29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petro, mně už to bohužel skončí, v pondělí mastím do práce. Já teď luxuju každý den, začíná mi pelíchat pes, naštěstí mám na chlupy ruční vysoký dobíjecí vysavač a s ním je to jedna radost, dřív jsem třeba taky každý den vytírala
Upravil(a) mag (12. 8. 2009 19:27)
Není tady
Peti ježiši marja tak já o bytě a ty na mě vybafneš s dvoupatrovým barákem tak to jsem ráda, že nemáme. Ale jinak máme doma dva pejsky jeden nepouští žádný chlupy a ten druhej hrozně takže se tu musí luxovat taky častějc.
Není tady
Mě jsou asi baráky souzený. Rodiče taky mají docela velký a tenhle přítel zdědil po babičce. Takže jsem si ani moc zvykat nemusela. Už jsem měla vyvinutý systém od rodičů a kvalitní úklidové pomocníky. Ale naleštěnéo přepychu tu stejně nikdy nedosáhnu. A k tomu ještě zahrada ..... No jak v časopisech to tu rozhodně není. To by mě asi trefilo. A nebo bych musela být typická housewife
Není tady
Sudi, to razím taky, naše mamina to s úklidem nepřeháněla a na mě to přenesla, jak píšeš, nežijeme ve špíně, ale nelezu v bytě pořád s hadrem v ruce
Není tady
Až budu na té nemocnské, tak plánuju veelký úklid. Budeme předělávat ložnici na dětský pokojíček a náš "bordelpokoj" na ložnici, takže to pak vezmu z gruntu, abych měla hotovo na vánoce a pak tu v šestineděí nešílela a nechtěla se zasebevraždit. Už bych tu chtěla mít supernaklizeno a vánočně ozdobeno a jen se ňuňat s mimískem.
Já totiž nejsem tak úplně normální, s tou výzdobou. Kždej rok totiž ladím vánoce do jiné barvy. Letos plánuju oranžovo hnědé.
Jsem zvědavá, jestli už v říjnu budou mít v obchodch vánoční blbosti
I když ..... možná, že už jo
Není tady
mag napsal(a):
Sudi, to razím taky, naše mamina to s úklidem nepřeháněla a na mě to přenesla, jak píšeš, nežijeme ve špíně, ale nelezu v bytě pořád s hadrem v ruce
to já rozhodně taky ne a tady v tom protoru se to docela fajn ztácí
Není tady
Sudi to se mi líbí bordel v bytě - šťastný dítě to si musím pamatovat.
Jinak v říjnu už budou mít jak ozdoby tak určitě vánoční cukroví
Není tady
jé peti-to by se ti líbilo u nás-v jc-je výrobna vánočních ozdob a jak mají sklad tak každý rok ho otvíraj a lidi si chodej nakupovat -a je to za pár kaček-teda.... už to není tak levný jako kdysi,ale pořád levnější než v obchodě-a všechno možný.... no mi v loni měli stromeček přírodní-slámový ozdoby,jutový mašle,perníčky,ozdoby z včelích plátů..........no musím si ho pochválit
Není tady
Já teda, když si představím vánoce tak vidím tu honičku po dárkách atd. A letos teda nevím jak se mi bude chtít s tím bubnem někde lítat. Nejvíc se těším na takovou tu vánoční náladu doma a už se těším na bramb. salátek s kuřecím řízkem mňam
Není tady
PetraP napsal(a):
Já totiž nejsem tak úplně normální, s tou výzdobou. Kždej rok totiž ladím vánoce do jiné barvy. Letos plánuju oranžovo hnědé.
Jsem zvědavá, jestli už v říjnu budou mít v obchodch vánoční blbosti
Já taky zdobím, ale mám pořád stejné věci a jenom dokupuji nové a neboj, v říjnu sto pro
Abyste věděly, jsem teda umyla to nádobí
Není tady
no tak já se nacpala langošů a uvařila jsem na zítra houskový knedlíky a tím pro dnešek končím......
odpol jsme ještě makali na obýváku-dávali jsme novej nábytek,tak se ještě měřilo,vrtalo,šroubovalo,uklízelo......
Není tady
nazdárek krásky!!!!!
Jsme dneska ulítaná jak ježibaba
Koukám, že pojmenovávání prcků je velice rozmanité
Není tady
Ahoj Sádě, s tebou se tu moc nepotkávám Strašíš tu spíš po ránu, kdy já tvrdě zařezávám ve worku
Mag ... za nádobí ti uděluji velkou pochvalu před všema těhulema, co tu teď jsou
Niki, já budu řešit Ježíška asi jen po netu. Taky to nakupování moc nemusím. A nebo opravdu začnu už v říjnu. To snad ten břuch ještě unesu
Není tady
Já mám ježíška postupně, co ž je výhoda S mojí rodinou slavíme většinou v hospodě na začátku prosince, protože oni pak jezdí na dva měsíce pryč a pak dokupuji dárky pro maželovu rodinu a pro něj
Není tady
Petro, mocinky děkuji, to já teda půjdu udělat ještě něco
Není tady
Tak jsem docetla a s zehlenim jsem na tom stejne ,jinak s uklidem to vam zavidim ja sem strasny pedant a litam s hadrem porad .Dneska sem konecne hodila barvu na vlasy a muzu se na sebe i kouknout do zrcadla
Sudi ja se ted mazu jak o duši i dvakrat denne
Není tady
Sudi teda s těma langošema mňamky ty taky miluju. U nás teda celá rodina. To jseš teda pěkně promazaná. Já jsem si tuhle dala pěkně s tou sekanou takovou chuť jsem na ní měla a pak jsem lítala na záchod a krkala jak mimino. No jo už to není jako dřív dát si všechno a nebylo mi z ničeho těžko.
Není tady
No to se tak někdo má! Mě nejvíc štve dycky to čekání hoďku na to těsto než my vykyne. Ale ta dobrota pak.
Není tady
mag napsal(a):
Petro, mocinky děkuji, to já teda půjdu udělat ještě něco
Přeháníš, nae??? To já tě teda zas tolik chválit nebudu
Není tady
Simo ahojky! No tak buchty to taky můžu hlavně s mákem a tvarohem už jsem slíbila tuhle holce, že si uděláme vdolečky s tvarohem a marmoškou. Je jich pak hromada dělám takový menší, ale nikdy se druhýho dne nedožijou skončej v břuchách.
Není tady