6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
achjo napsal(a):
Tak zaloil jsem si to,tak přidám svůj názor.Teď si nepamatuju ti nicky,ale je to předposlední a poslední.
předpo: a ty si myslí,e by o tebe někdo po 40 stál? Není to tak,e u o tebe není takový zájem,jinak by jsi to dělala dál?
Posl.: já to beru taky tak,buď s někým chci být a kadý vztah je o důvěře,kterou okamitě neverou ztratí.Kdy je člověk volný,tak a si dělá co chce.
achjo, smím vědět, kolik ti je, e tak hloupě kecá ? nemyslím to ironicky, fakt by mě to zajímalo, tohle je hlod jako blázen.
Upravil(a) PPavlaa (15. 8. 2009 17:16)
Není tady
... a ty si myslí,e by o tebe někdo po 40 stál? Není to tak,e u o tebe není takový zájem,jinak by jsi to dělala dál?
A na to jsi přiel úplně sám??? Taky by mě zajímalo, kolik ti je let.
Není tady
achjo napsal(a):
Tak zaloil jsem si to,tak přidám svůj názor.Teď si nepamatuju ti nicky,ale je to předposlední a poslední.
předpo: a ty si myslí,e by o tebe někdo po 40 stál? Není to tak,e u o tebe není takový zájem,jinak by jsi to dělala dál?
Posl.: já to beru taky tak,buď s někým chci být a kadý vztah je o důvěře,kterou okamitě neverou ztratí.Kdy je člověk volný,tak a si dělá co chce.
Nikdy jsem neměla o ctitele nouzi, ale teprve nyní (je mi 45let )je jich jako nikdy a taky(jsem překvapená)mnohem mladí. A souhlasím, e eny si svou sexualitu umí uít a později a to mui ví a cítí to z nich. Je vidět, e jsi jen chlap (asi jetě mlaďoch), co ví prd o enách
Není tady
Navíc, jak jsme se shodly s kámokou po návtěvě koupalitě...ty mladý holky dnes starí(udrované)eny strčí hravě do kapsy....co dodat.
Není tady
Naprosto souhlasím..letos mi bylo 40 a pokud jde o zájemce nemůu si stěovat..tuhle mě balil 19letý chlapec a u 2 roky mě přemlouvá jeden moc milý a inteligentní vysokokolský student.. .take achjo kecá z hladu anebo neví chlape o čem mluví--zjevně to bude to druhé
Upravil(a) pigi22007 (17. 6. 2010 19:18)
Není tady
no tak jsem se zasmál nad reakcema. Baby, baby, nebudu se hádát kdo ví nebo neví, stejně je to relativní. Ten "hlod", jak to označila jedna přispěvatelka, byl mylen zcela konkrétně na tu osobu, které jsem odpovídal.
Pokud se jedná o mě, je mi 27. Dávno před tímto věkem jsem udroval "intimní kontakt" (nevím jak to jinak nazvat, protoe vztah to nikdy nebyl) s enama kolem a nad 40. Take z toho vyplývá, e jste asi blbě pochopili interpretaci a souvislosti mého předchozího příspěvku.
PŘÍTĚ SE DRTE TÉMATU A NEZASÍREJTE ZBYTEČNĚ DISKUZI CAPINAMA.
Není tady
achjo napsal(a):
no tak jsem se zasmál nad reakcema. Baby, baby, nebudu se hádát kdo ví nebo neví, stejně je to relativní. Ten "hlod", jak to označila jedna přispěvatelka, byl mylen zcela konkrétně na tu osobu, které jsem odpovídal.
Pokud se jedná o mě, je mi 27. Dávno před tímto věkem jsem udroval "intimní kontakt" (nevím jak to jinak nazvat, protoe vztah to nikdy nebyl) s enama kolem a nad 40. Take z toho vyplývá, e jste asi blbě pochopili interpretaci a souvislosti mého předchozího příspěvku.
Já s tím celkem souhlasím, myslím , e po 40 u to není ono .
Já jsem byla nevěrná 2 x dlouhodobě . Bylo to v období MD , pak u nic. Bumerang s druhé strany se mi vrátil po 20 letech
Není tady
achjo napsal(a):
no to je fajn, e ses po roce zasmál
PŘÍTĚ SI NECH VÝRAZY JAKO "ZASÍRAT" PRO SVOJE KAMARÁDY. SEM TO NEPATŘÍ.
Není tady
Stránky: 1 2