29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi - díkes jinak fotka z nákupu suprová
jako naštval mě to jo, mě neva když někde courá, to ať si klidně jde, mě vadí že nevím NIC a sedím tu jak pipi s večeří a mladej pán si dorazí v půl jedný
no, nakonec se omluvil - teda strašně komicky, jak bývá zvykem - páč za mnou přišel s pohledem jak pes a prý jestli byla omluva přijata
tak říkám jaká omluva? že jsem žádnou neslyšela?
tak to tak zakníkal
no, omlouvat se teda neumí, to není jeho silná stránka, ale zas když to srovnám se začátkem našeho vztahu, tak musím uznat, že udělal pokrok
Jo a kytku?
to jsem zvědavá, ale tak nějak si myslím, že ho to ani nenapadne
Není tady
Zuzi leni ahoj
holky taky vám byla někomu na začátku těhu taková zima? Máme doma 23, já tady sedím v mikině a teplých bačkorech a je mi kosa..
Není tady
Ahoj Petí, já ostuda si ani nevšimla, že jsi nahlásila takovou krásnou novinku Dodatečně i když opožděně Ti gratuluju k dálnici
Jinak co se týká zimy, tak si ani nevzpomínám, ale já patřím mezi lidi, kterým je pořád teplo a furt by jen větraly
Def jen hezky pracuj
Není tady
Mě je teda kosa strašná a le bude to asi tím nevyspáním
jsem utahaní, že mě až oči pálí
takže ještě tak hodinku posedím, pak si dám krupicovou kaši a půjdu znova do pelechu
Není tady
Jéé Petulačko taky se přidávám ke gratulantům. To je výborná zpráva No mně zima byla pěkná a ani teď mě mimi moc nehřeje
Ale je to mnohem lepší.
Není tady
Lenul díky, ale víš co zatím se neraduji
Defi asi se taky půjdu nažrat, ale začíná to - kovová pachuť v hubě tak neví co zbodnu.
Není tady
Ahoj holky, tak se hlásím po víkndu.V pátek už jsem nestihla napsat, pořád jsem se rozmýšlela jestli do té nemocnice jet, tak jsem nakonec jen zavolala a řekli, že když nekrvácím a nemám stahy tak OK a mám přijet kdyby se to zhoršovalo.A během víkendu to pomalu přestalo tak to asi byla jen nějaká ta žilka.
Jinak Petulacko my se neznáme, ale gatuluju k //
Není tady
Daji, dík, tak asoň já nejsem jak led, od čtyřech makám, ale nějak po o se půjdu ohřát k bazénu, ale ne do něj brrr
Není tady
Díky Leni
Není tady
Tak já už mám kaši a přesunula jsem se s ní na gauč mnam - akorát se mi špatně jí, protože mám pusu plnou aft
docela začínám uvažovat o tom, že se mi ty mrchy dělají ze stresu
Upravil(a) Definitiv (27. 7. 2009 9:11)
Není tady
Defi si piš, stres je sviňa Tu kaši chci taky, jedu na poštu a koupím si krupičku
Veruš díky
Není tady
Vítám Petulačku a držím palce.
Def, to opravdu nebyly hormony. Mně se to sice moc nestává, protože když si takhle zdrhne, tak vezmu auto a taky zdrhnu, ale reagovala bych asi úplně stejně. Jo, chlapi jsou naprosto nevyzpitatelní. Naštěstí (to musím zaklepat) jsme se od začátku mého těhu nepohádali. A to jsem měla strach, že to bude hrůza, protože jsem jezdila každý den domů až večer, takže jsme nebyli zvyklí být spolu celý den. Teď spolu trávíme hafo času a je to OK, ale po pravdě, každá hádka si myslím, že je dobrá, pročistí vzduch. Takže to ber z té lepší stránky. Ale naprosto Tě chápu, to by vytočilo každého. Tak mu důvěřuj, že už to nikdy neudělá.
Není tady
Ališ - díky a názor ono je to o to horší, že kvůli tomu tlaku se bojím kamkoliv sama jít... a tady kde bydlím už nemám ani moc kamarádů, kterým bych mohla jen tak z minuty na minutu zavolat. Takže mě to zkrátka asi zaskočila - no nic, je po všam, takže pohoda
a díkes za podporu
Teď trochu z jinýho soudku - sestřenka přivezl další věci takže mám zavinku, fusak do autosedačky, dvoje těhu šaty, třešňový pecky na prdíky, asi dvacet bodyček
(vůbec nevím co s tím budu dělat
všechny ty co jsem nakoupila v Londýně asi prodám
) a zázračnej koš na plenky, kterej vytváří takovýho hovňousovýho hada
takže nebudu muset s každou plenkou lítat k popelnici, cože je faj
jo a taky dva balíky plenek
Pamper Newborn
já mám toho Piškota fakt zadara
Není tady
Ahoj,
musela jsme hned po ránu udělat jeden bleskovej dlouhej překlad, tak se hlásím až teď. O víkendu jsem tu měla kamarádky, V. odjel na Šumavu fotit astro. Vybil se mu mobil, měla jsem docela nerva, že kdyby se něco začalo dít, tak ho ani neseženu, ale naštěstí nic. Asi si fakt ještě počkám Od 4 do 6:30 jsem měla malý poslíky, ale v pohodě. Tak jsem šla dělat a aspoň mám ten překlad hotový. Ale jsem slušně nevyspalá (ani ne ten zbytek noci předtím za moc nestál - máme změnu: kromě potratu se mi začalo zdát o vzteklých psech, co trhaj miminko apod.
)
Prcek stále nejspíš KP, i když dneska jsem cítila škytavku dole (a prdkou asi neškytá, takže byl asi příčně).
No jo, furt musím mít něco zvláštního
Jdu hrabat hlínu, máme urovnaný zbytek pozemku, ale jsou tam drobný nerovnosti,. tak si s tzím jdu pohrát a vysbírat pár kamenů (sámo že opatrně). Po ránu jsem tu chodila jak kachna - prcek se prdkou zapasoval do pánevního vchodu a ne a ne se posunout, docela to řezalo Ale už je to ok, tak ho pohoupám
Není tady
Verann, tak to je fajn. Mně se vždycky maličký našťouchá na jednu stranu, takže na jedné straně mám břicho placaté a na druhé bouli jak hrom. U nás momentálně svádíme boj kvůli tomu kočárku, takže obvoláváme, objíždíme no už abychom to měli za sebou. Jinak já už mám i vaničku. Tu jsem si přinesla s sebou. Postýlku taky máme vč. matrace a už mám i matraci do kolíbky. Díky bohu, že ségra plánuje druhé miminko, takže mi to teď všechno dává a já jí to pak vrátím zpátky. A vzhledem k tomu, že oni byli dost vyčůraní a nejenže mají všechno funglnágl, ale nedali do toho ani korunu, protože vždycky všude udělali psí oči a oni jim to koupili. Já tedy na nikoho psí oči nedělám, páč mi to přijde trapný a pak se ještě někomu zavděčit, aby se jim to líbílo, dejte pokoj, ale oni to nemají kam dát, páč bydlí v 1+1, tak se toho rádi zbavujou.
Není tady
Ahojky holky dám sem jeden odkaz na dekorace pokojíků, kdo by chtěl vylepšovat píděti kutloch
http://www.kidsweb.cz/
Def: to bude dobrý určo, a k těm aftům, nemůže to být nedostatek vitamínu B12 či jak se to zove? mě se zas dělají záděry a to dost, asi jsi to začala flákat s pravidelným přísunem zlatavého moku, že jo?
Já jsem už od půl 4 vzhůru a bolí mě záda a bříško a už nevím co s tím asi se tělo pomalu chystá k velké akci a rozkládaj se mi kosti
tak zatím papa a všem co nejmíň starostí a co nejvíc radostí
Není tady
Ahoj těhule, jdu vás opět jenom v rychlosti pozdravit a popřát hezký týden a samozřejmě pogratulovat Peťulačce k //. Já finišuju v práci - už to mám za pááár a příští týden už jsem doma . Tak se mějte hezky a zase brzo papa
Není tady
tak jsem se právě vrátila z obchůzky po městě a myslela jsem, že nedojdu - cestou zpět se prcek začal tak mohutně vrtět, až jsem se musela zastavit, lehce zamasírovat nad pupíkem a prodýchat to Myslela jsem, že se provalí přes břicho ven
Jdu si dát chladnou sprchu a jdu na zahradu se uklidnit
Není tady
Ahojte holky
Všechny Vás zdravím , já se včera vrátila z dovolené, po 17 letech jsem byla jen já a manžel, děti byli na soustředění, bylo to naprosto super
Užili jsme si jeden druhého, nikdo po mě nic nechtěl, no zkrátka jsme si odpočinuli bezvadně.
Dnes nám dávájí doma nové okno v pokojíčku pro prcka, pak podlahu a budem malovat, takže i to se nám pomalu ale jistě sune ke konci.
Peťulačce gratuluji k dálnici
Není tady
Ahojky
Def doufám že už je to v pohodě nejlepší je pořádně se vyřvat, ale mě to teď nějak nejde, spíš brečím a tím jde celý rozhovor do p.r.d.e.l.e. nejsem schopná mezi slzama argumentovat
ale dneska nás to čeká, protože takhle už to nejde
ale svádět to na vesmírný jevy, to mě rozesmálo , věřím že tobě to v tom okamžiku určitě vtipný nepřijde, ale měš to pobavilo
jinak dnešní kontrola OK, velký utz bude až příště, ale prcek už má 1,5 kg a je v pořádku tak jsem ráda
Peti gratuluju k dálnici
já ostuda si ani nevšimla
tak držím palce ať všechno zvládneš
já už ani nevím jestli mi byla zima, ale myslím že jo, ale já jsem zmrzlina pořád
Zuzačko nákup je dobrý na jak dlouho to máte?
já o víkend dostala taky další dvě krabice věcí a i lehačku takže oblečení už vážně kupovat nebudu.
Verann počasí je příšerný, tady je vedro jako blázen
já letím na společnou hodinu s tatínkama, to bude zážitek
Není tady
Holky, už jste se rozhodly, v jakém prášku budete ty hadříky prát? Já mám pořád namířeno na tu Lovelu, ale pořád nevím, nevím.
Není tady
Ahoj Ališ - já peru v Ecoveru (gel) s aviváží Lenor sensitive (polovičná dávka).
Není tady