29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rozmarila napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wiki napsal(a):
Odplata to z jiného vlákna být nemůže, neznám tě a nikdy jsem si s tebou nepsala. Nebo se pletu?
Wiki, věz, že může a že se plateš
Někdo se může převléknout do jiného nicku třebas stokrát a stejně ho jeho "křik a šum" prozradí, byť by BUDDHISMUS studoval a googloval od rána do večera
Crabe,
Strážce prahu (brány) - to je naprosto přesné, i když mnohým jistě těžko pochopitelné.... Tak jako "prostup" vědomí a energie.
Jo a taky se směle hlásím mezi "klouzavé".
Ty brďo, to je ale zpětný pohled na vlastní tupost, brrrA nejhorší/nejlepší je, že to ještě neskončilo
Njn, život je dlouhej
Pandorro nežárli..........kdybys byla tak pokročilá, byla bys dál i v osobním životě .......
Já za to nemohu že silně dráždím ženský v tvým věku, který si neumí zařidit život a žijí jako osamělé důchodkyně......klidně si ulev , piš o tuposti a urážej jako správný duchovně založený člověk..........nejsi sama děvče.....oduševnělá Luthien taky ráda nadává do magor*ů
Dávám tě do ignoru .......tvoje žárlivá energie mě obtěžuje.......čááááj
No to tedy zajisté nepřežiju, že právě ty mne máš v ignoru, bogá jééégóóó co já si jen počnu?
No naštěstí tu disponuješ i jinými nicky, skrze které se budeš dychtivě stále stejně - marně - snažit něco pochytit. Nebo že bys to vzala z jedné vody načisto, abys to měla komplet?
Pochybuju, tvůj život by ztratil smysl, co ty soutěživý tvore
Nic naplat, smiř se s tím, že poslední slovo mít vždy nemůžeš, leda by znělo "omlouvám se za svou nepokoru" či tak nějak. Poslední slovo má totiž vždycky jenom On/Ona, kapišto?
A mimochodem, co má tvůj další srandovní útok společného s budhuismem? Že by...nic?
Není tady