6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky ,tak jsem propasla dobu ,kdy tu i nekdo byl
Zdeni paleni zahy mam uz uplne kazdy den a kazdou noc ,pomaha mi na nej mliko .. mam teda poradnou spotrebu ,ze si uz pomalu zacinam rikat ,jestli me zaha nepali naopak z mlika
Jinak nocni pretaceni a vstavani na wc je cim dal bolestivejsi ,hrozne me zlobi ta stydka kost ,jedina chvile kdy skacu z postele velmi rychle je pri kreci do nohou to by clovek nerekl jaka je to materstvi sranda
Luluc jste v poradku ,vse ok?
Petulko kontrola se ti blizi ,tak moc drzim pesticky Ty beres utros ,ne?Aspon se ti podari cast tech nevolnosti zaspat
Ivusko ty a tvuj kolotoc nad postylku ale tenhle je vazne hezky Z toho pobolivani urcite nemej strach ,i kdyz hlasit se to musi ,ze
Holky tady je tma jak v pytli ,cely den zatzeno ,jsem zvedava ,jestli si vubec o vikendu oblecu ty krasne saticky ..
Jinak dnes dorazily papiry na tu pujcku koukam jak puk ,zitra valim na mesto obehat co nam chybi a honem zase poslat zpet .. kez to stihnem!
Ja dnes objednala na kocarek tyhle prcky : http://www.dumplnyhracek.cz/detail.php?zbozi=1028156#x Mela je Mufinka na srazu na kocarku a maji naprosto nadherny zvuk jako uplne jemna zvonkohra ,tak jsem vzala segre i sobe po jednom.Malicka uz se zacina normalne zamerovat kdyz neco vidi a neverila bych tomu ,ale uz skoro tyden se smeje napred malicko takove usklebky ,ale ted proste o tom neni pochyb ,ze je to usmev jen to nemuzeme zachytit vcas na fotak ...
Nase mala beruska je poslednich par dni dost aktivni ,az me boli cele brisko a zebra .. skoro mam strach ,ze tam nema dostatek mista .. dost to odnasi i mocak ,skytavka je i 2-3x denne jsem takovy jedno velky chodici bricho
Není tady
Ahoj Jani uz jsem v novem Jak se mas?Co satek?Pojd mi to povedet vedle nemas nahodou nejake fajn video na vazani tech uvazu pro prcka??? dost v tom plavu ...
Není tady