Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 7. 2009 22:34

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Jak žít po partnerově nevěře 3.

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

vidíš jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě pussa neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřešíš celou noc neřešitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho

ju dám si štamprličku lol a zítřek proflákám....škoda, že ten jeden skvělej človíček je tak daleko.....pussa a ve čtvrtek jdu hají do špitálu..... sad kurňa, s kolenem....

...tak hlavně si odpočiň at jdeš do špitálu v relativní pohodě a a se všechno v nožce porovná jako by to bylo nový kolínko wink

a na ty štamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si užívej a zůstaň ostražitá,  jsi teď snadná kořist, protože si s nervama na štíru wink poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....

štamprlička nebude, sama nepiju.... a opatrná jsem... vím co chci teda myslím si to...vissla a do špitálu mám nachystaný asi 4knížky lol

Není tady

#52 27. 7. 2009 22:35

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Dobré je si koupit něco na sebe, a ti to sluší. Nevím, jak jsi na tom finančně, ale teď jsou všude slevy:)

...finančně nic moc, ale nějakou radost si určitě udělám.... jdu napsat dopis....

Není tady

#53 27. 7. 2009 22:35

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Dobré je si koupit něco na sebe, a ti to sluší. Nevím, jak jsi na tom finančně, ale teď jsou všude slevy:)

jojojo tahle meducínka mi taky pomáhala, vrhla jsem se na botičky a kabelky, nakoupila jsem si jich za půl roku jako za deset let zpátky, asi mi dočasně ruplo v kouli lol, ale hodně mě to bavilo. Ted je všude tolik slev, hadříky stojí opravdu půlku z toho co nedávno....stači sladit pár levných kousků co se dají kombinovat a člověk si zvedne sebevědomí smile

dum spiro spero

Není tady

#54 27. 7. 2009 22:36

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

ju dám si štamprličku lol a zítřek proflákám....škoda, že ten jeden skvělej človíček je tak daleko.....pussa a ve čtvrtek jdu hají do špitálu..... sad kurňa, s kolenem....

...tak hlavně si odpočiň at jdeš do špitálu v relativní pohodě a a se všechno v nožce porovná jako by to bylo nový kolínko wink

a na ty štamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si užívej a zůstaň ostražitá,  jsi teď snadná kořist, protože si s nervama na štíru wink poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....

štamprlička nebude, sama nepiju.... a opatrná jsem... vím co chci teda myslím si to...vissla a do špitálu mám nachystaný asi 4knížky lol

...chytrá holka wink

dum spiro spero

Není tady

#55 27. 7. 2009 22:56

lea64
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

vidíš jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě pussa neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřešíš celou noc neřešitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho

Kamarádka se po rozvodu seznámila s chlapem na inzerát a on za ní přijel odněkud z hor. Nezaujal, ale jemu to nedošlo, takže při loučení jí řekl, že na nádraží má kufr, zajde si pro něho a hned bude zpátky.big_smile

Není tady

#56 27. 7. 2009 23:00

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

no, já měla teď o víkendu návštěvu, ale bylo to moc fajn a bylo to krásný..... užila jsem si celej víkend... pussa teda a doufám, že se ještě uvidíme.....

Upravil(a) sonrisa_1976 (27. 7. 2009 23:00)

Není tady

#57 27. 7. 2009 23:02

lea64
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

no, já měla teď o víkendu návštěvu, ale bylo to moc fajn a bylo to krásný..... užila jsem si celej víkend... pussa teda a doufám, že se ještě uvidíme.....

Čeká tě ještě plno krásných víkendůsmile

Není tady

#58 27. 7. 2009 23:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Čeká tě ještě plno krásných víkendůsmile

doufám, že ano.....

Není tady

#59 27. 7. 2009 23:14

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Kamarádka se po rozvodu seznámila s chlapem na inzerát a on za ní přijel odněkud z hor. Nezaujal, ale jemu to nedošlo, takže při loučení jí řekl, že na nádraží má kufr, zajde si pro něho a hned bude zpátky.big_smile

...ježiš marjááá tyhle stěhovači a vyžírači to je taky sorta a co jich po světě bezprizorních bez přístřeší běhá, co by se rádi zaháčkovali u relativně zabezpečené maminy s bytem...nechali by se obskakovat a živit....známe big_smile

k známe se nastěhoval po rozvodu jeden dobráček, co utíkal před policajtama a tvrdil jí že se schovává před cizineckou legií odkud udajně utekl, měl pěknou pohádku, přitom měl rodinu a neplatil výživné a měli ho ho nejen za to zavřít, vyjídal jí skoro půl roku a zval k nim i jeho kámoše, celou dobu nedělal /přišla by na něj přeci ta legie/ válel se doma a ona makala, aby uživila dvě děti a jeho dumbom docela trvalo než jí to došlo navíc jí něměl rád jak tvrdil, vyjížděl po každé sukni, zkoušel to i na mě....nakonec když už mu hořela půda pod nohama měl sbaleno k jiné opuštěné vdově / měl plno vystříhaných inzerátů v tašce/ kamoška mu projela sbalený kurf co si nachystal a měl tam i plno jejích věcí, včetně plyšáků jejích dětí, protože vdova měla taky dětičky....neuvěřitelný zmetci běhaj mezi lidma. Tenhle měl rozdělaných nekolik opuštěných bab objížděl je, když kámoška byla v práci a vedl s nima čilou korespondenci, až ho jedna vykopne aby měl rovnou kde zase hlavu složit  vycházelo mu to dlouho....

Upravil(a) xxxx (27. 7. 2009 23:32)

dum spiro spero

Není tady

#60 28. 7. 2009 8:15

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Páni....tak to zírám. Já jsem na tom teda ještě dobře. Jsem se totiž asi něčeho takového zavčasu zbavila big_smile

Taky jeden, o 20 let starší, bydlel 180 km daleko. Poznali jsme se, zašli na sklenku, pak pár smsek, přijel ale nic nebylo. Za týden chtěl na vánoce přijet zase. Když jsem, mu řekla, že budu u rodičů, tak že to prý nevadí. Že jej můžu představit. Na to jsem mu oznámila, že představuji jen vážné známosti a on je jen kamarád. Prý kamarád nechce být a už se i rozhodl, že odejde ze svého města a přestěhuje se ke mě.
No málem mě z toho trefilo. Pak jsem si ještě vyslechla asi 3/4 hodinový monolog po telefonu a na další kontaktování už nereagovala.

Není tady

#61 28. 7. 2009 8:28

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Tak to já vás vystraším ještě víc... u jedné mé známé se "usídlil" pedofil, a že byla poněkud zaslepená svojí předešlou dlouholetou samotou, nevšimla si (i když je to na pováženou!), že jejího 12 letýho kluka postupně zpracoval tak, že se "video s ním" rozletělo do celého světa... mimochodem, dávala mu SVÉ peníze, aby si JEJÍHO syna podplatil, aby byl svolnej... Trvalo to pět měsíců, než si lidičky, co k nim chodili na návštěvu všimli, že onen kavalír se věnuje daleko více děcku, než jeho matce... udali ho, (páč ona NECHTĚLA VĚŘIT!!! dumbom )
Proběhla "akce" před školou, kam chlapce doprovázel..., zatčení... a později ještě další zatčení kumpána, co si ještě měsíc poté k nim chodil "vyzvedávat" materiál k obchodování... grater
Děcko teď chodí na terapie, naštěstí se zdá, že "poškozené" není, ale ... kdo ví???... grater grater grater

Není tady

#62 28. 7. 2009 22:21

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Tak to já vás vystraším ještě víc... u jedné mé známé se "usídlil" pedofil, a že byla poněkud zaslepená svojí předešlou dlouholetou samotou, nevšimla si (i když je to na pováženou!), že jejího 12 letýho kluka postupně zpracoval tak, že se "video s ním" rozletělo do celého světa... mimochodem, dávala mu SVÉ peníze, aby si JEJÍHO syna podplatil, aby byl svolnej... Trvalo to pět měsíců, než si lidičky, co k nim chodili na návštěvu všimli, že onen kavalír se věnuje daleko více děcku, než jeho matce... udali ho, (páč ona NECHTĚLA VĚŘIT!!! dumbom )
Proběhla "akce" před školou, kam chlapce doprovázel..., zatčení... a později ještě další zatčení kumpána, co si ještě měsíc poté k nim chodil "vyzvedávat" materiál k obchodování... grater
Děcko teď chodí na terapie, naštěstí se zdá, že "poškozené" není, ale ... kdo ví???... grater grater grater

to je děsný co se děje...... grater

Není tady

#63 28. 7. 2009 22:41

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Už je ti dneska líp?

Není tady

#64 28. 7. 2009 22:42

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Už je ti dneska líp?

děkuju, je a o dost.... pussa

Není tady

#65 28. 7. 2009 23:23

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Nákupní terapie nebo nějaká jiná?smile

Není tady

#66 28. 7. 2009 23:24

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Nákupní terapie nebo nějaká jiná?smile

jiná.... jeden moc skvělej človíček.... hjarta

Není tady

#67 29. 7. 2009 21:52

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

....hrůza

dum spiro spero

Není tady

#68 10. 10. 2009 18:08

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Tak zase zpátky ve svém chlívečku, dnes se stalo něco šokujícího, s čím se musím nejprve pořádně srovnat..... Volal mi bývalý manžel milenky mého bývalého manžela.. (uff to mi dalo, tohle sesmolit...) Prý se opět rozchází, no ani jsem nevěděla, že by se už před tím rozešli. Akorát vím, že mi mj BM naznačoval, že něco není v pořádku.... Mám z toho smíšený pocit, nevím, jestli se mám radovat... no asi ne.... nějak na to nejsem. Jestli se můj BM k nám vrátí, to nevím, netuším, spíš asi ne... ale zase na druhou stranu si říkám, že by mohl... Ona se prý stěhuje prý si hledá byt a odchází od něj, tak nevím... Její BM mi řekl, že ona žárlila na mě, on zase na něj, to je si myslím v tomhle stavu normální, oba opustili rodiny... No asi tak...

Není tady

#69 10. 10. 2009 18:41

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Ty bys ho chtěla zpátky, tak nic neuspěcchej. Aby pak nependloval sem a tam mezi tebou a milenkou.

Není tady

#70 10. 10. 2009 18:43

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Ty bys ho chtěla zpátky, tak nic neuspěcchej. Aby pak nependloval sem a tam mezi tebou a milenkou.

nechávám to plynout jak to je... nic nepodnikám, nic neřeším... uvidíme co z toho nakonec bude.... Třeba bude bydlet sám, bez milenky...

Upravil(a) sonrisa_1976 (10. 10. 2009 18:44)

Není tady

#71 10. 10. 2009 18:49

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sonrisko, já vím, že bys ho možná vzala zpátky, ale proč ti to o tom rozchodu neřekl BM? Ona se PRÝ stěhuje, PRÝ se rozcházejí... To může být zítra jinak. Nedělej si plané naděje. Na druhou stranu - je lepší být připravená... wink
Nech to plynout, netlač na pilu, když přijde pro děti, buď milá, vstřícná, upravená. Vím, že jsi, ale napsat to musím. smile Jestli se chce vrátit, měl by se vyjádřit on. On odešel. Ty mu k tomu jenom můžeš vytvořit prostor. smile

Není tady

#72 10. 10. 2009 18:52

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

No jak znám svého BM, bude se stydět mi něco takového sdělit, kdo ví, jak to vlastně je....
Včera tady byl, byl dětem vyzvednout léky a je pravda, že byl jinej, divnej, zamyšlenej... ale to může být jen můj pocit.
Plané naděje si nedělám... nedoufám, že se vrátí, už se smiřuju s tím, že budu sama s dětmi....

Není tady

#73 10. 10. 2009 19:09

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Co víš, třeba lituje, že se unáhlil s rozvodeml, možná to tak daleko dověst nechtěl, zblbnul a dostal se do vleku událostí.

Není tady

#74 10. 10. 2009 22:06

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Co víš, třeba lituje, že se unáhlil s rozvodeml, možná to tak daleko dověst nechtěl, zblbnul a dostal se do vleku událostí.

víš, on mi asi 14dní po rozvodu řekl, že to takhle nechtěl... vyčetl mi, že jsem o něj nebojovala, že jsem souhlasila s rozvodem... co s.a.k.r.a. čekal? Že budu prosit a plazit se po čtyřech aby se vrátil?

Není tady

#75 10. 10. 2009 22:50

javena
♥♥♥♥♥♥-

Žádnej chlap, co odešel, to takhle nechtěl. hmm
Taková blb.ina. Kdo to teda chtěl? Manželka? Proto si najdou milenku?
Hele, co říkal tehdy, to už je jedno. Důležitý je, co řekne teď a jestli ty na to budeš slyšet. Lidi toho nakecají, když se rozchází... 
Asi jim něco chybí. Mají pocit, že přežívají, že jim uniká život a oni to vždycky chtěli jinak. Tak si zvednou sebevědomí tím, že si narazí ženskou. Ten pocit, že o ně někdo stojí, konečně vypadnou z tý šedi a žijou! Jen ty manželky jim v tom dělají gulᚠa nějak nemaj pochopení. yikes
Někdy ale není zlato všechno, co se třpytí. A pak to prohlídnutí. Jak teď dál, to jsem to pohnojil. Co manželka, možná by mě vzala zpátky... Ale to ponížení. Já přece nemůžu škemrat. Takže je to na ženský.
Jinými slovy. Jestli ho chceš zpátky a on se v náznaku (protože naférovku to řekne málokterej) něco řekne, musíš být diplomat. Nenápadně vysvětlit, že co se stalo, asi to tak mělo být, kdyby to tenkrát neprovařil, mohl si zašpásovat a ani bys nic nevěděla a mohli jste žít v pohodě teď spolu. Škoda, bylo to prima a občas ti to chybí. Ty starý dobrý časy.
A jestli jemu taky, tak se chytne... a už mu to nebude blbý, protože bude vědět, že má šanci. smile

Upravil(a) javena (10. 10. 2009 22:51)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí