|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky tak v sobotu jsem skončila v nemocnici pro spontánní potrat v 5tt:(Ráno mi začaly hrozně křeče v břiše a začala jsem silně krvácet.Dr řekl že již nevidí gestační váček ale že až přestanu krvácet mám si zkusit ještě pro jistotu test že je možné že tam někde zůstal....
Jen se chci zeptat zda je normální když vlastně od soboty od večera jen slabě špiním ale přesto mám ještě chvílema bolesti břicha, zvedá se mi žaludek a celkově se necítím dobře jsem unavená.Může to být ještě doznívání?Známá co má za sebou 2 spontánní potraty mi říkala že tohle normální není abych si ten test udělala,že ještě můžu být těhotná,ale to se mi nezdá,když dr neviděl váček a měla jsem tak hrozný bolesti.....
Není tady
Každé ženě kleasá hladina HCG v těle různě rychle. Je zcela běžné, že tak brzy po potratu je ještě v těle naměřitelný, možná by ho zjistil i těhotenstký test. proto si myslím, že tak brzy ještě nejde na ten test spoléhat. UTZ bude určitě jistější.
Není tady
Spíš mi jde o to ejstli ty bolesti jsou normální i to že se mi zvedá žaludek,jsem unavená,.....prostě ty příznaky jako bych byla stále těhu.To mimi jsme neplánovali plánujem až za rok takže že bysme na to nějak lpěli to ne.Ale mám strach jestli třeba dr něco nezanedbal...protože ty bolesti které ještě chvílema mám bych mít už neměla nebo ano?
Není tady
La_cheri, já jsem byla na revizi po ZT v 11tt a příznaky jako v těhotenství jsem měla ještě skoro týden. Takže to asi odeznívá pomalu. A břicho mě taky bolelo, ale to možná bylo tou revizí... Irik má pravdu, určitě je nejlepší kontrola UZ.
[/uNení tady