Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 7. 2009 15:39

bambulka75
♥------

Terapia nehou

Dobry den vsetkym,
chcela by som sa opytat, ci nema niekto z vas skusenosti s touto terapiu u pana Havelky. Som k nemu objednana, ked som o tej terapii citala na int., hovorila som si, ze by mohla byt pre mna vhodna, ale v telefone sa mi zdal, ze moc tlaci na pilu. Tak neviem.

Není tady

#2 23. 7. 2009 16:07

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Re: Terapia nehou

... nedostatek informací ... prosím doplnit!

Není tady

#3 23. 7. 2009 16:14

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Pana Havelku  neznám. Termín terapie něhou ano, ale prakticky jsem to nezkoušela. Předpokládám, že Tě bude objímat nebo tak něco?
Ale hlavně... u takovýchhle "terapií" bych hodně dala na svoji intuici a pokud máš už dopředu pocit, že to není ono - tak bych couvla. Radši tam nejít, než si nechat ublížit.
Můj názor.
Příp. pokud tam půjdeš, tak být opatrná...

Není tady

#4 23. 7. 2009 16:24

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

bambulka75 napsal(a):

Dobry den vsetkym,
chcela by som sa opytat, ci nema niekto z vas skusenosti s touto terapiu u pana Havelky. Som k nemu objednana, ked som o tej terapii citala na int., hovorila som si, ze by mohla byt pre mna vhodna, ale v telefone sa mi zdal, ze moc tlaci na pilu. Tak neviem.

Já osobně si nedovedu představit, že by na mě šahal cizí člověk.

Není tady

#5 23. 7. 2009 16:29

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Vachu napsal(a):

... nedostatek informací ... prosím doplnit!

va va Sice nejsem Bambulka ale nechápu, jaké informace vyžaduješ. Bambulka se ptá na zkušenosti s panem Havelkou, který provádí terapii něhou.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#6 23. 7. 2009 16:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Buď opatrná.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#7 23. 7. 2009 21:28

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Hmm, tak jsem chvíli kroutila hlavou nad tím, zda E. Havelka dělá terapie něhou, než jsem vygooglila jiného J. Havelku, který je fakt dělá... A světe div se, narazila jsem na stránky přesně toho pána, o jehož praktiky jsem se docela intenzívně asi před rokem zajímala společně s jednou bývalou známou, která u něj byla...

Stačí napsat, že v žádném případě nedoporučuji? wink

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#8 23. 7. 2009 23:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

bambulka75 napsal(a):

Dobry den vsetkym,

Já osobně si nedovedu představit, že by na mě šahal cizí člověk.

přesně tak ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 23. 7. 2009 23:30

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Pokud bych měla pocit,že na mne tlačí,nešla bych.Mě nikdy první pocity nezklamaly,ale je fakt ,že jsem na to většinou přišla zpětně smile

Není tady

#10 24. 7. 2009 19:21

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Také jsem k němu byla před pár lety objednána, také moc tlačil na pilu, tak jsem to vzdala. Měla jsem z toho strach, že to bude nějaký člověk se sexuální úchylkou, který se chce dotýkat žen...

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#11 30. 7. 2009 22:45

Rozmarýna
♥♥-----

Taky jsem nevěděla, o co  a o koho jde, našla jsem však na netu tento odkaz:

http://www.kpufo.cz/portal/view.php?cis … 2004051902

Varovalo by mě to sad

Není tady

#12 31. 7. 2009 12:08

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Rozmarýno,
tak poupravuji svůj názor, ženy se zřejmě za peníze rády dotýkají pana terapeuta. Viděla bych to jako skvělý nápad pro ty ženy, které v partnerství již nedokáží najít něhu a lásku a takhle ji dostávají. Vlastně je to určitý druh nevěry skrytý pod záminkou terapie wink .

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí