29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Niki no ja mam vychytany obchod ,ta pani to vozi z polska a ma to levne ,ale vypadaji luksusne s kosticemi barva sampanske a krajka no hezka
Mag takze na tuty se muzu maznout i v rannem stadiu tehu?
Upravil(a) sima 75 (12. 8. 2009 21:56)
Není tady
Děkuji za podporu, já se těším a trochu bojím zároveň, to je asi normál, ne
A ke kočárkům, mi dneska kadeřnice říkala, že se jí převrátil Quinny speedi s 11 měs. vnukem, že se jako vzepjal a buchnul s sebou na záda a bylo to, že dceři řekla, že jestli nekoupí 4 kolku, že už ho hlídat nebude.
Není tady
Proč mi ten opravovač vymáznul p.r.d.e.l.k.u.? hmm
Niki , mě ho doktorka otáčela. Tak dlouho do něj dloubala, až se otočil, aby ho měla dobře změřeného
A pak jsem z toho dloubání měla na boku malou modřinku
Není tady
sima 75 napsal(a):
Niki no ja mam vychytany obchod ,ta pani to vozi s polska a ma to levne ,ale vypadaji luksusne
s kosticemi barva sampanske a krajka no hezka
Mag takze na tuty se muzu maznout i v rannem stadiu tehu?
A počkej, ty jsi v prvním trimestru, tak to počkej do zítra a zavolej na kožní, ona se mi ptala, v kterém jsem měsíci.
Není tady
Jé, my nemáme nový chlív
Není tady
Niki dobrou. Já už taky zalezu.
Mag .... určo jdu do 4kol
Dobrou noc těhule.
Není tady
Peti já taky, to je zatím jediné jisté. Dobrou všem, jdu taky.
Není tady
mag napsal(a):
Jé, my nemáme nový chlív
Na tu chvilku to snad neva. Dajaja ho musí zítra založit . A bude s novou nástěnkou
My jsme ale ukecaný
Není tady