|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Je milé, že píše, ale písať si na vzdialenosť tisícok kilometrov a byť doma sú dve odlišné veci...
Momentálne je preč, tak to tak ber, a čo bude - to sa uvidí. Fakt mu daj čas na rozmyselnie(a aj sebe
).
Upravil(a) Selima (11. 11. 2009 9:26)
Není tady
Hlavně sobě, já se musím uklidnit a přestat na něj pořád tak myslet, jinak se z toho zblázním....
Není tady

Neřeš, proč píše, to stejně nevymyslíš. Sblížit se můžete i přes SMS, ale nepřikládej tomu zásadní význam, aby tě nejasné naděje netáhly dolů do marastu, odkud ses už trochu dostala. 
Není tady
Dnes mě "nakopla" kamarádka, abych mu sotva napíše hned neodepisovala a já to zkusím, zkusít ho nechat potrápit a ne mu hned odepisovat... třeba to pomůže, třeba zjistí, že až tak mě zase jistou nemá....
Není tady
vidíš Deb, ale to je právě ono. ty potřebuješ najít rovnováhu, děsně se v tom plácáš. jeden den ho vynášíš do nebes, pak napíšeš, že už ho nechceš, pak on udělá něco, z čeho si vydedukuješ, že se chce vrátit a v tu chvíli jsi ochotná a schopná kvůli němu snad i odjet za ním. a hlavně bych se asi fakt víc snažila stát nohama na zemi. tys mu přeci nabízela tolikrát, že se může vrátit. on nikdy neřekl, že by chtěl, vždycky ti jen poděkoval za nabídku. ty když zjistíš, že se rozejdou, hned ho v tu chvíli vidíš zpátky doma. pak zjistíš že to nemá v úmyslu a brečíš.
navíc ten tvůj chlap mi připadá vcelku slušnej manipulátor, celou dobu mi připadá, že to hraje na dvě strany. že ti tu malinkou naději nechával od začátku přes to, že na rozovodu trval a chtěl být s ní. takovej vychcánek, co si nechává zadní vrátka, aby kdyby to nevyšlo jsi na něj čekala s otevřenou náručí. tohle jednání ale není fér.
a že ti volá a píše - komu by taky psal, té, co s ním už dál nechce být ? že je mu těžko je asi jasný, ale že tím otravuje zrovna tebe, se kterou už svůj život dobrovolně rozdělil 
prostě to neřeš, nech to bejt, makej na tom, abys měla pevnou půdu pod nohama a neupínej se na něj. je to hloupost. navíc Deb - ženská, která se takhle upíná na chlapy musí časem každému lézt na nervy. i ten chlap potřebuje dýchat. nehledě na to, že jinak tě bude brát chlap, kterej si tě musel tak trochu vybojovat a ví, že z něj nepadneš na zadek a jinak ten, před kterým na ten zadek fakt padáš jen za to, že dejchá a vůbec si tě všiml.
Není tady
Deborah napsal(a):
Hlavně sobě, já se musím uklidnit a přestat na něj pořád tak myslet, jinak se z toho zblázním....
čéče ty fakt už asi dostáváš rozum 
Není tady

To jsou takové ty hry na nezájem. Každopádně celkem fungují.
Dbej na to, aby se tvůj současný život neodvíjel od toho, že jen budeš čekat, až pípne SMSka.
Není tady
Pavli, on ještě neví, že ona mi napsala, že od něj odchází a že mi chtěla přivézt všechny jeho věci.... jsem ji řekla, aby mi nic nevozila, že to si musí rozhodnout on... třeba i když spolu nebudou, bude žít sám...
Není tady
Fanny5 napsal(a):
To jsou takové ty hry na nezájem. Každopádně celkem fungují.
Dbej na to, aby se tvůj současný život neodvíjel od toho, že jen budeš čekat, až pípne SMSka.
to nedělám, je fakt, že mě potěší... ale nečekám jen u telefonu až on napíše....
Není tady

Deborah napsal(a):
Pavli, on ještě neví, že ona mi napsala, že od něj odchází a že mi chtěla přivézt všechny jeho věci.... jsem ji řekla, aby mi nic nevozila, že to si musí rozhodnout on... třeba i když spolu nebudou, bude žít sám...
Jak to víš, že on to neví. Mně někdy připadá, že si hraješ na "děda Vševěda". Pořád si jen něco domýšlíš.
Taky mu to mohla napsat ona.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Deborah napsal(a):
Jak to víš, že on to neví. Mně někdy připadá, že si hraješ na "děda Vševěda". Pořád si jen něco domýšlíš.
Ona mi totiž pořád píše e-maily... a včera mi napsala, že to nedokázala, když je tak daleko....
já fakt nevím... ale to je pouze jejich věc.. ne moje... já jen chci, aby nezapomněl, že tady má děti....
Není tady
Deborah napsal(a):
no Deb, pokud s ním být nechce, pochybuju, že mu to nesdělila. nebo že to aspoň nevycítil. oni zase chlapi nejsou až tak blbí, víš. a pokud tam něco bylo už než odjel a ona se zrovna nemíní přetrhnout, aby mu odepisovala okamžitě, tak jak to děláš ty a dokonce je snad i jen strohá, slušná, ale odměřená, tak se neboj, že si to neumí spočítat.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Deborah napsal(a):

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
no Deb, pokud s ním být nechce, pochybuju, že mu to nesdělila. nebo že to aspoň nevycítil. oni zase chlapi nejsou až tak blbí, víš. a pokud tam něco bylo už než odjel a ona se zrovna nemíní přetrhnout, aby mu odepisovala okamžitě, tak jak to děláš ty a dokonce je snad i jen strohá, slušná, ale odměřená, tak se neboj, že si to neumí spočítat.
já myslím, že něco mu dojít muselo, byl šokovanej, že mi přivezla všechny věci od dětí...
Není tady
a hele, tak už dost jo??? Včera mě parťák na kino poslal do pr...delky... kdo jde se mnou????
Není tady
Deborah napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Deborah napsal(a):
Taky mu to mohla napsat ona.Ona mi totiž pořád píše e-maily... a včera mi napsala, že to nedokázala, když je tak daleko....
já fakt nevím... ale to je pouze jejich věc.. ne moje... já jen chci, aby nezapomněl, že tady má děti....
nj, ale všimla sis, že strašně řešíš to, co sama říkáš, že je jen jejich věc ?
jinak mi to přijde hodně padlý na hlavu. včetně toho, jak ti píše, že se s tvým bm nedokázala rozejít 
a Deb, on ví, že tu má děti. ale nepíše dětem, ale tobě. a tobě nejde o to, aby nezapoměl, že je má. přála by sis aby se vrátil.
Není tady
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
já myslím, že něco mu dojít muselo, byl šokovanej, že mi přivezla všechny věci od dětí...
chudáček malej, tak on byl šokovanej ....ta hrůza, že si ho dovolila nějáká ženská kopnout do zadku a neplakat nad tím, že odjel. no ještě, že má tebe, že jo 
Není tady
ano Pavli, přála bych si to.... ale ne každé přání se vyplní.... a většinou to, co si člověk hodně přeje se nesplní.... takže musím konečně začít žít.....
Není tady
Deborah napsal(a):
a hele, tak už dost jo??? Včera mě parťák na kino poslal do pr...delky... kdo jde se mnou????
Deb, já jdu klidně do kina i sama. nebo s kámoškou, synem ... to není aktivita, na kterou nutně potřebuješ chlapa. jestli se na ten film těšíš, tak jdi a užij si ho i bez parťáka 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
Deb, já jdu klidně do kina i sama. nebo s kámoškou, synem ... to není aktivita, na kterou nutně potřebuješ chlapa. jestli se na ten film těšíš, tak jdi a užij si ho i bez parťáka
nemusím jít nutně s chlapem.... akorát samotné se mi nějak nechce,ale asi se domluvím s kamarádkou, dneska to proberem u kávičky....
Není tady
Deb, a co tomu vašemu současnému kontaktu dát nějaké hranice, které si určíš Ty sama?
Ano, jsem ráda, že mi píšeš, voláš, ale mám teď už svůj život, jsme rozvedeni, (tím nemyslím jiného samozřejmě), tak se pojďme domluvit, že mi zavoláš třeba vždy 1x - 2x týdně v tolik a tolik plus já Ti dám vědět ohledně dětí, kdyby bylo něco mimořádného... A zkus to vydržet. Sakriš, já vím, jak je tohle strašně těžký, ale on je to možná opravdu ten nejúčinnější způsob, jak zjistit, jak to má s Tebou on. Holky tu píší cosi o zadních vrátkách, víš, já věřím tomu, že mu chybíš Ty, děti, že je mu ze sebe úzko, že možná neví, co sám se sebou, že ten odjezd byl možná únik před tíhou vší té zodpovědnosti, která na něj dolehla, když si uvědomil, že se to nevyvíjí podle jeho představ. Ale to je opravdu jen a jen JEHO cesta, na které se zatoulal a musí si umět zas poradit najít ten správný směr.
Pak mu můžeš pomoci, dřív ne.
Kdysi mě takhle deptal jeden bývalý (byli jsme mnohem mladší, ale to jeho i mé chování - jak přes kopírák). Nakonec odešel k jiné a já se naštvala a řekla si, tak a když ti nejsem dost dobrá, tak na sobě budu makat, budu se učit a budu chodit do posilovny a dostanu se na vejšku a ...prostě budu tak skvělá, že budeš ještě jednou litovat. A ten vztek na něj se přetransformoval v to, že jsem se učila, co učila, dřela ve škole i v posilovně, dostala se na vysněnou vejšku, stala se sebevědomou mladou ženou ...a pak jsme se potkali a on se nestačil divit. 
Není tady
laureene moc hezky a upřímně jsi mi to napsala... já už vlastně na sobě i "makám" chodím cvičit, šprtím se anglinu, chodím upravená i s košem, našla jsem si kamarádky, chodím se bavit, pařit, do kina... s dětmi po výletech... a on právě kolikrát jak mě vidí, jen kouká.... změnila jsem se,ale uvnitř ho mám pořád hodně hluboko....
Není tady
Deb, já myslím, že to je úplně přirozený, vždyť jste spolu byli řadu let, máte dvě společné děti, bylo by podle mě "nenormální", kdybys byla v pohodě a ani po něm nevzdechla.
Ale Deb, taky vidíš, a to je skvělé, že jsi toho tolik dokázala...bez něj.
Dej mu čas, nějaký rozumný čas, ale nepřestávej "makat" na sobě. A třeba se pak opravdu vrátí a bude to fungovat. Nebo se třeba vrátí a nebude to fungovat, protože už Ti to nebude stačit. Nebo se už nevrátí a Tebe už to nebude tolik bolet, protože budeš vědět, že už by Ti to stejně nestačilo.
Nejhorší, podle mě, je nedělat nic a čekat, co on.
A to Ty naštěstí nerazíš, tenhle směr.
(Ach, ty naše myšlenky, "když na něj nebudu teď milá, tak už příště nenapíše, nezavolá...", "jak by asi chtěl, abych se zachovala...", "co udělá, když já udělám nebo neudělám tohle...", tyhle hloupý myšlenky jsou to, co nám brání jít dál...).
Drž se, kočko.
Není tady
Já mu dám čas a vlastně i sobě, možná se to všechno uklidní, když se 2x do týdne neuvidíme.... Prvně mě to děsně šokovalo, ten jeho překotný odjezd,ale jak tak nad tím uvažuju, možná to nakonec k něčemu bude... Osamostatním se úplně, tak tady vždycky byl, když jsem něco potřebovala, stačilo zavolat a on přijel, udělal, přivezl, opravil.... (ne pokaždé samozřejmě,ale většinou ano) takže vlastně pořád na něm závislá... ale teď už opravdu jedu jen sama za sebe.... Třeba konečně dospěju i já...
a ty myšlenky.... ano, přesně ty mám, že když mu neodepíšu, už nenapíše, nezavolá.... vím, že ano,ale ne kvůli mě ale kvůli dětem a já chci aby mi psal kvůli mě samé....
Upravil(a) Deborah (11. 11. 2009 12:27)
Není tady

Každá to máme jinak, já bych ho nechtěla. Ale mám takový příběh. Už jsem rozvedená přes 15 let, mám druhého muže. Můj BM má druhou ženu, teď už taky bývalou, s kterou jsem se se spřátelila. Z každého vztahu 1 dítě, zájem o obě děti projevuje stejný - nulový. Před několika lety odjel do Británie, aby se konečně našel. Nedařilo se mu a tak se chtěl vrátit, protože nemá byt a je bez koruny tak neměl kam. Tak usoudil, že je třeba oslovit bývalé manželky, ale ne přímo, ale prostřednictvím své matky. Tak bývalá tchýně napsala mému synovi několikastránkový elaborát, jak by se chtěl tatínek vrátit, druhou bývalou manželku navštívila osobně. My jsme se k tomu obě postavily stejně a tak je někde v zahraničí dodnes.
Není tady