|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Very ahoj, právě jsme přemýšleli, že kdyby mi zatrhli Chorvatsko, vydali bychom se aspoň tímto směrem.. prostě hlavně pryyyyyyč

Není tady
petulacka napsal(a):
Barbuchy nebyla jste některá v termálech na Slovensku nebo v Maďarsku?
AHOJ, já jsem byla 2x v termálech na slovensku v Piešťanech a fakt super .. doporučuju hotel Balnea Esplanade .. sice dražší, ale komfort 
Není tady
Pitri díky za tip!! Kouknu na to 

Není tady
petulacka napsal(a):
Pitri díky za tip!! Kouknu na to
Byli jsme tam na prodloužený víkend a stačilo, máš tam myslím 6 procedur a volný vstup do vodního světa (sauny i bazény) .. hodně dělá lázeňské pobyty ck pressburg .. kukni na to na net 
Upravil(a) pitrisek26 (3. 8. 2009 10:12)
Není tady
Díky Pitri 
Very, jestli někam pojedeme tak asi taky na to Slovensko a manžel se chce podívat na dukelský průsmyk 

Není tady
Petulí - byla jsem na slovensku, ale kde kurňa
to si nevzpomenu....jen vím, že sjem tam byla s klukama na horách, jedioná holka a že to byla pořádná jízda

very - brambůrky právě nejíst
to je staršně nezdravý
jinak solit s mírou, ale pokud si o maličko víc posolíš třebas mrkev a zaliješ to půlitrem vody, tak se ti nic nestane - sůl se rozloží do celýho těla, nehrozí nějaký lokální zasolení a navíc ti to udrží vodu.... 
Není tady
Def, na něco přece umřít musíme a navíc, když ono je to tááák dobré...
občas si strčím do trouby (na rošt) nakrájené brambory, až jsou hotové, přidám k nim máslo a sůl, to je snad ještě lepší, než brambůrky a navíc zdravější
Není tady

Ahojte holky! Koukám, že víkend moc akční nebyl, to sem ani ten novej chlívek v pátek nemusela zakládat
. Miri tedy ty mi děláš chutě! Mňam!
Ale já statečně odolávám, už se zase snažím hubnout
, ale je to furt dokola, hubnu to co už sem několikrát zhubla a zase nabrala
, i když nevím jak to ale teď do toho jdu s nějakou větší vervou a odhodláním
. Takže já vzhledem k tomu že sem dneska stávala v 11
(byli sme úplně strhaný KO
, usli jsme jak nemluvňata hned po chalupářích
) tak sem si dala koktejlek k snídani, pak ovoce, a až přijede za chvíli F tak budeme grilovat krůtí maso
.
Holky zavařujete některá?
Mě o víkendu na chatě hrozně chytli marmelády a šťávy
.
Není tady
Miri, Dani čau 
Danuš dělání marmelád v pekárně?

Není tady
Miri ahoj, jak se vede? 

Není tady
petulacka napsal(a):
Miri ahoj, jak se vede?
jde to, děkuju...jen začínám být lehce nervózní před svatbou...
jak se vede tobě?
Není tady
Miri já v pohodě.. povídej kdy máš svatbu a jak to všechno proběhne, co máš připraveného? 
Silvi ahoj
ať ti ta potvora jede včas!

Není tady
Peťul, svatbu máme 15.8., vlastně skoro všechno už máme zařízeno, jen tento týden ještě objednáme dort a nějaké dobroty, hostinu máme objednanou v restauraci a potom večer budeme na zahradě grilovat -takže asi tak...
Není tady
po neděli pak ještě dokoupíme maso na grilování a takové ty věci "netrvanlivé..."
Není tady
tak jedu dom hura:-) zitra jedu na pichuli tak snad ten car najdu jedu prvne busem a sama samotinka 
Není tady
holky omlouvám se, ale potřebuju jít něco dělat takže se prozatím loučím
pa
Není tady