29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Múj BM si krátce po rozvodu našel přítelkyni a protože jsme bydleli pořád v jednom bytě, tak mi to své štěstí předváděl. On mi byl lhostejný, ale já jsem se trápila tím, jak to, že já vzorná jsem nešťastná a on, který mi tolik ublížil je šťastný. Všeho do času, dnes je všechno úplně jinak:)
Není tady
No můj ex utekl k milence ještě ženatej....
Není tady
A máš podobné pocity? On, za všechno může a je šťastný a ty opuštěná, smutná?
Není tady
lea64 napsal(a):
ano, jsem opuštěná a smutná.... on má ji.... jejího syna, na vlastní děti se vykašlal....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
lea64 napsal(a):
ano, jsem opuštěná a smutná.... on má ji.... jejího syna, na vlastní děti se vykašlal....
To že kašle na děti je hnus, stojí ti on za ten smutek?
Není tady
nestojí, ale nemůžu si pomoct....
Není tady
lea64 napsal(a):
Múj BM si krátce po rozvodu našel přítelkyni a protože jsme bydleli pořád v jednom bytě, tak mi to své štěstí předváděl. On mi byl lhostejný, ale já jsem se trápila tím, jak to, že já vzorná jsem nešťastná a on, který mi tolik ublížil je šťastný. Všeho do času, dnes je všechno úplně jinak:)
...přesně tak, kdo se směje naposled.... son je hezká baba vůbec se o ní nebojim, ted je to je čersté uplyne pár měsíců a bude se smát zase ... je to vyzkoušenýýýýýýýýýýý Son
Není tady
Takovou bolavou fází projde asi každý, ale mysli na to, že začíná nová a určitě lepší etapa.
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
...chce to jen čas, za nedlouho si řekneš:"Dobře ti tak" věř mi
Není tady
já vím, že bude dobře.... jen ten dnešek je prostě na houbelec, už zítra mi bude lépe....
Není tady
xxxx napsal(a):
lea64 napsal(a):
...přesně tak, kdo se směje naposled....
son je hezká baba vůbec se o ní nebojim, ted je to je čersté uplyne pár měsíců a bude se smát zase ... je to vyzkoušenýýýýýýýýýýý Son
Je to vyzkoušený a je to super:D
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...chce to jen čas, za nedlouho si řekneš:"Dobře ti tak" věř mi
občas si to říkám....
Není tady
Mám spoustu veselých příhod ze seznamování, obrazila jsem hospody, kina, výlety, slyšela jsem spoustu pěkných věcí a lichotek, balzám na duší.
Není tady
lea64 napsal(a):
Mám spoustu veselých příhod ze seznamování, obrazila jsem hospody, kina, výlety, slyšela jsem spoustu pěkných věcí a lichotek, balzám na duší.
no to máš pravdu....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
já vím, že bude dobře.... jen ten dnešek je prostě na houbelec, už zítra mi bude lépe....
....jednou jsem ráno vstala neměla jsem co jíst, umřel mi brácha, vyhodili mě z práce za nepovedenou operaci ,čekal mě za to soud, hypoteční banka mi obstavila dům, dítě mi vyhodili ze školy a začalo fetovat, manžel si našel milenku a nakazil mne syfilisem, týden před tím mi diagnostikovali neléčitelnej karcinom slinivky a pak jsem se vzbudila a zjistila jsem že to byl jen sen, kterej vyvolali starosti kolem rozvodu a že jsem jen šťastně rozvedená, zdravá ženská se synem kterej je suprovej a že jsem nikdy bráchu neměla....zkus si srovnat v hlavě že ten rozvod je jen zakončení vývoje a že tě čekaj samý hezký věci a že je fakt na světe uplně jiný peklo, kterým si člověk může projít a že rozvod není žádný peklo ale formalita...chlapů je jako prajzu
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
....jednou jsem ráno vstala neměla jsem co jíst, umřel mi brácha, vyhodili mě z práce za nepovedenou operaci ,čekal mě za to soud, hypoteční banka mi obstavila dům, dítě mi vyhodili ze školy a začalo fetovat, manžel si našel milenku a nakazil mne syfilisem, týden před tím mi diagnostikovali neléčitelnej karcinom slinivky a pak jsem se vzbudila a zjistila jsem že to byl jen sen, kterej vyvolali starosti kolem rozvodu a že jsem jen šťastně rozvedená, zdravá ženská se synem kterej je suprovej a že jsem nikdy bráchu neměla....zkus si srovnat v hlavě že ten rozvod je jen zakončení vývoje a že tě čekaj samý hezký věci
a že je fakt na světe uplně jiný peklo, kterým si člověk může projít a že rozvod není žádný peklo ale formalita...chlapů je jako prajzu
jsem se lekla, žes tu v návalu emocí vyklopila všechno, co tě potkalo....a on to byl sen.....ale hele, nenapsat tu koncovku, to by byla voda na mlejn, co?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
....jednou jsem ráno vstala neměla jsem co jíst, umřel mi brácha, vyhodili mě z práce za nepovedenou operaci ,čekal mě za to soud, hypoteční banka mi obstavila dům, dítě mi vyhodili ze školy a začalo fetovat, manžel si našel milenku a nakazil mne syfilisem, týden před tím mi diagnostikovali neléčitelnej karcinom slinivky a pak jsem se vzbudila a zjistila jsem že to byl jen sen, kterej vyvolali starosti kolem rozvodu a že jsem jen šťastně rozvedená, zdravá ženská se synem kterej je suprovej a že jsem nikdy bráchu neměla....zkus si srovnat v hlavě že ten rozvod je jen zakončení vývoje a že tě čekaj samý hezký věci
a že je fakt na světe uplně jiný peklo, kterým si člověk může projít a že rozvod není žádný peklo ale formalita...chlapů je jako prajzu
jsem se lekla, žes tu v návalu emocí vyklopila všechno, co tě potkalo....a on to byl sen.....ale hele, nenapsat tu koncovku, to by byla voda na mlejn, co?
chi já se taky lekla, jak jsem to četla....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
bojim se že se nějaká kokodalka tou první větou zalkne a hned na to jí "trefí šlak myokardu" ze vzteku, že to je jen sen
Není tady
xxxx napsal(a):
bojim se že se nějaká kokodalka tou první větou zalkne
a hned na to jí "trefí šlak myokardu" ze vzteku, že to je jen sen
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
....jednou jsem ráno vstala neměla jsem co jíst, umřel mi brácha, vyhodili mě z práce za nepovedenou operaci ,čekal mě za to soud, hypoteční banka mi obstavila dům, dítě mi vyhodili ze školy a začalo fetovat, manžel si našel milenku a nakazil mne syfilisem, týden před tím mi diagnostikovali neléčitelnej karcinom slinivky a pak jsem se vzbudila a zjistila jsem že to byl jen sen, kterej vyvolali starosti kolem rozvodu a že jsem jen šťastně rozvedená, zdravá ženská se synem kterej je suprovej a že jsem nikdy bráchu neměla....zkus si srovnat v hlavě že ten rozvod je jen zakončení vývoje a že tě čekaj samý hezký věcia že je fakt na světe uplně jiný peklo, kterým si člověk může projít a že rozvod není žádný peklo ale formalita...chlapů je jako prajzu
chi já se taky lekla, jak jsem to četla....
vidíš jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřešíš celou noc neřešitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...to se dělá smát se cizímu neštěstí
Není tady
xxxx napsal(a):
vidíš jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě
neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřešíš celou noc neřešitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho
ju dám si štamprličku a zítřek proflákám....škoda, že ten jeden skvělej človíček je tak daleko.....
a ve čtvrtek jdu hají do špitálu.....
kurňa, s kolenem....
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...to se dělá smát se cizímu neštěstí
Není tady
Dobré je si koupit něco na sebe, ať ti to sluší. Nevím, jak jsi na tom finančně, ale teď jsou všude slevy:)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
vidíš jak ten rozvod s prevítem vedle těch katostrof vyzní bohulibě
neboj se nic, dneska si vem neco na spaní at neřešíš celou noc neřešitelný rébusy a ráno bude krásný sluníčko tak si udělej sluníčkovej den a proflákej ho
ju dám si štamprličku
a zítřek proflákám....škoda, že ten jeden skvělej človíček je tak daleko.....
a ve čtvrtek jdu hají do špitálu.....
kurňa, s kolenem....
...tak hlavně si odpočiň at jdeš do špitálu v relativní pohodě a ať se všechno v nožce porovná jako by to bylo nový kolínko
a na ty štamprličky opatrně stejně jako na ty převozníky, pěkně piánko jen si užívej a zůstaň ostražitá, jsi teď snadná kořist, protože si s nervama na štíru poslouchej intuice a zůstavej opatrná .....
Není tady