18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
vidí jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřeí celou noc neřeitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho
ju dám si tamprličku a zítřek proflákám....koda, e ten jeden skvělej človíček je tak daleko..... a ve čtvrtek jdu hají do pitálu..... kurňa, s kolenem....
...tak hlavně si odpočiň at jde do pitálu v relativní pohodě a a se vechno v noce porovná jako by to bylo nový kolínko
a na ty tamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si uívej a zůstaň ostraitá, jsi teď snadná kořist, protoe si s nervama na tíru poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....
tamprlička nebude, sama nepiju.... a opatrná jsem... vím co chci teda myslím si to... a do pitálu mám nachystaný asi 4kníky
Není tady
lea64 napsal(a):
Dobré je si koupit něco na sebe, a ti to sluí. Nevím, jak jsi na tom finančně, ale teď jsou vude slevy:)
...finančně nic moc, ale nějakou radost si určitě udělám.... jdu napsat dopis....
Není tady
lea64 napsal(a):
Dobré je si koupit něco na sebe, a ti to sluí. Nevím, jak jsi na tom finančně, ale teď jsou vude slevy:)
jojojo tahle meducínka mi taky pomáhala, vrhla jsem se na botičky a kabelky, nakoupila jsem si jich za půl roku jako za deset let zpátky, asi mi dočasně ruplo v kouli , ale hodně mě to bavilo. Ted je vude tolik slev, hadříky stojí opravdu půlku z toho co nedávno....stači sladit pár levných kousků co se dají kombinovat a člověk si zvedne sebevědomí
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
ju dám si tamprličku a zítřek proflákám....koda, e ten jeden skvělej človíček je tak daleko..... a ve čtvrtek jdu hají do pitálu..... kurňa, s kolenem.......tak hlavně si odpočiň at jde do pitálu v relativní pohodě a a se vechno v noce porovná jako by to bylo nový kolínko
a na ty tamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si uívej a zůstaň ostraitá, jsi teď snadná kořist, protoe si s nervama na tíru poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....tamprlička nebude, sama nepiju.... a opatrná jsem... vím co chci teda myslím si to... a do pitálu mám nachystaný asi 4kníky
...chytrá holka
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
vidí jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřeí celou noc neřeitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho
ju dám si tamprličku a zítřek proflákám....koda, e ten jeden skvělej človíček je tak daleko..... a ve čtvrtek jdu hají do pitálu..... kurňa, s kolenem....
...tak hlavně si odpočiň at jde do pitálu v relativní pohodě a a se vechno v noce porovná jako by to bylo nový kolínko
a na ty tamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si uívej a zůstaň ostraitá, jsi teď snadná kořist, protoe si s nervama na tíru poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....
Kamarádka se po rozvodu seznámila s chlapem na inzerát a on za ní přijel odněkud z hor. Nezaujal, ale jemu to nedolo, take při loučení jí řekl, e na nádraí má kufr, zajde si pro něho a hned bude zpátky.
Není tady
no, já měla teď o víkendu návtěvu, ale bylo to moc fajn a bylo to krásný..... uila jsem si celej víkend... teda a doufám, e se jetě uvidíme.....
Upravil(a) sonrisa_1976 (27. 7. 2009 23:00)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
no, já měla teď o víkendu návtěvu, ale bylo to moc fajn a bylo to krásný..... uila jsem si celej víkend... teda a doufám, e se jetě uvidíme.....
Čeká tě jetě plno krásných víkendů
Není tady
lea64 napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Čeká tě jetě plno krásných víkendů
doufám, e ano.....
Není tady
lea64 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
a na ty tamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si uívej a zůstaň ostraitá, jsi teď snadná kořist, protoe si s nervama na tíru poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....Kamarádka se po rozvodu seznámila s chlapem na inzerát a on za ní přijel odněkud z hor. Nezaujal, ale jemu to nedolo, take při loučení jí řekl, e na nádraí má kufr, zajde si pro něho a hned bude zpátky.
...jei marjááá tyhle stěhovači a vyírači to je taky sorta a co jich po světě bezprizorních bez přístřeí běhá, co by se rádi zaháčkovali u relativně zabezpečené maminy s bytem...nechali by se obskakovat a ivit....známe
k známe se nastěhoval po rozvodu jeden dobráček, co utíkal před policajtama a tvrdil jí e se schovává před cizineckou legií odkud udajně utekl, měl pěknou pohádku, přitom měl rodinu a neplatil výivné a měli ho ho nejen za to zavřít, vyjídal jí skoro půl roku a zval k nim i jeho kámoe, celou dobu nedělal /přila by na něj přeci ta legie/ válel se doma a ona makala, aby uivila dvě děti a jeho docela trvalo ne jí to dolo navíc jí něměl rád jak tvrdil, vyjíděl po kadé sukni, zkouel to i na mě....nakonec kdy u mu hořela půda pod nohama měl sbaleno k jiné oputěné vdově / měl plno vystříhaných inzerátů v tace/ kamoka mu projela sbalený kurf co si nachystal a měl tam i plno jejích věcí, včetně plyáků jejích dětí, protoe vdova měla taky dětičky....neuvěřitelný zmetci běhaj mezi lidma. Tenhle měl rozdělaných nekolik oputěných bab objíděl je, kdy kámoka byla v práci a vedl s nima čilou korespondenci, a ho jedna vykopne aby měl rovnou kde zase hlavu sloit vycházelo mu to dlouho....
Upravil(a) xxxx (27. 7. 2009 23:32)
Není tady
Páni....tak to zírám. Já jsem na tom teda jetě dobře. Jsem se toti asi něčeho takového zavčasu zbavila
Taky jeden, o 20 let starí, bydlel 180 km daleko. Poznali jsme se, zali na sklenku, pak pár smsek, přijel ale nic nebylo. Za týden chtěl na vánoce přijet zase. Kdy jsem, mu řekla, e budu u rodičů, tak e to prý nevadí. e jej můu představit. Na to jsem mu oznámila, e představuji jen váné známosti a on je jen kamarád. Prý kamarád nechce být a u se i rozhodl, e odejde ze svého města a přestěhuje se ke mě.
No málem mě z toho trefilo. Pak jsem si jetě vyslechla asi 3/4 hodinový monolog po telefonu a na dalí kontaktování u nereagovala.
Není tady
Tak to já vás vystraím jetě víc... u jedné mé známé se "usídlil" pedofil, a e byla poněkud zaslepená svojí předelou dlouholetou samotou, nevimla si (i kdy je to na pováenou!), e jejího 12 letýho kluka postupně zpracoval tak, e se "video s ním" rozletělo do celého světa... mimochodem, dávala mu SVÉ peníze, aby si JEJÍHO syna podplatil, aby byl svolnej... Trvalo to pět měsíců, ne si lidičky, co k nim chodili na návtěvu vimli, e onen kavalír se věnuje daleko více děcku, ne jeho matce... udali ho, (páč ona NECHTĚLA VĚŘIT!!! )
Proběhla "akce" před kolou, kam chlapce doprovázel..., zatčení... a později jetě dalí zatčení kumpána, co si jetě měsíc poté k nim chodil "vyzvedávat" materiál k obchodování...
Děcko teď chodí na terapie, natěstí se zdá, e "pokozené" není, ale ... kdo ví???...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Tak to já vás vystraím jetě víc... u jedné mé známé se "usídlil" pedofil, a e byla poněkud zaslepená svojí předelou dlouholetou samotou, nevimla si (i kdy je to na pováenou!), e jejího 12 letýho kluka postupně zpracoval tak, e se "video s ním" rozletělo do celého světa... mimochodem, dávala mu SVÉ peníze, aby si JEJÍHO syna podplatil, aby byl svolnej... Trvalo to pět měsíců, ne si lidičky, co k nim chodili na návtěvu vimli, e onen kavalír se věnuje daleko více děcku, ne jeho matce... udali ho, (páč ona NECHTĚLA VĚŘIT!!! )
Proběhla "akce" před kolou, kam chlapce doprovázel..., zatčení... a později jetě dalí zatčení kumpána, co si jetě měsíc poté k nim chodil "vyzvedávat" materiál k obchodování...
Děcko teď chodí na terapie, natěstí se zdá, e "pokozené" není, ale ... kdo ví???...
to je děsný co se děje......
Není tady
U je ti dneska líp?
Není tady
lea64 napsal(a):
U je ti dneska líp?
děkuju, je a o dost....
Není tady
Nákupní terapie nebo nějaká jiná?
Není tady
lea64 napsal(a):
Nákupní terapie nebo nějaká jiná?
jiná.... jeden moc skvělej človíček....
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
....hrůza
Není tady
Tak zase zpátky ve svém chlívečku, dnes se stalo něco okujícího, s čím se musím nejprve pořádně srovnat..... Volal mi bývalý manel milenky mého bývalého manela.. (uff to mi dalo, tohle sesmolit...) Prý se opět rozchází, no ani jsem nevěděla, e by se u před tím rozeli. Akorát vím, e mi mj BM naznačoval, e něco není v pořádku.... Mám z toho smíený pocit, nevím, jestli se mám radovat... no asi ne.... nějak na to nejsem. Jestli se můj BM k nám vrátí, to nevím, netuím, spí asi ne... ale zase na druhou stranu si říkám, e by mohl... Ona se prý stěhuje prý si hledá byt a odchází od něj, tak nevím... Její BM mi řekl, e ona árlila na mě, on zase na něj, to je si myslím v tomhle stavu normální, oba opustili rodiny... No asi tak...
Není tady
Ty bys ho chtěla zpátky, tak nic neuspěcchej. Aby pak nependloval sem a tam mezi tebou a milenkou.
Není tady
lea64 napsal(a):
Ty bys ho chtěla zpátky, tak nic neuspěcchej. Aby pak nependloval sem a tam mezi tebou a milenkou.
nechávám to plynout jak to je... nic nepodnikám, nic neřeím... uvidíme co z toho nakonec bude.... Třeba bude bydlet sám, bez milenky...
Upravil(a) sonrisa_1976 (10. 10. 2009 18:44)
Není tady
Sonrisko, já vím, e bys ho moná vzala zpátky, ale proč ti to o tom rozchodu neřekl BM? Ona se PRÝ stěhuje, PRÝ se rozcházejí... To můe být zítra jinak. Nedělej si plané naděje. Na druhou stranu - je lepí být připravená...
Nech to plynout, netlač na pilu, kdy přijde pro děti, buď milá, vstřícná, upravená. Vím, e jsi, ale napsat to musím. Jestli se chce vrátit, měl by se vyjádřit on. On odeel. Ty mu k tomu jenom můe vytvořit prostor.
Není tady
No jak znám svého BM, bude se stydět mi něco takového sdělit, kdo ví, jak to vlastně je....
Včera tady byl, byl dětem vyzvednout léky a je pravda, e byl jinej, divnej, zamylenej... ale to můe být jen můj pocit.
Plané naděje si nedělám... nedoufám, e se vrátí, u se smiřuju s tím, e budu sama s dětmi....
Není tady
Co ví, třeba lituje, e se unáhlil s rozvodeml, moná to tak daleko dověst nechtěl, zblbnul a dostal se do vleku událostí.
Není tady
lea64 napsal(a):
Co ví, třeba lituje, e se unáhlil s rozvodeml, moná to tak daleko dověst nechtěl, zblbnul a dostal se do vleku událostí.
ví, on mi asi 14dní po rozvodu řekl, e to takhle nechtěl... vyčetl mi, e jsem o něj nebojovala, e jsem souhlasila s rozvodem... co s.a.k.r.a. čekal? e budu prosit a plazit se po čtyřech aby se vrátil?
Není tady
ádnej chlap, co odeel, to takhle nechtěl.
Taková blb.ina. Kdo to teda chtěl? Manelka? Proto si najdou milenku?
Hele, co říkal tehdy, to u je jedno. Důleitý je, co řekne teď a jestli ty na to bude slyet. Lidi toho nakecají, kdy se rozchází...
Asi jim něco chybí. Mají pocit, e přeívají, e jim uniká ivot a oni to vdycky chtěli jinak. Tak si zvednou sebevědomí tím, e si narazí enskou. Ten pocit, e o ně někdo stojí, konečně vypadnou z tý edi a ijou! Jen ty manelky jim v tom dělají gulá a nějak nemaj pochopení.
Někdy ale není zlato vechno, co se třpytí. A pak to prohlídnutí. Jak teď dál, to jsem to pohnojil. Co manelka, moná by mě vzala zpátky... Ale to poníení. Já přece nemůu kemrat. Take je to na enský.
Jinými slovy. Jestli ho chce zpátky a on se v náznaku (protoe naférovku to řekne málokterej) něco řekne, musí být diplomat. Nenápadně vysvětlit, e co se stalo, asi to tak mělo být, kdyby to tenkrát neprovařil, mohl si zapásovat a ani bys nic nevěděla a mohli jste ít v pohodě teď spolu. koda, bylo to prima a občas ti to chybí. Ty starý dobrý časy.
A jestli jemu taky, tak se chytne... a u mu to nebude blbý, protoe bude vědět, e má anci.
Upravil(a) javena (10. 10. 2009 22:51)
Není tady