Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 8. 2009 17:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: měly jste sex mimo-manželský(partnerský) sex ? jen ženy prosím

achjo napsal(a):

Tak založil jsem si to,tak přidám svůj názor.Teď si nepamatuju ti nicky,ale je to předposlední a poslední.
předpo: a ty si myslíš,že by o tebe někdo po 40 stál? Není to tak,že už o tebe není takový zájem,jinak by jsi to dělala dál?
Posl.: já to beru taky tak,buď s někým chci být a každý vztah je o důvěře,kterou okamžitě neverou ztratí.Když je člověk volný,tak a si dělá co chce.

achjo, smím vědět, kolik ti je, že tak hloupě kecᚠ? nemyslím to ironicky, fakt by mě to zajímalo, tohle je hlod jako blázen.

Upravil(a) PPavlaa (15. 8. 2009 17:16)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 17. 8. 2009 12:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

... a ty si myslíš,že by o tebe někdo po 40 stál? Není to tak,že už o tebe není takový zájem,jinak by jsi to dělala dál?
A na to jsi přišel úplně sám??? Taky by mě zajímalo, kolik ti je let.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#28 17. 8. 2009 13:10

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

achjo napsal(a):

Tak založil jsem si to,tak přidám svůj názor.Teď si nepamatuju ti nicky,ale je to předposlední a poslední.
předpo: a ty si myslíš,že by o tebe někdo po 40 stál? Není to tak,že už o tebe není takový zájem,jinak by jsi to dělala dál?
Posl.: já to beru taky tak,buď s někým chci být a každý vztah je o důvěře,kterou okamžitě neverou ztratí.Když je člověk volný,tak a si dělá co chce.

Nikdy jsem neměla o ctitele nouzi, ale teprve nyní (je mi 45let va)je jich jako nikdy a taky(jsem překvapená)mnohem mladší. A souhlasím, že ženy si svou sexualitu umí užít až později a to muži ví a cítí to z nich. Je vidět, že jsi jen chlap (asi ještě mlaďoch), co ví prd o ženách wink

Není tady

#29 17. 8. 2009 13:12

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Navíc, jak jsme se shodly s kámoškou po návštěvě koupaliště...ty mladý holky dnes starší(udržované)ženy strčí hravě do kapsy....co dodat.

Není tady

#30 17. 6. 2010 19:18

pigi22007
♥♥♥----

Naprosto souhlasím..letos mi bylo 40 a pokud jde o zájemce nemůžu si stěžovat..tuhle mě balil 19letý chlapec a už 2 roky mě přemlouvá jeden moc milý a inteligentní vysokoškolský student.. tummenupp .takže achjo kecᚠz hladu anebo nevíš chlape o čem mluvíš--zjevně to bude to druhé big_smile reta

Upravil(a) pigi22007 (17. 6. 2010 19:18)

Není tady

#31 18. 6. 2010 1:04

achjo
♥♥-----

godlike no tak jsem se zasmál nad reakcema. tummenupp Baby, baby, nebudu se hádát kdo ví nebo neví, stejně je to relativní. Ten "hlod", jak to označila jedna přispěvatelka, byl myšlen zcela konkrétně na tu osobu, které jsem odpovídal.

Pokud se jedná o mě, je mi 27. Dávno před tímto věkem jsem udržoval "intimní kontakt" (nevím jak to jinak nazvat, protože vztah to nikdy nebyl) s ženama kolem a nad 40. Takže z toho vyplývá, že jste asi blbě pochopili interpretaci a souvislosti mého předchozího příspěvku.

PŘ͊TĚ SE DRŽTE TÉMATU A NEZASÍREJTE ZBYTEČNĚ DISKUZI CAPINAMA.

Není tady

#32 18. 6. 2010 15:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

achjo napsal(a):

godlike no tak jsem se zasmál nad reakcema. tummenupp Baby, baby, nebudu se hádát kdo ví nebo neví, stejně je to relativní. Ten "hlod", jak to označila jedna přispěvatelka, byl myšlen zcela konkrétně na tu osobu, které jsem odpovídal.

Pokud se jedná o mě, je mi 27. Dávno před tímto věkem jsem udržoval "intimní kontakt" (nevím jak to jinak nazvat, protože vztah to nikdy nebyl) s ženama kolem a nad 40. Takže z toho vyplývá, že jste asi blbě pochopili interpretaci a souvislosti mého předchozího příspěvku.

Já s tím celkem souhlasím, myslím , že po 40 už to není ono .
Já jsem byla nevěrná 2 x dlouhodobě . Bylo to v období MD , pak už nic. Bumerang s druhé strany se mi vrátil po 20 letech smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#33 19. 6. 2010 12:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

achjo napsal(a):

no to je fajn, že ses po roce zasmál roll

PŘ͊TĚ SI NECH VÝRAZY JAKO "ZASÍRAT" PRO SVOJE KAMARÁDY. SEM TO NEPATŘÍ.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí