29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Já jsem chodila do plavání s prvním dítětem a nemůžu si to vynachválit.Plavali jsme od 6 měsíců a stálo to asi 1200 kč,ale to už jsou 4 roky.U menších dětí docházela paní učit plavat domů.Ted´to stojí asi 1500 kč.Pokud to po finanční stránce jen trochu půjde,ctěla bych chodit plavat i s Eliškou.
[/img]http://www.rodice.cz/metrik/820.phg[/img]
Upravil(a) libunda (10. 2. 2006 20:56)
Není tady
Libundo, odkud si ?
A ta částka byla na půl roku ?
Není tady
Myslím,že to není moc,když je v tom i očkování pro mimi.Protože co mi říkala sousedka, tak platí 4500 kč jen za ty vakcíny,pokud je to teda stejný.U nás stojí kurz pro těhotné 500 kč /pojištěnci VZP to mají zdarma/.
Není tady
taky budem platit 4500,- za ockovani pro prcka, je to pry nejake nove ockovani, ktere pojistovny nehradi, ale doktori doporucuji. pisou o tom i v nove Mamince.
ja zjistila ze kurz u nas bude stat kolem dvou tisic aspon doufam ze to nebude o moc vic a melo by to byt kolem 16 lekci, no uvidim, s malou chci chodit az od pul roku, do pul roku se plave ve vanickach a to muzem i doma
Není tady
Meggy, tohle je ockovani vsechno v jednom, jinak se chodi na ockovani zdarma. tohle se plati, protoze to je nadstandard a deti na to reaguji pry lepe. neni to o tom, ze bys nemela ockovaneho prcka, proste jen za tohle se tak plati
Není tady
ja s tebou stopro souhlasim, ale na miminach se vydelava uplne na vsem, vem si jen ruzne vyzivy, hracky, doplnky... vsechno je to dobry business, bohuzel:-(
Není tady
Stránky: 1 2