|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj děvčátka, tak mám po diagnostické laparoskopii...vejcovody jsou průchodné, objevyli jen malinký srůst vejcovodu s tlustým střevem a ten byl odstraněn...
Jizvyčky se hojí, ta na pupíku ale poměrně hůř...dezinfikuju, mažu a léčím jak se dá..
Tak přemýšlím, když je tohle vše v pořádku, proč to pořád nejde...myslela jsem, že to ta laparka vyřeší, ale problém bude asi jinde... 
Chci se zeptat, kdy se můžem začít snažit? Už mám i po ms, jsem dnes 6DC. Operace byla 9.7., ms dorazila 10.7. přesně na den...
Chjoo, připadá mi to nekonečné...
Díky za rady... Kakulík
Není tady
Ahojky, já jsem byla na laparce taky, ale operace byla 14den cyklu a snažit jsme se mohli hned ten cyklus po MS, takže já bych se toho nebála, hlavně že tam není nic závažného a s chutí do toho, určitě vydrž, já už taky nedoufala a koukni na můj metřík
!!! Tak hodně štěstí
!!!
Není tady

Kakuliku nic velkeho v tobe neopravovali a ms uz mas taky za sebou ,takze bych rekla s chuti do toho
Zkus si rikat ,ze jsi v poradku ,neni tedy duvod ,aby se nezadarilo
a malicko se uvolnit
Urcite to brzy klapne
Tak preju hodne stesti 
Není tady
Děkuji děvčátka!
Moc se těším na další snažení! V pátek jdu vytáhnout stehy, takže ovulku bych měla v pohodě stihnout! Tentokrát to určitě vyjde!!!!
Jsem po té operaci docela pozitivně naladěna...jsem strašně nedočkavá!
Já Vám přeji krásné těhotenství a zdravé mimísky!!!
K
Není tady

Kakulik, já se snažila hned od dalšího cyklu. Přece jen jsem potřebovala asi 3 týdny, abych byla ok. Hlavně jsem se bála kvůli jizvám.

Není tady