|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
No jo, přesně tak, milostpán se odebral pááá a vy se tu starejte.... a já si s ní celé odpoledne píšu, viděla jsem se s ní, zase ji uvidím ve středu a to si dáme i kafe... no nejsem já cvok???
...jestli si cvok nevim, ale jednim jsem si jistá, až zjistí váš společný expartner. že kafíčkujete tak se z toho po....
ať se třeba po.se.re... je to jeho problém...
Není tady
Deborah napsal(a):
No jo, přesně tak, milostpán se odebral pááá a vy se tu starejte.... a já si s ní celé odpoledne píšu, viděla jsem se s ní, zase ji uvidím ve středu a to si dáme i kafe... no nejsem já cvok???
Ne, jsi třída
!
Není tady

Deborah napsal(a):
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
...jestli si cvok nevim, ale jednim jsem si jistá, až zjistí váš společný expartner. že kafíčkujete tak se z toho po....
ať se třeba po.se.re... je to jeho problém...
...jj tak jsem to myslela, až mu docvakne co všechno si o něm vzájemně povíte, tak mu splaskne jeho mega bublina a bude jako opařený kuře a přitom si tak moc dal záležet aby jste ho obě vzývaly do nebe 
Není tady

xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
Tak to je hezké 
Já jsem se teď schválně zeptal manželky, jestli by mé milence pohlídala psa, když by bylo potřeba... její odpověď sem nelze napsat, protože je to nepublikovatelné...

Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
Tak to je hezké
Já jsem se teď schválně zeptal manželky, jestli by mé milence pohlídala psa, když by bylo potřeba... její odpověď sem nelze napsat, protože je to nepublikovatelné...![]()
![]()
...vyfasoval si pohlavní orgán ? 
Není tady

Deborah napsal(a):
tak toto...tunák je koniec sveta
, Deborah, by som to chcela vidieť
zo zvedavosti 
Není tady
Deborah 

jsi skvělá, jak jsi to zvládla.

majkafa napsal(a):
Deborah
škodolibě bych chtěla vidět jak to tam ted v cizině pokouše jejich ex 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
Tak to je hezké
Já jsem se teď schválně zeptal manželky, jestli by mé milence pohlídala psa, když by bylo potřeba... její odpověď sem nelze napsat, protože je to nepublikovatelné...![]()
![]()
Mikešku, to není milenčin pes, ale Debíina čuba, kterou si vzal její BM ke své milence, protože se o ni nemohla Deb starat. Je to trochu zvláštní, uznávám, ale on by nestihl letadlo, kdyby ji musel zaopatřit, tak jí nechal na krku milence. Není on zlatej... 
Já bych spíš řekla, že milenka se potřebovala podívat zblízka na někoho, s kým byla neustále srovnávaná a fenka posloužila jako záminka, čímž si Deb na oplátku prohlídla v klidu tu, kvůli které spadl manželovi mozek do kalhot. Když se holky skamarádí - a jednu, co chodí pařit s bývalou milenkou svýho ex znám - tak by se Deborákovi mohlo stát, že až se vrátí, bude na něj čekat jen ta fenka... 
Upravil(a) javena (8. 11. 2009 22:09)
Není tady
xxxx, asi to nemá lehké. Nezávidím mu.
Upravil(a) majkafa (8. 11. 2009 22:08)
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
Deborah
škodolibě bych chtěla vidět jak to tam ted v cizině pokouše jejich ex
noo on to ještě neví.... zrovna dorazil na místo...
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xko, tebe na něj poslat, ty bys mu to vysvětlila, že jo
jj já jsem fakt drsná už mi to pár pánů řeklo, že jsem jiná, protože jsem jim nežrala pohádky a těžce to nesli
no třeba bys ho probrala troubu 
Není tady

majkafa napsal(a):
....já se mu upřimně směju 
Není tady
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
tak to určitě 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xko, tebe na něj poslat, ty bys mu to vysvětlila, že jo
jj já jsem fakt drsná už mi to pár pánů řeklo, že jsem jiná, protože jsem jim nežrala pohádky a těžce to nesli
no třeba bys ho probrala troubu
...já bych ho probrala dávno, mně by ted nepsal kde je
když mel tyhle snahy ex tak jsem vzala tisíc korun nacpala je vodafonu do zadku a oni mi za to laskavě dali nové číslo, pevná linka kupodivu byla zadara
možná stovka sms předtím zůstala bez odpovědi, neplýtvám energií na lidech co nevědí co chtěj
Upravil(a) xxxx (8. 11. 2009 22:20)
Není tady
Ale upřímně, před tím, než jsem otevřela dveře, klepala jsem se jak osika... byla jsem šíleně nervózní.... ona evidentně taky... nakonec jsme trochu "pokecali" a domluvily jsme se na středu, to přijede pro pejska a bere ji na veterinu, a pak v pátek ji odváží k jeho rodičům... on vůbec nic neví, ani neví, že já mám pejska "zpátky" ona mi přivezla i věci od dětí i trička co jim koupila pod stromeček... odchází od něj... jen on to ještě neví....
Není tady
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já s ním hluboce soucítím. Sám v cizí zemi, těžký začátek, ... Je to taky "jenom" člověk. Jako my. Každý z nás udělá někdy nějaké chyby.

Deborah napsal(a):
Ale upřímně, před tím, než jsem otevřela dveře, klepala jsem se jak osika... byla jsem šíleně nervózní.... ona evidentně taky... nakonec jsme trochu "pokecali" a domluvily jsme se na středu, to přijede pro pejska a bere ji na veterinu, a pak v pátek ji odváží k jeho rodičům... on vůbec nic neví, ani neví, že já mám pejska "zpátky" ona mi přivezla i věci od dětí i trička co jim koupila pod stromeček... odchází od něj... jen on to ještě neví....
...no to bude panáček koukat
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
jj já jsem fakt drsná už mi to pár pánů řeklo, že jsem jiná, protože jsem jim nežrala pohádky a těžce to neslino třeba bys ho probrala troubu
...já bych ho probrala dávno, mně by ted nepsal kde je
když mel tyhle snahy ex tak jsem vzala tisíc korun nacpala je vodafonu do zadku a oni mi za to laskavě dali nové číslo, pevná linka kupodivu byla zadara
možná stovka sms předtím zůstala bez odpovědi, neplýtvám energií na lidech co nevědí co chtěj
nj, ale víš co. každej potřebuje holt jinak dlouhou dobu aby zjistil, že je to plýtvání energií.
Není tady
xxxx napsal(a):
Deborah napsal(a):
...no to bude panáček koukat
no to bude doslova čumět...
Není tady
Deborah napsal(a):
prosím tě co je to za hloupost. si říkala, že on jde do ciziny a nehodlá se vracet. tak to je snad jasný, že vztah na dálku by asi neměli, ne ? tak pochybuju, že on neví, že je konec. pokud to nebyl on sám, kdo to skončil.
Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2009 22:25)
Není tady

majkafa napsal(a):
xxxx napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já s ním hluboce soucítím. Sám v cizí zemi, těžký začátek, ... Je to taky "jenom" člověk. Jako my. Každý z nás udělá někdy nějaké chyby.
každý udělá chybu jen on měl asi tisíc možností narovnat co si zpískal
teď má jen to co chtěl. V sobotu jsem si byla sednout s kámoškama a potkala jsem známého co mi vyprávěl jak si ex stěžuje. Řekla jsem mu, že jsem ráda za to kde je a že jsem si na tom dala moc záležet, protože on to tak chtěl...každý strujcem svého štěstí
a že je v cizí zemi? chtěl to jinak by seděl doma na kanapi a probíral se ze zlýho snu. Nelituju lidí kteří za svoje rozhodnutí nesou plnou zodpovědnost, litovat můžeš dítě co má leukemii, ale nekoho kdo umře na cirhozu protože celej život lil? to bych se ulitovala k smrti ... a to se mi nechce,
On ted dostane lekci a myslím, že pořádnou.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
prosím tě co je to za hloupost. si říkala, že on jde do ciziny a nehodlá se vracet. tak to je snad jasný, že vztah na dálku by asi neměli, ne ? tak pochybuju, že on neví, že je konec. pokud to nebyl on dám, kdo to skončil.
jenže ona mi dneska sdělila, že on nás chtěl obě rodiny dosta do Anglie... Chtěl tam i ji i mě s dětma... ona nechce, já jsem už kdysi jet chtěla, pryč odtud.... Takže on tam jel s tím, že za ním přijedeme...
Není tady
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
prosím tě co je to za hloupost. si říkala, že on jde do ciziny a nehodlá se vracet. tak to je snad jasný, že vztah na dálku by asi neměli, ne ? tak pochybuju, že on neví, že je konec. pokud to nebyl on dám, kdo to skončil.
jenže ona mi dneska sdělila, že on nás chtěl obě rodiny dosta do Anglie... Chtěl tam i ji i mě s dětma... ona nechce, já jsem už kdysi jet chtěla, pryč odtud.... Takže on tam jel s tím, že za ním přijedeme...
no tak to si sice malovat mohl, ale nevím, jak tohle chtěl prakticky provést. to snad nemohl být při smyslech, nebo ona kecá.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no třeba bys ho probrala troubu...já bych ho probrala dávno, mně by ted nepsal kde je
nj, ale víš co. každej potřebuje holt jinak dlouhou dobu aby zjistil, že je to plýtvání energií.
jj to určitě je to podle toho jak moc si člověk cení zdravého rozumu. Kdysi jsem tu psala o kámošce co přes pět let čekala až se rozvede její ženáč nakonec se jí to asi před mesícem povedlo a nastěhoval si jí konečně domu je to dva týdny co jí propleskal hubu
a ona? Zustala s ním, protože si to prý zasloužila za držkování??? NO tohle je mimo moje chápání... čekám kde jí budu sbírat, pět let jsem jí dělala vrbu a pořád do ní hučela at to skončí, že to je bezcenej lhář a manipulátor, že jí bude třískat jsem teda neodhadla ani já...nekterý lidi to maj jinak. 
Není tady