Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 20. 7. 2009 12:13

Katkachnapka
♥------

Priatel ma mensi sexualny apetit :(.

Ahojte smile, mam taky zvlastny problem. Mam super stvorrocny vztah, akurat sa stahujem - spolocne byvanie a vysadila som HAK, planujem babo. Na zaciatku vztahu som vela cestovala - 3 roky, posledny rok som bola zhruba dva tyzdne doma a dva v zahranici a na SK som mala vlastny firemny byt. Vsetko bolo OK, aj ked som vzdy mala trosku vacsi apetit ako priatel. Teraz som desat mesiacov na SK a byvam prechodne u maminy, stahujem sa k nemu do domu, kde zase byva jeho mamina... Uz sme sa velakrat o tom rozpravali a ze jeho to takto doma nebavi v posteli, co ja na to, ze ani mna. Ale ked navrhnem, ze milujme sa v aute, v prirode a su aj ine moznosti (ako sme to na zaciatku vztahu robili), on na to, ze na take experimenty uz mame dlhy vztah. Najdlhsi mal pred tym tak 3 mesiace, proste si uzival zivot, zvyknuty, ze baby za nim behaju. Ked sme sa dali dokopy mal 31 rokov, ja 24. Pred tym som mala 5 rocny vztah, partner bol tiez o sedem rokov starsi a tam sme stale vymyslali a experimentovali v sexe. Tento priatel na take moc nie je. Dost ma to stve. Netlacim na neho, ze by mal pocit, ze ho uhanam, necham sa aj zvadzat, viem ze muzi radi dobivaju smile, viem sa aj sexi nahodit a podobne, vyzeram dobre, muzom sa pacim on to vidi... Dost ma to stve. Niekedy, ked ja naznacim, ze mam chut a jemu sa nechce, tak proste nic... Plus som pred mesiacom vysadila HAK, vo stvrtok mi skoncila menstruacia a ideme sa teda snazit o babo, som mu aj povedala, ze tie prve dva mesiace po vysadeni HAK je najvyssia moznost otehotnenia. No a boli sme cez vikend na splave a jemu sa proste nechcelo, pilo sa vecer a islo sa spat. Pritom je mojkaci, vzdy pusa na dobru noc, castokrt sa cez spanok drzime za ruky, ked sa zobudime, si ma vzdy prituli... Plus on ma radsej sex rano a ja poobede alebo vecer, ale on je vecer vacsinou unaveny z roboty. On ako keby bral sex ako uz povinnost vo vztahu a pri tom ked ho mame, tak je super. Fakt z toho nechapem skurt, to je jediny problem, co mame. Obaja vela sportujeme, aj zvlast aj spolu, takze kondicku mame big_smile, uz fakt neviem ako to diplomaticky riesit. Dik za kazdu radu a nazor godlike.

Není tady

#2 20. 7. 2009 12:19

Katkachnapka
♥------

Re: Priatel ma mensi sexualny apetit :(.

este by som dodala, ze spolocne byvanie a babatko  - je to aktivita ktora vysla z jeho strany a ja som suhlasila, ze som ja ja na to pripravena smile

Není tady

#3 20. 7. 2009 14:16

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přijde mi to jako když dva krásní, zaměstnaní lidé, s dobrou fyzickou kondicí, kteří hýří aktivitami a cestováním, najednou při začátku společného bydlení zjišťují, že život má i svou rutinní a "nudnou" stránku :-)

Není mi zcela jasné, jak se dá 365 dní v roce a třeba tak 25 let v kuse....stále experimentovat ve sexu.
Prosím, Katko, vysvětli mi to.

Dá se to vydržet pár let, dejme tomu tak 3-5. Snáze to jde tehdy, když lidé spolu nežijí. Snáze to jde, když jsou podobně sexuálně naladění. Snáze to jde, když mají podobný sexuální apatit. A když třeba nemají, tak jde o trochu hůře.

Není tady

#4 20. 7. 2009 14:30

Katkachnapka
♥------

Nicolas napsal(a):

Přijde mi to jako když dva krásní, zaměstnaní lidé, s dobrou fyzickou kondicí, kteří hýří aktivitami a cestováním, najednou při začátku společného bydlení zjišťují, že život má i svou rutinní a "nudnou" stránku :-)

Není mi zcela jasné, jak se dá 365 dní v roce a třeba tak 25 let v kuse....stále experimentovat ve sexu.
Prosím, Katko, vysvětli mi to.

Dá se to vydržet pár let, dejme tomu tak 3-5. Snáze to jde tehdy, když lidé spolu nežijí. Snáze to jde, když jsou podobně sexuálně naladění. Snáze to jde, když mají podobný sexuální apatit. A když třeba nemají, tak jde o trochu hůře.

Nicolas, este spoli nebyvame uplne, este tam mam len veci, no a tych poslednych desat mesiacov prespavame bud u nas, alebo u nich, ale nie kazdu noc, takze este nemame stereotyp spolocneho byvania. S ex sme experimentovali 5 rokov nie 25 rokov smile a nie 365 dni v roku, proste rozne miesta, hry - nemyslim, ze je potrebne sa rozpisovat smile. Jasne, ze casom nastane stereotyp, ale ide o to, ze priatela to doma nebavi, co je jasne, ale ked navrhujem ine miesta, alebo na chate, na splave, tak sa mu nechce. To som pred tym nezazila, aj ked je pravda, ze sme boli mladsi. Po 4 rokoch v nasom veku a este bez rodinnych problemov sa mi to zda skoro...

Není tady

#5 20. 7. 2009 15:24

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Navrhuji počkat tak 2 roky.
Když to nebude fungovat, najdeš si jiného mládence.

A taky by bylo dobré s přítelem zkusit promluvit si otevřeně, jako dospělí lidé, jak je spokojený a co by si představoval.
Možná je spokojený tak, jak to je. Možná je unavený z práce a ocenil by místo neustálých experimentů a nároků, abys mu uvařila a donesla pivo. A divoký sex si nechat jen 1x týdně.... To musíš zjistit sama se svým přítelem.
A taky mu sama upřímně říct, jak si to představuješ.

Hodně štěstí.

Není tady

#6 20. 7. 2009 18:34

Lilith380
♥♥-----

Vítej do klubu, Katko chnapko wink myslím, že si sis v názvu příspěvku - sama rovnou odpověděla...
Mám podobný problém s přítelem. Taky jsme spolu 4 roky, a taky je docela jinak přítulnej - rád se mně (stále ještě hmm )dotýká, je rád se mnou - byl by rád se mnou častěji, než já. Ale SEX je problém. Taky spoustu výmluv (na přítomnost dalších rodinných příslušníků se vymlouvat nemůže, ale je dost dalších důvodů rodna )
Trochu souhlasám s Nicolasem, ale jen trochu - předtím jsem měla deset let vztahu a v sexu nebyl žádný problém, i přes "zevšednění vztahu"....dál: moje kamarádka je přes dvacet let vdaná a má opačný problém - manžel je čím dál aktivnější - dokonce to přičítá tomu, že měl dřív asi milenky,a teď z nějakého důvodu je pro něm pohodlnější si nacházet erotiku doma. Tuhle si stěžovala, že měla sex dvakrát za den (jak já jí záviděla tummenupp vissla ), a že on nebere ohled na její menší potřebu, že je pro něj důležité, co chce on...
Takže - pravděpodobně to je v rozdílné apetenci. storstark
Třeba tě chu´t taky časem přejde - nicméně, aspoň to dítko by mohl zrealizovat wink

Není tady

#7 20. 7. 2009 20:33

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Katkachnapka napsal(a):

Mam super stvorrocny vztah...... Dik za kazdu radu a nazor godlike.

Opravdu super vztah, kde sex vůbec neklape... Namísto aby sis položila otázku: "Jsem ochotná tohle akceptovat celý život?" si radši pořídíš dítě...

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 21. 7. 2009 11:36

Katkachnapka
♥------

Bety napsal(a):

Katkachnapka napsal(a):

Mam super stvorrocny vztah...... Dik za kazdu radu a nazor godlike.

Opravdu super vztah, kde sex vůbec neklape... Namísto aby sis položila otázku: "Jsem ochotná tohle akceptovat celý život?" si radši pořídíš dítě...

Ale ano, vztah je super, rozumieme si vo vsetkych smeroch a ja nehovorim, ze sex vobec neklape, ked je, tak je v pohode, v tomto pripade nie je problem v komunikacii co sa komu paci a ako, ale ide o to ako casto a zrejme skor, ze aj na roznych miesach, aby som bola presna... Tu otazku som si polozila a prave preto to chcem riesit smile a dieta vobec neplanujem kvoli vztahu ako takemu, 5 rokov som pracovala a lietala po svete, teraz sa venujem veciam, ktore ma bavia, mam klud a zazemie na babatko, moze mat maminu na plny uvazok a potom sa zase budem venovat kariere smile a je chcene aj poloviciakom - zaujem zacal z jeho strany mat babo, co je podla mna velmi dolezite, lebo vidim kopec kociek naokolo, ktore s rodinou na partnerov tlacia a dozenu ich k tomu, hlavne v dnesnej dobe, kt. vztahom a rodine vobec nepraje...

Lilith tak to mame fakt velmi podobne va, uz som zaregistrovala ne nete, ze dost kociek ma problem s tym, ze ich polovicky maju mensiu chut na sex ako ony. Ja si myslim, ze pri babatku budem mat mensiu chut, vsetko bude ine..., ale zase vraj zeny okolo tridsiatky maju najvacsi apetit big_smile, babatko realizujeme wink, dnes sme sa o tom zase rozpravali trosku - o sexe, proste jeho nazor, ze uz mame "stary vztah" na nejake ulety, ma rad svoje pohodlie, ze ho to uz nebavi vymyslat a ze mu vadi, ked ja dam najavo okato zaujem, on potrebuje byt ten, co vyvija aktivitu, lenze nie vzdy, ked ju vyvija - hlavne rano, mam ja uplnu chut dumbom

Nicolas u nich vyvara jeho mama, ked som varila ja, ak som mala moznost, ocenil smile a doniest chlapovi rozvalenemu pred telkou pivo je pre mna uplne hnusna predstava zeny leniveho chlapa obskakujucej, fuj usch... Teda kvoli tomu pivu, cajik a malinovku si navzajom k telke obcas prinesieme cool

Není tady

#9 21. 7. 2009 11:47

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Kačko,

tak ti nevím, já tohle měla s bývalým přítelem taky. On moc experimentovat nechtěl, já ano. Nemám tím na mysli, že to muselo být pokaždé jiné, jinde a tak...ne, jen občas nějakou změnu bych uvítala...ale on v tom byl strašně pohodlný...ke konci jsme spolu spali tak 1x za 14 dní...je hrozný usínat vedle někoho, koho "chceš" a on tebe ne hmm
Píšeš, že jste spolu 4 roky a 5 let jsi lítala pracovně po světě. Kolik času jste spolu tedy trávili? Jak často jste se vídali? Já bych se bála toho, že když už teď si v sexu nevyhovujeme, že se to bude postupem času jen zhoršovat....Ale třeba taky ne...

Není tady

#10 21. 7. 2009 14:17

Lilith380
♥♥-----

Katkochnapko, slyšela jsem, že muži mají po ránu nejvíc testosteronu, ale ten můj je asi výjimka - ráno pro něj sex neexistuje vůbec neutral , i když osobně bych taky raději dala přednost večeru, ale večer se obvykle taky nedočkám...
Sandro, taky mi vadí usínat vedle partnera, když mám marné touhy, které nedojdou naplnění. Proto jsem to vyřešila tak, že spolu nejsme denně. (máme každý svůj byt - ještě že tak). On  údajně chtěl být se mnou denně a velice se divil a bral to úkorně,  že mi vadí vedle něj ležet "jak lemra"(skoro denně), já bych zase očekávala, že permanentně ležet jen tak maximálně s pusou na dobrou noc (často usne i bez pusy)  budeme až kolem důchodu.
Zrovna na dnes jsem spala sama, a alespoň jsem se vyspala a ponechala si iluze, na včera jsme byli spolu, a kromě toho, že mi v posteli akorát tak překážel a občas zachrápal, zanadával na horko....moc pozitiv to jinak nemělo.  usch

Není tady

#11 21. 7. 2009 15:46

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Holky, já nevím, ale stojí tohle "trápení" za to? hmm Já si pamatuju, jak jsem byla fakt už zoufalá a přemýšlela dokonce o milenci...a to ani nebyl nikdo takový tehdy k mání....prostě se to NEDALO vydržet. Když jsem to neřešila a nechala aktivitu zcela na něm, tak to mělo stejný výsledek (nula) jako když jsem se snažila, sváděla, atd. atd. Já jsem ještě celkem mladá (26), takže pro mě je fungující s.e.x ve vztahu dost důležitý. Je jasný, že třeba ve 40 nebo 50ti se na to člověk může dívat jinak...

Není tady

#12 21. 7. 2009 16:34

Blossom
Host

sandra napsal(a):

Holky, já nevím, ale stojí tohle "trápení" za to? hmm Já si pamatuju, jak jsem byla fakt už zoufalá a přemýšlela dokonce o milenci...a to ani nebyl nikdo takový tehdy k mání....prostě se to NEDALO vydržet. Když jsem to neřešila a nechala aktivitu zcela na něm, tak to mělo stejný výsledek (nula) jako když jsem se snažila, sváděla, atd. atd. Já jsem ještě celkem mladá (26), takže pro mě je fungující s.e.x ve vztahu dost důležitý. Je jasný, že třeba ve 40 nebo 50ti se na to člověk může dívat jinak...

Jak kdo wink

Upravil(a) Blossom (21. 7. 2009 16:38)

#13 21. 7. 2009 19:26

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Katkachnapka napsal(a):

Ahojte ... Pritom je mojkaci, vzdy pusa na dobru noc, castokrt sa cez spanok drzime za ruky, ked sa zobudime, si ma vzdy prituli... Plus on ma radsej sex rano a ja poobede alebo vecer... Dik za kazdu radu a nazor godlike.

A co takhle jít trochu dříve spát, ráno se trošku připravit a pak ho teprve vzbudit ...
A nemusíte se za ruku jen držet, můžeš mu ji i navést správným směrem, ne? ... stolt

Není tady

#14 22. 7. 2009 12:10

Katkachnapka
♥------

sandra napsal(a):

sandra, posledny rok  - treti rok nasho chodenia som bola cca dva tyzdne na SK a dva v zahranici a stvrty rok nasho chodenia - som uz desat mesiacov na SK. Obcas je to sice "trapenie", lenze ja nie som tak pracovne vytazena, mam sice 4 roboty, ale vsetky casovo felxibilne, takze ked budeme mat mimino, ale ja pracu na cely uvazok, skor sa znizia moje chute smile. Ja to beriem tak, ze kazdy vztah ma nejaky zadrhel, celkovo tado doba strasne vztahom nepraje... A ked si rozumieme vo vsetkych inych oblastiach, vela sa nasmejeme, mam spolocne konicky, ale aj kazdy zvlast, rovnako radi sme spolu ale mame aj svoj volny cas a ani jednemu to nevadi, prezili sme si aj skusky, kt. by iny vztah zrejme rozbili, viem, ze sa na neho mozem spolahnut za kazdych okolnosti, atd., atd., proste to chcem vyriesit a nie hned utekat smile.

Lilith, to som aj ja uz pocula, ze vela muzov ma najvacsiu chut na sex rano smile, ja zase vecer, takze kompromis by bolo poobede big_smile, inak ani ja si neviem predstavit, ze budem vedla neho spavat uplne kazdy vecer, aj ked nastastie nechrape big_smile, nastastie mam izbu u mamy v meste, takze obcas tam ostanem prespat, aby sme si boli stale vzacni, podla mna to treba vo vztahoch, hlavne v tych dlhsich smile.

triska, on vzdy rano vstava skor nez ja rodnabig_smile, ale jasne aj tak sa to da, nehovorim, ze nikdy, nikdy nemam chut rano wink  a s tou rukou, jasne, ze som obcas skusila, ale ked da chlap najavo, ze mam dat pokoj - len obcas nie, tak to nie je bohvie co na sebavedomie...

Není tady

#15 22. 7. 2009 13:31

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Katko,

já přeci neříkám, aby ses s ním rozešla...to vůbec ne...já jsem mluvila za sebe....

Není tady

#16 22. 7. 2009 22:52

Katkachnapka
♥------

sandra napsal(a):

Katko,

já přeci neříkám, aby ses s ním rozešla...to vůbec ne...já jsem mluvila za sebe....

sandra, ja som si len trosku zafilozofovala rodna, ale kedze ten tvoj je byvaly, ako je to teraz s terajsim, resp. ked si sa s ex rozisla aj kvoli tomu sexu, nasla si si potom chlapa s kt. to je lepsie?

Není tady

#17 23. 7. 2009 10:58

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Katko, s tehdejším přítelem jsem se nakonec rozešla kvůli úplně něčemu jinému, ale tohle tam mělo taky svůj podíl...ten další - s tím to bylo úplně o něčem jiném, jak vztah, tak s.e.x. Byl to prostě CHLAP gloria Teď jsem momentálně single wink

Není tady

#18 23. 7. 2009 11:34

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Vybral jsem vědomo-nevědomé útržky, které mohou a nemusí nic znamenat:

Katkachnapka napsal(a):

Ahojte smile
- mam taky zvlastny problem.
- Vsetko bolo OK, aj ked som vzdy mala trosku vacsi apetit ako priatel.
- Stahujem sa k nemu do domu, kde zase byva jeho mamina...
jeho to takto doma nebavi v posteli, co ja na to, ze ani mna.
- Dost ma to stve. Netlacim na neho, ze by mal pocit, ze ho uhanam..
- Dost ma to stve. Niekedy, ked ja naznacim, ze mam chut a jemu sa nechce, tak proste nic...
- On ako keby bral sex ako uz povinnost vo vztahu a pri tom ked ho mame, tak je super. Fakt z toho nechapem skurt, to je jediny problem, co mame.
- uz fakt neviem ako to diplomaticky riesit. Dik za kazdu radu a nazor godlike.

Já vím, že lidé velmi často po cca 11 reakcích a příspěvcích revidují a doplnují a jinak formulují své úvodní příspěvky. Nacházejí hlubší problémy a ten původní označují vlastně jen za symptomy něčeho jiného.

Ovšem z těch útržků to vypadá takto:
- vše bylo OK, ale vždy jsem měla větší apetit než můj přítel
- dost mě to štve
- dost mě to štve
- jeho to v posteli už nebaví. Mě (Katku Chňapku) také ne. Ovšem na nabídku se.xu v jiném prostředí, přítel odmítá
- on sex bere jako povinnost
- a já (Katka Chňapka) už nevím, jak to diplomaticky řešit.

Z tohoto pohledu se nabízí pouze několik základních řešení
1. Neřešit to diplomaticky, ale jako dospělí lidé. Otevřeně, bez urážek, jasně, bez pi.čovinek a srandiček, sdělit partnerovi, co CHCEŠ a co ti CHYBI a že je to pro tebe DULEZITE. Dále se ho zeptat, jak to má nyní on, zda-li mu něco neschází a jestli je ve vztahu a v sexu spokojený tak, jak to je nyní. Event. by uvítal něco jiného (jiné polohy, jiná místa, jiné ženy, muže, zvěř, pomůcky a pod)
2. Přidat ruku k dílu a nesvádět, ale vzít iniciativu (tím myslím vzít ho za poh.lavní pe.nis) do svych rukou či úst. Na místech, která ti přijdou lepší než ta nudná postel.
3. Pokud se to bude 12x opakovat bez znatelného zlepšení, tak si sedni v klidu doma a 4 tydny po sobě mast.urbuj. Když zjistíš, že ti to kompenzuje ty experimenty s přítelem, tak je to OK. Pokud budeš frustrovaná, tak si zajdi za psychologem nebo najdi milence. Nebo vystřídej přítele. Nemyslím, že je nutné být sexuálně frustrovaná po velkou část trvání tvého vztahu.

Hodně štěstí

Není tady

#19 23. 7. 2009 11:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolasi big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#20 23. 7. 2009 13:24

Katkachnapka
♥------

Nicolas napsal(a):

Vybral jsem vědomo-nevědomé útržky, které mohou a nemusí nic znamenat:

Katkachnapka napsal(a):

Ahojte smile
- mam taky zvlastny problem.
- Vsetko bolo OK, aj ked som vzdy mala trosku vacsi apetit ako priatel.
- Stahujem sa k nemu do domu, kde zase byva jeho mamina...
jeho to takto doma nebavi v posteli, co ja na to, ze ani mna.
- Dost ma to stve. Netlacim na neho, ze by mal pocit, ze ho uhanam..
- Dost ma to stve. Niekedy, ked ja naznacim, ze mam chut a jemu sa nechce, tak proste nic...
- On ako keby bral sex ako uz povinnost vo vztahu a pri tom ked ho mame, tak je super. Fakt z toho nechapem skurt, to je jediny problem, co mame.
- uz fakt neviem ako to diplomaticky riesit. Dik za kazdu radu a nazor godlike.

Já vím, že lidé velmi často po cca 11 reakcích a příspěvcích revidují a doplnují a jinak formulují své úvodní příspěvky. Nacházejí hlubší problémy a ten původní označují vlastně jen za symptomy něčeho jiného.

Ovšem z těch útržků to vypadá takto:
- vše bylo OK, ale vždy jsem měla větší apetit než můj přítel
- dost mě to štve
- dost mě to štve
- jeho to v posteli už nebaví. Mě (Katku Chňapku) také ne. Ovšem na nabídku se.xu v jiném prostředí, přítel odmítá
- on sex bere jako povinnost
- a já (Katka Chňapka) už nevím, jak to diplomaticky řešit.

Z tohoto pohledu se nabízí pouze několik základních řešení
1. Neřešit to diplomaticky, ale jako dospělí lidé. Otevřeně, bez urážek, jasně, bez pi.čovinek a srandiček, sdělit partnerovi, co CHCEŠ a co ti CHYBI a že je to pro tebe DULEZITE. Dále se ho zeptat, jak to má nyní on, zda-li mu něco neschází a jestli je ve vztahu a v sexu spokojený tak, jak to je nyní. Event. by uvítal něco jiného (jiné polohy, jiná místa, jiné ženy, muže, zvěř, pomůcky a pod)
2. Přidat ruku k dílu a nesvádět, ale vzít iniciativu (tím myslím vzít ho za poh.lavní pe.nis) do svych rukou či úst. Na místech, která ti přijdou lepší než ta nudná postel.
3. Pokud se to bude 12x opakovat bez znatelného zlepšení, tak si sedni v klidu doma a 4 tydny po sobě mast.urbuj. Když zjistíš, že ti to kompenzuje ty experimenty s přítelem, tak je to OK. Pokud budeš frustrovaná, tak si zajdi za psychologem nebo najdi milence. Nebo vystřídej přítele. Nemyslím, že je nutné být sexuálně frustrovaná po velkou část trvání tvého vztahu.

Hodně štěstí

Hehe dik Nicolas, vezmem si tvoje rady k srdcu, ruke a puse big_smile

Není tady

#21 23. 7. 2009 16:43

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

OK. Za 12tero opakování a 4 týdny mastur.bace se ozvi s výsledkem.

Není tady

#22 24. 7. 2009 10:35

Katkachnapka
♥------

Nicolas napsal(a):

OK. Za 12tero opakování a 4 týdny mastur.bace se ozvi s výsledkem.

No tak k rozhovoru som sa este nedostala, iba k akcii big_smile. Tak som ho teda zviedla na gauci, co nie je sice extra zmena, ale postel to nie je stolt, no branit sa nebranil a potom uz bol aktivny aj on smile. Len nechcem byt nabuduce zase aktivna ja, tak uvidim, co teraz on...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí