|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
Ale upřímně, před tím, než jsem otevřela dveře, klepala jsem se jak osika... byla jsem šíleně nervózní.... ona evidentně taky... nakonec jsme trochu "pokecali" a domluvily jsme se na středu, to přijede pro pejska a bere ji na veterinu, a pak v pátek ji odváží k jeho rodičům... on vůbec nic neví, ani neví, že já mám pejska "zpátky" ona mi přivezla i věci od dětí i trička co jim koupila pod stromeček... odchází od něj... jen on to ještě neví....
prosím tě co je to za hloupost. si říkala, že on jde do ciziny a nehodlá se vracet. tak to je snad jasný, že vztah na dálku by asi neměli, ne ? tak pochybuju, že on neví, že je konec. pokud to nebyl on dám, kdo to skončil.
jenže ona mi dneska sdělila, že on nás chtěl obě rodiny dosta do Anglie... Chtěl tam i ji i mě s dětma... ona nechce, já jsem už kdysi jet chtěla, pryč odtud.... Takže on tam jel s tím, že za ním přijedeme...
ježiši marjááááá budete pekná trojka 
Není tady
... nevím co mu běží hlavou... právě mi od něj přišla smska, dorazil v pořádku...
Není tady

Deborah napsal(a):
... nevím co mu běží hlavou... právě mi od něj přišla smska, dorazil v pořádku...
¨¨
vsadím zánovní kecky že stejnou poslal i svojí druhé paní
Není tady
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
¨¨
vsadím zánovní kecky že stejnou poslal i svojí druhé paní
jako, že přeposlal tu stejnou jo? 

Není tady

Deborah napsal(a):
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
¨¨
vsadím zánovní kecky že stejnou poslal i svojí druhé paníjako, že přeposlal tu stejnou jo?
jj s jedním takovým pacientem jsem měla čest, legrace nastala když jsem s dotyčnou seděly u jednoho stolu 
chudák byl z nás celej zklamanej takovou mu to divadlo dalo práci
Není tady
Deborah napsal(a):
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
¨¨
vsadím zánovní kecky že stejnou poslal i svojí druhé paníjako, že přeposlal tu stejnou jo?
a co myslíš, že to bude psát dvakrát 
Není tady
třeba nám ve středu napíše... 

Není tady

Deborah napsal(a):
třeba nám ve středu napíše...
spolehni se počítám že už dřív ti bude líčit jak je tam sám 
Není tady

jenže ona mi dneska sdělila, že on nás chtěl obě rodiny dosta do Anglie...
Pán je trochu bigamista? Ale to není povolené ani v Anglii... 
Není tady
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já s ním hluboce soucítím. Sám v cizí zemi, těžký začátek, ... Je to taky "jenom" člověk. Jako my. Každý z nás udělá někdy nějaké chyby.
každý udělá chybu jen on měl asi tisíc možností narovnat co si zpískal
teď má jen to co chtěl. V sobotu jsem si byla sednout s kámoškama a potkala jsem známého co mi vyprávěl jak si ex stěžuje. Řekla jsem mu, že jsem ráda za to kde je a že jsem si na tom dala moc záležet, protože on to tak chtěl...každý strujcem svého štěstí
a že je v cizí zemi? chtěl to jinak by seděl doma na kanapi a probíral se ze zlýho snu. Nelituju lidí kteří za svoje rozhodnutí nesou plnou zodpovědnost, litovat můžeš dítě co má leukemii, ale nekoho kdo umře na cirhozu protože celej život lil? to bych se ulitovala k smrti ... a to se mi nechce,
On ted dostane lekci a myslím, že pořádnou.
Já nepsala ani slovo o lítosti.
xxxx napsal(a):
Ještě k té poslední větě, ona by se asi Deborah postarala hravě sama o sebe, ale musí ještě třem dětem vysvětlovat proč se na ně tatínek vyprdnul.
xxxx napsal(a):
...... A o tom, že by Son řekla dětem že se na tatínek kašle? To si vyčetla kde? Nejak mám pocit, že převracíš všechno co napšu někam jinam. Nikde jse nic takového nepsala.To je pěkná pitomost, to neudělá žádná normální máma ....
Není tady
majkafa: Já s ním hluboce soucítím. Sám v cizí zemi, těžký začátek, ... Je to taky "jenom" člověk. Jako my. Každý z nás udělá někdy nějaké chyby.
Maji, Tvoje soucítění sdílím, ovšem nutno si připomenout, že ten pán nechal někde svoje dvě děti a bylo mu jedno, jak se cítí ony. To bych tedy já viděla jako setsakryš velkou chybu. Jeho těžký začátek v cizí zemi by mě nechal naprosto chladnou
, na rozdíl od svých dětí je totiž dospělý a na rozdíl od svých dětí si sám mohl svou další životní cestu vybrat...
Není tady
Tak jsme si v noci s ex vyměnili pár sms... napsal mi, že mu občas chybím 
Noc s hafíkem jsme přežili, spala se mnou na gauči 
Není tady

Deborah napsal(a):
Tak jsme si v noci s ex vyměnili pár sms... napsal mi, že mu občas chybím
Noc s hafíkem jsme přežili, spala se mnou na gauči
...neboj bude vám psát hooodně 
Není tady
To ano a nejen psát, už mi i 2x volal...
Není tady

Deb, kdyby chtěl, ty bys ho hned vzala zpátky viď?
Jestli jo, zkoušela jsi přemýšlet jak by to mezi vámi vypadalo pak?
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Deb, kdyby chtěl, ty bys ho hned vzala zpátky viď?
Jestli jo, zkoušela jsi přemýšlet jak by to mezi vámi vypadalo pak?
Kdyby se chtěl vrátit ano, vzala bych ho zpět... A jak by to vypadalo? No to vůbec nevím, jen doufám, že by jsme za vším tím hnusem udělali tlustou čáru a mohli třeba hezky žít....
Není tady

Deb, mě to připadá, že mu to příliš zjenodušuješ. On asi ví, že bys ho vzala zpátky a tak tě tady blokuje. Těžko se můžeš z toho vyhrabat, když ti dává naději, že se vrátí, pak zase ne, potom zase jo. Mysli taky na sebe, přece nenecháš se sebou takhle cvičit.
Není tady
Teď jsem zrovna psala jednu větu kamarádce přes ajsko.... Myslím, že letošní Vánoce rozhodnou.... pak se uvidí co bude dál....
Není tady

Deborah napsal(a):
To ano a nejen psát, už mi i 2x volal...
...bojim se že se ti vrátí jak bumerang
snad teda poučen nebude trvat na té trojce.
Není tady
...no dnes jsme si vyměnili asi 15 sms... Sám mi napsal, že tohle nechtěl, ale že čas ukáže co bude dál...
Není tady

Deborah napsal(a):
...no dnes jsme si vyměnili asi 15 sms... Sám mi napsal, že tohle nechtěl, ale že čas ukáže co bude dál...
,...jestli ho chceš zpátky je myslím kostka na tvé straně stolu, hlavně opatrně ať si nepřipadá jako hrdina vítaný vlajkama, přeci jen by měl přilézt ke křížku lehce vyškolen nikoli ponížen 
Není tady

Upravil(a) Deborah (9. 11. 2009 18:54)
Není tady
Teda Deb, ten te ma osedlanou. To je k placi. A vzhledem k tomu, ze je pan docela nevyzraly, tak ti garantuju, ze to bude mastna kombinace, pokud odjedes. Tvoje zavislost se prenese do vsech smeru, neumis jazyk, nebudes tam mit mamu ani pratele, budes uplne sama. Cizina je pro docela silne lidi, se slusnymi znalostmi a kvalifikaci, nebo s dobrodruznou akcni povahou. Myslim, ze mas zcela nerealnou predstavu a spousta veci ti nedochazi.
Pokud jde o rodinu se tremi detmi, tak jedine za predpokladu, ze par ma velmi solidni vztah, rozhodne nadstandartni co se tyka pratelstvi a vzajemne solidarity. Ja te varuju. Mela bys nejdriv zacit zit svuj zivot, porad zijes spis ten jeho a on na tebe kasle. Uz ted je mu sumak jak zvladas kazdodenni zivot s detmi, klidne to na tebe hodil. V takovemhle bordelu a v tvoji situaci ti fakt odjezd nedoporucuju. Nota bene- takovahle zmena je obrovsky narocna pro deti. Kazde dite to vnima jinak, ale ty tvoje uz si za posledni rok taky uzily te nejistoty a zmen dost...
Ted ti pise 15smsek denne, ty ho stoji par korun. A ty si na zaklade nich malujes ruzovou budoucnoust. O tom vztah neni. Ten proveruje realna denni pece o rodinu a partnerstvi.
Bud hodne opatrna.

Není tady
Nic si nemaluju, absolutně nevím jak tohle dopadne, třeba nikam nepojedu, třeba jo, třeba se vrátí, třeba ne... že píše smsky, ano píše, ale píšeme si o všem možném... jedno vím, chtěla jsem tam odjet vždycky, už před několika lety jsme odjezd plánovali... co se stalo, stalo se... manželství jsme měli nadstandartní.... ano, jsme už rozvedení, ale nikdo nemůžeme vědět, jak tohle skončí... třeba on tam a já tady s dětma a někým jiným.... tohle teda fakt nevím....
Upravil(a) Deborah (9. 11. 2009 19:17)
Není tady