18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to skús, Deb, keď sa ti to tak páči: Skús prís na to, prečo sa stalo to, čo sa stalo... a ako zabráni tomu, aby sa to opakovalo. Lebo ja píem o tom.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja za seba odpoviem: Z ničoho mi to nevyplýva... nemám ten dojem. Mono neviem(e) vetko, ale v tom prípade tu zbytočne plácame úplne vetci. Nie vetko sa dá matematicky a logicky vysvetli, aspoň v žudských vzahoch, ale ak mám niekoho rada, tak mi stojí za to to aspoň skúsi.
Seli mluvis o dojmech. Dojmy casto velice klamou (mohla bych Ti vypravet )
Ja treba chapu to, ze kdyz mas nekoho rada tak se pokousis mu neco vysvetlit,ale otazkou je proc stale znovu.
Nekdy uz to budi dojem zasekle desky. Ma uprimnost v dojmech.
Dojmy mame vsichni a v soucastne dobe nikdo z nas nevi jak si Deb., povede v cinech a jak je pripravena,jak si to v hlave srovnala,co pochopila a co ne atd. Vcera bylo vcera dnes je dnes. Muze mit posun ve vedomi ktery nikdo nemusi postrehnout.
Je to jeji zivot a nepripada me zdrave "bat" se o ni vic nez je prirozene a dokonce snad vic nez se"boji" ona sama.
Jde do toho a uz to rekla,co zde je je jeste k reseni?
Deborah co Ty na to? Je zde napsany neco co jsi jeste nevedela nez jsi se rozhodla? Me to zajima uprimne a bez legracek.
Není tady
Je tady toho napsaná spousta... hodně mi to i dalo a nad spoustou věcí jsem popřemýlela... kadopádně své rozhodnutí nezměním, vracíme se s ex k sobě, budeme spolu ít a vychovávat nae děti a vím, e to půjde... Jestli si natlučeme, ukáe pouze čas, já mám za to, e po hovorech s mým BM u jsme oba dospěli do fáze, kdy nechceme opakovat chyby, které jsme dělali... a uděláme pro ná vztah maximum....
teď u jen 19dní a obejmeme se a začneme krásně, čistě nanovo....
Není tady
Deborah napsal(a):
Selima napsal(a):
Deborah napsal(a):
Kadý můe udělat chybu, můj BM ji udělal, nevěděl jak z toho ven, tak se stalo co se stalo, ponaučil se on i já, vrací se k nám, pokusíme se začít znova ít jako spokojená a astná rodina.... Stačí to vysvětlit takto? No mě určitě ano. Pokud to nevyjde, aspoň si nebudu moct vyčítat, e jsem to nezkusila a nedala nám anci, rozhodně jej nebudu nějak "trestat" vyčítat apod., ale pokusíme se spolu normálně ít...
Akú chybu - a z akých dôvodov podža teba? Vetko má svoju príčinu... Ja by som sa nad ňou aspoň zamyslela. To nie je nič proti ničomu.
Podle mě... přestala jsem o sebe dbát, tak jak byl zvyklý, byla jsem unavená, protivná, z firmy, z dětí, z papírování, bylo toho moc... nestíhala jsem, ale i přesto jsem se snaila, aby to doma bylo hezké, čisté, aby bylo navařeno, aby měl do práce čisté koile... jene tomu nějak pořád něco chybělo, moná u i vyhasla váeň, co já vím.... ale tohle vechno se společně budeme snait napravit, dohodli jsme se e budeme spolu mluvit, před tím, jsme kolikrát mlčeli, ne aby jsme tomu druhému řekli co nám vadí, co by jsme chtěli apod.
Vějířovko, na tvůj přísp. 948:
takhle vidí Deb příčinu krize z její strany. Bude se tedy snait jetě víc? Jetě víc si naloí? TO je to poučení?
Není tady
Deborah napsal(a):
Je tady toho napsaná spousta... hodně mi to i dalo a nad spoustou věcí jsem popřemýlela... kadopádně své rozhodnutí nezměním, vracíme se s ex k sobě, budeme spolu ít a vychovávat nae děti a vím, e to půjde... Jestli si natlučeme, ukáe pouze čas, já mám za to, e po hovorech s mým BM u jsme oba dospěli do fáze, kdy nechceme opakovat chyby, které jsme dělali... a uděláme pro ná vztah maximum....
Není tady
Deborah napsal(a):
Dokazau si predstavit co za celou moznou skalu dojmu, je tahle Tvoje veta schopana vyvolat v ruznych hlavach ,ruzne premyslejicich.
Není tady
hirondel napsal(a):
Deborah napsal(a):
Dokazau si predstavit co za celou moznou skalu dojmu, je tahle Tvoje veta schopana vyvolat v ruznych hlavach ,ruzne premyslejicich.
no to u problém kadého.... já vím, co to pro nás znamená.... no spí bych u mohla napsat 18,5 dne
Není tady
Pro mě osobně to znamená, e mám před sebou nový a krásný ivot... u mi zase svítí sluníčko a zase se mi chce smát.... prostě to tak má být a tak to tak je....
Není tady
Deborah napsal(a):
hirondel napsal(a):
Deborah napsal(a):
no to u problém kadého.... já vím, co to pro nás znamená.... no spí bych u mohla napsat 18,5 dne
Podle meho nazoru to nazvu jinak nez >problemem< jak si to kdo prebere. Nazvu to- uhel pohledu.
Není tady
Pro Deborah, trochu bych na Tvém místě ubrala z nadení. Začít úplně jinak a nově můe pouze s novým člověkem. Původní "herecké obsazení" určitě přinese moné "původní" problémy. Člověk se nedokáe změnit. Kolikrát já sama jsem si řekla, e od zítřka jinak...... nikdy se to nestalo. Moná budete k sobě tolerantnějí,
tzn., ít a nechat ít. Přeji Ti, aby vechno vylo a abych moje malé "pesimistické" psaní "pohořelo" na celé čáře. [
Není tady
velia napsal(a):
Pro Deborah, trochu bych na Tvém místě ubrala z nadení. Začít úplně jinak a nově můe pouze s novým člověkem. Původní "herecké obsazení" určitě přinese moné "původní" problémy. Člověk se nedokáe změnit. Kolikrát já sama jsem si řekla, e od zítřka jinak...... nikdy se to nestalo. Moná budete k sobě tolerantnějí,
tzn., ít a nechat ít. Přeji Ti, aby vechno vylo a abych moje malé "pesimistické" psaní "pohořelo" na celé čáře. [
To není pesimismus ,ale realismus.Ale jinak souhlas !
Není tady
Není to pesimismus, jen pohled na věc. Debí si to udělá podle sebe, to je jasný, jen bych třeba já dost popřemýlela nad tím, co mi tu kdo na dané téma napsal. Čím nechci říkat, e to Deb neudělá.
Jak já se čertila, kdy mi někdo analyzoval vztah. Jetě dávno předtím, ne dolo na nevěru a rozvod. Jéje. Ale pak, kdy lo do tuhýho, tak jsem si na ty názory vzpomněla a vyhodnotila je... podle svého, ale okem nezúčastněných. Pomohlo to. A nejen mě.
Člověk vylítne, jak papírovej drak, ale stejně si z toho něco veme.
Já přeju Debí, aby si z toho vzala přesně to, co ona potřebuje pro to, aby to "nové parterství " lapalo, nebo, v opačném případě, aby se z toho nesesypala.
To je přesně to, co jsem jí vlastně chtěla napsat u od začátku, co napsala, e to zkusí znovu.
Tak Deb, snad vám to i přes to to tvoje plutí v oblacích vyjde...
Není tady
Debi přeji Ti moc těstí...bude to těké..určitě ale zkusit se to má kdy Ti za to stojí.
Byla to rychlost opravdu a dosti zamodrchané atd. atd. ale důleité je ,e chcete být "momentálně " spolu.
Jen se prosím neboj..pokud něco nevyjde zde napsat a ulevit si..jen kvůli některým, kteří by Ti řekli " já Ti to říkala"
I oni udělají v ivotě plno blbostí, které povauji za správné, i kdy se týkají něčeho jiného.
Není tady
velia napsal(a):
Ví nad tímto jsem dlouho přemýlela a upřímně.. musím souhlasit... akorát si myslím, e i ze stejným člověkem jde začít znovu, jinak, pokud u nebude opakovat stejné chyby...
Není tady
Petuna napsal(a):
Debi přeji Ti moc těstí...bude to těké..určitě ale zkusit se to má kdy Ti za to stojí.
Byla to rychlost opravdu a dosti zamodrchané atd. atd. ale důleité je ,e chcete být "momentálně " spolu.
Jen se prosím neboj..pokud něco nevyjde zde napsat a ulevit si..jen kvůli některým, kteří by Ti řekli " já Ti to říkala"
I oni udělají v ivotě plno blbostí, které povauji za správné, i kdy se týkají něčeho jiného.
to udělám...
Není tady
Deborah,
jenom pro doplnění. Mám přátele. Ten, kdo je nezná, si myslí, e jsou báječnou dvojkou. Ale ta báječná dvojka
se v minulosti otřásla v základech. Ona se zamilovala a odela od něj i od 3 dětí. Rozvedli se. Za rok se vrátila,
za dalích est měsíců se znova vzali. On odpustil, nikdy nevyčítal. Povedlo se to. Ŕekla jsem si, e to sem musím napsat. Moc a moc Ti drím palce. Vyjde to.....
Není tady
Son-Deb - moc tu sice nepíu, ale Tvůj příběh sleduji od počátku.....upřímně řečeno Tvoje nadení mně překvapuje - já bych jednala jinak - ale taky znám ve svém okolí případ, kdy to i přes nevěru manela, jeho odchod od eny i od dětí vylo - a to jsem skoro v "přímém přenosu" u 15 let - a oba jsou po tom čím si proli daleko silnějí a pohodovějí pár ne předtím, mezitím jim děti dospěly a ti dva mají čas sami pro sebe - letos oslavili 20 let od svatby.....
Take i Tobě drím palce a přeji a ten návrat vyjde.....a nejen proto e jsi ze stejného města
Upravil(a) jaspinn (5. 12. 2009 20:36)
Není tady
To nám to rychle uteklo, v úterý se mi vrací miláček domů... Po těch třech týdnech psaní a volání mám takový pocit, e to prostě zvládneme... Vem tady za ve děkuji... a pevně doufám, e na nevěře mě u nikdo neuvidí... kdekoli jinde, jen ne na takovýhle vláknech, to je mé přání....
Není tady
Debi, zrovna jsem na Tebe myslela.Měla jsem za to, e u má mue doma. Tak at to ve dopadle dle Tvého přání a očekávání.
Není tady
Jdu vás pozdravit a popřát NÁDHERNÉ VÁNOCE A NÁDHERNÝ CELÝ NOVÝ ROK!!!!
Není tady
Ale niekam potom písni, čo a ako... Pekné sviatky Tebe aj ostatným.
Není tady
Tak se hlásím... ale tady do toho chlívku u to asi nepatří.... Jsme s BM moc spokojeni, zatím ve klape jak má, spí jetě líp.... Děti jsou astné... Pevně doufám, e u to tak taky zůstane... Byla jsem poádána o ruku a nabídku jsem přijala...
Tak vem za ve moc děkuji....
Není tady