29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Defi tobě moc děkuji z gratulaci i když znáte mě a revize
a hlavně že jsi pomohla tech. analfabetovi to sem hodit
Není tady
Petulko
tak to jsem strasne moooooc rada
Zlaticko ja uz koukala na metrik pred par dny
to je parada
hele ,tak ted uz to bude dobre ,MUSI
No a stacilo si domluvit termin v Car
Jak ti je?
No ale Def skoro jsem te na chvili prestala mit rada
Uplne mi z toho premysleni vyhladlo
Není tady
Very - tak to už můj úmyl teda nebyl
děat z ní malýho alkoholika jsem vážně nechtěla
tak si dej vínečko sama, já si asi taky něčeho líznu
Není tady
Holky díky moc, ale jen potichu, já budu mít teď jen nervy.. je dobže že jdu na UTZ až 10.8. Dr. má te´d dovolenou a Definka mě zachránila a veze mi zítra Utroš
Není tady
Def s tema kilama to nebude problem ,ty ses ted zasekla a ja se teprve rozjizdim
A diky za sms
Petulko taky samozrejme hlavne moc drzim pesticky ,proste musis verit ,ze to uz bude dobre My na to budeme vsechny myslet a doufat i verit s tebou
Ja musim od pc ,tak zatim a krasny vecer
Není tady
Já si líznu s vámi, olíznu víčko od cinzána
Není tady
Zuzi pa a díky
Very teď jsi na řadě ty
Není tady
Což m holky napadá, já toho Utrouše zas nemám železný zásoby...Zuzi - neměla bys doma? že bys o petě poslala, já jí předám ten svůj jako KPZtku co nejrychlejc, ale jestli je tam dvacet kulí...tak to je moc
Není tady
Defi v pondělí mi Utroš napíše obvoďačka a s tím tvým vydržím do té doby:pussa:
Není tady
Zuzi - pá
Very - jedno chlazený nealko mám v ledničce - už si na něj brousím zuby já sjem dneska tak strašně kantáre, zas mě zlobí tlak, tak už jsem vyzkoušela snad všechny babský rady - vypila asi deet litrů vody, jednla hodně osolenou zeleninu aby se ot těla dostl sodín a vitamin C, polkla jsem navíc jednu listovku abych to céčko podpořila.... a pořád se mi zavíají oči a jako by mi docházela v těle krev
Není tady
pETI - TAK V POHODĚ já myslela že bys ez něj musela vydržet nějak dlouho, tak to je v klídku
Very - já jem si teda pár pivečk dala dokonce i vínečko, takovej stříček, no skoro jako voda s kapkou vína
Není tady
No já mám asi poslední 4 kuličky.....
Peťul, jestli jsem na řadě, to nevím.... kéž by....už v to pomalu ani nedoufám.....
Takže ty zakládáš jarňátka?
Holky, manžel se se mnou včera zhádal, když jsem mu navrhla, že prodám náš golfáč.... a včem prý budu vozit to druhé....
Není tady
Holky já byla včera zapíjet dítě (dělala jsem zástup za manžela) byla jsem jediná ženská a vzala jsem to zodpovědně a vypila vše co mě bylo podáno zato k ránu, když jsem se dostala do postele točilo se se mnou všechno
A taky mě to vehnalo slzy do očí
Doufám, že i já budu moct manželovi dopřát tu účast a všechny ty pocity při narození dítěte....chjoooo... dneska mě to pořád "straší"
Není tady