29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naše budoucí mamky
RAIEM
věk 26 let
snažení od 11/07
14.4. nalezeny //
potvrzení dr. 21.4. 15.6.
termín porodu 21.12.
první pohyby 20 týden
čekáme chlapečka a bude to Daniel a nebo Alexandr
DAJAJA
věk 29 let
snažení od 07/08
1.4. nalezeny //
potvrzení dr. 7.4. 14.4.
termín porodu 6.12.
první pohyby 19-20 týden
čekáme holčičku a bude to pravděpodobně Kamila
AHUMADA
věk 29
snažení zhruba rok
13.4. nalezeny //
potvrzení dr. 20.4. 6.5.
průkazka 20.5.
termín porodu 13.12.
první pohyby
RAČICE DRAČICE
věk 31 let
bez snažení
10.4. nalezeny //
potvrzení dr. 21.4.
termín porodu 17.12.
první pohyby 19/20 týden
čekáme chlapečka a bude to asi Ondřej
PETRAP
věk 31 let
snažení na první pokus
30.3. nalezeny //
potvrzení dr. 6.4. 20.4.
termín porodu 25.11.
první pohyby 19 týden
POTVURKAPODIVNA
věk 31 let
21.3. nalezeny // 20.4.
termín porodu 24.11.
první pohyby
MAG
věk 30 let
25.4. nalezeny // 13.5.
termín porodu 23.12.
první pohyby
BRUSINKA
věk 25 let
1.4. nalezeny //
termín porodu 9.12.
první pohyby 19+1
FUFÍK
věk 32 let
20/3 nalezeny //
termín porodu 26.11.09
snažení od 04/08 (Clostylbegyt od 10/08), bohužel samovolný potrat 01/09
první pohyby
MAUSKA
věk 28 let
9.5. nalezeny // 26.5.
termín porodu 11.1.10
snažení od léta-podzimu 08
první pohyby
SAĎOUREK
věk 29 let
15.5. nalezeny // 3.6.
termín porodu 22.1. (budeme držet palce, ať je to co neblíže termínu)
snažení od podzimu 05 mezi tím 2x potrat v 19 a 20 tt, zjištěna malá děloha
první pohyby
FERDAFERDA
věk 29 let
6.5. nalezeny // 2.6.
termín porodu 13.1.2010
snažení od května 2007, v roce 2008 ZT v 6 tt
první pohyby
PAJTAŠEK
věk 32 let
15.4. nalezeny //
termín porodu 24.12.2009
snažení od března 2007
první pohyby 17+3
LENINKA41
věk 35 let
3.6. nalezeny //
termín porodu 11.2.
snažení na druhý pokus
první pohyby
Margaretka
věk 28let
24.4. nalezeny // 15.5.
termín porodu
první snažení
první pohyby 18 týden
CORINNE
věk 32 let
17.5. nalezeny // 3.6.
termín porodu 25.1.
snažení od 02/05
první pohyby
Upravil(a) Dajaja (12. 8. 2009 13:31)
Není tady
A jsem první
Není tady
A já s dovolením začnu v novém
Tak holky všem vám tady přeju pohodové těhotenství a konečně pěkné léto
Není tady
To je podvod nebo co toto
Není tady
Mag .. žádný podvod
Není tady
A já se kvůli tomu dokonce i probudila tak já jdu teda zase spát, jsem zapomněla, že budeš dneska ponocovat tak se to dalo čekat
Není tady
Mag tak příští chlívek nechám na tobě ju .. nebudu ponocovat Já jdu ven s Eríčkem...tak dobrou noc ať tě blešky štípu celou noc
Není tady
Děkuji a tobě taky dobrou
Není tady
Teda těhule, kdybych věděla, že se tady pohádáte, tak jsem sem ten první příspěvek pleskla
Není tady
My se nepohádaly, my soutěžily, já prohrála a svoji prohru těžce nesla
Není tady
nazdárek krasavice!!!!!
Holky, já mám od včerejška strašně žravou náladu. Pořád mám hlad. Včera večer jsem si normálně otevřela pytlík s bonbónama a sež...a jsem ho skoro celý To teď pofičí ta kilíčka nahoru
Není tady
Ahoj Sádě, myslím, že to je normální stav Já včera slavila babičky svátek, trošku jsem mlsala a tak byl k večeři jenom zeleninový salát.... v půl osmý jsem si dělala puding
Upravil(a) mag (26. 7. 2009 10:52)
Není tady
no to je sice hezké, že je to normální stav, ale kdo má pořád oslouchat to kručen í v břiše
Co dneska vaříš? Já vymyslela oranžovou pomstu - dušenou mrkev manža ji strašně nerad
Není tady
My jdeme na oběd ke tchýni Ale dušnou mrkev se chystám dělat v týdnu, já jí děsně ráda a manžel nerad, ale musí zvykat
Já havně domů nekupuju nic sladkýho, aby mě to jako nelákalo a pak lezu ve spižírně a hledám jestli mi tam někdy někam nezapadl kousek čokolády
Není tady
já ji taky děsně miluji, ani k tomu nepotřebuji brambory, stačí mi ta mrkev , ale v koňské dávce
Já toho sladkého taky moc nekupuji, ale včera jsem se vydala schválně ještě před zavíračkou do obchodu, protože jinak bych snad šla na cukr
Není tady
Tak my jdeme na ten oběd, jsem zvědavá, co bude, zatím pa a dobrou chuť.
Není tady
nech si chutnat!!!! PA!
Není tady
Tak ahojky holky mlsalky ,
já se k vám přidávám,koupila jsem Haribo šmoulíky,jsou takový pěnový a pytlík je prázdnej ,pořád něco užírám,broskve,meruňky prostě co je po ruce.
Není tady
Ahoj Leni, jediný okamžit, kdy nejím, je během spaní a díky bohu spím i během odpoledne
Ale včera na večeři jsem si dala zavináč, tobylo kolem šesté a cítíla jsem ho ještě v deset
Není tady
Tak to já se teď překonávám ve žraní meruněk a melounů.
Ještě, že jsme ovocno žravý takhle přes léto. V zimě by se to ovoce asi blbě shánělo a hlavně asi dost prodražilo . Já fakt nic jinýho, než ovoce nejím
Není tady
Tak já měla k obědu guláš, teď jsem si jako zákuseček dala zbytek pudinku a v ledničce mám asi litr čerstvých malin;)
Taky jsem si musela letos asi posotopadesátý od tchýně vyslechnout, že nám maliny odkope, ať si je dáme na zahradu, že nás nechce k ničemu nutit, ale měla bych je čerstvý pro malého na svačinky, myslí to dobře, já je beru, proč mi to ale proboha říká každou návštěvu, tedy cca dvakrát týdně?
Není tady
Tak jsem se vrátila z procházky a aby jsme s prckem nestrádali,tak jsem si dala langoše a docpala se 2 preclíkama a teď přemýšlím čím bych pokračovala
Není tady
Ahojky těhulinky mlsalky ...
konečně doma ... měli jsme tu pouť a od včera..když píšete o jídle..jím jen na pouti,což je: masíčka, klobásky, kukuřice, nudle..snad 10 zmrzlin a dalších x točených limonád Takže jsem neskutečně přeslazená
Tak snad jste si všechny pořádně víkend užili!!
Dneska jsem koupila na pouti jeden obleček ..sem neodolala a tak si můžu připsat první koupený obleček do výbavičky pošlu Vám ho sem ju ..
barva je zelená-neutral
Není tady
Dobré ráno těhulky
jj Raiem, dej ho sem, ať můžem chválit
Holky mě malej dneska ráno doslova vykopal z postele už v půl šesté
V pět se mi chtělo na záchod a tak jsem vstala a akdyž jsem si pak zase lehla, tak štouchanec. Tak jsme se otočila na bok, a zase boule , tak na druhý a zase boule. Prostě se mu už spát nechtělo a chtěl jít chodit. A tak jsme musela vstát . Teď jsme v práci úplně mrtvá. Po obědě tu určitě usnu
Není tady
Dobré ráno,
tak já dnes byla opět na té krvi,tak doufám,že dnes ty zkumavky neprasknou ,výsledky budu mít v pátek.
Raiem,ten obleček je kouzelnej,my tady máme velkou pouť v září na Václava,tak už se těším jak budu nakupovat také
Není tady