18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Já vím e k Apolináři sedá jít na kukačku, jukni na jejich stránky, bylo to myslím jeden den v měsíci, i kdy nic moc tam neuvidí, kachličky, lehátko, stoleček, někde balon, monitor....
Já chodila na předporodní kurz u nás na středisku, vedla ho prodní asistentka, sestra na gyndě, starí paní teď u trojnásobná babička. Ona tím pomalu ila. Chodila na vechny moné kurzy, třebas i na noení dětí v átku.....
Kurz vem můu jenom doporučit.
V porodnici byli na sále úplně skvlý, ale dětský sestry byly katastrofa !!! Bylo to tím e bylo přeplněno a jedna porodnice uzavřená.....
O práci s dítětem nám skoro nic neřekly, sestra přila, vykoupala mimčo pani vedle co měla na ruce kanylu a mě řekla teď ste to viděla tak si jí vykoupejte sama a odela. Já měla pusu do kořán 38°C teplotu.... poznejte bez teploměru jak teplou vodu natočit kdy je vám zle, zima, horečka, koukala jsem se napůl, protoe se samozřejmě nejvíc koukala maminka které dítě patřilo. Pak se vyměnila směna sester a bylo to zase jiné...
Není tady
nase porodnice ma kazdou stredu od pul treti den otevrenych dveri pro tehulky i partnery. asistentka je provede po porodnim sale a rekne co a jak nabizeji. je to docela fajn, byla jsem tam nejdriv sama a pak jsem tam jeste vzala pritele, at vi do ceho jde. myslim ze pak uz jsme nebyli tak vyjeveni, kdyz jsme tam prijeli.
a kurz jsem si nasla na internetu, myslim ze v kazdem vetsim meste bude nejaky
Není tady
Já jsem si taky byla prohlídnout porodnici a udělala jsem určitě dobře. Kd jsem pak přila rodit, věděla jsem kde co je, kde je wc, sprcha, atd. A shodou okolností jsem rodila přesně v tom porodním boxu, ve kterém přednáka probíhala. Na kurzy jsem nechodila, příjde mi to zbytečné, já se ani neučila dýchání a pak to nějak člověk ví, tělo ho nutí, jak má dýchat a tak.
Není tady
U nás je nutnost projít si nemocnici kdy má být otec u porodu. Proli jsme si to tam, aspoň se nebude manel někde motat a bude vědět co a jak. A já vim kde budu trpět...
http://www.rodice.cz/metrik/][/url]
Není tady
Stránky: 1