Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#951 3. 12. 2009 17:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jak žít po partnerově nevěře 3.

Tak to skús, Deb, keď sa ti to tak páči: Skús prís na to, prečo sa stalo to, čo sa stalo... a ako zabráni tomu, aby sa to opakovalo. wink Lebo ja píšem o tom. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#952 3. 12. 2009 17:53

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja za seba odpoviem: Z ničoho mi to nevyplýva... nemám ten dojem.  Možno neviem(e) všetko, ale v tom prípade tu zbytočne plácame úplne všetci. stolt Nie všetko sa dá matematicky a logicky vysvetli, aspoň v žudských vzahoch, ale ak mám niekoho rada, tak mi stojí za to to aspoň skúsi.

Seli mluvis o dojmech. Dojmy casto velice klamou (mohla bych Ti vypravet smile )

Ja treba chapu to, ze kdyz mas nekoho rada tak se pokousis mu neco vysvetlit,ale otazkou je proc stale znovu.
Nekdy uz to budi dojem zasekle desky. big_smile   Ma uprimnost v dojmech.  smile
Dojmy mame vsichni a v soucastne dobe nikdo z nas nevi jak si Deb., povede v cinech a jak je pripravena,jak si to v hlave srovnala,co pochopila a co ne atd.  Vcera bylo vcera dnes je dnes. Muze mit posun ve vedomi ktery nikdo nemusi postrehnout.
Je to jeji zivot a nepripada me zdrave "bat" se o ni vic nez je prirozene a dokonce snad vic nez se"boji" ona sama.
Jde do toho a uz to rekla,co zde je je jeste k reseni?  smile 
Deborah co Ty na to? Je zde napsany neco co jsi jeste nevedela nez jsi se rozhodla?  Me to zajima uprimne a bez legracek.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#953 3. 12. 2009 18:03

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Je tady toho napsaná spousta... hodně mi to i dalo a nad spoustou věcí jsem popřemýšlela... každopádně své rozhodnutí nezměním, vracíme se s ex k sobě, budeme spolu žít a vychovávat naše děti a vím, že to půjde... Jestli si natlučeme, ukáže pouze čas, já mám za to, že po hovorech s mým BM už jsme oba dospěli do fáze, kdy nechceme opakovat chyby, které jsme dělali... a uděláme pro nᚠvztah maximum....

teď už jen 19dní a obejmeme se a začneme krásně, čistě nanovo....

Není tady

#954 3. 12. 2009 18:08

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

Selima napsal(a):

Deborah napsal(a):

Každý může udělat chybu, můj BM ji udělal, nevěděl jak z toho ven, tak se stalo co se stalo, ponaučil se on i já, vrací se k nám, pokusíme se začít znova žít jako spokojená a šastná rodina.... Stačí to vysvětlit takto? No mě určitě ano. Pokud to nevyjde, aspoň si nebudu moct vyčítat, že jsem to nezkusila a nedala nám šanci, rozhodně jej nebudu nějak "trestat" vyčítat apod., ale pokusíme se spolu normálně žít...

Akú chybu - a z akých dôvodov podža teba? Všetko má svoju príčinu... Ja by som sa nad ňou aspoň zamyslela. wink To nie je nič proti ničomu. vissla

Podle mě... přestala jsem o sebe dbát, tak jak byl zvyklý, byla jsem unavená, protivná, z firmy, z dětí, z papírování, bylo toho moc... nestíhala jsem, ale i přesto jsem se snažila, aby to doma bylo hezké, čisté, aby bylo navařeno, aby měl do práce čisté košile... jenže tomu nějak pořád něco chybělo, možná už i vyhasla vášeň, co já vím.... ale tohle všechno se společně budeme snažit napravit, dohodli jsme se že budeme spolu mluvit, před tím, jsme kolikrát mlčeli, než aby jsme tomu druhému řekli co nám vadí, co by jsme chtěli apod.

Vějířovko, na tvůj přísp. 948:
takhle vidí Deb příčinu krize z její strany. Bude se tedy snažit ještě víc? Ještě víc si naloží? TO je to poučení?

Není tady

#955 3. 12. 2009 18:10

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Deborah napsal(a):

Je tady toho napsaná spousta... hodně mi to i dalo a nad spoustou věcí jsem popřemýšlela... každopádně své rozhodnutí nezměním, vracíme se s ex k sobě, budeme spolu žít a vychovávat naše děti a vím, že to půjde... Jestli si natlučeme, ukáže pouze čas, já mám za to, že po hovorech s mým BM už jsme oba dospěli do fáze, kdy nechceme opakovat chyby, které jsme dělali... a uděláme pro nᚠvztah maximum....

Není tady

#956 3. 12. 2009 18:12

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

Dokazau si predstavit co za celou moznou skalu dojmu, je tahle Tvoje veta schopana vyvolat v ruznych hlavach ,ruzne premyslejicich.  big_smile

Není tady

#957 3. 12. 2009 18:13

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Deborah napsal(a):

Dokazau si predstavit co za celou moznou skalu dojmu, je tahle Tvoje veta schopana vyvolat v ruznych hlavach ,ruzne premyslejicich.  big_smile

no to už problém každého.... já vím, co to pro nás znamená.... no spíš bych už mohla napsat 18,5 dne tongue

Není tady

#958 3. 12. 2009 18:15

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Pro mě osobně to znamená, že mám před sebou nový a krásný život... už mi zase svítí sluníčko a zase se mi chce smát.... prostě to tak má být a tak to tak je....

Není tady

#959 3. 12. 2009 18:19

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah napsal(a):

hirondel napsal(a):

Deborah napsal(a):

no to už problém každého.... já vím, co to pro nás znamená.... no spíš bych už mohla napsat 18,5 dne tongue

Podle meho nazoru to nazvu jinak nez >problemem<  jak si to kdo prebere.  Nazvu to- uhel pohledu.  wink

Není tady

#960 3. 12. 2009 18:50

velia
♥------

Pro Deborah, trochu bych na Tvém místě ubrala z nadšení. Začít úplně jinak a nově můžeš pouze s novým člověkem. Původní "herecké obsazení"  určitě  přinese možné "původní" problémy. Člověk se nedokáže změnit. Kolikrát já sama jsem si řekla, že od zítřka jinak...... nikdy se to nestalo. Možná budete k sobě tolerantnější,
tzn., žít a nechat žít.  Přeji Ti, aby všechno vyšlo a abych moje malé "pesimistické" psaní "pohořelo" na celé čáře. [

Není tady

#961 3. 12. 2009 22:05

Nefritt
♥♥♥----

velia napsal(a):

Pro Deborah, trochu bych na Tvém místě ubrala z nadšení. Začít úplně jinak a nově můžeš pouze s novým člověkem. Původní "herecké obsazení"  určitě  přinese možné "původní" problémy. Člověk se nedokáže změnit. Kolikrát já sama jsem si řekla, že od zítřka jinak...... nikdy se to nestalo. Možná budete k sobě tolerantnější,
tzn., žít a nechat žít.  Přeji Ti, aby všechno vyšlo a abych moje malé "pesimistické" psaní "pohořelo" na celé čáře. [

To není pesimismus ,ale realismus.Ale jinak souhlas !

Není tady

#962 3. 12. 2009 23:01

javena
♥♥♥♥♥♥-

Není to pesimismus, jen pohled na věc. Debí si to udělá podle sebe, to je jasný, jen bych třeba já dost popřemýšlela nad tím, co mi tu kdo na dané téma napsal. Čímž nechci říkat, že to Deb neudělá.
Jak já se čertila, když mi někdo analyzoval vztah. Ještě dávno předtím, než došlo na nevěru a rozvod. Jéje. Ale pak, když šlo do tuhýho, tak jsem si na ty názory vzpomněla a vyhodnotila je... podle svého, ale okem nezúčastněných. Pomohlo to. A nejen mě.
Člověk vylítne, jak papírovej drak, ale stejně si z toho něco veme.
Já přeju Debí, aby si z toho vzala přesně to, co ona potřebuje pro to, aby to "nové parterství " šlapalo, nebo, v opačném případě, aby se z toho nesesypala.
To je přesně to, co jsem jí vlastně chtěla napsat už od začátku, co napsala, že to zkusí znovu.
Tak Deb, snad vám to i přes to to tvoje plutí v oblacích vyjde...pussa

Není tady

#963 4. 12. 2009 6:15

Petuna
♥♥♥♥♥--

Debi přeji Ti moc štěstí...bude to těžké..určitě ale zkusit se to má když Ti za to stojí.
Byla to rychlost opravdu a dosti zašmodrchané atd. atd. ale důležité je ,že chcete být "momentálně " spolu.
Jen se prosím neboj..pokud něco nevyjde zde napsat a ulevit si..jen kvůli některým, kteří by Ti řekli " já Ti to říkala"
I oni udělají v životě plno blbostí, které považuji za správné, i když se týkají něčeho jiného.

Není tady

#964 4. 12. 2009 18:32

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

velia napsal(a):

Víš nad tímto jsem dlouho přemýšlela a upřímně.. musím souhlasit... akorát si myslím, že i ze stejným člověkem jde začít znovu, jinak, pokud už nebude opakovat stejné chyby...

Není tady

#965 4. 12. 2009 18:33

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Petuna napsal(a):

Debi přeji Ti moc štěstí...bude to těžké..určitě ale zkusit se to má když Ti za to stojí.
Byla to rychlost opravdu a dosti zašmodrchané atd. atd. ale důležité je ,že chcete být "momentálně " spolu.
Jen se prosím neboj..pokud něco nevyjde zde napsat a ulevit si..jen kvůli některým, kteří by Ti řekli " já Ti to říkala"
I oni udělají v životě plno blbostí, které považuji za správné, i když se týkají něčeho jiného.

to udělám...

Není tady

#966 5. 12. 2009 19:50

velia
♥------

Deborah,
jenom pro doplnění. Mám přátele. Ten, kdo je nezná, si myslí, že jsou báječnou dvojkou. Ale ta báječná dvojka
se v minulosti otřásla v základech. Ona se zamilovala a odešla od něj i od 3 dětí. Rozvedli se. Za rok se vrátila,
za dalších šest měsíců se znova vzali. On odpustil, nikdy nevyčítal. Povedlo se to. Ŕekla jsem si, že to sem musím napsat. Moc a moc Ti držím palce. Vyjde to.....

Není tady

#967 5. 12. 2009 20:35

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Son-Deb  -  moc tu sice nepíšu, ale Tvůj příběh sleduji od počátku.....upřímně řečeno Tvoje nadšení mně překvapuje smile -  já bych jednala jinak - ale taky znám ve svém okolí případ, kdy to i přes nevěru manžela, jeho odchod od ženy i od dětí vyšlo - a to jsem skoro v "přímém přenosu" už 15 let - a oba jsou po tom čím si prošli daleko silnější a pohodovější pár než  předtím, mezitím jim děti dospěly a ti dva mají čas sami pro sebe - letos oslavili 20 let od svatby.....
Takže i Tobě držím palce a přeji a ten návrat vyjde.....a nejen proto že jsi ze stejného města big_smile

Upravil(a) jaspinn (5. 12. 2009 20:36)

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#968 20. 12. 2009 15:29

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

To nám to rychle uteklo, v úterý se mi vrací miláček domů... Po těch třech týdnech psaní a volání mám takový pocit, že to prostě zvládneme... Všem tady za vše děkuji... a pevně doufám, že na nevěře mě už nikdo neuvidí... kdekoli jinde, jen ne na takovýhle vláknech, to je mé přání....

Není tady

#969 20. 12. 2009 16:51

Kerrin
♥♥♥♥---

Debi, zrovna jsem na Tebe myslela.Měla jsem za to, že už mᚠmuže doma. Tak at to vše dopadle dle Tvého přání a očekávání.smilesmilesmile

Není tady

#970 22. 12. 2009 7:49

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Jdu vás pozdravit a popřát NÁDHERNÉ VÁNOCE A NÁDHERNÝ CELÝ NOVÝ ROK!!!!
http://nd01.blog.cz/851/730/4a1546665e_6831225_o2.gif

Není tady

#971 22. 12. 2009 20:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ale niekam potom písni, čo a ako... wink Pekné sviatky Tebe aj ostatným.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#972 8. 1. 2010 14:55

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Tak se hlásím... ale tady do toho chlívku už to asi nepatří.... Jsme s BM moc spokojeni, zatím vše klape jak má, spíš ještě líp.... Děti jsou šastné... Pevně doufám, že už to tak taky zůstane... Byla jsem požádána o ruku a nabídku jsem přijala...

Tak všem za vše moc děkuji....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí