18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím, pokračujte zde..
Není tady
Ahooooooj v novém chlívečku
Není tady
Zdravím - v klidu pokračujte
Není tady
klokan napsal(a):
Zdravím - v klidu pokračujte
jj, hlavně v klidu....
Není tady
...Stejně se toho zítřku nějak bojím.... Vím, e to tak musí být, bude to vlastně jen formalita, jen papírově potvrdit rozchod, ale bojím se..... u bych to chtěla mít za sebou...
Není tady
přeije to jako jsme to přeili vichni. příemný to nebude to je jasný. během pár minut ukončí x let ivota s tím druhým. no co u.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
přeije to jako jsme to přeili vichni. příemný to nebude to je jasný. během pár minut ukončí x let ivota s tím druhým. no co u.
..no co u....
Není tady
kruci... stejně je mi ale z toho zítřka zle... přesto vechno... chjoooo...
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
kruci... stejně je mi ale z toho zítřka zle... přesto vechno... chjoooo...
....neboj se tolik, já kdy se něčeho bojim tak si představuju dobu po tom čeho se bojim, třeba jak mám tu věc u za sebou je večer po a já si řikám ani to nebolelo....tak si představ jak je zítra večer budem tu zase plkat a ty bude zase svobodná a zeměkoule se bude točit dál.... neboj se tolik je to skutečně formalita.
Není tady
....tak jsem u ode dneka oficiálně rozvedená.... proč je mi z toho tak zle?
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Já jsem se rozvádět chtěla a přesto mi po rozvodu vůbec nebylo dobře. Pocit, e jsem neuspěla, i kdy jsem měla nejlepí vůli, e jsem dělala chyby, e mě u nikdo nebude chtít, jak to bude dál apod. S odstupem času musím říct, e dál to po rozpačitém začátku bylo čím dál lepí
Není tady
lea64 napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Já jsem se rozvádět chtěla a přesto mi po rozvodu vůbec nebylo dobře. Pocit, e jsem neuspěla, i kdy jsem měla nejlepí vůli, e jsem dělala chyby, e mě u nikdo nebude chtít, jak to bude dál apod. S odstupem času musím říct, e dál to po rozpačitém začátku bylo čím dál lepí
mám asi stejný pocit, e jsem zbytečná, e za nic nestojím, e jsem zklamala.... je to divný... jsem ale ráda, e jsem u soudu neplakala, a pak v autě a teď večer doma jsem bouchla....
Není tady
Ta doba po rozvodu je taková divná, alespoň pro mě byla. U jsem byla volná, ale pořád jsem si připadala, e se musím chovat jako vdaná. My jsme navíc jetě po rozvodu bydleli půl roku ve společném bytě. A kdy jsem se odstěhovala, tak mi ta volnost teprve dola. Nezahodí společně proité roky ze dne na den.
Není tady
lea64 napsal(a):
Ta doba po rozvodu je taková divná, alespoň pro mě byla. U jsem byla volná, ale pořád jsem si připadala, e se musím chovat jako vdaná. My jsme navíc jetě po rozvodu bydleli půl roku ve společném bytě. A kdy jsem se odstěhovala, tak mi ta volnost teprve dola. Nezahodí společně proité roky ze dne na den.
to ne, nejde to... včera to bylo přesně 5měsíců co odeel od nás k milence... páni, to je ale fofr....
Není tady
A si přestane připadat taková nezařazená, bezprizorní, oputěná, nevím, jak to přesně nazvat, tak to bude jenom lepí. Nemá odstup, nemůe ho mít....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
lea64 napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
mám asi stejný pocit, e jsem zbytečná, e za nic nestojím, e jsem zklamala.... je to divný... jsem ale ráda, e jsem u soudu neplakala, a pak v autě a teď večer doma jsem bouchla....
...tak sláva, to nejtěí má za sebou, u to půjde je k lepímu...
Není tady
lea64 napsal(a):
A si přestane připadat taková nezařazená, bezprizorní, oputěná, nevím, jak to přesně nazvat, tak to bude jenom lepí. Nemá odstup, nemůe ho mít....
s.a.k.r.a. přesně tak si teď připadám....
Není tady
Tak tak, jeno lepí to bude:) Navíc mě po rozvodu překvapilo, kolik je vude zajímavých chlapů
Není tady
xxxx napsal(a):
...doufám....
Není tady
lea64 napsal(a):
Tak tak, jeno lepí to bude:) Navíc mě po rozvodu překvapilo, kolik je vude zajímavých chlapů
taky jsem si začala víc vímat chlapů
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
lea64 napsal(a):
s.a.k.r.a. přesně tak si teď připadám....
Normální reakce, chvíli trvá.
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...doufám....
...nedoufat!!! věřit !!! na světě je tolik mnohem horích věcí ne je rozvod s někým kdo nestál za to
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...doufám....
...nedoufat!!! věřit !!! na světě je tolik mnohem horích věcí ne je rozvod s někým kdo nestál za to
Je to tak, jsou daleko horí věci, ani na to nechci myslet, ne je rozvod.
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...doufám....
to má pravdu...
Není tady
Nelituju ani minutu, e jsem se rozvedla. Nehodili jsme se k sobě a takhle je to jenom lepí. Měla jsem to udělat dříve. Ve vem jsem si výrazně polepila a iju tak, jak jsem si to vdycky představovala.
Není tady