|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jani, strašně moc gratulujeme a přejeme s Terinkou Tobimu jen to nejlepší a ať vám dělá jenom radost 

Není tady
Moc gratuluju....zase takovej prcek to neni, určo z něj bude kus pořádnýho chlapáka :-) Ať krásně roste :-)
Není tady

Janičko, tak jsem celá nedočkavá spěchala domů, těšila jsem se na krásnou zprávu.
Moc a moc gratuluju k Tobiáškovi. Přeju mu moc zdravíčka, štěstí a pořád sluníčko v očičkách.
Janičko ať se spolu máte krásně. Hodně štěstí celé rodince. Těším se na fotečky.

Není tady
Jani, tak to je krásná zpráva
Rychlý porod a krásné míry Tobiáska 
Není tady
Jani i já se připojuji ke gratulacím a přeji hodně zdravíčka, ať Vám Tobiášek dělá jenom a jenom radost a Tobě hodně mlíčka!!! Jinak míry jsou nádherné!!! 
Není tady

Janičko, Tobiášek je nádherný. U foteček jsem se rozbrečela. Moc vám to štěstí přeju...

Není tady

Tak už máš toho vytouženého chlapečka u sebe! Moc gratuluju a přeju hodně zdraví
Jani, užívej si to!
Není tady

Jani, veliká gratulace a hodně štěstí celé vaší rodince 
Tobias je nádherný mimčo!
Není tady
Jani pridavam sa ku gratulantom a nech vam Tobias robi samu radost
Není tady
Jani moc gratuluju k Tobiaskovi
, četla jsem že se to trošku zkomplikovalo, takže přeju ať jste co nejdříve v pořádku a spolu doma 
Není tady
Janicko, velikaaaaaaaaanska gratulace a at vam dela Tobik jen samou radost 

Není tady
Janičko moooooc mooooc gratuluji, ať se prcek zdravý a dobře prospívá
a tobě hodně mlíčka 

Není tady
Jani - taky hrozně moc gratuluju k Tobískovi!!! Jste šikulky
a přeju jen to NEJ a hlavně zdraví a Tobě navíc hooodně mlíčka!! 
Není tady