|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ćau ve spolek, to bude dneska hic,
teď kmitám, ale odpo se jako Markét plácnu k bazénu 

Není tady
Ahoj holky, Peti uz je to doma lepsi? uz ste se usmirili? 
Není tady
Marti, ale dá se to tak říct, ale nemůžu si pomoci určité věci se nedají zapomenout. Jak se máš ty při víkendu?

Není tady
Peti no nedavno jsme stratila praci, takze jsme se snazila aspon brigadnicit, takze vcera jsem mela hodne spatne placenou brigadu ale aspon neco, teda 8 hodin jsme behala po nakupnim stredisku s vozejkem a sbirala smeti a menila sacky do kose, byl to des a hodne me bolej nohy, ale dneska mam pauzu a pride ten muj milacek z panske jizdy. Vcera jsem mu napsala kdy jako hodla prijit na kamosuv mobil a prisla mi odpoved ze pry jsem stihacka :-O, takova drzost. Takze jenom vim ze to bude dneska. Tak se chystam trosku pozmenit pokoj, protoze se nam nejak blbe spi, takze asi mame blbe postele nebo co a pak upect chlebik
a ten bazen ti tuze zavidim
. Doufam, ze te tvuj se aspon snazi se na tebe porad usmivat 
Není tady
Marti neboj, někalou práci určitě seženeš
V jakém se pohybuješ oboru?
Ty taky pečeš chleba v pekárně? Já od Vánoc, dostala jsem pekárnu pod stromeček 
Ten můj je zase na fotbale, což mi je šumák, ale už mi šumák není, že se zase nebude moct tak 3 dny hýbat (páteř) a já to odnesu

Není tady
peti nn ja pecu normalne na plechu, ale stejne je supr
, nejakou rpaci snad jo, ale kdyz ne tak posledni rocnik studia pojedu prezencne. S jednim platem to zvladnem, jenom nevim jak pak dopadne mimi
, asi ho bude odkladat nebo nevim, jeste sme se o tom nebavili. Zatim je ale fajn ze mam aspon neco at nesedim doma, to bych se scvokla
Není tady
ahojky holky jsem doma ted ještě jedu pro psa a pak Vám povykládám zážitky z dovolené
ale teda klid jsem neměla ani na dovolené zhubla jsem 2 kg podrobnosti později napíšu tak zatím hojky
Není tady
Ahoj Oliiii:par:

Není tady
Ahoj Olii,
ahoj všem, tak tady začne asi každou chvilku pršet, je tady tma jako v pytli 

Není tady
Vím, že hodnocení, je subjektivní, ptala jsem se ženských co znám a jedna říká to, další ono...., záleží s čím tam člověk jde.... Navíc, je tu jistá skutečnost, před pár lety k němu přišla jedna jeho pacientka s bolestmi (kontrakcemi) stěžovala si na ně už dýl, byla okolo 23tt, on ji ani neprohlédl a poslal pryč, prý má jet do nemocnice, že s tím nic neudělá....., paní odešla a stačila jen sjet výtahem do prížemí, kde se složila tetě před ordinací (je místní obvoďačka), samo, jí sestřička vzala dovnitř, kde se překotně rozjel porod, pak už gyndr. přišel......, ale kdyby jí vyslechl, koukl na ní, mohl by nějak reagovat, i když by miminko už asi nezachránili.
Upravil(a) verynka (2. 8. 2009 17:58)
Není tady
holky na dovolené bylo krásně ale v neděli jak jsme dojeli se mi sprčili střeva a já s častého chození na velkou což jsem měla i doma po každém jídle jsem musela jít asi to je dozvuk těhu a pak těch léků na zastavení laktace tak jsem tam dostala průjem no naštěstí jsme tam sehnali ubytování skvělé hned u vody takže jsem trávila dovolenou na záchodě na střídačku s pláží ale v uterý mi začali zase téct prsa měla jsem snad o dvě čísla větší - asi to teplo tomu pomohlo takže jsem si prsa pořád chladila u vody ručníkem na apartmánu ledama ale naštěstí to přešlo no ale střeva zlobila a zlobí nadále takže jsem se jen jednou dostala do města na trhy a promenádu ale po třech hodinách jsem už musela zase jet do apartmánu na své oblíbené místo záchod jinak celou dovolenou jsem byla na čaji a vece ze začátku suché pak postrašené aspon sýrem takže jsem zhubla dvě kg no a ještě ke všemu jsme dostali pokutu za špatné odbočení 500kuna no co víc si přát prostě vydařená dovolená ale jinak na duši to byl balzím myslím to sluníčko pohled na moře jen ty zdravotní problémy už mě nějak nebavý takže tak moje dovolená a co vy tady nového viděla jsem další těhulku petulacku tak moc moc moc gratuluju
Není tady
Olii, to je fajn, že alespoň ta dušička trochu pookřála....zdravotní probémy se brzy zlepší a jestli chceš, tak já bych ten průjem brala (klíďo mi ho pošly), už pár dní mám zácpu a včera mě dokonce chytly křeče do břicha, že jsem se skoro nemohla hýbat, no naštěstí to za pár hodin přešlo..... a teď mám migrénu.... 
Není tady
Olii teď už tě čekají jen pozitivnější věci uvidíš 
Všem přeji úspěšný týden 

Není tady
Simi, já chlemtám jak prasklá nádrž...... no a pak se ze mě stane průtokový ohřívač, nevím, jestli jsem nachlazená, nebo je to něco jiného, ale chodím permanentně na WC i v noci..( no a chodit 3x za noc mě pěkně sejří)
Není tady
Very - to může být klidně špatný hospodaření s vodou
stačí když budeš o nmaličko víc solit a tělo tu vodu v sobě udrží - močopudně by mělo působit třeba pivo, ale voda sama o sobě ne, ta se má rozlít do celýho těla a teprve pak se přefiltrovat a vrátit se zpátky. Takže doporučuju nakrájet si třebas mrkev a posolit a řádně pít
Já si dávám něco slanýho (ale žádný brambůrka a podobně
) před spaním a chodím v noci max jednou. přes den vypiju tak pět litrů 
Není tady
Def, brambůrky jsem papala a nic, ale já bych moc solit neměla hrozí mi hypertenze, už teď mám zvýšený tlak.... možná bych si měla nechat změřit i cukry (mamka má glukoměr), v rodině je to samý diabetik.... 
Není tady
Barbuchy nebyla jste některá v termálech na Slovensku nebo v Maďarsku?

Není tady