a to jí je 9 let! Nechce si nechat tu iluzi vzít. A před vánoci z ní padaj perly typu - já si ty drahý dárky přeju od ježíška, abyste ušetřili. loldumbom Kluk se loni málem udusil, protože to nechtěl provařit a zrovna něco zobal, a jak nabíral do smíchu, který tlumil, tak to vdechnul. lol
Hodná, ne?
Děti jsou úžasný. Třeba na Mikuláše vyrážíme do ulic a já brala ještě holku od kámošky. Nakecala jsem jim, že spousta jich je převlečených (to vědí), ale jeden je mezi nimi pravý. A pozná se podle toho, že jeho čert smrdí peklem. lol Ke všem pak čuchaly a našli, čoveče... dumbom Šikulky. lol

Není tady

#108 12. 10. 2009 20:30

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

No, kluk už ví, jak to je, ale holka tvrdošíjně věří dumbom a to jí je 9 let! Nechce si nechat tu iluzi vzít. A před vánoci z ní padaj perly typu - já si ty drahý dárky přeju od ježíška, abyste ušetřili. loldumbom Kluk se loni málem udusil, protože to nechtěl provařit a zrovna něco zobal, a jak nabíral do smíchu, který tlumil, tak to vdechnul. lol
Hodná, ne?
Děti jsou úžasný. Třeba na Mikuláše vyrážíme do ulic a já brala ještě holku od kámošky. Nakecala jsem jim, že spousta jich je převlečených (to vědí), ale jeden je mezi nimi pravý. A pozná se podle toho, že jeho čert smrdí peklem. lol Ke všem pak čuchaly a našli, čoveče... dumbom Šikulky. lol

ty děti jsou prostě upřímný, to je tak krásný... už jen pro ně to všechno prostě zvládnu....

Není tady

#109 13. 10. 2009 13:15

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

javena napsal(a):

majkafa napsal(a):

jj u nás už proběhla v létě domluva, že já na Vánoce a on si děti vezme 26.12. ... ale upřímně těch vánoc se bojím, kupovat stromek sama.. ale budu s dětmi.... Chvílema uvažuju jej pozvat, aby strávil Vánoce s dětmi... ale asi je to pitomost...

Tak mě napadlo, a proč ne?
Jestli ty sama to zvládneš, tak proč ne? Já si to dovedu docela dobře představit (ne zrovna u bm - v jeho přítomnosti bych nechtěla být, natož na Vánoce.. big_smile ), ale u jiných bývalých partnerů (kdyby byli v roli táty..), tak ano. A bez problémů.
Jen by Vánoce nesměly proběhnout ve stylu hádek , výčitek, slz, ukřivděných pohledů a gest. Muselo by to být jen kamarádské a výhradně pohoda pro děti. Máma  a táta spolu sice nebydlí, ale teď tady na Vánoce spolu budeme..proč ne?
Ty bys to zvládla?

Není tady

#110 13. 10. 2009 21:01

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Wiki, já bych to zvládla... já mu už odpustila, nevyčítám ani teď... ale nevím jak on... zatím to nechám uležet, poku se teda rozešel s tou svojí, aby to nebral jako že na něj hned "útočím" ale třeba za měsíc, jak se to uklidní....

Není tady

#111 7. 11. 2009 19:03

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Tak už jsem tu zas a zase brečím... ale tentokráte se to týká našich společných dětí, vykašlal se na ně, srabácky utekl, je to sobec a srab....
Zítra můj BM odlítá do Skotska za prací, sám, bez ní.... to bych pochopila, jenže, on se prý už nechce vrátit... prý možná přijede na Vánoce, ale spíš asi až na jaře, kdo ví... aby děti viděli tátu tak maximálně 2x do roka to je hodně málo, chjoooo takže teď jsem už úplně sama s dětmi....

Není tady

#112 7. 11. 2009 19:10

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Hmmm ... co na to říct. Držím pěsti, a to zvládnete. Nikdy nevíš, jak se to vyvine. Třeba to ve finále bude pro vás všechny to nejlepší.

Není tady

#113 7. 11. 2009 19:13

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Mám strach, že to sama nezvládnu, vím, že budu muset... ale... On mi pomáhal, brával si děti, když jsem potřebovala přivezl, odvezl, pohlídal, koupil, mě pomáhal se vším co šlo a najednou jsem na všechno úplně sama....

Není tady

#114 7. 11. 2009 19:15

Horacio
Host

Deborah napsal(a):

Mám strach, že to sama nezvládnu, vím, že budu muset... ale... On mi pomáhal, brával si děti, když jsem potřebovala přivezl, odvezl, pohlídal, koupil, mě pomáhal se vším co šlo a najednou jsem na všechno úplně sama....

Vím,že to je nic,ale všechnu sílu,co mám Ti pošlu a pohlazení k tomu.pussa

#115 7. 11. 2009 19:26

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Horacio napsal(a):

Deborah napsal(a):

Vím,že to je nic,ale všechnu sílu,co mám Ti pošlu a pohlazení k tomu.pussa

Děkuju pussa

Není tady

#116 7. 11. 2009 22:14

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Co ty víš, k čemu to může být dobré..........

Není tady

#117 7. 11. 2009 22:16

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Co ty víš, k čemu to může být dobré..........

Kdyby to k něčemu dobré být mělo, budu jen ráda....

Není tady

#118 7. 11. 2009 22:21

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Ale neupínej se na to, abys nebyla zklamaná

Není tady

#119 7. 11. 2009 22:23

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

neupínám... odešel tentokrát i od dětí... a jak tvrdil, že je neopustí, že tady pro ně vždycky bude a vono prd... nechal je jen tak a utekl, zbaběle utekl ode všeho...

Není tady

#120 8. 11. 2009 7:42

Rozmarila
Zablokovaný

Deborah napsal(a):

lea64 napsal(a):

neupínám... odešel tentokrát i od dětí... a jak tvrdil, že je neopustí, že tady pro ně vždycky bude a vono prd... nechal je jen tak a utekl, zbaběle utekl ode všeho...

No aspon vidíš co je zač......to není normální když se v pohodě vzdá svých dětí a nechce je vídat ....proč se teda trápit pro takovýho.....ehm.......jen další z řady , kteří si nevědí rady, střídají milenky, střídají rodiny, práci .......bud ráda, že ty se chovᚠnormálně a  že děti prospívají.

A si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#121 8. 11. 2009 9:28

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

Tak už jsem tu zas a zase brečím... ale tentokráte se to týká našich společných dětí, vykašlal se na ně, srabácky utekl, je to sobec a srab....
Zítra můj BM odlítá do Skotska za prací, sám, bez ní.... to bych pochopila, jenže, on se prý už nechce vrátit... prý možná přijede na Vánoce, ale spíš asi až na jaře, kdo ví... aby děti viděli tátu tak maximálně 2x do roka to je hodně málo, chjoooo takže teď jsem už úplně sama s dětmi....

...to je mi líto, znám tvůj příběh ještě ze starého nicku. Zvládneš to, přestaň myslet na to co on a mysli na to co vy. Neupínej se se k němu, je to srab. Přečti si na mezilidských vztazích /rozchody rozvody/příběh Kačátka, je to něco podobného. Prostě jste narazily na srabáky, kterým je líp tam kde se nemusí makat a podílet se na složité výchově děti, vidí jen sebe, užít si někde kde nebrečí děti a není unavená manželka. Pokud chlap není duševní mrzák tak v domácnosti kde jsou maličké děti přiloží ruku k dílu, pokud je, tak si najde milenku a tisíc důvodů pro to, proč on se musí odreagovat a proč on si musí odpočinout. Kdy si odpočine manželka to ho nezajímá.... děti opustí a bude se uklidńovat, že to je normální. Mezi lidma jsou v každé stovce čtyři magoři. Holt si měla smůlu. Doufej, že ti nepřestane posílat peníze / taky "normální " věc/ za pár let se oklepeš. Rozhodně to nepujde rychle pussa
Je to zvláštní jak se chlapi rychle zbaví zodpovědnosti, kdyby tohle dělaly mámy tak jsou děti na ulici...moc to nechápu, ale vidim to všude kolem.

dum spiro spero

Není tady

#122 8. 11. 2009 9:32

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Ano, přestě tak, je to jen sobec a srab... než něco řešit, raději uteče... ale co, věšet se kvůli němu nehodlám a nikdy jsem to v plánu ani neměla a to mi vyčetl, že jsem o něj nebojovala, asi jsem se měla plazit po kolenou a přemlouvat ho, aby se vrátil, neustál to, že jsem to přežila... Dál to půjde jako do teď, s tím rozdílem, že se budou děti ptát po tátovi a já jim jen budu odpovídat, že nevím, kdy přijede....

Není tady

#123 8. 11. 2009 9:45

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Deborah napsal(a):

lea64 napsal(a):

Zase odsuzuješ. Nevíš, jaké důvody ho k tomu vedou. Třeba chce vyřešit nedostatek financí, aby mohl děti zabezpečit apod. Půl roku není tak dlouhá doba. Odešel od dětí - nejsou to příliš silná slova?

Mᚠpříliš jednoduché nastavení. Jsi ublížená a nedospělá.

Nejsi jediná, kdo se musí sama starat o děti. Není to taková tragédie. I když chápu, že pomocná ruka někdy chybí. Ale 99 % věcí dokážeš řešit sama. Tahle situace Tě má nejspíš naučit, aby ses dokázala o sebe postarat sama a na nikom nevisela.

Není tady

#124 8. 11. 2009 9:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Nabuko0 napsal(a):

Deborah napsal(a):

lea64 napsal(a):

Zase odsuzuješ. Nevíš, jaké důvody ho k tomu vedou. Třeba chce vyřešit nedostatek financí, aby mohl děti zabezpečit apod. Půl roku není tak dlouhá doba. Odešel od dětí - nejsou to příliš silná slova?

Mᚠpříliš jednoduché nastavení. Jsi ublížená a nedospělá.

Nejsi jediná, kdo se musí sama starat o děti. Není to taková tragédie. I když chápu, že pomocná ruka někdy chybí. Ale 99 % věcí dokážeš řešit sama. Tahle situace Tě má nejspíš naučit, aby ses dokázala o sebe postarat sama a na nikom nevisela.

četla jsi pozorně??? On se už nechce vrátit a že půl roku není dlouhá doba??? To jako má dětem stačit ho vidět tak 2x do roka??? Hele, kdybych nevěděla co je on zač... ale vím, žila jsem s ním 11let... sama žít umím... mě jde úplně o něco jiného a ano podle mě utekl od dětí, on se svým vzděláním, by měl dobrou práci i tady kdekoli v ČR a byl by dětem blíž....

Není tady

#125 8. 11. 2009 10:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Deb, kam ex odchází ? našel si práci někde daleko ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí