|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nepovolená reklama
S reklamou se obraťte na majitele Babinetu.
Upravil(a) Ota (19. 7. 2009 7:33)
Není tady
Ahojky, hm. Tak když už to tady je takové prázdné, zeptám se já. jakou kosmetiku používáte v případě alergické reakce? Mám totiž alergii na klasické krémy a pomáhám si baobabovým olejem (http://www.maxivitalis.cz/plet/bio-baob … vacem.html) , který je sice skvělý, ale celkem mě trápí, že krom něj nemůžu použít skoro nic, jinak se osypu. Nějaké rady?
Není tady
Používám obyčejný kokosový olej, na tělo občas i olivový. Problémy mi spíš dělá najít dekorku nebo depilační pěnu apod., po kterých bych se neosypala 
Není tady
Franciska napsal(a):
Používám obyčejný kokosový olej, na tělo občas i olivový. Problémy mi spíš dělá najít dekorku nebo depilační pěnu apod., po kterých bych se neosypala
Ahoj, já teda holím jen s vodou
ale občas používám depilační pěnu od BodyNatur
Není tady
Nemám zase tak citlivou pleť, ale musím si dávat pozor. Pěnu jsem neměla, ale párkrát jsem zkoušela od BodyNatur voskové pásky a neosypala jsem se! Zarudnutí bylo, i nějaké pupínky, ale rychle zmizely, takže předpokládám, že to spíš byla reakce na vytrhnutí než na přípravek.
Není tady
Já nedávno našla pěkný článek o tipech na kosmetiku pro hezčí fotky: http://moderni-devce.cz/clanky/rady-a-n … h-fotkach/
Není tady
Jaké máte zkušenosti s Biodermou? Kupovala jsem si vždycky kosmetiku v drogerce a tu nejlevnější, ale už jsem si řekla, že je čas se o sebe začít starat 
Není tady
JaničkaBu napsal(a):
Jaké máte zkušenosti s Biodermou? Kupovala jsem si vždycky kosmetiku v drogerce a tu nejlevnější, ale už jsem si řekla, že je čas se o sebe začít starat
Já mám s biodermou dobré zkušenosti, přijde mit, že je to jedna z nelepších komerčních kosmetik. Jinak prodávaní ji v lékarně a tam je docela drahá, ale teď jsem našla internetovou drogeii Ageo.cz a tam mají biodermu za super cenu. Jinak ji kupuju vždy v akci
Není tady