Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 26. 8. 2009 0:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Už si nevíme rady:(

"Dokonce když nám jednou opravovali zedníci fasádu, tak mu přímo na boudu postavili rádio a když jsme se ptali jestli jim ten pes nevadí, divili se: "Vy máte psa?"  "

big_smile big_smile big_smile tak to byl nějaký antihlídač! big_smile
A nehráli v tom rádiu zrovna nějaké uspávačky? big_smile

Není tady

#27 27. 8. 2009 11:53

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Právě naopak, to rádio taky řvalo na celou ves! lol Jenže on ten nᚠjezevčík byl děsnej hrdina, když jsme byli doma, to hlídal jako divej, ale jak byl doma sám, tak by ho zloději klidně mohli ukrást taky a nikdo by to nevěděl. Pes je prostě smečkové zvíře a když za sebou necítí oporu smečky, tak o něm nikdo ani neví nebo aspoň ten nᚠbyl takovej smile

Out from the dark into the light !

Není tady

#28 27. 8. 2009 12:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda: "ale jak byl doma sám, tak by ho zloději klidně mohli ukrást taky a nikdo by to nevěděl."

Já už jsem is taky kolikrát říkala, jestli pes (když je sám) nevyštěkává proto, že hlídá, ale že se sám bojí big_smile.
Kdo ví, jak to doopravdy je. big_smile

Nᚠkavalír byl hodně tichý, dá se říct, že neštěkl několik let. Ale dvakrát v jednom týdnu v noci (nebo spíš nad ránem) tak strašně proti vchodovým dveřím vyváděl, vrčel a štěkal, že když mě to probralo, vteřinu jsem si nebyla jistá, jestli je to nᚠosmikiláč nebo nějaký "nabušený" rotvajler...big_smilebig_smilebig_smile  Takhle jsem ho do té doby neznala (bylo mu asi 6 let). Dodnes si myslím, že za těmi dveřmi někdo musel stát. Paradoxně (?) to bylo v době, kdy jsme pořídili dost dobré auto a kdy nám jistá firma předtím doma odečítala plyn.... fakt je, že jsem si toho psa začala úplně jinak vážit big_smile.

Není tady

#29 27. 8. 2009 14:07

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Naše kavalírka Karinka, která už je dva roky v psím nebi a my na ni s láskou vzpomínáme, vůbec neštěkala. Mysleli jsem si, že to prostě neumí. Nikdy neštěkla ani náznakem, jen když si hrála a přetahovali jsme se o hračku, tak vrčela. Pak se jí narodila štěňátka a byl to nevídaný obrat. Vrčela na každou návštěvu a štěkotem cizáky zaháněla pryč. smile Jedno její štěně jsme si nechali, to se štěkat naučilo hned od mámy a ty další dvě to zase umí od ní, takže tichá domácnost již nehrozí. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#30 27. 8. 2009 14:08

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem si naivně myslela, že sem ty naše dva rarachy zvládnu fláknout, nezvládnu. Jsem blb. Jinak u nás je teď klid, jen doufám, že ne před bouří..

Upravil(a) Anda (27. 8. 2009 14:10)

Není tady

#31 27. 8. 2009 20:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Anda: "Tak jsem si naivně myslela, že sem ty naše dva rarachy zvládnu fláknout, nezvládnu."
Ando, není všem dnům technický konec big_smile, zkoušej to dál. My počkáme big_smile.

Anda: "u nás je teď klid, jen doufám, že ne před bouří.."
Tak to je u vás asi odvislé od toho, že jste zrovna nekoupili žádný nový stromek, ne? big_smile

Jo, Hani, tak to je zajímavé, no - nᚠpes právě někdy (ale spíš tak v první půlce jeho života), když jsme mu řekli: "půjdeme ven?" začal vyskakovat a točit se radostí a z té radosti z něj vyjelo takové jedno kníkavé ňňňňňňňaf! big_smile A to byl veškerý štěk big_smile
Jo, ale vlastně, já jsem ho vozila v autě na zemi u předního sedadla (nahoru nesměl, protože kam se pohnul, tam byl chlup) a když jsem couvala, vždycky kňučel, až to přecházelo do vytí v rozsahu tří céček big_smile. Kam se na něj Cecilka hrabe. Jako by se bál. Normálně mě to od něj skoro uráželo big_smile, protože já náhodou couvám dobře big_smile big_smile wink

Upravil(a) Tercila (27. 8. 2009 20:50)

Není tady

#32 28. 8. 2009 11:19

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Zas nic. Prostě budou imaginární.

Upravil(a) Anda (28. 8. 2009 11:23)

Není tady

#33 22. 9. 2009 21:54

ita
♥♥♥♥♥♥-

Můj první pes byl nalezenec, už dospělý a vůbec neštěkal. Až jsme si pořídili chatu s velkou zahradou, začal štěkat - hlídal. Druhý pes, kterého mám od štěněte, štěká, když někoho venku slyší, hlídá neustále. Manžel se stále lekal a donutil mě koupit protištěkací obojek. Nᚠchytrý pes hned pochopil, že to začne pískat, když déle štěká a tak štěkal přerušovaně. Manželovi jsem vysvětlila, že kdyby byl slepice, kdákal by a obojek schovala.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí