|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jak jste se rozhodly nebo rozhodnete? Ja jsem si vzdycky rikala, ze si to prozradit nenecham abych mela prekvapeni.
Ted ale zase tusim, ze az to prijde, tak nevydrzim a necham si to rict 
Segra od pritele si to nechtela nechat rict ale doktor ji to rekl sam od sebe, to by se stavat asi nemelo... 

Není tady
My to nevíme a ani vědět nebudem. Původně jsem si to chtěla nechat říct, ale nakonec jsem se přiklonila k partnerovi a bude překvápko? A proč, no asi proto žýe je nám to úplně jedno a budeme šťastný za jkékoliv pohlaví
A taky se tu poslední dobou stává, že ani stoprocentní odhady doktorů nevycházejí
Jinak všechny doktory co mě vyšetřovali jsem upozorňovala na to, že pohlaví vědět nechceme 
Není tady
Tak já bych si to nechala říct, ale neřekla nikomu, jen my bysme to věděli. At má rodina překvápko. Já kvůli výbavě atd.... Protože bysme začínali od nuly... 
Není tady
já jsem ženská zvědavá a nevydržela bych to, takže my jsme si to nechali říct. A řekli jsme to i okolo celé rodině 
Není tady
Jsem praktik, a ačkoliv v mnoha ohledech mám ráda překvapení, tak v oboru těhotenství a mateřství jsme raději na vše alespoň trochu připravená. A manžel to chtěl taky vědět. Takže tak 
U druhého ovšem nevylučuji, že to necháme na překvápku, tam už přeci jen budu tušit co a jak a navíc budu mít věci po prvním prckovi doma, takže mne nebude trápit představa dvojí investice, max. dokoupím něco v růžové 
Není tady
Tak u nás je to tak, že já jsem si to nechala říct, ale neřekla jsem to nikomu. Dokonce nikdo ani neví, že to vím. Přítel od začátku vědět pohlaví miminka nechtěl, chce to mít jako překvapení. A ani to po mně nikdo nedyndá. Zase na druhou stranu je to pro mě lepší v tom, že když nakupuju věci, tak jsem na to připravená. Ale nakupujeme univerzálně, takže nic extrem klučičího ani holčičího.
Chtěla jsem to jako překvapení z důvodu, že když byla ségra těhule a nechali si to říct a pak to řekli všem, tak jsme měli radost v ten okamžik a když se maličká narodila, tak už jsme věděli, co to bude a vlastně to už nebylo takové. Takže si tajemství uchovávám pro sebe a kolikrát na to i zapomenu. A nejlepší je, že mě hodně typujou na holčičku a bude to kluk. Takže fakt překvápko.
Není tady
A víš, že jsem to neřekla ani svojí nejlepší kamarádce? Ani mně to nějak nepálí. Hold asi umím držet tajemství. Jak které. Ale tohle tedy držím.
Není tady
My si to také nechali říct:)Já jsem to prostě nevydržela:) a u dalšího si to nechám říct taky :)jsem nedočkavec:))
Není tady
Já jsem byla taky strašně zvědavá. A je fakt, že kdyby přítel řekl, že si to necháme říct, tak bychom to věděli oba a možná i všichni, ale takhle to je překvápko.
Není tady
Já jsem to u prvního těhotenství věděla, tak na 80% doktor mi to nechtěl říct. A kdybych čekala druhé, asi bych to vědět nechtěla, překvápko je fakt lepší, jak tu někdo psal, přijde mi divný vědět, co to bude a říkat mu jménem, dřív než přijde na svět
Není tady
Ališa napsal(a):
Já jsem byla taky strašně zvědavá. A je fakt, že kdyby přítel řekl, že si to necháme říct, tak bychom to věděli oba a možná i všichni, ale takhle to je překvápko.
Ty jo, tak Ti preju aby tohle tajemstvi PORADNE splnilo svuj ucel
Ja se zatim rozhoduju - rict nerict, ale jak rikam, ja to nevydrzim, necham si to asi rict, kor kdyz to chce i pritel
ja uz se tak tesiiiimmmm, uz aby to bylo... 

Není tady
Brendo, to jsem byla asi já. A nebo Def. My ani nikomu neříkáme, jak se bude jmenovat. Jména máme už samozřejmě vymyšlená, ale to víme jen já a přítel.
Není tady
Isabel dík. Já v to pevně věřím. A kord, když si všichni myslí, že budeme mít holčičku. To bude pro všechno hodně vělké překvápko, protože u nás v rodině kluka nikdo nemá a my budem tedy první. A říkáme mu pracovně Bolečku. Páč, jak jsem už teď psala, nikomu jsme ani neřekli jména.
Není tady
Ališa napsal(a):
Isabel dík. Já v to pevně věřím. A kord, když si všichni myslí, že budeme mít holčičku. To bude pro všechno hodně vělké překvápko, protože u nás v rodině kluka nikdo nemá a my budem tedy první. A říkáme mu pracovně Bolečku. Páč, jak jsem už teď psala, nikomu jsme ani neřekli jména.
To je hezky, Bolecek
My rikame nase Kotatko
i kdyz je to zatim neco co vubec nevypada jako clovek 
Ale vcera jsem cetla v jedne chytre knizce, ze od samotneho oplodneni se vyvyji konkretni clovicek 

To bude pecka, to mas pravdu, vsichni budou pripraveni na holcicku a on to bude chlapecek 
U nas maji vsichni kluky, tak cekame holcicku
Ale jasny je, ze nejvic si prejeme aby bylo hlavne zdrave!!!!

Není tady
My jsme totiž furt hledali ta jména a utkvěl nám v hlavě bolek a tak mu říkáme bolečku. To se nám moc líbí. Je to takový srandovní. No jasný, hlavně aby to bylo zdravé. To je nejdůležitější, jinak ať se jmenuje třeba Klotylda viď?
Není tady
Ališa napsal(a):
My jsme totiž furt hledali ta jména a utkvěl nám v hlavě bolek a tak mu říkáme bolečku. To se nám moc líbí. Je to takový srandovní. No jasný, hlavně aby to bylo zdravé. To je nejdůležitější, jinak ať se jmenuje třeba Klotylda viď?
Jasne, Klotylda
nooo i kdyz...

Není tady
my jsme nejdřív nechtěli vědět pohlaví miminka, ale za prvé z nadcházející finanční tísně a možnosti nakoupení výbavičky z odstupného a za druhé - byli jsme z miminka nadšení a chtěli nakupovat a takové ty neutrální barvičky nás brzo omrzely, tak i z tohoto důvodu jsme si to nechali říct, dohodli se na jméně a od té doby to není jen "prcek", ale už má jméno, výbavičku převážně do růžova, pokojíček ladíme taky spíš do holčičích barviček, takže asi tak - užíváme si to a neumím si představit pocit, že bych to do poslední chvíle nevěděla
Tak snad se nám ty prognózy nezmýlily a nebudem to muset ladit na modro 
Není tady
Ahoj Isabel,
my jsme byli natěšení a zvědaví, takže jsme si to říct nechali. Měla jsem potvrzeného chlapečka dvakrát, pamatuju i chvíli kdy mi dr. říkal tady je to a to...
V bříšku sme mu říkali mimísek a pak malej nebo prďola a Honzík. Výbavičku mám převážně do modra, kočár zelenej, postýlku modrou...
Nu a na porodním sále mi řekli je to holčička
takový překvápko jako my jen tak nikdo nemá. Naší princeznu moc milujeme, dostali sme půjčený růžový věcičky, modrou taky unosí, ale já bych si to už říct určitě nenechala a jestli jednou bude druhý, tak bude překvapení.
Nechci strašit, stát se to ale může
Však sem zvědavá co mi dr. na to řekne až přijdu po šestinedělí.
Ale tak holka v modrý je lepší než kluk v růžový 
a ještě dodatek: my to taky všude vytroubili a klučíkem se chlubili a když sme pak rozesílali smsky o narození, nikdo nevěřil, takže nám nechodili gratulace, ale věty typu vy si děláte srandu 
Upravil(a) Lusinka (14. 7. 2009 9:45)
Není tady

My jsme to taky chtěli vědět. A hned jsem to taky všem vytroubila. Je to prý kluk, ale já tvrdím, že to stejně nakonec bude Anežka 
Není tady
Zdravím,tak ja si to urcite taky necham rict-ja prave moc nemam rada prekvapka,a byla bych az do konce nervozni co to bude,takhle to budu vedet a budu mit cas se s tím zžít-takhle to citim ja.Ovsem manzel je opacneho nazoru a vedet to nechce-chce mit to prekvapko.No a ja si neumim predstavit ze to budu vedet a nesmim mu to rict-mozna to nevydrzi a nakonec to taky bude chtit vedet.
Dr.uz mi ted neco naznacil,ale nabylo to 100%,mimi melo pupecni snuru mezi nozkama:-))A pokud to tak bude,tak budu spokojena:-))-ale vlastne je mi to jedno.Jen vim ze nechci mit 2 kluky-to radci 2 holky-nejlepsi by byl parecek.
Takze kdyby to ted byl kluk,tak u druheho bych byla jak na jehlach ze to bude taky kluk-a mne picne:-))Kazda mamina asi touzi mit aspon jednu holcicku princeznicku:-))
Není tady

Ahoj, nikdy jsem o tom nepřemýšlela, ale protože jsem holka zvědavá, až budu těhu, asi si to říct nechám, myslím, že bych to nevydržela..a jak psala Verann, asi i z toho praktickýho hlediska, přece jen barva kočáru je dle mě fuk, ale ty oblečky aspon ladit nějak....a přesně jaký měla překvápko Lusinka, to ještě jde, ta holčička v modrém, ale obráceně by to bylo fakt zvláštní, halit toho klučíka do růžové...neříkám, když má starší segru, to se i to ružové doma unosí..ale kupovat fungl nové ružové a PAK EJHLE KLUK:)..
Není tady
nám se stalo u prvního syna, kdy jsme to vědět nechtěli, že nám to doktor řekl - bylo to jak na potvoru vidět už ve 14. týdnu... on teda jen naznačil, ale já jsem holka s bujnou představivostí - a když řekne, že "tam něco plave" - tak co by tam holce asi plavalo, že jo...
a u druhého jsem to vědět nechtěla, ale manžel jo, a když bylo před Vánoci, tak jsem se zeptala a řekla jsem mu to jako jeden z dárků, teda spíš jsem mu vynadala, že sliboval holku... - ale neříkali jsme to moc dál, takže rodina byla z druhého kluka parádně vyvalená 
Není tady
diky vsem za prispevky, kdyz je ctu tak mam pusu od ucha k uchu 
S pritelem jsme se vcera o tom bavili, nejdriv tvrdil ze chce prekvapko ale po chvili zmenil
nazor, ze si to teda nechame rict, ale budeme to vedet jen my a nikomu to nepovime 
Pro me to bude tezky ukol, vydrzat a nic nerict 
Jo a jeste dnes cekam, ze me pozada o ruku
juchuj, se tesim 

Není tady