|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

...počkej to jsem nejak nepostřehla že by si za nm chtěla odjet??? To fakt nedělej, jestli se chce vrátit ví kde svojí rodinu najde, rozhodně se za ním nevláčej a nevystavuj děti i sebe další tragedii.
Není tady
...nikam nejedu....
Není tady

Deborah napsal(a):
Nic si nemaluju, absolutně nevím jak tohle dopadne, třeba nikam nepojedu, třeba jo, třeba se vrátí, třeba ne... že píše smsky, ano píše, ale píšeme si o všem možném... jedno vím, chtěla jsem tam odjet vždycky, už před několika lety jsme odjezd plánovali... co se stalo, stalo se... manželství jsme měli nadstandartní.... ano, jsme už rozvedení, ale nikdo nemůžeme vědět, jak tohle skončí... třeba on tam a já tady s dětma a někým jiným.... tohle teda fakt nevím....
Pořád jsi na něho vázaná, takže o jiném podle mě nemůže být ani řeči. Nemáš prostor se vzpamatovat . Já to nemám ráda, držet toho druhého v nejistotě, ale ty si to rozhodneš sama.
Není tady
To mazani mi hlava nebere. Ale to je zkratka babinet. Aspon se nauc nejdriv stat za vlastnim slovem a take si nejprve rozmyslet, co a kdy napsat. Nez se vydas napospas svemu Panovi v cizim svete. 

Není tady
Deb, ale nharte ti to o stránku dřív napsala dobře. Měla by ses nad tím zamyslet.
Jinak sama za sebe - já bych tvého ex zpátky nechtěla, ani kdyby mi každé ráno v...l zlaté vejce. já v něm nevidím fér chlapa. a aby se ke mě někdo vracel z nouze, tak to budu radši sama.
Není tady
... jenže tady je jeden zásadní problém a to je ten, že svého BM miluju.... tož asi tak k tomu... takže pokud by chtěl se vrátit, má u mě "dveře" otevřené... pokud se nevrátí... tak se nevrátí, už nemám co ztratit... už jsem ztratila...
Není tady
Tak a jdu se projít s hafinkou, vyvětrat si hlavu....
Není tady

Deborah napsal(a):
... jenže tady je jeden zásadní problém a to je ten, že svého BM miluju.... tož asi tak k tomu... takže pokud by chtěl se vrátit, má u mě "dveře" otevřené... pokud se nevrátí... tak se nevrátí, už nemám co ztratit... už jsem ztratila...
A nemáš trochu strach o sebe a o děti , po tom co ti všechno předved?? Myslím, že se nechová zrovna moc normálně .....
Není tady
Deborah napsal(a):
no, pořád je to jen chlap, horší by bylo, kdybys ztratila sebe samu
jinak jasný, já to beru. každá jsme jiná. ty bys ho vzala zpět za jakoukoliv cenu, já ne. je to tvůj život Deb, dělej jak myslíš, že je to nejlepší pro tebe 
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Deborah napsal(a):
A nemáš trochu strach o sebe a o děti , po tom co ti všechno předved?? Myslím, že se nechová zrovna moc normálně .....
proč strach ?
Není tady
Strach nemám.... nějak to dopadne...
Není tady

Není to strach, ale nejistota. Jak to zvládnu, co bude... Plus ta láska. Jakmile najdeš pevnou půdu pod nohama, ta nejistota se rozplyne. Teď pořád víš, že s ním by to bylo jednodušší. I když pokud se k sobě vrátíte, čeká vás další štrapác, jak to zvládnete... ale mám namysli to vědomí, že jste na to byli dva a bylo vám fajn a teď jsi sama a stále logicky trochu nejistá. Jak se říká - zvyk je železná košile. To je normální a jeho nejistota, jestli udělal dobře a náznaky, jak byl s tebou šťastnej, tě stále viklají, takže nemůžeš najít tu pevnou zem...
Není tady
javena napsal(a):
Není to strach, ale nejistota. Jak to zvládnu, co bude... Plus ta láska. Jakmile najdeš pevnou půdu pod nohama, ta nejistota se rozplyne. Teď pořád víš, že s ním by to bylo jednodušší. I když pokud se k sobě vrátíte, čeká vás další štrapác, jak to zvládnete... ale mám namysli to vědomí, že jste na to byli dva a bylo vám fajn a teď jsi sama a stále logicky trochu nejistá. Jak se říká - zvyk je železná košile. To je normální a jeho nejistota, jestli udělal dobře a náznaky, jak byl s tebou šťastnej, tě stále viklají, takže nemůžeš najít tu pevnou zem...
ano... já vím, že asi dělám chybu... ale tak nějak cítím, že to chci zkusit... vydržím jak to dopadne jak přijede na ty Vánoce(snad teda přijede,ale dětem to slíbil...) pak se uvidí jak to bude dál...
Není tady

Deborah napsal(a):
javena napsal(a):
ano... já vím, že asi dělám chybu... ale tak nějak cítím, že to chci zkusit... vydržím jak to dopadne jak přijede na ty Vánoce(snad teda přijede,ale dětem to slíbil...) pak se uvidí jak to bude dál...
Ale co, chybu, to až tak ne. Jen se na to neupínej, protože pak to o to víc bolí.
Nech tomu volný průběh a uvidíš.
Kdybys to odstřihla a vyčítala si, žes mu tu šanci měla dát, taky by ses tím trápila... Holt to máš takhle. Každá to máme nějak. Na to není uni recept. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
![]()
jinak jasný, já to beru. každá jsme jiná. ty bys ho vzala zpět za jakoukoliv cenu...
Tak já osobně si nemyslím, že by ho Deborah vzala zpět "za každou cenu"... nebo aspoň doufám, že ne... mě u tohohle jejich příběhu překvapila hlavně ta rychlost, ten neobvykle (soudě podle jiných příběhú zde) krátký čas mezi "odhalením milenky" a následným rozvodem - ten chlap musel bejt buď totálně zblblej milenkou a teď toho lituje, nebo fakt nevím... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
![]()
jinak jasný, já to beru. každá jsme jiná. ty bys ho vzala zpět za jakoukoliv cenu...Tak já osobně si nemyslím, že by ho Deborah vzala zpět "za každou cenu"... nebo aspoň doufám, že ne... mě u tohohle jejich příběhu překvapila hlavně ta rychlost, ten neobvykle (soudě podle jiných příběhú zde) krátký čas mezi "odhalením milenky" a následným rozvodem - ten chlap musel bejt buď totálně zblblej milenkou a teď toho lituje, nebo fakt nevím...
za každou cenu opravdu ne, jen pokud by on uznal chybu a chtěl se sám z vlastní vůle vrátit, ne že ho k tomu něco donutí... A podle e-mailů, které mi teď ona napsala a podle toho co mi řekla, prostě zblbnul.... Ona mi řekla, že jsem vlastně pořád "bydlela" s nima a že jak slyšela náš poslední společný telefon, že ji došlo, že s ní šťastný nebude, že stále miluje mne... jen pokud mi jen oba nehrají na city...
Není tady
Deborah napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no, pořád je to jen chlap, horší by bylo, kdybys ztratila sebe samu![]()
jinak jasný, já to beru. každá jsme jiná. ty bys ho vzala zpět za jakoukoliv cenu...Tak já osobně si nemyslím, že by ho Deborah vzala zpět "za každou cenu"... nebo aspoň doufám, že ne... mě u tohohle jejich příběhu překvapila hlavně ta rychlost, ten neobvykle (soudě podle jiných příběhú zde) krátký čas mezi "odhalením milenky" a následným rozvodem - ten chlap musel bejt buď totálně zblblej milenkou a teď toho lituje, nebo fakt nevím...
za každou cenu opravdu ne, jen pokud by on uznal chybu a chtěl se sám z vlastní vůle vrátit, ne že ho k tomu něco donutí... A podle e-mailů, které mi teď ona napsala a podle toho co mi řekla, prostě zblbnul.... Ona mi řekla, že jsem vlastně pořád "bydlela" s nima a že jak slyšela náš poslední společný telefon, že ji došlo, že s ní šťastný nebude, že stále miluje mne... jen pokud mi jen oba nehrají na city...
tak Deb, ono člověk pokud nějákou dobu - a ty vy dva jste žili - s někým žije, tak se tomu srovnání prostě neubrání. ať chce nebo nechce.
a to, uznal svou chybu jak píšeš - to je prostě o pohledu. on může uznat chybu třeba i jen proto, protože mu to prostě s ní nevyšlo jak si představoval. a protože se mu třeba nebude chtít začínat někde znovu, bydlení, starat se o sebe, platit na dvě děti atd. proto třeba může přiznat tu svou chybu a vrátit se do jistýho. tohle by třeba vrtalo hlavou mě. že jak píše mikeš, bylo to docela rychlý. ptala ses ho ještě před rozvodem, jestli to fakt chce atd. trval na svém, že ano. a když mu to s ní najednou nevyjde, tak ví, že udělal chybu. jo, třeba si skutečně něco uvědomil, udělal chybu, vrátí se a všechno bude ok. a třeba je jen pohodlnej a je to pro něj prostě to nejjednodušší řešení, kdo ví. já bych prostě nespěchla s tím, mít ho hend zpátky i s kuframa i kdyby se vrátit chtěl. já jsem v tomhle prostě jiná.
Není tady
Každá jsme jiná, každá to cítíme jinak, jiná by na mém místě už toho chlapa domů nechtěla... já ano...
Není tady

Víš Deb, já se tě ptala proto, že jsem zažila když se mi BM od milenky vrátil domů. Návrat byl jako z pohádky.....najednou vnoci někdo zazvonil a když jsem otevřela, stál tam on. Řekl, že je vůl a že by se chtěl vrátit zpátky. Já mu tenkrát řekla, že mu druhou šanci dám, ale pokud to znovu po..re další už mu nedám. Bohužel to nedopadlo a po nějaké době se k milence vrátil a žije s ní dodnes.
Ten tvůj se vrátit za milenkou nemusí.....ale co vidím zpětně, já se přes tu nevěru nedokázala jen tak přenést. Pořád mi vrtalo hlavou, zda se znovu nestýkají. Cokoli jsem dělala tak jen opatrně, abych jej nenaštvala a on znovu neodešel. Dávala jsem si pozor na slova a on taky. Z obou stran to najednou bylo takové křečovité. Opravdu není lehké tu tlustou čáru udělat 
A jestli mohu radit.....pokud by se měl vrátit, tak opravdu on za tebou. Ne ať ty jezdíš za ním. On by měl odložit to své ego a konečně přijít a požádat....na kolenou klečet nemusí.
Není tady
Víš Kuřátko, toho já se taky bojím, že budu pokaždé když někam půjde přemýšlet kde a s kým je... ale chci to zkusit, možná nakonec spolu nebudeme a možná ano, kdo ví... Ježííííši já už mluvím, jako by se vracel a zatím ani nevím, jestli vůbec přijede na Vánoce..... ale člověk snít může ne? Chjooooo někdy si říkám, že když jsme měli takové krásné manželství a celý vztah, že by to třeba ještě mohlo jít.... i teď spolu pořád hezky vycházíme, píšeme si, voláme.... hlavně se nehádáme, i když to občas zaskřípe, ale já mu nic nevyčítám, ani on mě a dokážeme spolu normálně mluvit....
Není tady
Deb, ale ty sníš docela dost bych řekla. a pak když to nedopadne jsi jako hromádka neštěstí.
a moc nerozumím tomu, co by ti měl jako on vyčítat
to, jak ti vyčetl, žes o něj nebojovala ? nebo co ?
víš co mě tak trochu připadá ? že tebe hlavně děsí samota. že nejde ani tolik o něj - i když ho máš pořád ráda. ale že se bojíš toho, že budeš sama. to je podle mě hlavní důvod toho, proč ho chceš zpátky.
ale to je jen můj názor. prostě z toho jak tě tu čtu to na mě dělá takový dojem.
a taky mám pocit, že jsi jak na horské dráze. jeden den jsi pomalu na pověšení - z něj. druhý den je všechno ok, mluvíš o krásném vztahu, o tom, jak spolu vycházíte, člověk by řekl idylka. jenže tohle se střídá po dnech. a všechny tvoje pocity a to v jakým jsi rozpoložení závisí jen na něm. což si myslím není moc dobře. ty nemáš zatím žádnou kotvu žádnej pevnej bod. fakt si myslím, že je to chyba.
Upravil(a) PPavlaa (10. 11. 2009 9:39)
Není tady

Tak ono vyčítať sa dá vždy, vždy sa niečo nájde, o to pokoj... ale ide o to, či to má význam. Ani jemu to, čo urobil(už sa to neodstane) a tobôž on tebe. Na druhej strane: dúfať je pekné, ale ja by som sa veľmi na tú myšlienku neupínala, Deb. A bola by som trošku "upejpavá", nie herecky, ale skutočne by som nasadila opatrnosť(nie vyčítanie, ale opatrnosť), lebo ani deťom neprospievajú takéto výkyvy a zmeny. A tebe určite tiež nie. Tak nech si páníšek dobre rozmyslí, čo vlastne chce... a nemení furt názory podľa toho, kde ho ako privítajú. 
Není tady

Víš Kuřátko, toho já se taky bojím, že budu pokaždé když někam půjde přemýšlet kde a s kým je... ale chci to zkusit, možná nakonec spolu nebudeme a možná ano, kdo ví...
No jenže vám tam lítaj děti... Tatínek s námi bydlí, nebydlí, bydlí, nebydlí...
Jestli by chtěl zpátky a ty bys ho chtěla - pak bych dala podmínku. Pro manžílka podnájem a pomaličku to zkoušet, společné akce s dětmi, sami na véču a tak... Tím taky eliminuješ tu možnost, že mu nejde až tak o tebe, ale o jeho pohodlí, o to, že vrátit se, je podle něj jednodušší, než svůj život řešit a začínat znovu. Nemůžeš prostě vyloučit, že jsi pro něj jen záchranný kruh. Kdyby chtěl jen to pohodlíčko, co měl a o který přišel, zas by od toho utekl...
Mám podobný názor jako PPavlaa - psala jsem ti o té pevné půdě pod nohama...
, ale chápu, že tomu chceš dát šanci. Jen rozum do hrsti - i kvůli dětem. 
Není tady
Upřímně řečeno, Debie, jak to čtu - taky nemám moc pocit, že pokud se Tvůj ex teď nebo na Vánoce vrátí, budete moci oba začít jinak než předtím. Stejně možná ano, ale s velikou pravděpodobností, že to celé taky stejně skončí... A to osobně považuju za příliš riskantní - pro Tebe a rozhodně pro děti. Tatínek doma, pak řízeně s nimi, pak na telefonu, pak zase úplně doma... tý jo, dobrej guláš v dětských hlavičkách..
Začít znovu po tom všem "fofru" mezi vámi bude pěkně těžké. POdle mě to předpokládá jasné osobní postoje - a Ty ani u Tebe ani u Tvého ex tak nějak úplně nevidím.
Být Tebou, nedělala bych teď žádná rozhodnutí. Jedno už jste udělali, sdělili ho dětem, oni mají situaci danou - a vy máte dost času počkat na to, co přijde, pořádně to prožít a promyslet. Spolu nebo každej sám, to se uvi...
Není tady
Ano, začít znovu by bylo hodně těžké... stálo by nás to oba hodně... Spíš se začínám konečně smiřovat s tím, že on se prostě nevrátí... že si jen něco maluju a představuju... bylo by to fajn, ale ... A s dětmi to zvládnu i bez něj.... jen si už konečně musím uvědomit, že dělám blbosti... prostě jsem na něj ještě asi moc fixovaná a tím, že mi denně píše mi dává tu planou naději na návrat a přitom mi píše třeba jen z nudy.... Dnes jdu na kafe s kamarádkou... vyvětrám si hlavu a bude to fajn....
Upravil(a) Deborah (11. 11. 2009 9:11)
Není tady