27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Na opary netrpím,proto mě vyděsil jeden co se mi vyskytnul na rtu Neznáte někdo rady a fígle,jak se oparů rychle zbavit?
Není tady
spousta lidí mi doporučovalo na noc zubní pastu, ale podle mě na větí opar to je patná volba, protoe kdy ráno tu pastu dává z oparu dolů, tak je to boj. mně se osvědčili jen klasické krémy na opary (Zovirax, Herpesin ... ), ale bohuel nejsou zrovna nejlevnějí. taky je dobrá taková fialová tinktura, co prodávají v lékarně a měla by ten opar vysuit, nevím ovem jak se jmenuje
Není tady
nemůu si přesně vzpomenout na název přípravku, myslim Kosmín - taková červeno bílá tubička - opar nevysuuje, ale podle mých zkueností zmizí dřív ne, kdy jsem se ho snaila vysuit a není ani moc drahý na rozdíl od Zoviraxu atd.
Není tady
Já na opary netrpím, ale moje dcerka dost často a osvědčil se nám Tea Tree Oil. Chvilku to pálí, ale opar se dost rychle vysuí.
Není tady
Na opary sice moc netrpí,. ale kdy u se objeví, tak potřít propolisem. Zkouela jsem různé přípravky z lékáren, ale nezabíraly a pasta?-u nikdy více.
Není tady
Díky za rady určitě nějakou vyzkouím,nejvíc se mi zamlouvá Aloe,dá se normálně pořídit v květinářství?
Není tady
Zuzka S napsal(a):
Na opary netrpím,proto mě vyděsil jeden co se mi vyskytnul na rtu
Neznáte někdo rady a fígle,jak se oparů rychle zbavit?
Také jsem v ivotě neměla opar.Teď poprvé.Kamarádka mi poradila védské kapky.Zkouím,je to lepí,tak uvidím.Pak dám vědět,za jak dlouho se to vyléčilo.
Není tady
Nejlepí na oprary je prevence, mít celistvý povch rtu, take mazat , mazat a zase mazat. Je jedno jestli pomádou za 20 nebo za 100,-
Jinak krémy v lékárně jsou dobré pouze v začátku kdy se opar začíná klubat ( imrá, pálí) a pokud je virového původu a prasklinky ve rtu.......
Vrstva pasty je dobrá hlavně protoe vysuuje a ZABRAŇUJE DALÍMU ROZÍŘENÍ.
Opar se můe udělat z mnoha důvodů, take i léčba je různá, proto má kadý jiný osvědčený recept.
Opar se udělá : od menzes, leknutí, stresu, horečky, nedostatku vit B, signalizuje začátek, konec nemoci, íří se vzduchem jako vir atd. atd.....
Není tady
Ja s oparmi bojujem neustále. Takmer kadé dva týdne ma postihne. Za tie roky som si odsledovala, e akonáhle sa menej vyspím, som unavená, hneď sa objaví herpes. Sem-tam ho mám aj od opažovania - ale preventívne uívam Betakarotén a na pery pri opažovaní balzam s vysokým UV filtrom - zatiaž to týmto dokáem eliminova na slnku. Inak som vyskúala naozaj mnostvo prípravkov, aj žudových liečív. Mne najviac v zaberá Vectavir, hoci je drahý, kombinujem ho s liehom / v lekárni / alebo vodou po holení / pánskou /, síce páli , ale urýchli hojenie. No a potom doliečim Framykoinovou masou. Mnohí mi radia imunologické vyetrenie, ale ako som písala, dokáem si to odsledova, aj sa snaím dostatočne spa, ale ... nie vdy to ide. Ete z tých žudových je také účinné - kocka žadu, priloi na pžuzgieriky. Ale ak má niekto vežmi, vežmi účinný prostriedok, poteím sa.
Prosím , neděste se toho co napíi. Slyela jsem, e na opar pomáhá dát si maz z ucha. Dokonce jsem viděla v televizi jednu farmaceutickou magistru z lékárny toto zmínit + bylo i v tisku, e tato hmota obsahuje přirozené látky blízké antibiotikům. Jak to funguje v praxi nevím, opar se mi nedělá.
Není tady
Herpes vdy hlásí, e není cosi s vámi v pořádku. Pokud, herpes jen potlačíte tím, e jej čímkoliv namaete, jen aby se ztratil, tím celou zaleitost nevyřeíte, můe se stát chronickou. Je nutno dodat tělu potřebné vitamíny a hledat důvod, proč jsme právě na herpes náchylní. Můe být také součástí některého dalího onemocnění. Vdy je důleité brát v úvahu celého člověka při odstraňování jakéhokoliv onemocnění, by i jakoby malého. Zravím Il.
Není tady
Ahoj souhlasím s lepistou také jsem to slyela avak nevyzkouela.... Ale jestli mohu trochu odbočím a to na bradavice. Léčila jsem si je také přírodní metodou a to, e jsem si postiený prst bradavicí ráno počurala (já vím, zní to hrozně, ale určitě jste u o tom slyeli, e vlastní moč je léčivá) a nebo jetě jedna metoda na bradavice.... Ráno jetě ne si vyčistíte zuby, tak si postiené místo ocucat. Já měla bradavice na prstu a pouívala jsem obě metody, tedy nejdřív jsem si prst ocucala a pak počurala a od té doby se mi neukázaly.
Není tady
Mne na opary pomaha pendrek-lekorice ak citim unavu a viem ze sa to moze objavit zjem dva pendreky a opar sa nevyklube a priznaky sa stratia..Moc mi to nechutna ,ale je to skutocne ucinne citala som to v odbornom casopise vraj vedci v USA robili vyskum.Skusila som a som spokojna.Skuste a hlavne napiste ako to na vas ucinkuje.
Mě pendrek chutná i bez oparů. Na opary jím vitamín B a natírám Vectavirem.
Není tady
Trpím na opary.Sice tak jednou a dva krát do roka, ale vím jak jsou nepříjemné.Letos poprvé jsem zjistila, e my v momentě kdy jsem se lekla, během několika málo minut jsem pocítila pálení na rtu .Hned jsem to namazala kolínskou, několikrát po sobě, sice potvůrka stejně udělal ten svůj pupínek ale rozhodně byl mení ne obvykle.
Jednu dobu jsem ho mívala tak často a stále na stejném místě,od té doby mám na tom místě bilý flek jakoby ztráta pigmentu.
Jinak jako mast skoro na vechny podobné bolístky pouívám obyčejnou kosmetickou vaselinu z lékárny za 20, Kč.
Uívám Bioaktivní Selen , Zinek balení na 2 měsíce stojí 260, Kč
Anetta napsal(a):
Já na opary netrpím, ale moje dcerka dost často a osvědčil se nám Tea Tree Oil. Chvilku to pálí, ale opar se dost rychle vysuí.
Ten přípravek se dá koupit běně v lékárně? Jaká je jeho cena?
to Alena: Relativně levný Tea-tree Oil mají např. i v DM drogerii - má mnohostranné pouití, je to čistě přírodní olej z australského čajovníku a je dobrý nejen na opary.
Není tady
Lucy napsal(a):
Ahoj souhlasím s lepistou také jsem to slyela avak nevyzkouela.... Ale jestli mohu trochu odbočím a to na bradavice. Léčila jsem si je také přírodní metodou a to, e jsem si postiený prst bradavicí ráno počurala (já vím, zní to hrozně, ale určitě jste u o tom slyeli, e vlastní moč je léčivá) a nebo jetě jedna metoda na bradavice.... Ráno jetě ne si vyčistíte zuby, tak si postiené místo ocucat. Já měla bradavice na prstu a pouívala jsem obě metody, tedy nejdřív jsem si prst ocucala a pak počurala a od té doby se mi neukázaly.
Tak a teď mám dočista poprskaný monitor a slzy se mi valí proudem... Tělo se asi leklo, e kdy si s bradavicí neporadí samo a hned, bude to přítě dělat obráceně! Úplně to vidím....a v barvách...
Není tady
Na opary pomáhá "DUVIRA",je normálně k dostání v lékárně,stojí kolem 40kč.
Není tady
Jak cítím, e mně svědí ret a klube se opar - okamitě začnu ledovat. Kouskem ledu, co nejdéle a nejčastěji potírám ono místo. Normálně ten vir zmrazíte! Ani nevystrčí růky.
Pokud u jsou puchýřky, natírat Tee Tree Oilem.
Není tady
Trpím na opary od dětství. Nyní u vím, e to je z jídla/nemůu studené maso, nebo omastek, nejdraí salámy-Pick, Herz a pod). Mne pomůe pouze zovirax, bez něj se nehnu. Ostatní přípravky tak nefungovali, puchýře vylezli, mení ale víc...
Ale u vím, na co mám alergii, tak se těm potravinám vyhýbám.
Jetě horí opary se mne objevují při teplotách nad 39,a to u mi v ivote slezla dolů celá pusa-kůe. Myslela jsem, e budu vypadat jako straidlo, e se mne prostě ztratí kontura rtů. To se taky opakovalo po tetování pernamentního makeupu.
Preventivně jsem si koupila domů rostlinu ALOE, ale musíte mít ten správný druh, není aloe jako aloe. A vzpomínám si, e jsme ji vdy doma za oknem měli. Taky-u jsem si i uřízla kus větve a "vypreparovala"jenom tu duinu a snědla jsem ji. Trochu jsem měla průjem, ale iju. Byl to malý kus.
Asi stačí jenom přiloit - i na popálené místa...
Není tady
trpím na opary od dětství a pokud vím, je to virus který někdo v krvi má a někdo ne. Mě se osvědčilo hned jak se začne objevovat, pálit lihem stačí i kolínská, a a zaschne, mazat aby se neudělal stroupek. Mě to funguje stále a to u něco pamatuju!
Není tady
Martina09 napsal(a):
Na opary sice moc netrpí,. ale kdy u se objeví, tak potřít propolisem. Zkouela jsem různé přípravky z lékáren, ale nezabíraly a pasta?-u nikdy více.
Martino, jaký propolis, tinktura nebo existuje nějaká mast a kde je k dostání ?
Já léčila opar přírodně - na noc jsem pusu namazala medem. Nebo mi někdo poradil potírat sojovou omáčkou - ale to docela típalo.
Není tady
Ahojky,
Za dva týdny letím na dovču. A vdy si permanentně přivezu domů plnou pusu oparů.
Poradíte mi někdo co si vzít učinného sebou? Mastičky mi nepomohly. Tak chci
tentokrát vyzkouet Compeed - náplasti na opary. Máte s tím někdo zkuenost?
Není tady