29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikiska napsal(a):
No to se tak někdo má! Mě nejvíc štve dycky to čekání hoďku na to těsto než my vykyne. Ale ta dobrota pak.
no ale abych se nenudila-tak já dělala aspon knedlíky-ke svíčkový na zítra.......
Není tady
sima 75 napsal(a):
Se mi opet udelal ekzem tek sem se sekla na netu ,hledala jsem jestli tu mast co mam muzu v tehu ,pisou ,ze v malem mnozstvi jo
Ja se dnes prejedla buchtou
Niki cauky
Simi, jakou mast máš, já jsem teď celkem ok, ale ještě před 14 dny to bylo strašný.
Není tady
mag napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Se mi opet udelal ekzem tek sem se sekla na netu ,hledala jsem jestli tu mast co mam muzu v tehu ,pisou ,ze v malem mnozstvi jo
Ja se dnes prejedla buchtou
Niki caukySimi, jakou mast máš, já jsem teď celkem ok, ale ještě před 14 dny to bylo strašný.
Triamcinolom moc jsem o tom nenasla jen diskuze a tam bylo ,ze jo
Není tady
No teda tady jede dneska všechno mimina, jídlo, vánoce.....fakt už dost s tím jídlem mám na něco chuť, ale asi si dám jen jablko.
Mám doma 7 letou holku v únoru jí bude 8 let. Už teď půjde do druhý třídy.
Není tady
Holky dneska jsem u dr. dostala zas nějaký čtení o miminkách a k tomu leták podprsenek. Jsou tam nádherný i s kosticema na kojení, ale těch peněz stojej tak k litru. Já totiž zrovna nejmenší prsa teda nemám tak asi budu muset s kosticema nějakou pořídit, abych prsa netahala po zemi.
Není tady
Simi, tak tím jsem se mazala taky, když bylo nejhůř. S doktorkou jsem konzultovala Kuterid (jsem myslela, že ho mám doma,ale mám teď jenom Triamcinolon a řekla mi, že 4 dny ok (na loktech, jinde 2), pokud se to nebude lepšit, že mám přijít. Teď už promazávám jenom Excipialem U Lipolotio.
Není tady
A já jdu zítra na velký UTZ. V devět
Není tady
Mag budu na tebe myslet. Vy už víte co to bude nebo se to dozvíte až zítra?
Není tady
sima 75 napsal(a):
Mag ja ho mam na krku takze jen dva dny chapu to dobre???
Jj,na krku dva dny, tam jsem ho měla taky.
Není tady
Holky děkuji, jsem z toho lehce nervozní
Niki, nevíme, tak snad zítra.
Není tady
Jé Mag tak hned koukej nahlásit jak dopadl.
Holky já zas na netu řeší ten kočár. Mě z toho hrábne už asi
Není tady
Simo a jen takovou tu normál nebo už nějakou lepší?
Mag no ono právě záleží jak se tam mimčo zítra natočí. My při holce to věděli až v 7 měsíci dycky byla obrácená tak nikdo nevěděl co to je. Ale bude to super vidět zas mímo nádherně celý.
Není tady
mag napsal(a):
Holky děkuji, jsem z toho lehce nervozní
Niki, nevíme, tak snad zítra.
Buď v klidu. Je to moc super, jak tam toho pr... vidíš úplně podrobně, jak mává ručičkama a tak. A budeš vědět úpně přesně kolik váží a měří
Není tady
Simi, já mám stykovou alergii na kovy, celkem už jsem to měla vychytané a měla jsem už dost dlouho pokoj, no a teď se mi to pekelně rozjelo, ekzém se projevil na loktech na krku zezadu, nad prsama a na kolení, bylo to moc príma, ale už to snad bude ok, ťuk, ťuk.
Není tady