|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Isi, tak to závidím, jakpak se to pozná. My jsme dali dohromady rodné listy a zítra frčíme na matriku kvůli uznání otcovství. Je to pěknej voprus, páč kdybychom to v porodnici neměli, tak by mi vydali rodný list bez otce a ani by malý neměl po něm příjmení.
Není tady
Ališa napsal(a):
Isi, tak to závidím, jakpak se to pozná. My jsme dali dohromady rodné listy a zítra frčíme na matriku kvůli uznání otcovství. Je to pěknej voprus, páč kdybychom to v porodnici neměli, tak by mi vydali rodný list bez otce a ani by malý neměl po něm příjmení.
Ahoj Ali
uplne jednoduse, protoze zitra jedeme do mesta na urad zamluvit termin svatby na zari a ja jsem mu rekla, ze pokud me predtim nepozada o ruku, tak zadnou svatbu planovat nebudu.
Jinak jsme chteli svatbu az pristi rok, ale rodice zapracovali...
mozna tak lepsi...
Tak at vam to dobre na ty matrice dopadne a o svatbe u vas zatim nepadlo slovo?
Upravil(a) Isabel (14. 7. 2009 12:31)

Není tady
Tak to jo. NO vlastně ani nepadlo. My už jsme spolu tak dlouho, že už nám to přijde i divný. Možná tak, že bychom na ten úřad zašli sami v kalhotách a vzali se jen tak. My bychom na tu svatbu teď ani neměli. Páč budeme mít taková vydání, že budeme rádi, že budeme rádi. Asi svatba bude pak ve třech.
Není tady
tak takhle jsem to puvodne chtela taky... ale nemela jsem sanci 
Na svatbu penize nemame, sotva budu setrit na vybavicku, chtela jsem si jednou udelat poradnou rozlucku se svobodou, takhle budu pit dzusicky... ale rodice pry svatbu zaplati, tak to nemame resit a svatba bude
.
Na jednu stranu je toho na me moc, na druhou stranu jsem rada, ze se mimco narodi do normalni rodiny, protoze ja jsem nemanzelska a trpim tim skoro do dneska...

Není tady
My už jsme spolu 11 let na hromádce, tak mi i přijde blbý, aby naši nebo jeho rodiče cvakali svatbu. Ale zase jsme si koupili a zrekonstruovali celý byt, máme vlastně už na prosto všechno. Ségra se vdávala před dvěma lety, dělali svatbu no ne moc velkou, ale i tak jim to přišlo asi na 100.000 Kč a dneska jim ty prachy chybí a nadávají. Ale to je naprosto na každém, jak co chce. Já pocit, jaký je to být nemanželský neznám, takže nad tím ani nepřemýšlím, ale na druhou stranu, kdybych to znala, tak to možná pochopím. Tak ať se Vám vyvede.
Není tady
Ališa napsal(a):
My už jsme spolu 11 let na hromádce, tak mi i přijde blbý, aby naši nebo jeho rodiče cvakali svatbu. Ale zase jsme si koupili a zrekonstruovali celý byt, máme vlastně už na prosto všechno. Ségra se vdávala před dvěma lety, dělali svatbu no ne moc velkou, ale i tak jim to přišlo asi na 100.000 Kč a dneska jim ty prachy chybí a nadávají. Ale to je naprosto na každém, jak co chce. Já pocit, jaký je to být nemanželský neznám, takže nad tím ani nepřemýšlím, ale na druhou stranu, kdybych to znala, tak to možná pochopím. Tak ať se Vám vyvede.
dekuju jsi hodna
ja si taky myslim, ze by bylo lepsi investovat penize do neceho jineho a ze by toho bylo... 
ale zase je pravda ze svatba to velka nebude, planujeme obrad a pak na zahrade udelat prase a koupit nejaky soudek. Tak 100 tis do toho snad nepadne!!
Jinak ja ti take preji aby vse dobre dopadlo, zavidim vam byt, mate vsechno pripravene.
My se chystame za rok stavet, takze starosti bude dost...

Není tady
No ono je to pořád něco. Před dvěma lety jsme se nastěhovali do většího bytu, tak to víš hypotéka je, ale něco jsme měli, takže jsme si nebrali tolik. Ale to jsou hezké starosti dělat si bydlení ne? I když já jsem ráda, že to máme z krku. A teď už máme na starosti jen ty dodělávky. Jako miminka víš?
Není tady
to mas pravdu ze je porad neco.
Tyhle dodelavky jsou uz ale ty nejhezci, vid 
Ja se na to tesim az zacneme stavet, ale nejlepsi by bylo kdyby bylo vsechno hned 
Mela bych barak, manzela a dite
Takhle mam dite na ceste, svatbu za dverma a bydlime v podnajmu
Ale co, hlavne aby bylo miminko zdrave a my vsichni vlastne taky! 

Není tady
Moje řeč. My jsme dneska dělali asi krásný nosánek, tak snad se nám povedl.
Není tady