Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 19. 7. 2009 16:53

Vločka
♥------

Re: Trestní oznámení na manžela

Bety napsal(a):

Liška napsal(a):

muž z něj odešel sám po incidentu

tak snad by sis to mohla aspoň pořádně přečíst, když jsi tak chytrá? Píše že odešel PO incidentu

No právě, proč po incidentu, proč ho nevyhodila dřív, že by se jen tak točil o 180 stupňů, to mi nechceš říct, že ne.

Není tady

#27 19. 7. 2009 17:00

Vločka
♥------

Definitiv napsal(a):

Vločka napsal(a):

S tím souhlasím ...... ale neznám vztah (ikdyž vše je jednou poprvé), že by žena dostala jen tak na ústa - nemyslím, že si zaslouží, ale že vztah nefunguje déle - hádky, pití alkoholu, nevěra (manželky nebo manžela) atd. . Tím chci říct, že k napadení vůbec v 99 procentech nemusí dojít, když se problémy řeší hned a ne v době, kdy to vše vyvrcholí. A VY si myslíte, že v naší republice Vaše problémy za Vás vyřeší PČR a SOUDY. Můžete mít zpráv a vyjádření kolik chcete, ale výsledek není nikdy jistý!!!

Tak za prvé - ty neznáš spoustu vztahů wink
Za druhé - žena dostala jen tak na ústa - a jak jako dostane? po zásluze? po vyprovokování? protože dostatečně nevyleštila boty? va jasný, vlastně si za to ty ženský můžou samy, viď? No ty jsi teda fakt holubička roll

Liško - hlavně se tady nenech znechutit či odradit pussa jdi si za svým, nestahuj souhlas a dotáhni rozvod :Pdo konce pussa držím aplce ať jde všechno bez problémů tummenupp

Holubička:P, díky, ale Ty jsi ...... , protože to co píšu nečteš. Jste dle mého názoru nesvéprávné, neboť si neumíte řešit své problémy samy. Ale opak je pravdou nikdo za Vás Váš problém nevyřeší (PČR, soudy, PŘ komise). Ale na to Liška příjde sama a pak Vám dá vědětwink

Není tady

#28 19. 7. 2009 18:23

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Helčo - něco jiného je potřebovat, něco jiného je dostat wink Nikdo z nás není soudce, aby mohl objektivně posoudit jestli jo, ta má dostat přes hubu a ne, tahle ještě ne, tam ej to ok wink

Vločko - děkuji za optání, ale svéprávná jsem, taky mě v životě nikdo neuhodil, což ovšem nevylučuje, že se to stane. Pevně věřím, že i v té situaci si dokážu poradit, případně že mě okolí, kamarádi a známí podrží a ne odsoudí jako provokatérku co si zaslouží dostat přes hubu. Se čtením máš potíže nejspíš ty, panžto Liška se zde ptala na to, zda pokuta je opravdu tím jediným jak může státní orgán zasáhnout. Už jsme se dozvěděly, že tomu tak není, tím je její otázka zodpovězena a tvoje vtipné připomínky o nesvéprávnosti osob (mimochodem, kdo MY? va to jako všechny ženský krom tebe? no potěš koště lol ) jsou pouze třešní na dortu wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#29 19. 7. 2009 19:41

mashanka
Zablokovaný

Vločka napsal(a):

mashanka napsal(a):

Vločka napsal(a):

Můj pocit... . Tak konečně víte jaký je rozdíl mezi TČ a PŘ a hurá na rozvod proti manželovi.

Proč tohle děláš ? Jestli tě ten tvůj doma taky tříská a ty nemáš sílu od něj odejít,  urážení toho, kdo tu sílu má, ti nijak nepomůže.
Kdo zbije svého partnera, zaslouží si, aby mu ten druhý pořádně zatopil

S tím souhlasím ...... ale neznám vztah (ikdyž vše je jednou poprvé), že by žena dostala jen tak na ústa - nemyslím, že si zaslouží, ale že vztah nefunguje déle - hádky, pití alkoholu, nevěra (manželky nebo manžela) atd. . Tím chci říct, že k napadení vůbec v 99 procentech nemusí dojít, když se problémy řeší hned a ne v době, kdy to vše vyvrcholí. A VY si myslíte, že v naší republice Vaše problémy za Vás vyřeší PČR a SOUDY. Můžete mít zpráv a vyjádření kolik chcete, ale výsledek není nikdy jistý!!!

Vyvrcholí........... no, on je asi problém v tom, co je pro koho ten vrchol. Máš pravdu v tom, že kdyby můj muž chlastal, hádal se a zahýbal.................... vlastně, mně by stačilo to chlastání......... tak bych šla od něj a facky bych se tím pádem nedočkala

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#30 19. 7. 2009 19:44

mashanka
Zablokovaný

Bety napsal(a):

Vločka napsal(a):

ale neznám vztah (ikdyž vše je jednou poprvé), že by žena dostala jen tak na ústa

yikes yikes yikes kdybych za to neodstala ban, musela bych napsat že jsi samice jistého přežvýkavce, no ale radši slovy legendárnílho Štrosmajera: Kdyby blbost nadnášela, tak ty by ses vznášela jak holubička

Kdyby blbost nadnášela, samice kura domácího, které se nechají mydlit, by mohly alespoň uletět - jenže, ony by stejně neuletěly.

Tím ale nemyslím Lišku - ta dostala jednou a hned to řeší, což svědčí o jejím zdravém rozumu. Ale jsou takové, co se nechají mydlit roky a ještě mají pocit, že si to zaslouží. Například Helča se svým názorem je horká adeptka. Ta by se tomu asi ani nedivila, kdyby dostala facáka za to, že schválně spálila bábovku, protože chtěla provokovat

Upravil(a) mashanka (19. 7. 2009 19:57)

Není tady

#31 19. 7. 2009 19:48

mashanka
Zablokovaný

Helča2 napsal(a):

Ale holky, neříkejte, že jste si nikdy neřekly ,, ta by potřebovala přes d*žku ,, ????!!!!! Moc dobře si vzpomínám na ty diskuse, kdy matka nechala dítě zamčené v autě a šla na nákupy a dítě málem umrzlo a nebo se naopak přehřálo. To jste psaly jinak.
A ruku na srdce, nejsou to ženy,které úmyslně muže dráždí a zkouší co vše vydrží a co jim projde? A když se chce žena pomstít, nikdo jí v tom ani za nic nezabrání ????!!!!!

Ovšem, nikdo nepsal, že by měla dostat přes hubu od manžela, který je, mimochodem, za dítě odpovědný úplně stejně.(zrovna nedávno si jeden pán tvorstva zabil dvě děti - vypadly mu z okna, když je měl hlídat)

Jááák "co jim projde" ????????? Tomu tedy nerozumím - to asi mluvíš o dětech ve vztahu k rodičům, ne ?

Upravil(a) mashanka (19. 7. 2009 19:51)

Není tady

#32 19. 7. 2009 20:11

Hamsun
♥♥♥♥---

mashanka napsal(a):

Helča2 napsal(a):

Ale holky, neříkejte, že jste si nikdy neřekly ,, ta by potřebovala přes d*žku ,, ????!!!!! Moc dobře si vzpomínám na ty diskuse, kdy matka nechala dítě zamčené v autě a šla na nákupy a dítě málem umrzlo a nebo se naopak přehřálo. To jste psaly jinak.
A ruku na srdce, nejsou to ženy,které úmyslně muže dráždí a zkouší co vše vydrží a co jim projde? A když se chce žena pomstít, nikdo jí v tom ani za nic nezabrání ????!!!!!

Ovšem, nikdo nepsal, že by měla dostat přes hubu od manžela, který je, mimochodem, za dítě odpovědný úplně stejně.(zrovna nedávno si jeden pán tvorstva zabil dvě děti - vypadly mu z okna, když je měl hlídat)

Jááák "co jim projde" ????????? Tomu tedy nerozumím - to asi mluvíš o dětech ve vztahu k rodičům, ne ?

Myslím že tobě tu  nikdo neuvěří ani slovo, protože tu šíříš nepodložený drby (Až se jednou uzdravíš, najdeš si tuto diskusi v archivu a přečteš si svoje výplody, dáš mi za pravdu )jsi lhářka.

Není tady

#33 19. 7. 2009 20:54

Helča2
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Bety napsal(a):

Vločka napsal(a):

ale neznám vztah (ikdyž vše je jednou poprvé), že by žena dostala jen tak na ústa

yikes yikes yikes kdybych za to neodstala ban, musela bych napsat že jsi samice jistého přežvýkavce, no ale radši slovy legendárnílho Štrosmajera: Kdyby blbost nadnášela, tak ty by ses vznášela jak holubička

Kdyby blbost nadnášela, samice kura domácího, které se nechají mydlit, by mohly alespoň uletět - jenže, ony by stejně neuletěly.

Tím ale nemyslím Lišku - ta dostala jednou a hned to řeší, což svědčí o jejím zdravém rozumu. Ale jsou takové, co se nechají mydlit roky a ještě mají pocit, že si to zaslouží. Například Helča se svým názorem je horká adeptka. Ta by se tomu asi ani nedivila, kdyby dostala facáka za to, že schválně spálila bábovku, protože chtěla provokovat

Tak to se teda mýlíš, já nejsem horká adeptka, mě by partner nikdy neuhodil. Naschválem jsem nemyslela žádnou spálenou bábovku. Ale znám případy,kdy matky štvou děti proti otci,prarodičům .......navádějí je ke lhaní, apod.
Moje práce spočívá v tom, že tyto věci každý den  řeším  v zaměstnání  a nic není čenobílé. Takže vím, že si plno žen vymýšlí a nosí účelová potvrzení od lékařů, svědectví kamarádek a hlavně jejich ,,zaručené ,, rady , jak zatočit s manželem ( druhem,přítelem ) a ještě ho pořádně oškubat. A když se pak dělá šetření v domě, u sousedů a v zaměstnání, tak to se teprve dozví člověk věci.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#34 19. 7. 2009 20:57

Helča2
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Helča2 napsal(a):

Ano, za děti jsou odpovědní oba rodiče, ale když jede matka nakupovat s dítětem a otec je v práci,sotva asi ovlivní to, že se nechá dítě v autě.

Není tady

#35 19. 7. 2009 21:35

Vločka
♥------

mashanka napsal(a):

Vločka napsal(a):

mashanka napsal(a):

Proč tohle děláš ? Jestli tě ten tvůj doma taky tříská a ty nemáš sílu od něj odejít,  urážení toho, kdo tu sílu má, ti nijak nepomůže.
Kdo zbije svého partnera, zaslouží si, aby mu ten druhý pořádně zatopil

Vyvrcholí........... no, on je asi problém v tom, co je pro koho ten vrchol. Máš pravdu v tom, že kdyby můj muž chlastal, hádal se a zahýbal.................... vlastně, mně by stačilo to chlastání......... tak bych šla od něj a facky bych se tím pádem nedočkala

Že by Ti to naše nejúžasnější ženo začalo docházet, že je potřeba svůj protějšek pořádně vnímat, vše se dá rozpoznat velice brzo (myslím tím jeho chování) a ne čekat na facky. Že by některé ženy nebyly tak úžasné. Zeptej se nějakého právníka nejlépe známého, který dělá rozvody a fyzické napadání mezi mužem a ženou - co je potřeba k soudu - rozvodu sehnat za zprávy (proto, když slyším-čtu, že někdo má lékařskou zprávu, kde jsou jen podlitiny, žádný otřes mozku a tak podobně - místo, aby dotyčná napsala-řekla naštěstí, tak to mě zaráží). Ale to bude na jiné téma.

Není tady

#36 19. 7. 2009 21:51

mashanka
Zablokovaný

Helča2 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Bety napsal(a):

Tak to se teda mýlíš, já nejsem horká adeptka, mě by partner nikdy neuhodil. Naschválem jsem nemyslela žádnou spálenou bábovku. Ale znám případy,kdy matky štvou děti proti otci,prarodičům .......navádějí je ke lhaní, apod.
Moje práce spočívá v tom, že tyto věci každý den  řeším  v zaměstnání  a nic není čenobílé. Takže vím, že si plno žen vymýšlí a nosí účelová potvrzení od lékařů, svědectví kamarádek a hlavně jejich ,,zaručené ,, rady , jak zatočit s manželem ( druhem,přítelem ) a ještě ho pořádně oškubat. A když se pak dělá šetření v domě, u sousedů a v zaměstnání, tak to se teprve dozví člověk věci.

No, musí k tomu snad ale mít nějaký důvod, ne ? Copak normální člověk má tohle zapotřebí - je to něčeho důsledek - třeba nemá sílu od něj odejít, tak se snaží se ho zbavit jinak - tedy, ne, že bych to schvalovala, ale přece normální máma je ráda, když má dítě funkčí a laskavé rodiče, babičky..... proč by ho deptala jen tak, z plezíru ?

Upravil(a) mashanka (19. 7. 2009 21:56)

Není tady

#37 19. 7. 2009 21:52

mashanka
Zablokovaný

Helča2 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Helča2 napsal(a):

Ano, za děti jsou odpovědní oba rodiče, ale když jede matka nakupovat s dítětem a otec je v práci,sotva asi ovlivní to, že se nechá dítě v autě.

takže je normální, že až přijde z práce, nafackuje jí za to, že upadlo a rozbilo si hlavu, .............. ? To je podle tebe v pořádku ?

Upravil(a) mashanka (19. 7. 2009 21:54)

Není tady

#38 19. 7. 2009 22:19

Helča2
♥♥♥♥♥--

Jeden příklad : Čech si vzal Urkajinku, která měla 10.letou dceru. Když bylo dceři 21.let chtěla se vdát a udělat velkou svadbu ( její milý hrál fotbal a chtěl pozvat i všechny hráče ).Takže manželka přišla za manželem,že si MUSÍ ON,tedy manžel, vzít půjčku 100 tisíc. Ten to samozřejmě odmítl s tím,že pro kamarády můžou udělat oslavu na zahradě i s grilováním prasete. To však žena i ,,dcera,, rezolutně odmítly. Hádky trvaly týden, muž se prostě nechtěl kvůli svadbě zadlužit. A co udělala žená? Po jedné hádce mrskla po mužovi nejdrve botu,co měla na sobě a pak kudlu,co ležela na stole. Muž jí zkroutil ruku za záda a řekl,ať už to nikdy nedělá.No a ona běžela podat trestní oznámení za surové napadení. Samozřejmě , že lékařská zpráva nic takového nepotvrdila.
Není tohle příklad toho,že žena zkouší,co muž vydrží?

Není tady

#39 19. 7. 2009 22:23

Liška
♥♥-----
Místo: Brno

Vločka napsal(a):

mashanka napsal(a):

Vločka napsal(a):

Že by Ti to naše nejúžasnější ženo začalo docházet, že je potřeba svůj protějšek pořádně vnímat, vše se dá rozpoznat velice brzo (myslím tím jeho chování) a ne čekat na facky. Že by některé ženy nebyly tak úžasné. Zeptej se nějakého právníka nejlépe známého, který dělá rozvody a fyzické napadání mezi mužem a ženou - co je potřeba k soudu - rozvodu sehnat za zprávy (proto, když slyším-čtu, že někdo má lékařskou zprávu, kde jsou jen podlitiny, žádný otřes mozku a tak podobně - místo, aby dotyčná napsala-řekla naštěstí, tak to mě zaráží). Ale to bude na jiné téma.

To slovíčko "naštěstí" je samozřejmost kterou snad nemusím psát.Nebo si myslíš že si v tom lebedím?Fakt mi tady nad některými tvými názory zůstává rozum stát.On se život fakt nedá nalajnovat dopředu.Kdyby to šlo tak bysme byly všechny v pohodě .Prostě někdy příjde zkrat .A stačí k tomu blbost,jako třeba to že k obědu není maso,ale nudle s tvarohem.(to byl mimochodem důvod napadení).Prostě dotyčný najednou dostal potřebu mi to nandat po svém.A žádný varování,nic.Najednou hrk v hlavě.

Jede autobus z kostela a vybourá se.Nevím co si o tom myslet.Řekla bych že autobus jedoucí z kostela má tu nejdokonalejší ochranu.Není to tak.Tak koukám kolem sebe a říkám si:Ty vole,Bůh bude asi pěknej drsňák....

Není tady

#40 19. 7. 2009 22:26

Helča2
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Helča2 napsal(a):

mashanka napsal(a):

takže je normální, že až přijde z práce, nafackuje jí za to, že upadlo a rozbilo si hlavu, .............. ? To je podle tebe v pořádku ?

Já jsem nikdy nepsala,že je to v pořádku a navíc uvádíš špatný příklad. Jen jsem psala,že jsou někdy situace,že se nelze chlapovi divit, že to neustojí a facka padne. A mimochodem dámy nejsou nijak pozadu, i muži podávají oznámení za fyzické napadení.

Upravil(a) Helča2 (19. 7. 2009 22:29)

Není tady

#41 19. 7. 2009 22:37

mashanka
Zablokovaný

Helča2 napsal(a):

Jeden příklad : Čech si vzal Urkajinku, která měla 10.letou dceru. Když bylo dceři 21.let chtěla se vdát a udělat velkou svadbu ( její milý hrál fotbal a chtěl pozvat i všechny hráče ).Takže manželka přišla za manželem,že si MUSÍ ON,tedy manžel, vzít půjčku 100 tisíc. Ten to samozřejmě odmítl s tím,že pro kamarády můžou udělat oslavu na zahradě i s grilováním prasete. To však žena i ,,dcera,, rezolutně odmítly. Hádky trvaly týden, muž se prostě nechtěl kvůli svadbě zadlužit. A co udělala žená? Po jedné hádce mrskla po mužovi nejdrve botu,co měla na sobě a pak kudlu,co ležela na stole. Muž jí zkroutil ruku za záda a řekl,ať už to nikdy nedělá.No a ona běžela podat trestní oznámení za surové napadení. Samozřejmě , že lékařská zpráva nic takového nepotvrdila.
Není tohle příklad toho,že žena zkouší,co muž vydrží?

No jo, úkáčka......... nic proti nim, ale je to vhodný příklad ? - asi si ji  rozmazlil - a proč měl vůbec platit svatbu dceři někoho jiného ? Co její pravý otec ?

Upravil(a) mashanka (20. 7. 2009 8:33)

Není tady

#42 19. 7. 2009 22:42

mashanka
Zablokovaný

Helča2 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Helča2 napsal(a):

Já jsem nikdy nepsala,že je to v pořádku a navíc uvádíš špatný příklad. Jen jsem psala,že jsou někdy situace,že se nelze chlapovi divit, že to neustojí a facka padne. A mimochodem dámy nejsou nijak pozadu, i muži podávají oznámení za fyzické napadení.

Ale jo, facka možná padne leckde, ale kdo by hned běžel žalovat - vrátí mu dvě a je - pokud jsou tedy v rovnoprávné pozici a prostě někdo z nich při hádce uletí
to už musí být něco většího - jak psala Liška - že se ho prostě bojí

Není tady

#43 19. 7. 2009 23:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Helča2 napsal(a):

Helčo - tak tohle je už přitažený za vlasy ne? Která normální ženská by nechala dítě zamčený v autě? To už je fakt extrém.
A u Lišky si myslím - je to něco jiného, co my víme, co prdne v kouli chlapovi - v podnapilým stavu (rozhodá se v hospodě) nebo ví, že doma je dusno a vyhrožuje, že se nikdy nerozvede. Dělá naschvály manželce, že se ho bojí.
Znám to moc dobře (pomatuju si to jako dítě) mámě ale táta nikdy nevrazil, jen nadával a já jako holka se ho bála (takže Lišku chápu).

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#44 19. 7. 2009 23:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Helča2 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Bety napsal(a):

Tak to je tedy fakt hezký, takže ženská, která si jde stěžovat, že její manžel je agresivní, vlastně má smůlu - protože manžel má u sousedů aliby, že je to vlastně slušnáček a nikdy by nevztáhl ruku na svou ženu gloria

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#45 20. 7. 2009 1:11

Rozmarila
Zablokovaný

Příspěvek smazán - obsahoval urážky.

Upravil(a) klokan (20. 7. 2009 8:01)

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#46 20. 7. 2009 6:42

Helča2
♥♥♥♥♥--

Tak vidím, že nejlepší je vytrhnout část (která samostatně má jiný význam) z něčího názoru a na tu reagovat. Jó hold jak se nám to hodí, proto to vypadá jak vypadá a pak musí padat facky.Každému co si zaslouží.

TAK TO PSAL MUŽ. NETUŠIL,ŽE SE MÁ ZAREGISTROVAT A PSÁT PŘÍSPĚVKY ZA SEBE A NE NA MĚ.

Upravil(a) Helča2 (20. 7. 2009 7:05)

Není tady

#47 20. 7. 2009 6:45

Rozmarila
Zablokovaný

Helča2 napsal(a):

Tak vidím, že nejlepší je vytrhnout část (která samostatně má jiný význam) z něčího názoru a na tu reagovat. Jó hold jak se nám to hodí, proto to vypadá jak vypadá a pak musí padat facky. Každému co si zaslouží.

Příspěvek smazán - obsahoval urážky.

Upravil(a) klokan (20. 7. 2009 8:01)

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#48 20. 7. 2009 7:23

Helča2
♥♥♥♥♥--

dusička napsal(a):

Helča2 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Tak to je tedy fakt hezký, takže ženská, která si jde stěžovat, že její manžel je agresivní, vlastně má smůlu - protože manžel má u sousedů aliby, že je to vlastně slušnáček a nikdy by nevztáhl ruku na svou ženu gloria

Možná by jsi se divila, co všechno dokážou ženy nalhat, dokonce i znásilnění.
Ale už se na tuto diskusi vyprdnu psát.
Nikdy jsem nenapsala, aby to ženy neřešily,jen jsem psala o tom,že ženy nejsou tak svaté a v některých případech se nedivím,že chlap vybuchne a nějaká facka padne.Vždyď i ženské fyzicky muže napadají.
V této diskusi to vypadá,že ženy jsou chudinky a muži je jen a jen bijí za každý nesmysl a hned by je nejraději poslaly do vězení za domácí násilí a nedokážou pochopit,že za určitých okolností to jen přestupek proti občanskému soužití. A hlavně plno žen podá trestní oznámení , které stejně v 90% do týdne stáhnou dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Není tady

#49 20. 7. 2009 8:37

mashanka
Zablokovaný

V této diskusi se hlavně probírá jeden konkrétní případ. To tys sem zatáhla úkáčka a blbky, co nechají děti v kočárku a jdou nakupovat

Není tady

#50 20. 7. 2009 8:39

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Helčo - podle mě jsou vychcánkové všude, jak mezi ženskýma, tak mezi chlapama wink Ale jednak je to na jiný téma a druhak - přece by se to nemělo řešit fackama, ne? to chápu v mateřský školce, ale mezi dospělými? Není to právě o tom umět se ovládat a ne se ospravedlňovat tím, že ona/on mě vyprovokoval? va A kdo posoudí co je provokace dostatečná a co ne? Jakože když chlapovi řeknu "ty jsi ale pako" tak můžu jednu slíznout? a když nebude v neděli na stole maso, tak rovnou z každý strany jednu?

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí