|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj poradte co na pas .Nad bokama mám fald po porodu a nemohu to schodit a na břichu taky:mad:Co mám dělat ?Nevejdu se do kalhot pomoc:oDěkuji Lenka
Není tady
Nejlepsi cviceni na bricho je pres zapojeni panevniho dna. diky to mu se ti zpevni uplne ta spodni cast bricha a budes mit cele bricho opravdu ploche....
Není tady

Cvičím komplexně na celé tělo a pas je za rok a půl menší o 35 cm.
Upravila jsem jídelníček a chodím cvičit a zhubla jsem hodně.
Tak já dělám nejsřív 10 - 15 minut spinkolo, abych si zvýšila tep, pak takový stroj na nohy, dávají se k sobě a od sebe proti závaží, na obě strany tři sétie po 60 cvicích, pak břišní zkracovačky, 50 rovně a na každou stranu 35, to opakuji v průběhu cvičení dvakrát, vesla 15 krát proti zuávaží dvakrát série, stahování před a za zády, deset pomalých proti závaží - dvě série, nohy kyvadlo na obě strany po 13 proti závaží dvě série, tadek kyvadlo proti závaží 15 - dva série, rovný spodek břicha na stroji proti závaží 60 cviků - dvě série, činky v leže na prsní svaly deset - tři série, činky spodek rukou zapažování deset - dvě série, činky nahoru a za hlavu deset - dvě série, vyjde to asi na hodinu a čtvrt, když makám, někdy jsem tam déle a opakuji některé série, hlavně na nohy a břicho a zadek.
Doma pak večer ještě dle času stroj.
To dělám podle času, snažím se dvakrát v týdnu, ale někdy zůstane u domácího cvičení na stroji a s malými činkami, když je moc práce.
Cvičit jsem začala mezi lidmi po zhubnutí na 75 kg, dřív jsem jela doma a v kratších intervalech, neměla jsem žádnou fyzičku a styděla jsem se.
"Jo začátky jsou těžké" - řekl zloděj a ukradl kovadlinu. Ale překvapilo mne , jak rychle se dá kondice obnovit, tak mějte na paměti, že i domácí cvičení je pro tělo fajn.
Není tady

doporučuju pokud můžeš, tak běhání, prý i jízda na kole a možná i předkopávání na žebřinách, s tím mám zkušenost, ze začátku předkopávat řeba jen kolenama aby si to neměla tolik silové a můžeš je přitahovat i na stranu, čímž posiluješ šikmé břišní svalstvo
Není tady

i to běhání je dobré... u toho uvidíš při pravidelném běhání tak 3x týdně hodně velký výsledek už po měsíci, nemusíš sprintovat, běhej velmi volně aby ti vystačil dech na co nejdelší trasu...
já teď běhat ještě nemůžu, jak sem psal v diskuzi víš, tak sem byl v dubnu a operaci ploténky a ještě pořád ji při určitých aktivitách cítím...
Není tady