29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Very - ty už to do toho svýho robátka leješ rovnou z láhve, co?
a k těm golfáčům - jako že je užijete - o tom žádná, ale prč si nekoupit novější model, ne?
Není tady
Very no vidíš to bych po UTZ mohla ty Jarňátka
Není tady
Blani
Není tady
verynka napsal(a):
Ahoj Blaní....
Holky, my včera byli na pivko, a manžel se tak zrychtoval, že mi ve 4 ráno blil.... vzbudil tím Kiku a ona chuděrka nechápala, proč to dělá....
Není tady
Blavi - to víš že se jednou zadaří, vždyť vy ani nemáte nic velkýho na překážku, ne? Vezmi si Imomb a její vaječníky, vezmi si tu šílenou kolonu holek která tu byla před tebou a že některý z nich tu ještě jsu? No ano, jsou, ale věřím že stejně jako zbytek se časem odsunou a s nima půjdeš i ty Chápu že čekání je na prd, a chápu že člověk prdí když mu nejde něco co by tak moc chtěl...ale o tom ten život a ta příroda je...
Není tady
petulacka napsal(a):
Blani
No bylo to fakt náročný, když se novopečený tatínek cinknul (seděla jsem vedle něj) a on měl slzy v očích, obdivoval statečnost své přítelkyně i pomoc lékařského personálu, byl total na měkko, měl slzy v očích a neustále popisoval že nic krásnějšího nikdy nezažil měla jsem hooooodně co dělat. A od rána neskutečně přemýšlím, co my, jestli vyjde druhé IUI, nebo vyjde IVF a to hned první a nebo kdoví....
Jsem z toho dneska pekelně nešťastná tak honem povídejte povídejte ať na to zapomenu!!!
Díky Petul!
Upravil(a) Blava (25. 7. 2009 19:58)
Není tady
Definitiv napsal(a):
Very - manža se předvedl
šikula :lol.
Jeee, Petul sorry!!! Já si vůbec nevšimla No báááááječný!!! SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Gratuluji moc
Není tady
Definitiv napsal(a):
![]()
a k těm golfáčům - jako že je užijete - o tom žádná, ale prč si nekoupit novější model, ne?
![]()
Def, no do té doby možná nevydrží, zatím je ještě IN, ale co já vím, kdy bude v té době už budou samojezdící a na dálkové ovládání
Není tady
verynka napsal(a):
Definitiv napsal(a):
![]()
![]()
Def, no do té doby možná nevydrží, zatím je ještě IN, ale co já vím, kdy bude
v té době už budou samojezdící a na dálkové ovládání
Holka jen aby ses nedivila
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Peťul, velikánská gratulace k //, je to opravdu slvělá zpráva
Miru díky, ale znáš to
Blani díky holky gratulujte mi až ve čtvrtém měsíci ju?
Není tady
petulacka napsal(a):
MiriDc napsal(a):
Ahoj Peťul, velikánská gratulace k //, je to opravdu slvělá zpráva
Miru díky, ale znáš to
Blani díkyholky gratulujte mi až ve čtvrtém měsíci ju?
Nebuuuuj, bude to ok!
Není tady
Miri po roce a půl, naposledy jsem byla těhotná v lednu 2008, předtím v srpnu 2007.
Není tady
Já myslím, že nejlepší gratulace jsou až po porodu, však víte....
Blaní, já se divím furt a všemu................no včera jsem byla v šoku z jedné sebestředné čerstvě dostudované učitelky MŠ ( no jo má BC.), tolik superlativů na vlastní účet jsem ještě neslyšela....
Není tady
Very přihlaš se do Caru a zaručeně otěhotníš
Není tady
Very a to těhle "titulovaných superžen" rapidně přibývá a bohužel ne všechny jsou přirozeně inteligentí...Jednu takovou superženu s iq tykve mám za vedoucí
Čau Simi!
Není tady