29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobry den vsetkym,
chcela by som sa opytat, ci nema niekto z vas skusenosti s touto terapiu u pana Havelky. Som k nemu objednana, ked som o tej terapii citala na int., hovorila som si, ze by mohla byt pre mna vhodna, ale v telefone sa mi zdal, ze moc tlaci na pilu. Tak neviem.
Není tady
... nedostatek informací ... prosím doplnit!
Není tady
Pana Havelku neznám. Termín terapie něhou ano, ale prakticky jsem to nezkoušela. Předpokládám, že Tě bude objímat nebo tak něco?
Ale hlavně... u takovýchhle "terapií" bych hodně dala na svoji intuici a pokud máš už dopředu pocit, že to není ono - tak bych couvla. Radši tam nejít, než si nechat ublížit.
Můj názor.
Příp. pokud tam půjdeš, tak být opatrná...
Není tady
bambulka75 napsal(a):
Dobry den vsetkym,
chcela by som sa opytat, ci nema niekto z vas skusenosti s touto terapiu u pana Havelky. Som k nemu objednana, ked som o tej terapii citala na int., hovorila som si, ze by mohla byt pre mna vhodna, ale v telefone sa mi zdal, ze moc tlaci na pilu. Tak neviem.
Já osobně si nedovedu představit, že by na mě šahal cizí člověk.
Není tady
Vachu napsal(a):
... nedostatek informací ... prosím doplnit!
Sice nejsem Bambulka ale nechápu, jaké informace vyžaduješ. Bambulka se ptá na zkušenosti s panem Havelkou, který provádí terapii něhou.
Není tady
Hmm, tak jsem chvíli kroutila hlavou nad tím, zda E. Havelka dělá terapie něhou, než jsem vygooglila jiného J. Havelku, který je fakt dělá... A světe div se, narazila jsem na stránky přesně toho pána, o jehož praktiky jsem se docela intenzívně asi před rokem zajímala společně s jednou bývalou známou, která u něj byla...
Stačí napsat, že v žádném případě nedoporučuji?
Není tady
aprill napsal(a):
bambulka75 napsal(a):
Dobry den vsetkym,
chcela by som sa opytat, ci nema niekto z vas skusenosti s touto terapiu u pana Havelky. Som k nemu objednana, ked som o tej terapii citala na int., hovorila som si, ze by mohla byt pre mna vhodna, ale v telefone sa mi zdal, ze moc tlaci na pilu. Tak neviem.Já osobně si nedovedu představit, že by na mě šahal cizí člověk.
přesně tak ..
Není tady
Pokud bych měla pocit,že na mne tlačí,nešla bych.Mě nikdy první pocity nezklamaly,ale je fakt ,že jsem na to většinou přišla zpětně
Není tady
Také jsem k němu byla před pár lety objednána, také moc tlačil na pilu, tak jsem to vzdala. Měla jsem z toho strach, že to bude nějaký člověk se sexuální úchylkou, který se chce dotýkat žen...
Není tady
Taky jsem nevěděla, o co a o koho jde, našla jsem však na netu tento odkaz:
http://www.kpufo.cz/portal/view.php?cis … 2004051902
Varovalo by mě to
Není tady
Rozmarýno,
tak poupravuji svůj názor, ženy se zřejmě za peníze rády dotýkají pana terapeuta. Viděla bych to jako skvělý nápad pro ty ženy, které v partnerství již nedokáží najít něhu a lásku a takhle ji dostávají. Vlastně je to určitý druh nevěry skrytý pod záminkou terapie .
Není tady