29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No já už uvažovala, že mu nějak naznačím, že může zpátky.... jen nevím jak, ale myslím, že mě něco napadne. Už začíná pomalu komunikovat, dnes mi dokonce poslal e-maily, což mě šokovalo, normálně mi nepíše, sice se to jen týkalo ničeho ně nějak osobního, ale napsal....
Není tady
Co přes děti. Navrhnout mu, že jdete s dětmi, já nevím kam a jestli nechce jít taky... Můj BM s námi občas vyrazí, když nemá děti na víkend, má volno a já s dětmi nemám extra program.
Ale tebe něco určitě napadne a uvidíš.
Není tady
Nad tím jsem už uvažovala, dokonce mi on navrhl společný výlet asi před měsícem, jenže pak z toho sešlo, pršelo nám.....
Není tady
Tak musíte někam, kde je teploučko. Kino, pimprlový divadlo, krytý bazén... Počasí je na draka, podzim jak vyšitej. To se sakra nemohli rozcházet, když bylo ještě slušně...
No, co jít třeba pouštět draka.
Není tady
Ve středu je u nás ve školce akce, mu navrhnu, aby šel s náma.... jestli seberu dost odvahy, se ho zeptat...
Není tady
To bude naprosto nenásilné, jde přece o jeho děti.
Odvahu najdeš , mezi řečí, co dělá ve středu... nebo SMS, akce ve školce, děti by tě tam chtěly, šel bys s náma...
Tak pak písni, jak to dopadlo.
Není tady
Tak ho zvát nikam nebudu... dnes mi volal, no není to pro mě dobré, řekl mi, že jsem byla pro něj ta nejlepší ženská v jeho životě... ale že mi nechce dávat žádné naděje, že on mi nestojí za to, abych se pro něj trápila... že si mám najít jiného chlapa a na něj "zapomenout" to že se nevrátí ani jednou přímo neřekl, ale já vím, že se nevrátí, proč to pořád tak bolí? Já hloupá mu řekla co k němu cítím... vím, že jsem neměla, neudržela jsem, prostě jsem mu to řekla Na otázku, jestli je pořád s ní mi neodpověděl, tak nevím...
Jo a vyčetl mi, že jsem mluvila s jejím exmanželem, že prý jsem mu neměla zvedat telefon, když vím, že je to pitomec... a že jsem se s ním neměla vykecávat... copak já se vykecávala? Jen jsem byla zvědavá, proč mi volá...
Upravil(a) sonrisa_1976 (12. 10. 2009 11:11)
Není tady
Ach jo. On se v tom plácá a ty s ním. Vždycky, když se to u nich hroutí, tobě stoupne naděje a naopak.
Tak se vzchop i když to bolí. Příště mu řekni, že měl pravdu, že jsi jen chtěla kvůli dětem vědět, jak na tom spolu jste, než začneš žít po svým.
Do školky ho pozvat můžeš, ale nic citovýho, běžná konverzace. Chlapi bojujou o ženský, který unikaj.
S kým telefonuješ a jak dlouho, je tvoje věc. Podle tebe je Pepa pitomec a vidíš, je to prima chlap -jsme si pokecali, ale o vás se jen zmínil... Bych si exáčka vychutnala.
Sonrisko, tak se nevrátí, no bóže. Představ si, když neví co chce, jak byste se spolu asi sžívali... ono to není nijak jednoduchý a možná by to šlo stejně do kytek. Jen byste blbli dětem hlavu.
Není tady
A proč ti volal? Aby ti řekl tohle? No, to bych ho utla. Pláčeš pěkně, ale na špatným hrobě. Já vím, že ho chceš zpátky, ale když začal BM takhle, jak si mě nevážil a jak to teď vidí, jaká jsem skvělá - několik příkladů pro ilustraci..., jak to všechno podělal, rovnou jsem ho utla. Co bylo, bylo, já teď řeším, co bude. Tebe už jsem se nařešila až až.
Není tady
Máš pravdu, musím to konečně přestat řešit. Bolí to děsně, ale asi jsem tenhle kopanec musela dostat, abych se konečně vzpamatovala, že jsem k.r.á.v.a, že jsem někde v koutku srdíčka doufala, že by se mohl ještě vrátit...
Javen, moc děkuju... a jo volal mi kvůli tomu, aby mi sdělil, že jsem byla ta nej v jeho životě a že nemám doufat, že se vrátí...
Není tady
Asi takto... tvoj BM buď niekdy nebol normálny alebo teda prestal normálny byť. Asi ti je ľúto za niekým, kto už neexistuje. Tento čudák bude sotva tá osoba, ktorú miluješ...
Není tady
Son , já si myslím, že je to pouze jeho sebelítost, kterou tě možná i manipuluje, jakoby čekal, až řekneš, ale néé ty jsi fajn, to víš, že si mě zasloužíš....atd..vrať se ..
Pro mě by ty jeho řeči v překladu znamenaly, "jsem pořád nevybalancovanej kluk, do chlapa mám daleko."
A po tvých telefonátech i kdybys o Vašem vztahu informovala Obamu nebo CIA (či jim zvedala telefony), mu nic není.
Vrátit se teoreticky může, což o to, to si myslím, že je to jen jeho hra, aby si o to pozvání k návratu nemusel říct...ale co z toho? Co z toho kluka?
Upravil(a) Wiki (12. 10. 2009 13:30)
Není tady
Deborah napsal(a):
Máš pravdu, musím to konečně přestat řešit. Bolí to děsně, ale asi jsem tenhle kopanec musela dostat, abych se konečně vzpamatovala, že jsem k.r.á.v.a, že jsem někde v koutku srdíčka doufala, že by se mohl ještě vrátit...
Javen, moc děkuju...a jo volal mi kvůli tomu, aby mi sdělil, že jsem byla ta nej v jeho životě a že nemám doufat, že se vrátí...
Tak ten v tom pěkně lítá.
Tak osuš oko a nelituj. Tohle ti nemusí říkat. Tohle ty přece víš. BI. Měli jste spolu prostě být nějaký čas a na ten čas jste byli prosebe to nejlepší, co ten druhý našel. Už to neplatí. Ale ty to zvládneš. Co bylo, bylo, teď přijde něco nového a na to musíš být připravená a ne roztěkaná z toho, jak je zrovna rozpoloženej BM. To pak to nový klidně můžeš minout.
Přijde, přinese boty a už to nebude studět.
A když ne, ta si ňáký sandále najdeš sama. Nemám pravdu?
Není tady
jj nic jinýho mi ani nezbyde... než si pomoct sama...
Není tady
To mě mrzí Sonris, vždyť už to vypadalo tak nadějně. Chjooo... mě normálně přijde, že ty chlapi jsou prostě strááášně hrdý než aby se vrátili a přiznali si že udělali největší chybu svého života!!!
Já mám také takové obavy, že pokud by to u nás dopadlo tak, že by mu to s jeho "novou" nevyšlo, byl by strááášně hrdý než aby se vrátil nevím. Ale pořád doufám.
Není tady
Kačátko napsal(a):
To mě mrzí Sonris, vždyť už to vypadalo tak nadějně. Chjooo... mě normálně přijde, že ty chlapi jsou prostě strááášně hrdý než aby se vrátili a přiznali si že udělali největší chybu svého života!!!
Já mám také takové obavy, že pokud by to u nás dopadlo tak, že by mu to s jeho "novou" nevyšlo, byl by strááášně hrdý než aby se vrátil nevím. Ale pořád doufám.
víš, já i přesto všechno, i přes jeho dnešní studenej a hnusnej e-mail... pořád doufám...
Není tady
Ani nevíš jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak už jsem psala v mém bloku, myslím že rozhodující budou vánoce!!!
Není tady
Vánoc se upřímně děsím, ale musíme je zvládnou Káčátko, už kvůli dětem a zvládneme to, neboj!!!
Není tady
Sonriso, na tvém příběhu mě zaujala rychlost, v lednu odešel a v červenci jste byli rozvedení .
Není tady
Šílená rychlost... jenže já neprosila, nežadonila, nechala jsem ho s milenkou... 14 dní po tom co odešel, jsem šla na soud požádat o děti, rozhodli do měsíce a v dubnu podal ex žádost o rozvod, nezdržovala jsem to, souhlasila jsem s rozvodem... pak mi to vyčetl, i dneska v telefonu, že jsem o něj nebojovala... ale mám přece nějakou hrdost ne? Stačí, že jsem mu dnes řekla, že ho miluju... to jsem neměla dělat....
Není tady
aprill napsal(a):
Sonriso, na tvém příběhu mě zaujala rychlost...
Mě taky.
Není tady
Kačátko napsal(a):
mě to taky tak připadá...
Není tady
Deborah napsal(a):
Šílená rychlost... jenže já neprosila, nežadonila, nechala jsem ho s milenkou... 14 dní po tom co odešel, jsem šla na soud požádat o děti, rozhodli do měsíce a v dubnu podal ex žádost o rozvod, nezdržovala jsem to, souhlasila jsem s rozvodem... pak mi to vyčetl, i dneska v telefonu, že jsem o něj nebojovala... ale mám přece nějakou hrdost ne? Stačí, že jsem mu dnes řekla, že ho miluju... to jsem neměla dělat....
Mě to jako hrdost nepřijde . Já osobně se řídím příslovím - dvakrát měř a jednou řež a práce kvapná, málo platná
.
Není tady
Kačátko napsal(a):
Ani nevíš jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak už jsem psala v mém bloku, myslím že rozhodující budou vánoce!!!
Káčátko, neupínej se k Vánocům. Abys nebyla příliš zklamaná.
V jistých případech je to hrdost. Lepší než rok marně doufat, že si to rozmyslí. To je pak čirá zoufalost. Někdy to pomůže, ale když se chlap zbalí, odejde a řekne, že je pod jeho úroveň se vrátit, co s ním? Čekat až dospěje. .. to kolikrát dřív dospějou děti.
Není tady