6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenosti s výrobky na suché čistění od firmy vorwerk?Práek se vysype na koberec a údajně bude koberec čistý a bez alergenů.
Upravil(a) sun36 (8. 2. 2006 21:11)
Není tady
Měla k nám přijít jejich dealerka, tedy jsem se řádně připravila: luxovala jsem koberec (který jsem hodlala obětovat pokusu) snad 10x.... Asi měsíc před tím byl praný, přesto jsem pouila suchou pěnu-aby nebyl vlhký a ona nepoznala, e jsem gruntovala.
Přila, smontovala vysavač, e to místo nejdřív vyluxuje. Mezi luxovací hlavici a vlastní vysavač, dala "sítko". Vyluxovala asi metr čtvereční a v sítku bylo jetě 1,5 ličky prachu nebo co to bylo. Tak mi klesla čelist poprvé. Pak ten metr posypala prákem a povídala, e si dáme kafe a pokecáme. Byl to jen bílý práek, moc hezky voně+l. No a čelist mi spadla a na zem, tak zářivý metr koberce jsem nikdy neviděla, takové barvy neměl ani jako nový....
Jestli byl opravdu i bez alergenů, nevím ale luxoval dokonale, práek pral zaručeně - nikde ádný fleky a za půl hodiny byl koberec vypraný. Je to draí sranda, ale do kobercového bytu se určitě vyplatí.
Není tady
Ja mam vysavac od teto firmy jiz asi 6 let a jsem s nim spokojena tak na 80 %. Jedina vec je ta, ze nejen sam vysavac, ale i vsechny doplnky (filtry,sacky, vonave tycinky apod. - nejen cistici snih) jsou dle meho nazoru velmi predrazene. Sacky sice vydrzi pomerne dlouho, ale take filtry musis obmenovat a vonave tycinky je lepe koupit treba v Baumaxu (vyjdou mnohem levneji). Vadi mi taky "dlouha prestavba" kdyz chces vysavat rohy, calouneni apod. Jinak co se tyce kvality vysavani, jsem docela spokojena a po vycisteni tim snehem byt krasne voni a opravdu je to videt, ze koberec je cisty (i kdyz nejake zastarale silnejsi fleky to neodstrani uplne).My jsme tento vysavac puvodne zakoupili kvuli tomu, ze mame dlouhosrsteho hafika v byte a je pravda, ze jeho chlupy to vysava dokonale, takze ucel je splnen.
Myslíte,e by bylo moné , kdybych pouila jen ten práek a vysála vysavačem,který má rotační kartáč.Moná by to mělo stejný účinek. Mám vysavač Vax ,který byl poměrně drahý a nechce se mi kupovat dalí drahý vysavač.Pokud by el koupit jen ten práek,tak bych to zkusila.
Není tady
Ano, lo by to, dokonce se u nás vyrábí suchý práek na koberce, kilo mne stálo 95 korun, ale u ho dva roky nemůu sehnat. A i tenhle (české výroby byl dobrý).
Je dobré ten práek po koberci rozmetávat koátkem, jakoby pročesat koberec a pak nechat působit.
Není tady
Jak jsem psala,na co dva drahé vysavače.Stejně vysávám sama.Jedině snad manelovi k narozkám - třeba by vysával (ironie).Nevíte aspoň ,jak se ten český práek jmenoval?Nezkouela jste ho shánět přes internet?Pokud znáte jméno,třeba se to podaří.
Není tady
Ten český nevím, ale suchý práek na koberce od vorwerku se jmenuje Kobosan a čistí fakt skvěle, hned je vidět ten rozdíl. Vysává taky dobře, ale straně mi vadí, e kdy u je drahý vysavač, musí se jetě objednávat PŘEDRAENÉ sáčky a po čase filtry - hyg.mikrofiltr a aktivní pachový filtr.
Není tady
Ten český práek se jmenoval Tepur, ale u jsem ho taky dlouho nikde neviděla....
Není tady
Zrovna řeím dilema, jaký vysavač si mám pořídit, v jiné diskuzy jsem se ptala co je lepí, zda Rainbow či Vorwerk, a teď nevím.
Není tady
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, jak se jmenuje ten práek na koberce od vorwerku? A prosím mám vysavač Aquill to je ten i stepovačem mohla by jsem to vyluxovat i sním? Nebo i kdy tepuji koberce, tak fleky zustávají. Prosím poraďte mi.Děkuji.
Není tady
Chtěla bych se zeptat, kde se dá ten práek na od firmy vorwerk na :cool:suché čitění kobercu koupit?
Není tady
No, výe v uvedených příspěvcích jsem se dočetla e se jmenuje Kobosan tak jetě bych potřebovala vědět kde se dá koupit.
Není tady
No, ja Kobosan a vse ostatni k vysavaci objednavam pres internet na webovych strankach firmy Vorwerk, je tam uvedeno i cislo na bezplatnou zakaznickou linku 800.....(z hlavy to nevim, ale najdes to tam) a vetsinou do 3 dnu mam zbozi na dobirku doma. Ale je pravda, ze oni tam maji prehled "svych" zakazniku, kteri od nich maji vysavac a tak si nejsem jista, zda ti neco prodaji, pokud od nich nemas vysavac a chces jenom ten prasek. Ale zkusit to muzes.
Nejmení balení suchého sněhu Kobosanu na webu vorwerku je 5 x 0,5kg za 790,- Kč. Mám jetě starý Kobosan 420g a ten je na 6m2, čistila jsem větí plochu a v pohodě. Zapracovat do koberce (kdo nemá vorwerk,snad by to lo i tím koátkem, nebo kartáčem na kalhoty), nechat působit, můe se po tom chodit, no a pak vysát.
https://www.vorwerk-shop.com/cz/html/ko … kat,4.html
Byli by sami proti sobě, kdyby neprodali samostatný práek. Asi prodají, ale moná budou nabízet předváděčku vysavače. Snad to nebude jejich podmínka!
Ale sáčky 6 ks za 520,- .......tak tomu říkám byznys!!!!!!!!!!!
Není tady
Nasla jsem na internetu ten Tepur. Taky se mi zda Kobosan velice predrazeny,
takze pokud opravdu Tepur funguje, je to dobry kauf. Ovsem baleni jsou jako v Makru,
je to tak pro pul ulice ...
http://www.tepur.me.cz/
la by také vyčistit sedací souprava, nebo pouze koberce. Děkuji
Není tady
Já tím českým (opravdu to byl tepur a měla jsem ten v sáčku - tace) vyčistila i sedačku ale hůř se dto dávalo na taková místa jako opěráky a tak. Bylo lepí pokud je poltářová, poltáře rozloit po zemi. Na ostatní místa jsem to nanáela kartáčem - měkkým. Pozor na oči, kdy se to "včesává do chlupů".
Vyčistil mi koberec opravdu hezky, jen ty úpo*né fleky jsem musela předčistit.
Hlavně nanáet rovnoměrně.
Není tady
:)Cilko, chtěla bych se zeptat je ten Tepur tak dobrý jak ten Kobosan? Děkuji za radu. Chasinta:)
Není tady
Kde se dá koupit ten Tepur okrem internetu.
Není tady
Práek je dobrý ale bacha na nanáení, musí být rovnoměrné a "akorát". Je to o hodně víc vidět ne čitení koberce vodním vysavačem.
Myslelte na to, e ten Kobosan je nanáen přístrojem, který je na to určen...
Není tady
Právě jsem nala firmu, která nabízí výrobky vorwerk, ale ne za zbytečně vysoké ceny!
http://www.sajeme.cz/ viz přísluenství
Vyzkouím určitě ty sáčky, je to podstatně výhodnějí, poslední sáček mám zrovna ve vysavači. Uvidím, jestli to bude kvalitou stejné, u sáčků to asi bude v pohodě. Mají i ten sníh, snad bude stejný nebo hodně podobný Kobosanu.
Není tady
Cilko, psala jsi, e u tebe byla dealerka atd. Já mám vorwerk 8 let, předváděčka byla na chlup stejná, jetě dealer ukazoval, jak se vysavač přicucne na zeď, kdy vrtáme vrtačkou a nikde se proto nepráí, vysával roztoče z matrací a tak. Mě stál tenkrát necelých 30 000 Kč i s násadou na čistění koberců, zajímalo by mě, kolik stojí dnes, u je určitě vylepený. Na webovkách vorwerku jsem cenu nenala, asi tam záměrně není.
Není tady
Jo na tu zeď jsem skoro zapomněla, to bylo docela směný.
Vem, co jste naly stránky s "prákem na koberce" moc díky, opravdu tohle čitění se s klasickým nedá srovnat!!!
Letos budu mít jarní úlid hotový razdva díky vám....
Není tady
Taky jsme ho měli a musím jen doporučit. Po tom co se tady kdysi vystřídala řada prodejců různých luxů, včetně Luxu , tenhle vyhrál a udělali jsme dobře. Vysavače téhle značky můu jen doporučit. Práek na koberce myslím docela funguje...
Není tady
Koupila jsem na suché čistění koberců - TUBA PULVER 750 g za 115 Kč. Vyzkouím a doufám, e koberec prokoukne.
Není tady