6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No já u uvaovala, e mu nějak naznačím, e můe zpátky.... jen nevím jak, ale myslím, e mě něco napadne. U začíná pomalu komunikovat, dnes mi dokonce poslal e-maily, co mě okovalo, normálně mi nepíe, sice se to jen týkalo ničeho ně nějak osobního, ale napsal....
Není tady
Co přes děti. Navrhnout mu, e jdete s dětmi, já nevím kam a jestli nechce jít taky... Můj BM s námi občas vyrazí, kdy nemá děti na víkend, má volno a já s dětmi nemám extra program.
Ale tebe něco určitě napadne a uvidí.
Není tady
Nad tím jsem u uvaovala, dokonce mi on navrhl společný výlet asi před měsícem, jene pak z toho selo, prelo nám.....
Není tady
Tak musíte někam, kde je teploučko. Kino, pimprlový divadlo, krytý bazén... Počasí je na draka, podzim jak vyitej. To se sakra nemohli rozcházet, kdy bylo jetě sluně...
No, co jít třeba poutět draka.
Není tady
Ve středu je u nás ve kolce akce, mu navrhnu, aby el s náma.... jestli seberu dost odvahy, se ho zeptat...
Není tady
To bude naprosto nenásilné, jde přece o jeho děti.
Odvahu najde , mezi řečí, co dělá ve středu... nebo SMS, akce ve kolce, děti by tě tam chtěly, el bys s náma...
Tak pak písni, jak to dopadlo.
Není tady
Tak ho zvát nikam nebudu... dnes mi volal, no není to pro mě dobré, řekl mi, e jsem byla pro něj ta nejlepí enská v jeho ivotě... ale e mi nechce dávat ádné naděje, e on mi nestojí za to, abych se pro něj trápila... e si mám najít jiného chlapa a na něj "zapomenout" to e se nevrátí ani jednou přímo neřekl, ale já vím, e se nevrátí, proč to pořád tak bolí? Já hloupá mu řekla co k němu cítím... vím, e jsem neměla, neudrela jsem, prostě jsem mu to řekla Na otázku, jestli je pořád s ní mi neodpověděl, tak nevím...
Jo a vyčetl mi, e jsem mluvila s jejím exmanelem, e prý jsem mu neměla zvedat telefon, kdy vím, e je to pitomec... a e jsem se s ním neměla vykecávat... copak já se vykecávala? Jen jsem byla zvědavá, proč mi volá...
Upravil(a) sonrisa_1976 (12. 10. 2009 11:11)
Není tady
Ach jo. On se v tom plácá a ty s ním. Vdycky, kdy se to u nich hroutí, tobě stoupne naděje a naopak.
Tak se vzchop i kdy to bolí. Přítě mu řekni, e měl pravdu, e jsi jen chtěla kvůli dětem vědět, jak na tom spolu jste, ne začne ít po svým.
Do kolky ho pozvat můe, ale nic citovýho, běná konverzace. Chlapi bojujou o enský, který unikaj.
S kým telefonuje a jak dlouho, je tvoje věc. Podle tebe je Pepa pitomec a vidí, je to prima chlap -jsme si pokecali, ale o vás se jen zmínil... Bych si exáčka vychutnala.
Sonrisko, tak se nevrátí, no bóe. Představ si, kdy neví co chce, jak byste se spolu asi sívali... ono to není nijak jednoduchý a moná by to lo stejně do kytek. Jen byste blbli dětem hlavu.
Není tady
A proč ti volal? Aby ti řekl tohle? No, to bych ho utla. Pláče pěkně, ale na patným hrobě. Já vím, e ho chce zpátky, ale kdy začal BM takhle, jak si mě neváil a jak to teď vidí, jaká jsem skvělá - několik příkladů pro ilustraci..., jak to vechno podělal, rovnou jsem ho utla. Co bylo, bylo, já teď řeím, co bude. Tebe u jsem se nařeila a a.
Není tady
Má pravdu, musím to konečně přestat řeit. Bolí to děsně, ale asi jsem tenhle kopanec musela dostat, abych se konečně vzpamatovala, e jsem k.r.á.v.a, e jsem někde v koutku srdíčka doufala, e by se mohl jetě vrátit...
Javen, moc děkuju... a jo volal mi kvůli tomu, aby mi sdělil, e jsem byla ta nej v jeho ivotě a e nemám doufat, e se vrátí...
Není tady
Asi takto... tvoj BM buď niekdy nebol normálny alebo teda prestal normálny by. Asi ti je žúto za niekým, kto u neexistuje. Tento čudák bude sotva tá osoba, ktorú miluje...
Není tady
Son , já si myslím, e je to pouze jeho sebelítost, kterou tě moná i manipuluje, jakoby čekal, a řekne, ale néé ty jsi fajn, to ví, e si mě zaslouí....atd..vra se ..
Pro mě by ty jeho řeči v překladu znamenaly, "jsem pořád nevybalancovanej kluk, do chlapa mám daleko."
A po tvých telefonátech i kdybys o Vaem vztahu informovala Obamu nebo CIA (či jim zvedala telefony), mu nic není.
Vrátit se teoreticky můe, co o to, to si myslím, e je to jen jeho hra, aby si o to pozvání k návratu nemusel říct...ale co z toho? Co z toho kluka?
Upravil(a) Wiki (12. 10. 2009 13:30)
Není tady
Deborah napsal(a):
Má pravdu, musím to konečně přestat řeit. Bolí to děsně, ale asi jsem tenhle kopanec musela dostat, abych se konečně vzpamatovala, e jsem k.r.á.v.a, e jsem někde v koutku srdíčka doufala, e by se mohl jetě vrátit...
Javen, moc děkuju... a jo volal mi kvůli tomu, aby mi sdělil, e jsem byla ta nej v jeho ivotě a e nemám doufat, e se vrátí...
Tak ten v tom pěkně lítá.
Tak osu oko a nelituj. Tohle ti nemusí říkat. Tohle ty přece ví. BI. Měli jste spolu prostě být nějaký čas a na ten čas jste byli prosebe to nejlepí, co ten druhý nael. U to neplatí. Ale ty to zvládne. Co bylo, bylo, teď přijde něco nového a na to musí být připravená a ne roztěkaná z toho, jak je zrovna rozpoloenej BM. To pak to nový klidně můe minout.
Přijde, přinese boty a u to nebude studět. A kdy ne, ta si ňáký sandále najde sama. Nemám pravdu?
Není tady
jj nic jinýho mi ani nezbyde... ne si pomoct sama...
Není tady
To mě mrzí Sonris, vdy u to vypadalo tak nadějně. Chjooo... mě normálně přijde, e ty chlapi jsou prostě stráááně hrdý ne aby se vrátili a přiznali si e udělali největí chybu svého ivota!!!
Já mám také takové obavy, e pokud by to u nás dopadlo tak, e by mu to s jeho "novou" nevylo, byl by stráááně hrdý ne aby se vrátil nevím. Ale pořád doufám.
Není tady
Kačátko napsal(a):
To mě mrzí Sonris, vdy u to vypadalo tak nadějně. Chjooo... mě normálně přijde, e ty chlapi jsou prostě stráááně hrdý ne aby se vrátili a přiznali si e udělali největí chybu svého ivota!!!
Já mám také takové obavy, e pokud by to u nás dopadlo tak, e by mu to s jeho "novou" nevylo, byl by stráááně hrdý ne aby se vrátil nevím. Ale pořád doufám.
ví, já i přesto vechno, i přes jeho dnení studenej a hnusnej e-mail... pořád doufám...
Není tady
Ani neví jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak u jsem psala v mém bloku, myslím e rozhodující budou vánoce!!!
Není tady
Vánoc se upřímně děsím, ale musíme je zvládnou Káčátko, u kvůli dětem a zvládneme to, neboj!!!
Není tady
Sonriso, na tvém příběhu mě zaujala rychlost, v lednu odeel a v červenci jste byli rozvedení .
Není tady
ílená rychlost... jene já neprosila, neadonila, nechala jsem ho s milenkou... 14 dní po tom co odeel, jsem la na soud poádat o děti, rozhodli do měsíce a v dubnu podal ex ádost o rozvod, nezdrovala jsem to, souhlasila jsem s rozvodem... pak mi to vyčetl, i dneska v telefonu, e jsem o něj nebojovala... ale mám přece nějakou hrdost ne? Stačí, e jsem mu dnes řekla, e ho miluju... to jsem neměla dělat....
Není tady
aprill napsal(a):
Sonriso, na tvém příběhu mě zaujala rychlost...
Mě taky.
Není tady
Kačátko napsal(a):
mě to taky tak připadá...
Není tady
Deborah napsal(a):
ílená rychlost... jene já neprosila, neadonila, nechala jsem ho s milenkou... 14 dní po tom co odeel, jsem la na soud poádat o děti, rozhodli do měsíce a v dubnu podal ex ádost o rozvod, nezdrovala jsem to, souhlasila jsem s rozvodem... pak mi to vyčetl, i dneska v telefonu, e jsem o něj nebojovala... ale mám přece nějakou hrdost ne? Stačí, e jsem mu dnes řekla, e ho miluju... to jsem neměla dělat....
Mě to jako hrdost nepřijde . Já osobně se řídím příslovím - dvakrát měř a jednou ře a práce kvapná, málo platná .
Není tady
Kačátko napsal(a):
Ani neví jak moc ti rozumím. Také stále doufám a budu, ale jak u jsem psala v mém bloku, myslím e rozhodující budou vánoce!!!
Káčátko, neupínej se k Vánocům. Abys nebyla příli zklamaná.
V jistých případech je to hrdost. Lepí ne rok marně doufat, e si to rozmyslí. To je pak čirá zoufalost. Někdy to pomůe, ale kdy se chlap zbalí, odejde a řekne, e je pod jeho úroveň se vrátit, co s ním? Čekat a dospěje. .. to kolikrát dřív dospějou děti.
Není tady