27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
"Dokonce kdy nám jednou opravovali zedníci fasádu, tak mu přímo na boudu postavili rádio a kdy jsme se ptali jestli jim ten pes nevadí, divili se: "Vy máte psa?" "
tak to byl nějaký antihlídač!
A nehráli v tom rádiu zrovna nějaké uspávačky?
Není tady
Právě naopak, to rádio taky řvalo na celou ves! Jene on ten ná jezevčík byl děsnej hrdina, kdy jsme byli doma, to hlídal jako divej, ale jak byl doma sám, tak by ho zloději klidně mohli ukrást taky a nikdo by to nevěděl. Pes je prostě smečkové zvíře a kdy za sebou necítí oporu smečky, tak o něm nikdo ani neví nebo aspoň ten ná byl takovej
Není tady
Rosamunda: "ale jak byl doma sám, tak by ho zloději klidně mohli ukrást taky a nikdo by to nevěděl."
Já u jsem is taky kolikrát říkala, jestli pes (kdy je sám) nevytěkává proto, e hlídá, ale e se sám bojí .
Kdo ví, jak to doopravdy je.
Ná kavalír byl hodně tichý, dá se říct, e netěkl několik let. Ale dvakrát v jednom týdnu v noci (nebo spí nad ránem) tak straně proti vchodovým dveřím vyváděl, vrčel a těkal, e kdy mě to probralo, vteřinu jsem si nebyla jistá, jestli je to ná osmikiláč nebo nějaký "nabuený" rotvajler... Takhle jsem ho do té doby neznala (bylo mu asi 6 let). Dodnes si myslím, e za těmi dveřmi někdo musel stát. Paradoxně (?) to bylo v době, kdy jsme pořídili dost dobré auto a kdy nám jistá firma předtím doma odečítala plyn.... fakt je, e jsem si toho psa začala úplně jinak váit
.
Není tady
Nae kavalírka Karinka, která u je dva roky v psím nebi a my na ni s láskou vzpomínáme, vůbec netěkala. Mysleli jsem si, e to prostě neumí. Nikdy netěkla ani náznakem, jen kdy si hrála a přetahovali jsme se o hračku, tak vrčela. Pak se jí narodila těňátka a byl to nevídaný obrat. Vrčela na kadou návtěvu a těkotem cizáky zaháněla pryč. Jedno její těně jsme si nechali, to se těkat naučilo hned od mámy a ty dalí dvě to zase umí od ní, take tichá domácnost ji nehrozí.
Není tady
Tak jsem si naivně myslela, e sem ty nae dva rarachy zvládnu fláknout, nezvládnu. Jsem blb. Jinak u nás je teď klid, jen doufám, e ne před bouří..
Upravil(a) Anda (27. 8. 2009 14:10)
Není tady
Anda: "Tak jsem si naivně myslela, e sem ty nae dva rarachy zvládnu fláknout, nezvládnu."
Ando, není vem dnům technický konec , zkouej to dál. My počkáme
.
Anda: "u nás je teď klid, jen doufám, e ne před bouří.."
Tak to je u vás asi odvislé od toho, e jste zrovna nekoupili ádný nový stromek, ne?
Jo, Hani, tak to je zajímavé, no - ná pes právě někdy (ale spí tak v první půlce jeho ivota), kdy jsme mu řekli: "půjdeme ven?" začal vyskakovat a točit se radostí a z té radosti z něj vyjelo takové jedno kníkavé ňňňňňňňaf! A to byl vekerý těk
Jo, ale vlastně, já jsem ho vozila v autě na zemi u předního sedadla (nahoru nesměl, protoe kam se pohnul, tam byl chlup) a kdy jsem couvala, vdycky kňučel, a to přecházelo do vytí v rozsahu tří céček . Kam se na něj Cecilka hrabe. Jako by se bál. Normálně mě to od něj skoro uráelo
, protoe já náhodou couvám dobře
Upravil(a) Tercila (27. 8. 2009 20:50)
Není tady
Zas nic. Prostě budou imaginární.
Upravil(a) Anda (28. 8. 2009 11:23)
Není tady
Můj první pes byl nalezenec, u dospělý a vůbec netěkal. A jsme si pořídili chatu s velkou zahradou, začal těkat - hlídal. Druhý pes, kterého mám od těněte, těká, kdy někoho venku slyí, hlídá neustále. Manel se stále lekal a donutil mě koupit protitěkací obojek. Ná chytrý pes hned pochopil, e to začne pískat, kdy déle těká a tak těkal přeruovaně. Manelovi jsem vysvětlila, e kdyby byl slepice, kdákal by a obojek schovala.
Není tady