Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 21. 8. 2009 20:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: budhismus

Rozmarila napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Wiki napsal(a):

Odplata to z jiného vlákna být nemůže, neznám tě a nikdy jsem si s tebou nepsala. Nebo se pletu?

Wiki, věz, že může a že se plateš stolt
Někdo se může převléknout do jiného nicku třebas stokrát a stejně ho jeho "křik a šum" prozradí, byť by BUDDHISMUS studoval a googloval od rána do večera smile

Crabe,
Strážce prahu (brány) - to je naprosto přesné, i když mnohým jistě těžko pochopitelné.... Tak jako "prostup" vědomí a energie.
Jo a taky se směle hlásím mezi "klouzavé".
Ty brďo, to je ale zpětný pohled na vlastní tupost, brrr wink A nejhorší/nejlepší je, že to ještě neskončilo neutral Njn, život je dlouhej wink

Pandorro nežárli..........kdybys byla tak pokročilá, byla bys dál i v osobním životě .......smile

Já za to nemohu že silně dráždím ženský v tvým věku, který si neumí zařidit život a žijí jako osamělé důchodkyně......klidně si ulev , piš o tuposti a urážej jako správný duchovně založený člověk..........nejsi sama děvče.....oduševnělá Luthien taky ráda nadává do magor*ůsmilesmilesmilesmile
Dávám tě do ignoru .......tvoje žárlivá energie mě obtěžuje.......čááááj smilesmile

No to tedy zajisté nepřežiju, že právě ty mne máš v ignoru, bogá jééégóóó co já si jen počnu?
No naštěstí tu disponuješ i jinými nicky, skrze které se budeš dychtivě stále stejně - marně - snažit něco pochytit. Nebo že bys to vzala z jedné vody načisto, abys to měla komplet?
Pochybuju, tvůj život by ztratil smysl, co ty soutěživý tvore lol
Nic naplat, smiř se s tím, že poslední slovo mít vždy nemůžeš, leda by znělo "omlouvám se za svou nepokoru" či tak nějak. Poslední slovo má totiž vždycky jenom On/Ona, kapišto?

A mimochodem, co má tvůj další srandovní útok společného s budhuismem? Že by...nic?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí