18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych si koupit nějaký obyč tyčový mixér. Nic moc s tím dělat nebudu, převáně jen sezónní koktejly z ovoce. Koukala jsem po těch nejlevnějích. Jaký bude rozdíl v mixování, kdy jeden má příkon 100 W, jiný 200 W, atd? Chápu, e dvoj..trojnásobný, ale jak to pocítím přímo při tom mixování? Je to velký rozdíl?
Není tady
Já mám tyčový mixér Braun-výkon 500 nebo 600W.Není jen tyčový mixér,je k tomu i nádobka se sekacím noem,ve které dělám např.strouhanku.Poradí se se zmrazenými věcmi-třeba naseká led,atd.Tohle u je hodně vysoký výkon a zvládne se u proto posekat téměř ve.Doporučuji toto,mám ho ji několik let a max.spokojenost.Kompromisy se nevyplácí nebo spí nakonec vydá peněz víc,pokud se teď "uchrtí".S výkonem 100 nebo 200 W mue,jak se říká,tak akorát "imrat bábu po zadku".
Není tady
Laskonko,v tomhle ma Kuty naprostou pravdu,nevyplati se koupit ten nejlevnejsi,i kdyz _jen_na ovoce,ani nejlevnejsi ani nejdrazsi dobrou praci udela i ten stred-tim myslim vykon ve W.
Není tady
Hospodyňky a jakou máte zkuenost s prskáním při mixováním? Já tyčový mixér nakonec přestala pouívat, protoe jsem měla vdycky v kuchyni boí doputění. Měla jsem ETU, u je to cca 10 zpátky. Teď bxy si ponorný mixér přála moje mamka a já jí ho rozmlouvám. Jak to děláte, aby vám při mixování nestříkalo vude okolo?
Není tady
Mám taky Braun i s drtítkem a mixuju tyčovým mixérem jak v kastrolech, tak i v hrníčku na čaj a nic mi nestříká
Není tady
Taky Braun relativně obyčejný, určitě nestál ani tisícovku. Věrně slouí čtyři roky, mám ho po ruce a pouívám docela často - metličku na lehačku a sníh z bílků, druhý nástavec na mixování polívek a podobně, nádobku na drcení ledu, suenek, ořechů, někdy v tom sekám i cibuli nebo třeba játra na knedlíčky.
Iveto, nejde o velikost nádoby, ale o tvar - rovný nebo zaoblený dovnitř, aby to nenabralo tu odstředivou sílu
Judit - o tvar čeho? Koncovky tý tyče, nebo nádobky? A ten tvůj má jakej výkon? Já hcci taky, ale amy mi předevím uměl nasekat led do mochíta, e....
Není tady
Tvar nádoby výkon 300 wattů, led seká suverénně - akorát ta metlička je vcelku slabá, hustí těsto rozhodně neutáhne, ale to bych asi chtěla moc.
Rozhodně bych si nekupovala jen lehač s metličkou, ty tři různé nástavce mají svůj smysl.
Upravil(a) Judita (26. 7. 2009 21:26)
Díky za vae poznatky, no jo, babinet prostě nikdy nezklame:-)
Není tady
Iveta X napsal(a):
Hospodyňky a jakou máte zkuenost s prskáním při mixováním? Já tyčový mixér nakonec přestala pouívat, protoe jsem měla vdycky v kuchyni boí doputění. Měla jsem ETU, u je to cca 10 zpátky. Teď bxy si ponorný mixér přála moje mamka a já jí ho rozmlouvám. Jak to děláte, aby vám při mixování nestříkalo vude okolo?
Ty dřívějí ruční mixery opravdu prskají,ale jak píe Bety,u nového Brauna tohle neřeíme,je to ve chytře vychytáno.
Není tady
Mně to stříká taky vude:)
Není tady
Můu doporučit cokoliv od Braunu http://www.expert.cz/braun-identity/ - do kontaktu s tím přijdu často
Není tady