29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bety fot:)))
Není tady
tak u nas nakonec nikoli lečo ale smažáček
Není tady
xxx: ja miluju smazeny hermelinek, mnam.
Není tady
Pátek: francouzské brambory
Sobota: kuřecí vývar s nudlemi, domácí hamburgery
Neděle: kuřecí maso s houbovou omáčkou, krupicové knedlíky
zuzi777a napsal(a):
Bety, prosím, až ten dort uděláš, tak ho hlavně NEFOŤ A NEDÁVEJ SEM!!! Jinak máš na svědomí zase nějaký přírůstek špeků v naší rodině....
U nás dnes rizoto a salátek. Já nic , protože mřu vedrem.....
většinou se divím, jak někdo může říct, že ve vedrech nemůže jíst, protože já teda můžu vždycky
ale dneska bylo fakt tak úmorný vedro, že jsem neměla chuť vůbec na jídlo, to už je fakt co říct. ale je bouřka, kapku se ochladilo, tak už do sebe cpu bramborovej guláš
Není tady
Včera sme měly zbytek majdy se sekanů a knedlů, odpoledňa jednohubky. Dneska segedín s chlebem a máme ještě jeden tác jednohubek(my je milujem).
Není tady
udělala jsem těsto na langoše, až dorazí brkoš z práce, nasmažím je a posypu strouhnným ementálem a na to kečup, božínku, mně je blbě jen na to myslím, jíst to nebudu
Není tady
Dnes nic nevařím, v naší ulici hned pod náma prodávají výbornou pizzu - seběhnu s talířem a mám navařeno
Není tady
pečené brambory s tvarohem.......ale výborný-na brambory jsem dala koření přímo na ně z Řecka a do tvarohu taky řecké-zaziky a to teda bylo žrádlo , měla jsem to nadvakrát
-při druhý várce už byl masakr-ten česnek se v tvarohu pěkně rozložil......
,ale i tak to bylo vynikající-dlouho už jsem si takhle nepochutnala......a je to jen o koření......
Není tady
Já jsem vařila a pekla rohlíky a chleba a grilovala kuřecí prsa a krůtí játra a kotletu, a nic jsem netihla fotit když jsme měli až doteď návštěvu a jsem úplně vyřízená a jdu , zitra budeme dojídat zbytky... tak
Není tady
Jak vy to stihate? Chodite do prace a takhle vyvarujete?
Ja dneska jen sopsky salat a tmave pecivo, nestiham.
"Uvarim" si leda tak caj.
Pražské koláče - no neodolala jsem, když jste tu o nich mluvili - jsou fakt suprový
Není tady
Mladýmu udělám karbanátky a řízečky, s bramborama a rajčtovým salátem, já jdu s kámošem do hospůdky, tak si dám pstroužka na česneku, už se moc těším.
Není tady
Segedín s h. k. na víkend.
Není tady
Včera byly kotlety na smetaně, dnes hovězí na hrášku s bramborem (já rýži) a protože mi zbyla náplň a drobení, tak ještě jedna várka pražských koláčů.
Není tady
Kuřecí řízky, br. kaše a zel. salát
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pražské koláče
perfektní a myslím že máme stejný talířek, původně "zimní" a teď napořád, kdysi jsem ho koupila pro dceru a moc jsme si ho oblíbili - jestli je to on, tady na straší fotce
Není tady
Bety:
joo, určitě jsou to ty samý - uprostřed sob - kupovala jsem je snad předloni před Vánocema, doteď mě mrzí, že mám jen mělké, byly v nabídce i desertní a hluboké - no škoda, snad se ještě někdy ukáží, nebo si zase koupím jiné. Jsou poměrně hezky velké, vejde se tam toho víc a stejně ještě kolikrát dávám nakládačku. A vůbec mě nevadí, že mají zimní motiv, stejně se to tím jídlem překryje
Upravil(a) Zklamaná (25. 7. 2009 11:57)
Není tady
Ještě jsem udělala dvě pizzi, jak já říkám, co dům dal - ta hranatá je z listovýho těsta, ta šišatá je z dělanýho - kynutýho - výsledek - ta z listovýho těsta byla křehčí a šla na dračku, to těsto kynutý mělo tvrdé okraje - ale dnes ráno to už bylo změklé (zbyly dva kousky) No a nebyly to žádný tintítka, plech mám velký 40 x 30 cm jsme holt "nenažranci"
Není tady
Zklamaná napsal(a):
doteď mě mrzí, že mám jen mělké
jo to já byla ještě bl.bější, koupila jsem jen jeden dezertní! Už jsem je pak neviděla... ten sobík je tak škaredej až je hezkej.
Tak obložená houska vlastní výroba a zbytek dortu, taky vlastní výroba
Není tady
Bety, co je to za dort, vypadá úžasně.
Zklamčo, tak už mě tu s těma fotkama nebude štvát jen Bety, ale už i ty
Není tady
Stracciatella podle Itula: http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=2737&z=2#zal
už jsem ji pekla i předtím, je to jednoduché a mooc dobré
Není tady
děkuju, uložila jsem si to, vyzkouším
Není tady